Σύνδεση

View Full Version : Αλλαγή Λωρίδας, spamm (Σε Είδα..)

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5

Mr.T
23/04/2009, 12:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
να ξαναδηλωσω οτι ειναι μαλ@κεσ ολοι αυτοι που καθονται αριστερα με 100 χλμ ενω εγω παω σουζα με 160 και μου κοβουν τον δρομο ...

Eee.. bale kai kana alarm na se doyn sta 500m.. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

nikos force
23/04/2009, 12:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mr.T
Eee.. bale kai kana alarm na se doyn sta 500m.. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: αφου με εχεις δει ...στεκομαι ορθιος και κορναρω ... αλλα με μουντζωνουν και με βριζουν...μαλλον να τους κανω καμια μυνηση για εξύβρισή

TROOPER
23/04/2009, 12:30
μαλισταααα

λοιπον παμε:

βου και α βα

κου και ο κο

και ουτω καθ εξης....:wave2:

nikos force
23/04/2009, 12:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μαλισταααα

λοιπον παμε:

βου και α βα

κου και ο κο

και ουτω καθ εξης....:wave2: ακριβως... τα αδικαιολογητα δεν δικαιολογουνται ... οπως προσπαθεις εσυ να κανεις τοση ωρα ...:wave2:

Mr.T
23/04/2009, 12:33

Eee.. soy apantisame emeis, oti ola afta ta omorfa copy/paste poy ekanes,
isxoyn mono ean tirei o odigos orio taxititas. :beer:

PortisHead
23/04/2009, 12:34

Και μας απαντησε με πληθος επιχειρηματων.....

TROOPER
23/04/2009, 12:37

αυτο μπορεις να μου το κανεις copy paste?

δλδ αν εγω δεν τηρω οριο ταχυτητας και περναω πρασινο φαναρι και εσυ φυγεις με κοκκινο και με κανεις ηχο και φως φταιω εγω που δεν παω με 50 αλλα με 70 και οχι εσυ που παραβιασες κοκκινο

ρε θα τρελαθουμεεεεε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Mr.T
23/04/2009, 12:39
αυτο μπορεις να μου το κανεις copy paste?

δλδ αν εγω δεν τηρω οριο ταχυτητας και περναω πρασινο φαναρι και εσυ φυγεις με κοκκινο και με κανεις ηχο και φως φταιω εγω που δεν παω με 50 αλλα με 70 και οχι εσυ που παραβιασες κοκκινο

ρε θα τρελαθουμεεεεε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Edw omos den milame gia parabiash, diladi, pragmatika prospathw na katalabw ti les..

mipos ftaei poy eimai allodapos? :rotflmao:

Diladi milame gia alagh loridas edw kai tosh ora, h gia protereotita, kai esi ksafnika mas les
gia parabiash sto fanari?

:uplate: :lol:

TROOPER
23/04/2009, 12:40
Edw omos den milame gia parabiash, diladi, pragmatika prospathw na katalabw ti les..

mipos ftaei poy eimai allodapos? :rotflmao:

Diladi milame gia alagh loridas edw kai tosh ora, h gia protereotita, kai esi ksafnika mas les
gia parabiash sto fanari?

:uplate: :lol:

ΠΑΩ ΔΑΦΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

PortisHead
23/04/2009, 12:43
Χασαμε την ουσια.
Το θεμα δεν ειναι τι λεει και τι δεν λεει ο ΚΟΚ.
Το θεμα ειναι τι πιστευει ο καθενας απο εμας οτι πρεπει να κανει για να φτανει σωος στο σπιτι του το βράδυ....βάση κοινης λογικης.

Αλλιως ναι....θα κατεβαινω την Λαοδικιας βραδυ με 250...κι αν βγαλει τη μουρη κανα αμαξι για να ελεξει το δρομο και με χτυπησει....θα φταιει αυτος.Να δεις ποσο πολυ θα καμαρωνω απο το ΚΑΤ ή τον αλλον κοσμο που εγω ειχα δικιο και εκεινος αδικο, εφοσον εκεινος παραβιασε προτεραιοτητα.

nikos force
23/04/2009, 12:45
ΠΑΩ ΔΑΦΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: ΠΡΩΤΟΥ πας δαφνι ... αμα κατσεις λιγο και εισαι πιο συγκαταβατικος , θα αφησεις τον εαυτο σου να παραδεχτει ,οτι μερικα πραγματα ειναι ξεκαθαρα οπως κοκκινο φαναρι ,ενω μερικα οχι,οπως προτεραιοτητα ... πολλες παραβιασεις προτεραιοτητας εχουν κριθει σαν συνεπαιτηοτητα, ενω κανενα κοκκινο ΠΟΤΕ ...

TROOPER
23/04/2009, 12:58
ΠΡΩΤΟΥ πας δαφνι ... αμα κατσεις λιγο και εισαι πιο συγκαταβατικος , θα αφησεις τον εαυτο σου να παραδεχτει ,οτι μερικα πραγματα ειναι ξεκαθαρα οπως κοκκινο φαναρι ,ενω μερικα οχι,οπως προτεραιοτητα ... πολλες παραβιασεις προτεραιοτητας εχουν κριθει σαν συνεπαιτηοτητα, ενω κανενα κοκκινο ΠΟΤΕ ...

:eyepop:

νιωθω μοναξια.....:sad:

nikos force
23/04/2009, 13:00
:eyepop:

νιωθω μοναξια.....:sad: :wave2: :wave2: :wave2: once again ...μπραβο ...

ΤΟΣΗ αναμονη περιμενα μια πιο εξυπνη απαντηση

nickmonstro
23/04/2009, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Αλλιως ναι....θα κατεβαινω την Λαοδικιας βραδυ με 250...κι αν βγαλει τη μουρη κανα αμαξι για να ελεξει το δρομο και με χτυπησει....θα φταιει αυτος.Να δεις ποσο πολυ θα καμαρωνω απο το ΚΑΤ ή τον αλλον κοσμο που εγω ειχα δικιο και εκεινος αδικο, εφοσον εκεινος παραβιασε προτεραιοτητα. Nικαιωτης???:rotflmao:

Παιδια νομιζω οτι αδικα εχει δημιουργει αντιπαραθεση.Κατα την γνωμη μου και στις δυο περιπτωσεις φταινε και οι δυο.

Με μια επιφυλαξη στο video που εβαλε ο p@nos.Εαν παρατηρησει καποιος το αυτοκινητο βγαινει απο διασταυρωση με διακεκομμενη γραμμη κατω.Σιγουρα εχει stop αλλα αληθεια οταν η μοτοσυκλετα πηγαινει στο συγκεκριμενο δρομο με 200+ ειναι δυσκολο αυτος με το αυτοκινητο να το αντιληφθει/υπολογισει.Προσωπικα σε ιδια περιπτωση εχω βρεθει και στη θεση του οδηγου και του μοτοσυκλετιστη.

TROOPER
23/04/2009, 13:02
:wave2: :wave2: :wave2: once again ...μπραβο ...

ΤΟΣΗ αναμονη περιμενα μια πιο εξυπνη απαντηση

φιλαρακι βαρανε ξκαι τηλεφωνα...σορρυ αν δε σε ικανοποιησε η απαντηση :wave2:

nikos force
23/04/2009, 13:04
φιλαρακι βαρανε ξκαι τηλεφωνα...σορρυ αν δε σε ικανοποιησε η απαντηση :wave2: μπορουσες να μην απαντησεις ... και οχι να πεις αυτην την ''ομορφια''

πως νιωθεις μοναξια με τοσα τηλεφψνα που βαρανε ?

TROOPER
23/04/2009, 13:07
μπορουσες να μην απαντησεις ... και οχι να πεις αυτην την ''ομορφια''

πως νιωθεις μοναξια με τοσα τηλεφψνα που βαρανε ?

μου αρεσουν οι ομορφιες :winka:

ιντερνετικα μια μοναξια τη νιωθω παντως....

DimChios
23/04/2009, 13:25
τωρα παροτι δεν ειναι του παροντος και παροτι δεν μπορω να καταλαβω απο που προερχεται αυτη η ανανδρη επιθεση στον πανο απο τον ντιμχιο ...εχω απλα να πω πως ειναι εμφανεστατη

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DimChios
23/04/2009, 13:30
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Plaka kaneis etsi; Enw, den paizei na to les sobara afto poy egrapses e?

Dromos einai pista? Pas me 250+ kai exeis panta to dikio soy? :rotflmao:

Ksipna, sta 500metra blepeis me posa erxete mia mixani? Ean h mixani phgaine
me sosth taxitita ola tha htan mia xara. Ean trexeis, ee.. ksereis ti mporei na soy
tixei.

Diladi esi poy ezises omorfo tank slapping, ftaei o dromos diladi;

Gia na katalabw e.

Ο,τι να ναι!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν ειπα ΠΟΤΕ οτι δεν εφταιξα!

Αυτο σαν μια προχειρη απαντηση μιας και απαξιώ να σου απαντησω λογω υφους!
Δικαιωμα μου απλα, οπως και δικο σου να γραφεις οτι γραφεις!

Στο βιντεο τωρα, ουδεποτε δικαιολογησα τα 240 της μοτο, αλλα και μονο που βγαινει απο ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΑΝΑΠΟΔΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ!

Αντε...παιξτε παλι!

:wave2:

PortisHead
23/04/2009, 13:30
και για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα.
Να δωσω το Bandit και να παρω XTX ?
Το χαλβαδιαζω γμτ :(

DimChios
23/04/2009, 13:31
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Orea afta, ala den apantise :D

edit: sorry Pano topa eida oti esi apantises :rotflmao:

Βλεπεις που εισαι και "ο,τι να ναι"?

Ειδες να ειμαι μεσα και να μην απαντησω ή σου ειπε κανεις οτι ασχολουμαι συνεχως με τον καθενα που πεταει τη χαζομαρα του?

EVI
23/04/2009, 13:32
to XTX einai gkomeno pagida to kseroyn apantes pia parto :lol:

EVI
23/04/2009, 13:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

Ειδες να ειμαι μεσα και να μην απαντησω ή σου ειπε κανεις οτι ασχολουμαι συνεχως με τον καθενα που πεταει τη χαζομαρα του?

αστα ψηλε....κοτεψες ειναι ξεκαθαρο ..... δε μπορουσες να απαντησεις ......φανηκε :wave2:

:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl:

nikos force
23/04/2009, 13:34
ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ!

Αντε...παιξτε παλι!

:wave2: οκ ...οταν μεγαλωσεις λιγο ακομα ... ισως καταφερεις να δινεισ και ενα ποσοστο αμφιβολιας σε αυτα που λες ... η εκτος αν μεγαλωνοντας γινεις δικηγορος

DimChios
23/04/2009, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
αστα ψηλε....κοτεψες ειναι ξεκαθαρο ..... δε μπορουσες να απαντησεις ......φανηκε :wave2:

:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl:

ειπα να γινω καλο παιδι για λιγο αλλα μου φαινεται πως ειναι μαλακια!

:smokin:

Ασε, ας λενε μερικοι απο δω ο,τι γουσταρουν...το ιδιο δεν κανουμε κι εμεις αλλωστε?

Εχει ο καιρος...

DimChios
23/04/2009, 13:41
οκ ...οταν μεγαλωσεις λιγο ακομα ... ισως καταφερεις να δινεισ και ενα ποσοστο αμφιβολιας σε αυτα που λες ... η εκτος αν μεγαλωνοντας γινεις δικηγορος

Μαλιστα κ.Σπόρε!

nikos force
23/04/2009, 13:42
ειπα να γινω καλο παιδι για λιγο αλλα μου φαινεται πως ειναι μαλακια!

:smokin:

σταματα σε παρακαλω να δημιουργεις εντυπωσεις :nono:

Mr.T
23/04/2009, 13:43

Basika g'afto ekana edit, nomiza oti esi eixes apantisei, kai den blepw poy exw petaksei
xazomara, antitheta me kapoioi poy rixnoyn olo to ftaiksimo stoys aloys. Sto sigkikrimeno
video pisteuw ftaine kai oi dyo, o mixanobios poy trexei, kai to amaksi poy isos biastike
na koitaksei. Ala kai na koitaksei, poy na katalabei me poso paei o alos, sinithos katalabaineis
oti paei poly pio grigora apo oso upologises kai einai hdh arga.

Diladi, gia pola atiximata ftaei h taxitita. G'afto anafera to "omorfo tank slapping" san paradeigma,
den ftaine panta oi aloi, ala oi idioi oi odigoi poy nomizoyn oti mporoyn na pane grigora opoy
theloyn.

SnakeMJK
23/04/2009, 13:43
Στο βιντεο τωρα, ουδεποτε δικαιολογησα τα 240 της μοτο, αλλα και μονο που βγαινει απο ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΑΝΑΠΟΔΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ!

Δεν βγαίνει από πάρκινγκ. Δεν πάει ανάποδα. Η διπλή διαγράμμιση κόβεται στο σημείο που μπήκε το αμάξι. Δεν χτυπάω τον κώλο μου πουθενά :p Κάνε quote αυτό που έγραψα, γράψε ένα έλεος και βάλε πολλά smiley :p :p :p

DimChios
23/04/2009, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Δεν βγαίνει από πάρκινγκ. Δεν πάει ανάποδα. Η διπλή διαγράμμιση κόβεται στο σημείο που μπήκε το αμάξι. Δεν χτυπάω τον κώλο μου πουθενά :p Κάνε quote αυτό που έγραψα, γράψε ένα έλεος και βάλε πολλά smiley :p :p :p

εσενα σε συμπαθω, τσακω μια μπυρα!

:lol: :lol: :beer: :winka: :wave2:

manhunter
23/04/2009, 13:53
Ρε τι χάνω ο πούστης.

Μήτσο, σε βρήκανε στα πιτς και σε βαράνε...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Φταει το αμάξι. Διαβάστε. Ασχέτως αν κάνει καλά ή κακά που τρέχει το μοτο, αυτός δεν θα έπρεπε να κουνηθεί από την θέση του. Αν δεν έβλεπε, ας κατέβαινε με τα πόδια να κοιτάξει....

Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.
Δεν υπάρχουν απόψεις σε αυτά τα θέματα.
Υπάρχουν νόμοι και κανόνες

TROOPER
23/04/2009, 13:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Ρε τι χάνω ο πούστης.

Φταει το αμάξι. Διαβάστε. Ασχέτως αν κάνει καλά ή κακά που τρέχει το μοτο, αυτός δεν θα έπρεπε να κουνηθεί από την θέση του. Αν δεν έβλεπε, ας κατέβαινε με τα πόδια να κοιτάξει....

Υπάρχουν νόμοι και κανόνες

αστο κιμωνα.....

PortisHead
23/04/2009, 13:55
ΧΤΧ ή Pegaso Strada ?

Road67
23/04/2009, 13:56
Και η άλλη άποψη :

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Ήταν σχετικά λίγες οι περιπτώσεις όπου η υπερβολική ταχύτητα αποτέλεσε παράγοντα πρόκλησης του ατυχήματος !

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=78781

:D :D :D

:bawl: :rotflmao: :bawl: :lol: :sun:

DimChios
23/04/2009, 13:56

Θα σου λεγα τι μου κανουνε αλλα δεν μπορω απο τα γελια!

manhunter
23/04/2009, 13:57
αστο κιμωνα.....

Δεν μπορώ ρε Γιώργο, βγαίνω απ τα ρούχα μου...

:lol: :lol:

161828

manhunter
23/04/2009, 13:58
Θα σου λεγα τι μου κανουνε αλλα δεν μπορω απο τα γελια!

Σαρδανάπαλε..
:blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

Mr.T
23/04/2009, 13:59

Afto kaneis diladi? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

PortisHead
23/04/2009, 14:00
Εννεοιται.....ουτε διηθηση κανουν...γιατι την απαγορευει ο ΚΟΚ

devil's animal
23/04/2009, 14:00
Ala kai na koitaksei, poy na katalabei me poso paei o alos, sinithos katalabaineis
oti paei poly pio grigora apo oso upologises kai einai hdh arga.

δεν εχεις δλδ την κριση αν κατσεις και δεις ενα αμαξι ή μια μηχανη να ερχεται να καταλαβεις με ποσα πανω κατω πηγαινει και σε ποσο χρονο θα σε εχει φτασει?

