View Full Version : z750
billaros
11/04/2009, 12:47
χαιρετω τα αλανια,θελω διαφορες πληροφοριες να μου πειτε για το ζ750
σκεφτομαι μεσα στο καλοκαιρι να το αγορασω...
θελω να μαθω συμπεριφορα ταξιδιου και μεσα στην πολη
αν γενικα βγαζει προβληματα.
θενξ
Αρχικά δημιουργήθηκε από billaros
χαιρετω τα αλανια,θελω διαφορες πληροφοριες να μου πειτε για το ζ750
σκεφτομαι μεσα στο καλοκαιρι να το αγορασω...
θελω να μαθω συμπεριφορα ταξιδιου και μεσα στην πολη
αν γενικα βγαζει προβληματα.
θενξ
Για ταξιδι σε εθνικη δεν ειναι οτι καλυτερο ο αερας κουραζει μετα απο καποια χλμ για την πολη δεν νομιζω να εχεις προβληματα αν και δεν ειναι απο τα ελαφρυτερα μηχανακια το χαμηλο υψος ομως και η κομπακτ διαστασεις ειναι μανουλα για τετοια χρηση
Αν το εκανες τεστ ραιντ και σου κανει............ θα τολμησω να πω μεγειες :beer:
billaros
12/04/2009, 12:39
ευχαριστω φιλε αν και κανεις αλλος δεν φιλοτιμηθηκε να μου απαντησει :mad: να'σαι καλα!
mikros boudas
12/04/2009, 12:52
το προηγουμενο μοντελο,το μονο που εβγαζε σαν προβλημα ειναι η τρομπα βενζινης που σε μερικες μηχανες χαλουσε απο κακο καυσιμο.ανοιγεται και καθαριζεται αλλα πολλοι μαστορες δε το κανουν.κατα τα αλλα κανενα προβλημα.
το νεο μοντελο κανενα προβλημα.ειναι γυμνο με ο,τι αυτο σημαινει για τα ταξιδια:wave2:
billaros
12/04/2009, 17:33
ρε παιδια εχετε ακουσει τιποτα για τα τελη ταξινομησης επειδη ακουσα οτι εχει πεσει στο 50% μεχρι τον αυγουστο ισχυει για τις μηχανες γτ εχω ακουσει οτι ισχυει σιγουρα για τα αμαξια,ε?:rolleyes:
mikros boudas
12/04/2009, 23:09
ισχυει ναι,αλλα μικρη η διαφορα γιατι τα κυβικα ειναι λιγα
Αρχικά δημιουργήθηκε από billaros
ευχαριστω φιλε αν και κανεις αλλος δεν φιλοτιμηθηκε να μου απαντησει :mad: να'σαι καλα!
καλημερα
αν κανεις την μαγικη κινηση και πατησεις το κουμπακι ευρεση η απλα ψαξεις λιγο στην κατηγορια των Ζ στα μοντελα (οπου και ποσταρες το θρεντακι σου) θα βρεις τα παντα για τα Ζ απλα ειναι μια ερωτηση που εχει ''παιξει΄΄ παρα πολλες φορες.
εγω εχω κανει ταξιδια με Ζ και με το 750 και με το 1000 και με το γυμνο και με το φερινγκατο ο αερας κουραζει οπως ολα τα γυμνα μην λεμε τα αυτονοητα μεσα στην πολη ειναι πολυ ικανοποιτικο αλλα αυτο το θεμα χωρα μεγαλη συζητηση. Εγω δεν οδηγω το Ζ μεσα στην πολη συχνα εχω ενα σκουτερ για αυτην την δουλεια αλλα εγω παλι δε κανω μεγαλες αποστασεις καθιμερινα. Οταν εκανα ειχα το freewind που ας πουμε το θεωρω το τελειο μηχανακι (οχι σαν μοντελο γενικα αυτου του ειδους οι μηχανες) για μεσα στην πολη. Διοτι ηταν λεπτο ελαφρυ (σχετικα υπαρχουν πολυ πιο ελαφρια απο αυτο) δεν εκαιγε σχεδον τιποτα καβαλαγα πεζοδρομια το τιμονι του εκοβε πιο πολυ απο παπι και ειχα και μια σχετικη ιπποδυναμη.
Το Ζ το εχω κυριως για βολτες εκτος πολεως (οχι οτι δεν το οδηγω ποτε εδω μεσα απλα πλεον πολυ σπανια) αν και εχω το s πλεον και εχω καλυψη απο τον αερα (λογο σωματοτυπου 90%)
μου αρεσει ο κινιτιρας που φορα του ΖΧ ανοιγει ομορφα και στις ψηλες αρχιζει το πανυγιρακι που εγω το απολαμβανω περισσοτερη ωρα λογο φερινγκ απο τους ''γυμνους''
billaros
13/04/2009, 23:26
ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου,την εκλεισα την μηχανη και ελπιζω να μεινω ικανοποιημενος! :rotflmao:
:beer: