PDA

View Full Version : Shark Karma

lspiros
19/04/2009, 10:17
Χρονια πολλα σε ολους.ειχα ενα ARAI RX-7 CORSAIR MATSUDO το οποιο πουλησα γιατι,ενω ηταν στο μεγεθος μου με χτυπαγαν οι ραφες στο πισω μερος του κεφαλιου.το κρανος ηταν κορυφαιο σε ποιοτητα αλλα εκανε θορυβο,μιας και ειναι κρανος για σκυφτη θεση οδηγησης.αυτο δεν το γνωριζα ουτε μου το ειπε ο πωλητης.στο προκειμενο τωρα,δοκιμασα το SHARK KARMA που ειναι ανετο στο νουμερο μου.ο πωλητης που φαινοταν να κατεχει το αθλημα μου ειπε οτι κανει για naked μηχανακι.στα θετικα του κρανους η ζαλατινα των 3mm.το εχει παρει κανεις?εντυπωσεις?εχετε να προτεινετε τιποτα αλλο μεχρι 355€ για naked και ορθια θεση οδηγησης?

lspiros
19/04/2009, 10:20
photo

161443

johnny cbrr
19/04/2009, 13:40
κειτα φυλε μου εγω εχς σαρκ ειμαι υπερ εφαχριστημενος και με το κρανοσ και με την πιοτητα του ειναι τελειο εναι λυγο ωαρι βεβεα !!! εγω εχω το shark tou slex barros to replica mondelo τωρα δεν θημαμαι και ποολυ καλα νωμηζω srs η sr2 κατι τετιο δεν χερς αν κανει για naked οδιγηση πσντος εχιναι κοριφη και απο την αιτερια τελεια το ειχα παρει απο τον spilioti απηστεφτος μου ειχε ραγησει το χερομα πολυ πσυλο σαν τρυχα αλλα ειχα σπαστει γιατι το πρωσεχα παραπολυ και των περνω στο μαγαζι τον spilioti toy to λεω και του το εστειλα στην αθηνα το δεχτηκανε απο την yamaha γιατι η yamaha εχει thn shark και μοθ στειλανε μεσα σε 3 με 4 μερεσ δεν θημαμαι κανοθριο τοθ κουτιου ακωμα να χερεισ οι πολειτεσ ειναι μεγαλοι πουστηδες γιατι κανουνε τα παντα αν δουνε εναν που δεν χερει να τοθ πουλησουνε οτι εχυν και να θελησεισ να δοκημασεισ το ποιο στενο να δοκημαζεισ παντα σε ηδια μαρκα και σηγεκρημενα αν ειναι δηνατον στο ηδιο μοντελο γτ την εχω παθει ετσι και πδωκημασα αλλο μοντελο και ητανε πολυ μικρο και οταν πειρα το μεγαλητερο σε αλλο ποντελο μετα μοθ εγηνε τεραστιο !! τελος αλλο κρανοσ καλο με 350 ευρο ειναι τα agv αλλα αφτα τα κρανοι δεν κανουν για naked οδιγιση αποτι χερω απο αφτα τα μοντελα που χερς γτ σφιρηζοΥνε πολυ

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΧΥΠΗΡΕΤΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΥΣΙΜΗ ΑΝΤΗΠΡΟΣΟΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η AGV ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΟΣ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΚΑΝΟΙ ΕΙΧΑ ΑΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΛΗΣΟΥΝΕ ΤΟ ΜΑΧΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΧΟΘΝΕ ΓΤ ΗΤΑΝ ΓΡΑΤΖΟΘΝΗΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΗΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΠΤ!!

