View Full Version : schuberth c2
θελω να παρω αυτο το κρανος. στη καλιροης μου ζητησανε 400 . στο louis exei 300 ena italiko site 260 (+μεταφορικα). ξερετε καποια αλλη πηγη; η καποια αλλη αντιστιχη προταση κρανους; εχω δοκιμασει το shoei αλλα βγαινει ακριβο. (500 εδω 400 εξω) μια και θα παρω 2 ανεβαινει πολυ το κοστος.
το c2 το δοκιμασα και μου καθετε καλα. βεβαια απο medium που φοραω σε ενα jet που εχω πηγα σε xl!!!!!! για να χωρεσει το κεφαλι μου....
καποιος ιδιοκτητης του c2 να μου πει τη γνωμη του;
Υπάρχει στους Αγίους Αναργύρους μια αποθήκη της Ελιοφίλ(εισαγωγέας των Schuberth). Εκεί υπάρχουν αρκετά είδη από παλαιότερα μοντέλα σε χαμηλότερες τιμές, κάτι σαν μαγαζί στοκ.
Το C2 είναι παλαιότερο μοντέλο (αφού έχει βγει και το C3) άρα μπορεί και να το έχουν.
Η διεύθυνση είναι Ν. Καζαντζάκη 6, Αγ. Ανάργυροι, τηλ: 210 8547681. Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις!:winka:
Τώρα όσον αφορά τα schuberth έχω το R1(που είναι όμως κλειστό) τα θεωρώ από τα πιο ποιοτικά και αθόρυβα κράνη.
PS: Αν η αναφορά του καταστήματος θεωρείται διαφήμιση ας το σβήσει κάποιος mod ή να το κάνω εγώ edit.
Στην αντιπροσωπεία των μοτ-των TRIUMPH, στην Μιχαλακοπούλου. Τιμή 370 ?. Επίσης στην ΔΟΪΡΑΝΗΣ (δεν θυμάμαι διεύθυνση ακριβως, το κατάστημα είναι από την πλευρά της Ν.Σμύρνης) το έχει 350 ? αλλά είναι σπασμένα νούμερα και χρώματα.
ευχαριστω πολυ . θα τα τσεκαρω
libali10
03/05/2009, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
θελω να παρω αυτο το κρανος. στη καλιροης μου ζητησανε 400 . στο louis exei 300 ena italiko site 260 (+μεταφορικα). ξερετε καποια αλλη πηγη; η καποια αλλη αντιστιχη προταση κρανους; εχω δοκιμασει το shoei αλλα βγαινει ακριβο. (500 εδω 400 εξω) μια και θα παρω 2 ανεβαινει πολυ το κοστος.
το c2 το δοκιμασα και μου καθετε καλα. βεβαια απο medium που φοραω σε ενα jet που εχω πηγα σε xl!!!!!! για να χωρεσει το κεφαλι μου....
libali10
03/05/2009, 13:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
δoκιμασε www.fc-moto.gr exei κρανοι πολλα αλλα αξιζει να δεις απο τη κορυφαια σειρα τις Αrai (Replica Petrosa) 300+ euro και το κυριοτερο me αντικαταβολη!!!
manhunter
03/05/2009, 13:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από libali10
δoκιμασε www.fc-moto.gr exei κρανοι πολλα αλλα αξιζει να δεις απο τη κορυφαια σειρα τις Αrai (Replica Petrosa) 300+ euro και το κυριοτερο me αντικαταβολη!!!
www.fc-moto.de είναι φίλε μου
Πάντως έχει σε κάποια καλές τιμές και είναι αξιόπιστος
:beer:
libali10
03/05/2009, 15:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
www.fc-moto.de είναι φίλε μου
Πάντως έχει σε κάποια καλές τιμές και είναι αξιόπιστος
:beer:
Σωστος...απο κεκτημενη ταχυτητα