View Full Version : ακομη ενας στον μπραλο
harvester
13/04/2009, 18:01
Ακομη ενας 24 απο την Λαρισα εχασε χθες την ζωη του στον Μπραλο:sick:
και δυστυχως ακομα η μαζικη προσελευση δεν εχει αρχισει.
να προσεχετε ρε
devil's animal
13/04/2009, 18:01
:sad:
GAS NICK
13/04/2009, 18:07
αντε παλι:(
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
Ακομη ενας 24 απο την Λαρισα εχασε χθες την ζωη του στον Μπραλο:sick:
και δυστυχως ακομα η μαζικη προσελευση δεν εχει αρχισει.
να προσεχετε ρε
ποτε ρε παιδια?
δεν πηρα χαμπαρι τπτ
:confused: :(
blueangel
13/04/2009, 18:24
Αντε να δούμε αυτός ο γαμημένος ο Μπράλος πόσους ακόμη θα πάρει!!!!!!!!!!:bigcry: :bigcry: :bigcry:
:sad:
οχι παλι... :mad: :sad:
SeNNinhA
13/04/2009, 19:20
Μα αλήθεια ζητάτε να τους λυπηθούμε? Ειδικά όσους είναι από Λάρισα και Βόρεια Ελλάδα που οι Σέρρες είναι τόσο κοντά?
Μπράλο δεν πηγαίνεις εκδρομή για να πω ότι σου έτυχε μια στραβή και είσαι άτυχος. Πηγαίνεις εν γνώση σου ότι δοκιμάζεις την τύχη σου. Οπότε όταν σου κάθεται στραβά, φταίει μόνο το δικό σου κεφάλι και κανενός άλλου.
Όταν παίζεις με τα όριά σου είναι δεδομένο ότι έχεις πολλές πιθανότητες να τα ξεπεράσεις, ή να κάνεις λάθος ή ακόμη και να σου τύχει η στραβή και να μην έχεις περιθώριο (μιας και ήδη είσαι στο όριο). Γι αυτό και δεν πάμε να βρούμε τα όριά μας στο δρόμο, διότι ο δρόμος δεν συγχωρεί. Στην πίστα πήγαινε όπως θέλεις. Στον δρόμο πρέπει να έχεις μια καβάντζα τουλάχιστον 30% για να είσαι ασφαλής. Όποιος το καταλαβαίνει έχει καλώς. Όποιος δεν το καταλαβαίνει δεν μπορώ να λυπηθώ.
Συγνώμη αλλά έτσι αισθάνομαι.
blueangel
13/04/2009, 19:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Μα αλήθεια ζητάτε να τους λυπηθούμε? Ειδικά όσους είναι από Λάρισα και Βόρεια Ελλάδα που οι Σέρρες είναι τόσο κοντά?
Μπράλο δεν πηγαίνεις εκδρομή για να πω ότι σου έτυχε μια στραβή και είσαι άτυχος. Πηγαίνεις εν γνώση σου ότι δοκιμάζεις την τύχη σου. Οπότε όταν σου κάθεται στραβά, φταίει μόνο το δικό σου κεφάλι και κανενός άλλου.
Όταν παίζεις με τα όριά σου είναι δεδομένο ότι έχεις πολλές πιθανότητες να τα ξεπεράσεις, ή να κάνεις λάθος ή ακόμη και να σου τύχει η στραβή και να μην έχεις περιθώριο (μιας και ήδη είσαι στο όριο). Γι αυτό και δεν πάμε να βρούμε τα όριά μας στο δρόμο, διότι ο δρόμος δεν συγχωρεί. Στην πίστα πήγαινε όπως θέλεις. Στον δρόμο πρέπει να έχεις μια καβάντζα τουλάχιστον 30% για να είσαι ασφαλής. Όποιος το καταλαβαίνει έχει καλώς. Όποιος δεν το καταλαβαίνει δεν μπορώ να λυπηθώ.
+100000000000000000000000:(
LARISEOS
13/04/2009, 19:40
επειδη φίλος δεν ξέρουμε ακριβώς απο τι πέθανε και αν πηγε στον μπραλο να το ρίξει.....ασ περιμένουμε να δουμε .........
αλλιως δεν απέχω πολυ απο αυτα που λες................
harvester
13/04/2009, 19:49
στον μπραλο πηγαινεις βολτα και σου στοιχιζει 25 ευρω.
δεν ειναι οπως τα λες και δεν ειναι καποια αποτομη διαδρομη.
ειναι περισσοτερο στεκι μηχανοβιων παρα κατι σαν την διαδρομη στο αγιο.
οπως και να χει σε πολλα συμφωνω αλλα επειδη εχω παει πολλες φορες στον μπραλο μπορει και πανω απο 50 ποτε δεν ενιωσα οτι ημουν τυχερος που την γλυτωσα και σημερα.
ο καθενας θετει τα ορια του ειτε ειναι μεσα στην πιστα ειτε ειναι στο δρομο.
Οταν φευγει καποιος απο την ζωη (ειδικα τοσο μικρος 24 ετων) ειναι ασχημο γεγονός,ανεξαρτητα εαν κυνηγουσε την τυχη του η οχι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
στον μπραλο πηγαινεις βολτα και σου στοιχιζει 25 ευρω.
δεν ειναι οπως τα λες και δεν ειναι καποια αποτομη διαδρομη.
ειναι περισσοτερο στεκι μηχανοβιων παρα κατι σαν την διαδρομη στο αγιο.
οπως και να χει σε πολλα συμφωνω αλλα επειδη εχω παει πολλες φορες στον μπραλο μπορει και πανω απο 50 ποτε δεν ενιωσα οτι ημουν τυχερος που την γλυτωσα και σημερα.
ο καθενας θετει τα ορια του ειτε ειναι μεσα στην πιστα ειτε ειναι στο δρομο.
συμφωνω κ γω...
τον μπραλο τον εχω φαει με το κουταλι(τι ειναι στυλιδα-μπραλος?25χλμ)
καταλαβαινω ποτε ειναι η μερα μου κ ποτε οχι που ειναι τα ορια μου
το θεμα ξερεις ποιο ειναι?
οτι μερες γαμ**τες με ηλιο που ειναι για βολτα πανε ολοι οι καυλ***νοι της καφετεριας(ντοπιοι)αλλα κ αλλοι (εκτος περιοχης) που εκτος του οτι δεν τον γνωριζουν καλα μαζευουν χλμ αβερτα αλλα το σημαντικοτερο?
ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ
χαρακτηριστικο παραδειγμα πριν 2 7αδες πηγα με την κοπελια πολυδροσο(εννοειται κ οι 2 κρανος-cordurες πανω κατω-γαντια-μποτες-μπαλακλαβες) κ εστριβα αρκετα εως πολυ,με προσπερνανε 1 gsxr1000 κ ενα r1 τα παληκαρια μονο κρανος-μπουφαν...απο κατω τζιν-αθλητικα....
γι'αυτο εχουν δικιο καποιοι που λενε οτι προκαλουμε την τυχη μας κ εμεις
blueangel
13/04/2009, 20:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
κ εστριβα αρκετα εως πολυ
:hypnotize
Και χαθήκαν οι πίστες ρε φιλαράκι???:sick: :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
:hypnotize
Και χαθήκαν οι πίστες ρε φιλαράκι???:sick: :sick:
δεν εβγαλα κ γονατο
χαλαρωσε:winka:
ειπα οτι ξερω που ειναι το οριο μου κ οταν δεν το εχω το καταλαβαινω
αυτο ειναι που δεν καταλαβαινουν πολλοι κ οταν βλεπουν οτι δεν τους βγαινει η στροφη λενε "κατσε να το ξαναπαω"
LARISEOS
13/04/2009, 20:59
το εχεται χεση με το μπραλο.....και δεν πα να εχεις φιλε cordures κτλ.....κατω απο ενα αμαξι η ενα φορτηγω λιγο θα χρειαστουναι!!!!!
φορα τα πρωστατευτηκα και τραβα στην πιστα...........! που λογικα και σε ενα πεσιμο η να γλυστρησεις δεν θα σε πεταξει με 100 χλμ σε ενα στυλο της δεη!
catmaster
13/04/2009, 23:17
Μάγκες .... μιλάτε για ένα παιδί που έχασε τη ζωή του χωρίς να γνωρίζουμε τις συνθήκες ...
Αυτό το παιδί εκτός από τα νιάτα του είχε όνομα είχε μάνα είχε πατέρα και άλλους που τους λείπει τώρα ...