συγνωμη δλδ αλλα αυτο ειναι θεμα αντιληψης και ή εγω την εχω πολυ μεγαλη και εξελιγμενη ή εσεις πολυ μικρη...:look:

παρε και αλλη μια το προηγουμενο ποστ μου, στο οποιο δεν ειδα κανεναν να απανταει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
και προς ολους εσας που λετε οτι αν πηγαινε με λιγοτερα χλμ θα ειχε αποφευχθει αυτο...

οταν ελεγχεις ρε μαγκες εναν δρομο για να "ενταχθεις" και εσυ δεν κοιτας απλως. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ. βλεπεις ενα οχημα (ανεξαρτητως αν ειναι μηχανη,αυτοκινητο ή φορτηγο) και τσεκαρεις να δεις ποσα μετρα καλυπτει περιπου το δευτερολεπτο.

και μην μου πει κανενας οχι γιατι αυτο κανουμε ολοι ασυναισθητα οταν τσεκαρουμε τον δρομο και θελουμε να τον περασουμε πεζοι. γιατι?? γιατι ειμαστε εντελως απροστατευτοι και αν ερθει ο αλλος με 1000 θα γινουμε 1001 κομματια.

το ιδιο πρεπει να γινεται και με τα κουτια. δεν ειναι δικαιολογια "τον ειδα μακρυα και σε 5 δευτερολεπτα ηταν διπλα μου".

αν ησουν πεζος ρε τριμ@λακα θα καθοσουν και θα κοιταγες που βρισκοταν στο δευτερολεπτο 1 και που στο δευτερολεπτο 2 και μετα θα περναγες.

επειδη ομως εισαι στο κουτακι/τρακερ/φορτηγο κλπ, λες δε πα να γ@μηθει, τον ειδα, μακρυα ειναι προλαβαινει.:evil:

το quote εγινε εντελως τυχαια στον la_villa επειδη υποστηριζε την παραπανω αποψη.

nikos force
23/04/2009, 14:01
Ρε τι χάνω ο πούστης.

Υπάρχουν νόμοι και κανόνες λοιπον για να παιξουμε μπαλα ...διαβαστερε και εσυ ... με τις συνθηκες τις οποιες βλεπουμε το βιντεο , αν υπηρχε αυτχημα , η μοτο θα εσκαγε πισω απο το αυτοκινητο ... ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ?

Mr.T
23/04/2009, 14:02
δεν εχεις δλδ την κριση αν κατσεις και δεις ενα αμαξι ή μια μηχανη να ερχεται να καταλαβεις με ποσα πανω κατω πηγαινει και σε ποσο χρονο θα σε εχει φτασει?

Posoi odigoi einai ikanoi na to kanoyn afto? Diladi den eimaste mono emeis neoi sto dromo,
einai papoydia, neoi odigoi.. kai ala tosa.

Diladi epedh esi mporeis na katalabeis oti paei me 280 mia mixani kai perimeneis, simainei
oti oloi mporoyn?

DimChios
23/04/2009, 14:03
λοιπον για να παιξουμε μπαλα ...διαβαστερε και εσυ ... με τις συνθηκες τις οποιες βλεπουμε το βιντεο , αν υπηρχε αυτχημα , η μοτο θα εσκαγε πισω απο το αυτοκινητο ... ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ?

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

manhunter
23/04/2009, 14:04
Ένας ένας, γιατί δεν ξέρω να κάνω πολλαπλό quote...:(

Όχι, δεν κάνω αυτό. Αλλά αν βγώ και φάω κανέναν, φταίω. Τελεία...

Σαφώς κάνω και διήθηση, αλλά αν με φάει κανείς, άντε να αποδείξω ότι δεν έκανα διήθηση.

Το τι κάνουμε όλοι μας, με τι είναι σωστό, είναι άλλο πράγμα.

Δλδ, είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε την διαφορά ανάμεσα στο ''φταίω νομικά'' και ''φταίω οδηγικά''

Αν τον χτύπαγε το αυτοκίνητο, θα έφταιγε το αυτοκίνητο.
Ήμαρτον δλδ....