kyko
19/04/2009, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
Χρονια πολλα σε ολους.ειχα ενα ARAI RX-7 CORSAIR MATSUDO το οποιο πουλησα γιατι,ενω ηταν στο μεγεθος μου με χτυπαγαν οι ραφες στο πισω μερος του κεφαλιου.το κρανος ηταν κορυφαιο σε ποιοτητα αλλα εκανε θορυβο,μιας και ειναι κρανος για σκυφτη θεση οδηγησης.αυτο δεν το γνωριζα ουτε μου το ειπε ο πωλητης.στο προκειμενο τωρα,δοκιμασα το SHARK KARMA που ειναι ανετο στο νουμερο μου.ο πωλητης που φαινοταν να κατεχει το αθλημα μου ειπε οτι κανει για naked μηχανακι.στα θετικα του κρανους η ζαλατινα των 3mm.το εχει παρει κανεις?εντυπωσεις?εχετε να προτεινετε τιποτα αλλο μεχρι 355€ για naked και ορθια θεση οδηγησης?

εντυπωσεις θα σου πω απο τριτη-τεταρτη μιας κ εχω παραγγειλει απο αγγλια το rsi eden με 2η ζελατινα φιμε στα 245λιρες-270? κομπλε :winka: (το κρανος εχει ερθει κ ειναι στην courier με την οποια μου το στειλανε,οποτε τριτη που ανοιγουν παω να το παρω!!!)
μην κανεις το λαθος κ το αγορασεις απο εδω...
αν εχει 355? το κρανος κ θες αλλα 50? για τη ζελατινα να τα 400? μανι-μανι..που 270? που εδωσα εγω που 400...παρε κ το link για να δεις:winka:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=190294957524&Category=72278&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2

κ σενα τοσο θα σου παει αν παρεις κ τη φιμε ζελατινα
αλλιως μονο του 215λιρες-240?:winka:

απο το συγκεκριμενο μαγαζι το αγορασα κ τους ειπα κ για τη ζελατινα να μου κοψουν κατιτις κ μου την αφησε 30λιρες-33?

lspiros
21/04/2009, 22:32
ευχαριστω σε οσους μου απαντησαν,τελικα αγορασα SHOEI CAMINO.πρωτες εντυπωσεις...ειναι ελαφρυτερο απο το ARAI,δειχνει πιο αεροδυναμικο...μπορει απλα να δειχνει...ποιοτικα κινειται στα ιδια standards,για περισσοτερα μετα την πρωτη βολτα.

161647

kyko
21/04/2009, 22:33
ευχαριστω σε οσους μου απαντησαν,τελικα αγορασα SHOEI CAMINO.πρωτες εντυπωσεις...ειναι ελαφρυτερο απο το ARAI,δειχνει πιο αεροδυναμικο...μπορει απλα να δειχνει...ποιοτικα κινειται στα ιδια standards,για περισσοτερα μετα την πρωτη βολτα.

πολυ ομορφο!!
μπραβο!!!
ποσο κ απο που φιλε?

lspiros
21/04/2009, 22:37
απο 499 μου το αφησε 450 μετρητα,στη θηβων νομιζω το καταστημα λεγεται Χ-ΜΟΤΟ,περνας τον spilioti προς περιστερι και ειναι στο δεξι σου χερι..

kyko
21/04/2009, 23:01
απο 499 μου το αφησε 450 μετρητα,στη θηβων νομιζω το καταστημα λεγεται Χ-ΜΟΤΟ,περνας τον spilioti προς περιστερι και ειναι στο δεξι σου χερι..

καλα στο αφησε
εριξα μια ματια σε e-bay κ το ειχαν 375λιρες δλδ 400? χωρις μεταφορικα
αρα καλα το πηρες:beer:

johnny cbrr
22/04/2009, 00:24
TELIO ΡΕ ΣΙ ΑΛΑΛ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΦΤΟ ΠΟΥ ΗΤΕΛΣ ΜΕ ΑΦΤΟ ΠΟΥ ΠΕΙΡΕΣ ΧΑΧΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΡΙΖΗΚΟ ΚΑΙ ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΗΣΤΟ ΡΕ !!!! ΚΑΛΕΣ ΩΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΤΟ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΤΑ ΓΟΘΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦςΡΑΣ ΔΝΕ ΤΑ ΤΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΗΚΛΟΦςΡΕΙΣ ΧςΡΗΣ !!! ΧΑΧΑ