Πείτε ένα συλλυπητήρια και αφήστε τα σχόλια και τα λοιπά για άλλο Thread ...
Κουραγιο στην οικογενεια και τους φιλους του παιδιου, να ειναι καλα εκει επανω...
Για τα υπολοιπα...Για πολλα χρονια εζησα το Μπραλο καθημερηνα, καταβασεις με φορτωμενες 200αρες και αναβασεις ταπα...μεχρι την ημερα που 50 μετρα πιο μπροστα επεσε ενα παλικαρι και η καταληξη ηταν να κοπει στα δυο...Ισως μερικοι να το θυμαστε το ατυχημα, ειχε παρει μεγαλη δημοσιοτητα λογο της φρικαλεοτητας του. Φοβαμαι πως ειδικα η νεοτερη γενεια εχει παρεξηγηση τι ειναι ο Μπραλος, τι ειναι η Επιδαυρος, τι ειναι ο Αγιος....Παιδια ειναι δρομος....ασφαλτος με σταθερα εμποδια δεξια και αριστερα του....Ποναει στην καλυτερη περιπτωση, σε σκοτωνει ή σε αφηνει παραλυτο στην χειροτερη...Ναι απολαυστε την διαδρομη, ναι παιξτε με το μηχανακι σας, αλλα με ενα οριο!!! Το πιο ειναι αυτο, μονο εσεις και η τυχη σας το ξερει. Δεν δοκιμαζουμε τα ορια μας στο δρομο, αλλα στην πιστα, και μην βιαζεστε να πετυχετε κατι...!
και παλι ευχομαι δυναμη σε αυτους που μενουν πισω...
el_hymador
13/04/2009, 23:20
Εντελως ακυρα καποια σχολια....
ενας ανθρωπος χαθηκε οδηγοντας μοτοσικλετα και δεν νομιζω να χωραει συζητηση το θεμα.-
Vstrommer71
14/04/2009, 00:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Κουραγιο στην οικογενεια και τους φιλους του παιδιου, να ειναι καλα εκει επανω...
Για τα υπολοιπα...Για πολλα χρονια εζησα το Μπραλο καθημερηνα, καταβασεις με φορτωμενες 200αρες και αναβασεις ταπα...μεχρι την ημερα που 50 μετρα πιο μπροστα επεσε ενα παλικαρι και η καταληξη ηταν να κοπει στα δυο...Ισως μερικοι να το θυμαστε το ατυχημα, ειχε παρει μεγαλη δημοσιοτητα λογο της φρικαλεοτητας του. Φοβαμαι πως ειδικα η νεοτερη γενεια εχει παρεξηγηση τι ειναι ο Μπραλος, τι ειναι η Επιδαυρος, τι ειναι ο Αγιος....Παιδια ειναι δρομος....ασφαλτος με σταθερα εμποδια δεξια και αριστερα του....Ποναει στην καλυτερη περιπτωση, σε σκοτωνει ή σε αφηνει παραλυτο στην χειροτερη...Ναι απολαυστε την διαδρομη, ναι παιξτε με το μηχανακι σας, αλλα με ενα οριο!!! Το πιο ειναι αυτο, μονο εσεις και η τυχη σας το ξερει. Δεν δοκιμαζουμε τα ορια μας στο δρομο, αλλα στην πιστα, και μην βιαζεστε να πετυχετε κατι...!
Ο Ντινος ηταν συμμαθητης μου...
Παιδια προσοχη στον Μπραλλο,γιατι και η ασφαλτος ΔΕΝ ειναι τοσο καλη οσο ηταν αλλα και οι στροφες εκει ΔΕΝ ειναι για 200αρες...
Μην παιζετε κορωνα-γραμματα τις ζωες σας εκει...
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
+1000
πανουρια:winka: :winka:
δεν παμε σαν λορδοι αλλα δεν παμε κ σαν rossi
συλληπητηρια στην οικογενεια του παιδιου:( :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Μάγκες .... μιλάτε για ένα παιδί που έχασε τη ζωή του χωρίς να γνωρίζουμε τις συνθήκες ...
Αυτό το παιδί εκτός από τα νιάτα του είχε όνομα είχε μάνα είχε πατέρα και άλλους που τους λείπει τώρα ...
Πείτε ένα συλλυπητήρια και αφήστε τα σχόλια και τα λοιπά για άλλο Thread ...
+1
PortisHead
14/04/2009, 09:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Αντε να δούμε αυτός ο γαμημένος ο Μπράλος πόσους ακόμη θα πάρει!!!!!!!!!!:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Ε όχι και γαμημένο το χωριο μου. :lol:
Παντως αυτος ο "κακος Μπραλλος" φυτρώνει δεντρα στη μέση του οδοστρώματος , βγαζει λάδια στις στροφές , τραβάει τα αμαξια στο αντιθετο ρευμα...ολο μαλακίες κάνει.
Nα πάμε να τον κάνουμε "ντα"
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Εντελως ακυρα καποια σχολια....
ενας ανθρωπος χαθηκε οδηγοντας μοτοσικλετα και δεν νομιζω να χωραει συζητηση το θεμα.-
εμενα με στεναχωρει πολυ.... δεν περναει βδομαδα που να μην εχουμε τετοιες παλιοσυζητησεις ...
και αν αναλογιστει κανεις πως οι νεοι ειναι λιγοι στην Ελλαδα ... και οι μοτοσυκλετιστες λιγοστευουν.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.... η παρεα εκει πανω συνεχως μεγαλωνει ..... προσεχετε ρε μαγκες.... :rolleyes:
BUSA MAKIS
14/04/2009, 09:51
Κρίμα για το παιδί.
Κουράγιο στη μάνα και στο πατέρα.
Ο δρόμος δεν είναι πίστα. :nono:
Κατ' αρχάς συλληπητήρια για το παιδί που σκοτώθηκε... Δύναμη στην οικογένειά του....
Αν και τα ιντερνετικά συλληπητήρια απο αγνώστους σε κάποιους που ποτέ δεν θα τα δούνε δεν λένε κάτι.... :sad:
Τώρα για τον Μπράλλο. Όλοι έχουμε περάσει από εκεί.... όλοι έχουμε κάνει μαλακίες στον βαθμό της μαλακίας που ο καθένας καβαλάει στο κεφάλι του.
Είμαστε ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ που δεν την πατήσαμε σαν το παλικάρι που σκοτώθηκε αλλά κάποιοι από εμάς ανακαλύψαμε την πίστα να κάνουμε ότι θέλουμε. Άλλοι δεν γουστάρουν πιστες και δοκιμάζουν την τύχη τους στο δρόμο.... Δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις (εκτός αν γίνουν αιτία να σκοτωθεί κάποιος άλλος οπότε τραβάει αλλού η κουβέντα) αλλά δεν μπορείς και να τους συγχαρείς.
Όσοι δεν έχουν πάει ποτέ Μπράλλο, και δεν έχουν ανοίξει το μηχανάκι τους, παρακαλώ να κρατάνε τα σχόλια για τον εαυτό τους που θέλει πολλά κιλά @@ ακόμα για να έχουν το δικαίωμα να μιλάνε για κάτι που δεν ξέρουν και πιθανώς δεν θα μάθουν ποτέ.
SeNNinhA
14/04/2009, 10:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από BUSA MAKIS
Κουράγιο στη μάνα και στο πατέρα.
+1.000.000
Συλλυπητήρια πολλά σε αυτούς γιατί μόνο αυτούς λυπάμαι και συμπονώ μιας και δεν φταίνε σε τίποτε.
Υ.Γ. ΣΚ στον Μπάλο σημαίνει τρέχω στα όριά μου σε αυτοσχέδια πίστα. Εκδρομή σίγουρα δεν είναι μιας και δεν έχει τίποτε άλλο εκεί οπότε δεν με νοιάζουν οι συνθήκες. Μπορεί να μην φταις εσύ αλλά να φταίει ο απέναντι. Όμως το ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος σου στον δρόμο (ειδικά το ΣΚ) οπότε ή δεν πας ή ξέρεις ότι παίρνεις το ρίσκο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όσοι δεν έχουν πάει ποτέ Μπράλλο, και δεν έχουν ανοίξει το μηχανάκι τους, παρακαλώ να κρατάνε τα σχόλια για τον εαυτό τους που θέλει πολλά κιλά @@ ακόμα για να έχουν το δικαίωμα να μιλάνε για κάτι που δεν ξέρουν και πιθανώς δεν θα μάθουν ποτέ.
:lol: :lol: :lol:
eisai kai mod sniper...
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
:lol: :lol: :lol:
eisai kai mod sniper...
Ποιος ήρθε;
ας αναπαυθει το παλικαρι...
alexxxcbr
14/04/2009, 23:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κατ' αρχάς συλληπητήρια για το παιδί που σκοτώθηκε... Δύναμη στην οικογένειά του....
Αν και τα ιντερνετικά συλληπητήρια απο αγνώστους σε κάποιους που ποτέ δεν θα τα δούνε δεν λένε κάτι.... :sad:
Τώρα για τον Μπράλλο. Όλοι έχουμε περάσει από εκεί.... όλοι έχουμε κάνει μαλακίες στον βαθμό της μαλακίας που ο καθένας καβαλάει στο κεφάλι του.
Είμαστε ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ που δεν την πατήσαμε σαν το παλικάρι που σκοτώθηκε αλλά κάποιοι από εμάς ανακαλύψαμε την πίστα να κάνουμε ότι θέλουμε. Άλλοι δεν γουστάρουν πιστες και δοκιμάζουν την τύχη τους στο δρόμο.... Δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις (εκτός αν γίνουν αιτία να σκοτωθεί κάποιος άλλος οπότε τραβάει αλλού η κουβέντα) αλλά δεν μπορείς και να τους συγχαρείς.
+10000
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
εμενα με στεναχωρει πολυ.... δεν περναει βδομαδα που να μην εχουμε τετοιες παλιοσυζητησεις ...
και αν αναλογιστει κανεις πως οι νεοι ειναι λιγοι στην Ελλαδα ... και οι μοτοσυκλετιστες λιγοστευουν.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.... η παρεα εκει πανω συνεχως μεγαλωνει ..... προσεχετε ρε μαγκες.... :rolleyes:
++++
αυτό και μόνο :( :( :(
Και εμείς που μεγαλώσαμε εκεί τριγύρω ρε παιδια τι το βρίζετε το μέρος;Ολοι μας εχουμε βρεθεί εκεί.Να ναι καλά ο Πουρνάρας και ο Κρεμάλας που μας έδειξαν 2-3 πράγματα εκεί και δεν φάγαμε το κεφάλι μας αλλα βάλαμε μυαλό.
taisteal
27/06/2014, 15:41
Και εμείς που μεγαλώσαμε εκεί τριγύρω ρε παιδια τι το βρίζετε το μέρος;Ολοι μας εχουμε βρεθεί εκεί.Να ναι καλά ο Πουρνάρας και ο Κρεμάλας που μας έδειξαν 2-3 πράγματα εκεί και δεν φάγαμε το κεφάλι μας αλλα βάλαμε μυαλό.
Συντοπιτη το θρεντ ειναι 5 χρονων...
Συντοπιτη το θρεντ ειναι 5 χρονων...
Προχθές έκανα εγγραφή.Δε νομίζω να άλλαξε κάτι στον Μπράλλο.
taisteal
27/06/2014, 16:21
Προχθές έκανα εγγραφή.Δε νομίζω να άλλαξε κάτι στον Μπράλλο.
Αλλαξε,δεν παταει ψυχη..
Αλλαξε,δεν παταει ψυχη..
ναι αλλα εχει δικιο για αυτο που λεει για κρεμαλα και πουρναρα ;):beer:
giannis23
29/06/2014, 15:34
τι εννοει με αυτο? απο την περιοχη ειμαι αλλα δεν καταλαβαινω
ειναι παλιοι αγωνιζομενοι
giannis23
29/06/2014, 16:45
ειναι παλιοι αγωνιζομενοι
ααα δεν το ηξερα :) ...λαμιωτικα μου φαινοντε τα επιθετα
ααα δεν το ηξερα :) ...λαμιωτικα μου φαινοντε τα επιθετα
λαμιωτες ειναι ο κρεμαλας νομιζω τρεχει και φετος
giannis23
29/06/2014, 16:55
λαμιωτες ειναι ο κρεμαλας νομιζω τρεχει και φετος
ναι τωρα το ειδα... ενταξει,τον εχω δει στη λαμια
taisteal
29/06/2014, 20:51
I know my friend...
;)
ειναι παλιοι αγωνιζομενοι οι οποιοι ''δραστηριοποιουνταν'' στην περιοχη και βοηθησανε αρκετα παιδια να ΜΗΝ φανε τα μουτρα τους.
giannis23
30/06/2014, 12:52
ειναι παλιοι αγωνιζομενοι οι οποιοι ''δραστηριοποιουνταν'' στην περιοχη και βοηθησανε αρκετα παιδια να ΜΗΝ φανε τα μουτρα τους.
ναι καταλαβα πως εχει η ιστορια,γιατι το μερος το ξερω πολυ καλα,και ειναι αρκετα δυσκολο..πηγαινω συνεχεια ναυπακτο.. εχει και δομοκο παρομοιο δρομο και αλλου εδω σε εμας..παντως και αυτο που εκαναν ειναι σημαντικο,να σου δωσουν καποια γνωση για να αποφυγεις κινδυνους..τον πουρναρα δεν τον ξερω αλλα τον κρεμαλα επειδη το εψαξα τον εχω δει στη λαμια πολλες φορες..στη λαμια λιγο πολυ ο ενας ξερει τον αλλο εστω και φυσιογνωμικα..
πως ακριβως τους βοηθάνε ρε george?
ναι καταλαβα πως εχει η ιστορια,γιατι το μερος το ξερω πολυ καλα,και ειναι αρκετα δυσκολο..πηγαινω συνεχεια ναυπακτο.. εχει και δομοκο παρομοιο δρομο και αλλου εδω σε εμας..παντως και αυτο που εκαναν ειναι σημαντικο,να σου δωσουν καποια γνωση για να αποφυγεις κινδυνους..τον πουρναρα δεν τον ξερω αλλα τον κρεμαλα επειδη το εψαξα τον εχω δει στη λαμια πολλες φορες..στη λαμια λιγο πολυ ο ενας ξερει τον αλλο εστω και φυσιογνωμικα..
εγω παλι ξερω τον πουρναρα :)
πως ακριβως τους βοηθάνε ρε george?
παλια σπυρο, τοτε που ακομα και οι αγωνιζομενοι προπονουνταν σε μπραλους, επιδαυρους, αι γιαννη κλπ περνανε πολλες φορες αρκετοι απο αυτους, τους καυλωμενους πιτσιρικαδες και του δειχνανε 2-3 πραγματακια για να μην γινουνε χαλκομανια. μην συγκρινεις τον τροπο του τοτε με αυτον που θα επρεπε. με τα μεσα που υπηρχανε εβλεπες καποιους να προσπαθουνε να βοηθησουνε αλλους ανιδιοτελως. και οι συγκεκριμενοι 2 (πουρναρας-κρεμαλας) το κανανε!
Και οι 2 τους ειναι πολύ καλά παιδιά.Περισσότερο νταραβέρι είχαμε με τον Κρεμάλα ο οποιος πάντα μα πάντα βοηθούσε και έδειχνε τι να αποφύγεις και τι να κάνεις.Πως να σετάρεις αναρτήσεις που να μπεις τι να προσέξεις,τι να κάνεις.Ποτέ δεν είπε όχι και μπράβο του.Και οι 2 τους έχουν τσιμπήσει πρωταθλήματα αν δεν κάνω λάθος οπότε σαφώς και αυτά που λέγανε τα ακούγαμε ως ευαγγέλιο.Εχω να ανέβω εκεί 10 χρόνια περίπου.Ισως κάποια στιγμή να περάσω πάλι μια βόλτα έτσι για το about της υπόθεσης αλλα μεγάλωσα πλέον δεν είμαι για πολλά.Ή μηπως είμαι;Αυτο παλευει μέσα μου ακόμη.
giannis23
30/06/2014, 17:18
εγω παλι ξερω τον πουρναρα :)
παλια σπυρο, τοτε που ακομα και οι αγωνιζομενοι προπονουνταν σε μπραλους, επιδαυρους, αι γιαννη κλπ περνανε πολλες φορες αρκετοι απο αυτους, τους καυλωμενους πιτσιρικαδες και του δειχνανε 2-3 πραγματακια για να μην γινουνε χαλκομανια. μην συγκρινεις τον τροπο του τοτε με αυτον που θα επρεπε. με τα μεσα που υπηρχανε εβλεπες καποιους να προσπαθουνε να βοηθησουνε αλλους ανιδιοτελως. και οι συγκεκριμενοι 2 (πουρναρας-κρεμαλας) το κανανε!
Και οι 2 τους ειναι πολύ καλά παιδιά.Περισσότερο νταραβέρι είχαμε με τον Κρεμάλα ο οποιος πάντα μα πάντα βοηθούσε και έδειχνε τι να αποφύγεις και τι να κάνεις.Πως να σετάρεις αναρτήσεις που να μπεις τι να προσέξεις,τι να κάνεις.Ποτέ δεν είπε όχι και μπράβο του.Και οι 2 τους έχουν τσιμπήσει πρωταθλήματα αν δεν κάνω λάθος οπότε σαφώς και αυτά που λέγανε τα ακούγαμε ως ευαγγέλιο.Εχω να ανέβω εκεί 10 χρόνια περίπου.Ισως κάποια στιγμή να περάσω πάλι μια βόλτα έτσι για το about της υπόθεσης αλλα μεγάλωσα πλέον δεν είμαι για πολλά.Ή μηπως είμαι;Αυτο παλευει μέσα μου ακόμη.
αυτα γινοντουσαν αρκετα πριν? 90's πχ?
αυτα γινοντουσαν αρκετα πριν? 90's πχ?
οχι. γινοτανε και στα early '00. μετα ανεβηκανε οι πιστες (μεγαρα-σερρες) και αρκετος κοσμος πηγε εκει και εμαθε/ξεκαβλωσε.
giannis23
01/07/2014, 09:41
οχι. γινοτανε και στα early '00. μετα ανεβηκανε οι πιστες (μεγαρα-σερρες) και αρκετος κοσμος πηγε εκει και εμαθε/ξεκαβλωσε.
ναι καταλαβαινω.. οπως και δομοκο πηγαινουν πολλοι..και εδω λαμια/λαρισα(η τελος παντων για θεσσαλια/στερεα) επρεπε να ειχε μια πιστα..αλλα αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα
taisteal
01/07/2014, 14:43
ναι καταλαβαινω.. οπως και δομοκο πηγαινουν πολλοι..και εδω λαμια/λαρισα(η τελος παντων για θεσσαλια/στερεα) επρεπε να ειχε μια πιστα..αλλα αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα
Ποιος παει Δομοκο;;;
Ο δρομος γλυστραει,και εχει κακες κλισεις.
Παντα Μπραλο πηγαιναμε,τουλαχιστον οι local.
Μετά τα βενζινάδικα που είναι αντικριστά περίπου 13ο χλμ μέχρι το 16ο χλμ διασταύρωση για καλαμάκι.Μετα για κεράκι στην Αγία Αικατερίνη και επιστροφή.
giannis23
01/07/2014, 15:21
Ποιος παει Δομοκο;;;
Ο δρομος γλυστραει,και εχει κακες κλισεις.
Παντα Μπραλο πηγαιναμε,τουλαχιστον οι local.
δεν ειπα οτι εχει καλο δρομο...απλα λογω καταγωγης και εργασιων με τον πατερα μου τις κανω καθε μερα τις διαδρομες... παντως περυσι καλοκαιρι,ειδα πολλους στο κομματι αγια αικατερινη-διβρη...
giannis23
01/07/2014, 15:22
Μετά τα βενζινάδικα που είναι αντικριστά περίπου 13ο χλμ μέχρι το 16ο χλμ διασταύρωση για καλαμάκι.Μετα για κεράκι στην Αγία Αικατερίνη και επιστροφή.
χαχαχαχα... τα aegean θα λες
Α μπράβο. Από εκεί και πάνω ή άσφαλτος είναι πολύ καλή. Εκτός Ιούνιο και μετά γιατί παίζει ζουμί ντομάτας από τα φορτηγά που τις μεταφέρουν.
giannis23
01/07/2014, 15:55
Α μπράβο. Από εκεί και πάνω ή άσφαλτος είναι πολύ καλή. Εκτός Ιούνιο και μετά γιατί παίζει ζουμί ντομάτας από τα φορτηγά που τις μεταφέρουν.
ισχυει... και μεχρι το δομοκο η ευθεια η μεγαλη ειναι καλη.... πολυ συντοπιτες εδω μεσα βλεπω :)