View Full Version : Τελικά δεν είναι μόνο σίδερα
Kostas NL
10/04/2009, 19:02
Γνωριστήκαμε από κοντά κάποιο ηλιόλουστο παγωμένο Ολλανδικό πρωινό.
Είχε πάγο στις άκρες των δρόμων θυμάμαι, φοβόμουν λίγο όταν την πήγαινα στο σπίτι.
Ένα μήνα αργότερα φεύγαμε για την Κοπεγχάγη, το πρώτο ταξίδι μαζί.
Από τότε η μία ανάμνηση μαζί της ακολουθεί την άλλη…οι μυρωδιές της λεβάντας στη Νότια Γαλλία, οι 0 βαθμοί θερμοκρασίας στις 15 Αυγούστου στο Μπρένερο, οι μπύρες στο Μαύρο Δάσος της Γερμανίας, τα μοναστήρια που ανακαλύψαμε με τον Τιφοεύς στις Αρδέννες, τα καντάρια νερό που φάγαμε έξω από τους Βάσκους, την Annelies με το Fazer που με περιμάζεψε από ένα βενζινάδικο στο Λουξεμβούργο και με φιλοξένησε δύο ημέρες σπίτι της επειδή ψηνόμουν στον πυρετό, τα 1088 χιλιόμετρα σε μία βροχερή ημέρα παρέα με καλούς φίλους, τα σναπς που καταλήξαμε να κατεβάζουμε με τον Herman κάπου στην Αυστρία όταν σχεδόν είχα μείνει από βενζίνη.
Η παλιά μοτοσυκλέτα τώρα αντικαταστάθηκε με καινούρια, μου έρχεται στον νου το post του Captain και απαντώ και εγώ...τελικά δεν είναι μόνο σίδερα φίλε Ηλία.
160897
Kostas NL
10/04/2009, 19:03
Πάμε για άλλα, για καινούρια.
160898
Kostas NL
10/04/2009, 19:04
.
160900
Καλοτάξιδη και αγρατζούνιστη να είναι η καινούρια σου κούκλα!!!
Και όχι δεν είναι μόνο σίδερα :D :beer: :beer: :beer:
blueangel
10/04/2009, 19:25
Καλορίζικη φίλε και να σε συντροφέψει σε άλλα τόσα χιλιάδες χιλιόμετρα με ασφάλεια και εμπειρίες μοναδικές!!!:beer: :beer: :beer:
gixxerpap
10/04/2009, 19:41
πανέμορφες και οι δύο!!! εύχομαι η καινούργια να σου χαρίσει ακόμη περισσότερες ευχάριστες στιγμές,!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
να σε οδηγεί πάντα σε αξέχαστα ταξίδια και να σε φέρνει κοντά σε φίλους!!!;)
:sun: :sun: :sun:
:beer: :beer:
καλοταξιδη κωστηηηηηηηηηηη ! Οπως ειπαμε :D:D:D
mη τη ματιασω ! φτου φτου σκορδα !!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Περισσότερα & καλύτερα χιλιόμετρα από την προηγούμενη....
Και καμιά τους δεν είναι μόνο σίδερα!
:winka:
yannis24
10/04/2009, 22:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από tamar
Και καμιά τους δεν είναι μόνο σίδερα!
:winka:
Καλοριζικη φιλε μου και καλοταξιδη !!
οσο για το απο πανω.........διαφωνω !!
Σιδερα ειναι.....και οσο εισαι εσυ καλα ...τα απολαμβανεις.....
ξεκωλατε........σιδερα ειναι....που παιρνουν αξια και ζωη μεσα απο τους ..."καβαλαρηδες" τους.....απλα σοιδερα...που δεν συγκρινεται η αξια τους με την ανθρωπινη ψυχη και ζωη......
vangelis 64
10/04/2009, 23:40
Δεν θυμάμαι να έχω χαρεί τόσο πολύ,που κάποιος φίλος αγοράζει καινούργιο μηχανάκι.
Κώστα μου,σού εύχομαι καινούργια ατελείωτα και όμορφα χιλιόμετρα μαζί της.Είμαι σίγουρος πως θα σε αγαπήσει με όλης την ψυχή.
Ποιά σίδερα μωρέ...
Καλορίζικη!!!!!!!!!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
καλοταξιδη κωστα !!!!!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
filipp0s
11/04/2009, 00:21
Πω πω μια κουκλα! :sun: :sun: :sun:
Καλοταξιδη Κώστα! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
blackbusa
11/04/2009, 00:34
Κωστα δεν μπορω να χαρω πιο πολυ απο εσενα σιγουρα....τι αλλο να θελει κανεις απο την ζωη του απο την ισορροπια που εχεις βρει εσυ...ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΙ (παντα με μια αλλη μηχανη για παρεα)....
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Cpt. Haddock
11/04/2009, 08:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kostas NL
Η παλιά μοτοσυκλέτα τώρα αντικαταστάθηκε με καινούρια, μου έρχεται στον νου το post του Captain και απαντώ και εγώ...τελικά δεν είναι μόνο σίδερα φίλε Ηλία.
Δεν είναι οι ατιμες... :sad:
Καλοτάξιδο το τουμπανο Κώστα! :beer: :beer: :beer: :beer:
road spirit
11/04/2009, 13:46
καλορίζικη η κούκλα, πολλά ταξίδια να κάνετε! :beer: :beer:
Καλοριζικη η κουκλα Κωστα.
alexxxcbr
11/04/2009, 14:18
Kαλοτάξιδη φίλε...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
καλοταξιδο Κωστη
γεματο ομορφα χλμ
καλοτάξιδη και αγρατζούνιστη Κωστή:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
devil's animal
13/04/2009, 17:53
καλοταξιδη και καλοστριφτη Κωστα!!
:beer: :beer: :beer:
να την χαρεις οπως μονο εσυ ξερεις!!
:beer: :beer: :beer:
LOUKILOUK
13/04/2009, 18:50
καλοριζικη:wave2:
Ηρθε η στιγμή λοιπον που οι αναμνησεις της πρωην εμειναν για παντα στην καρδια και το μυαλο σου και ανοιξες ενα καινουργιο κεφαλαιο στη μοτοσυκλετιστικη πορεια σου.
Ευχομαι η καινουργια να σου χαρισει ακομα πιο απιστευτες εμπειριες , εικονες και συναισθηματα. Σε μερη μακρια απ την καθημερινοτητα , σε αλλους λαους και πολιτισμους , οπου εχεις ονειρευτει.
Θα σε θαυμαζω ειτε κοιτωντας σε με τη μορφη σου να χανεται , ειτε απ τους καθρευτες μου με την επιβλητικη μασκα της .
Καλοριζικη Κωστη , ζησε την καθε στιγμη ! :beer: