View Full Version : θα τα καταφερουμε??
blueangel
13/04/2009, 19:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Στο αρχικο σου ερωτημα....
βλεπω σε ανυσυχει ποσο αερα θα τρως....
Αυτο που κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να σε ανυσυχει ειναι η διαφορα στη λειτουργια μεταξυ 2κυλινδρου 650 με 4κυλινδρο 600.
ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ.
Κανε κανα test ride πρώτα.
:beer:
ΣΩΣΤΟΤΑΤΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ!!!!!!!!!!!:beer: :beer: :beer:
ακομα να βγει ακρη ? :look:
ενα gsr καταμαυρο,,περιμενει τον νεο του ιδιοκτητη
Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
με γεια ρε.... να το χαιρεσαι το μικρο ξαδερφακι του B-King ...:beer:
αντε και καλες βολτες και παντα ορθιος και αγρατσουνιστος!!:wave2:
161157
george88
14/04/2009, 10:08
Καλοτάξιδο,αγρατσούνιστο και πάντα όρθια χιλιόμετρα... (αν και το πορτοκαλι μαύρο που έχω είναι πιο ωραίο από το δικό σου :p :D )
:beer: :beer: :beer:
SnakeMJK
14/04/2009, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από george88
Καλοτάξιδο,αγρατσούνιστο και πάντα όρθια χιλιόμετρα... (αν και το πορτοκαλι μαύρο που έχω είναι πιο ωραίο από το δικό σου :p :D )
:beer: :beer: :beer:
+600 :p :cool: :cool:
ναειστε καλα ολοι,,αλλα θα πω κατι για το χρωμα,,δεν υποστειριζω την επιλογη μου,,απλα το μαυρο εχει πιο πολυ περαση απο το πορτοκαλομαυρο,, ακομα και σαν μεταπολιση,,το γιατι?ουτε εγω δεν ξερω
ρε παιδια με 10ευρω στο τεποζιτο,,και με τιμη λιτρου πχ 1ευρω και με νορμαλ τροπο οδηγησης σε εθνικη,ποσα χλμ βγαζει,,μεχρι να αδειασει τελειως?το gsr?
SnakeMJK
15/04/2009, 11:34
ρε παιδια με 10ευρω στο τεποζιτο,,και με τιμη λιτρου πχ 1ευρω και με νορμαλ τροπο οδηγησης σε εθνικη,ποσα χλμ βγαζει,,μεχρι να αδειασει τελειως?το gsr?
σου απάντησα στο άλλο φόρουμ :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
σου απάντησα στο άλλο φόρουμ :p νασαι καλα φιλε,για εθνικη μιλαμε,οταν λες νορμαλ ποσα χλμ ενοεις εσυ?
καλα χιλιομετρα φιλε και παντα ορθιος :beer: :beer: :beer:
νασαι καλα φιλε μου,,πηστευω να ηταν καλη η επιλογη μου
μια χαρα ειναι φιλε......τα γυμνα μια χαρα μηχανακια ειναι,το μονο κακο ειναι το θεμα του αερα....αλλα αφου σ αρεσει αρεσει και στην κοπελια σου παρτο και μην το σκεφτεσε (ασε που θα της αρεσει που της κανεις την χαρη :winka: :winka: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
μια χαρα ειναι φιλε......τα γυμνα μια χαρα μηχανακια ειναι,το μονο κακο ειναι το θεμα του αερα....αλλα αφου σ αρεσει αρεσει και στην κοπελια σου παρτο και μην το σκεφτεσε (ασε που θα της αρεσει που της κανεις την χαρη :winka: :winka: ) με ενα ζελατινακι,,θαχει καποια διαφορα πιστευω ετσι?
κοιτα θα εχει καποια διαφορα αλλα μην περιμενεις τραγικες αλλαγες.......ειδικα για την κοπελια σου.παντως αν ταξιδευεις μεχρι 140 χλμ πιστευω πως θα εινια καλα:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
κοιτα θα εχει καποια διαφορα αλλα μην περιμενεις τραγικες αλλαγες.......ειδικα για την κοπελια σου.παντως αν ταξιδευεις μεχρι 140 χλμ πιστευω πως θα εινια καλα:wave2: :wave2: βεβαια πιστευω οτι τα 140 του gsr, με τα 140 του στρομ, δεν θαχουν καμια σχεση,,στο gsr ουτε που θα το καταλαβενει ετσι?