Λατινικά μιλάω...??:confused: :confused: :confused: :confused:

nikos force

συγνωμη δλδ αλλα αυτο ειναι θεμα αντιληψης και ή εγω την εχω πολυ μεγαλη και εξελιγμενη ή εσεις πολυ μικρη...:look:

παρε και αλλη μια το προηγουμενο ποστ μου, στο οποιο δεν ειδα κανεναν να απανταει. ολη αυτη την αντιληψη την απεκτησες ΜΕΤ τις τουμπες που εχεις φαει ... και ειδες ποσο δυσκολο ειναι ακομα και απο τη θεση του οδηγουν να υπολογιστει η ταχυτητα ...ποσο μαλλον απο εναν τριτο ?

Mr.T
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Lathos, ftaei panta aftos poy xtipaei piso. Gia to logo poy tha poyn oti den eixe
to elengxo toy oximatos toy gia na stamatisei.

nikos force
23/04/2009, 14:05
ΒΓΗΚΕ! σωστα τα λες ...βγηκε ...δεν εβγαινε ...τερμα λοιπον δεν φταει ...

Road67
23/04/2009, 14:06
ολη αυτη την αντιληψη την απεκτησες ΜΕΤ τις τουμπες που εχεις φαει να χαλαρώσουμε λίγο σιγά σιγά ; :evil:

manhunter
23/04/2009, 14:06
λοιπον για να παιξουμε μπαλα ...διαβαστερε και εσυ ... με τις συνθηκες τις οποιες βλεπουμε το βιντεο , αν υπηρχε αυτχημα , η μοτο θα εσκαγε πισω απο το αυτοκινητο ... ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ?

Από την στιγμή που βγήκε από δρόμο, οποίος δεν έχει προτεραιότητα (πάρκινγκ ή δεν ξέρω γω), φταίει αυτός. Και αν χτύπαγε και άσχημα ή ακόμα και να κατέληγε ο οδηγός της μοτό, εκεί να δείς ντράβαλα και πανηγυρια για τον οδηγο του αυτοκινήτου.

Επειδή τον χτυπάει από πίσω, καταλήγεις κάπου???
Όχι μόνο μπήκε σε δρόμο με προτεραιότητα, μπήκε και λάθος.

Και τους χαρακτηριμούς και την ειρωνία στους φίλους σου please

EVI
23/04/2009, 14:07
αν και θα παει στον βροντο γιατι ετσι συμβαινει παντα τες πα

πριν 2 μηνες κοντα μια κυριουλα που με γουσταρε παραβιασε ρυθμιστικη πινακιδα ΣΤΟΠ μου εκλεισε ολη την λωριδα κυκλοφοριας και με αναγκασε σε φρενα για να αποφυγω την συγκρουση

το δελτιο συμβαντων λεει

το οχημα Α (αμαξι) παραβιασε ρυθμιστικη πινακιδα στοπ και το οχημα Β (εγω) για να αποφυγει την συγκρουση ανετραπει στο οδοστρωμα

πηγαινα με 35-40 χαω μαΞ σε εναν δρομο που τον γνωριζω οτι εχει ενα θεμα και για αυτο δεν τρεχω ποτε (γενικα πλεον μεσα στην πολη δεν τρεχω) βλεπω αμαξι να μου εχει κλεισει ολο το δρομο την τυπισα να κοιταει αλλου το αλλο ρευμα το αντιθετο να ειναι γεματο αμαξια (αρα δεν μπορουσα να διαφυγω απο μπροστα με γκαζι παραπανω (ουπς να το εκανα αυτο θα εφτεγα λολ) δεν μπορουσα να την παρακαμψω απο πισω γιατι ειναι μια αποτομη κατηφορα απο εκει που βγηκε και φυσικα δε μπορουσα να κανω τιποτα

επεσα στα φρενα διπλωσε το μπροστινο εφυγα εγω και η μηχανη μου απο την αλλην επεσα κατω και περασα μια ωραια μερα στο Κρατικο της Νικαιας ποναγα για ενα μηνα (και ακομα το γονατο ποναει πολυ)

η μηχανη μου δεν ειναι σε λειτουργια και εγω δεν εχω λεφτα ουτε για τσιγαρα οχι να την φτιαξω

και παει και μου κανει αρνητικη δηλωση

και εγω τωρα την παω δικαστικος

μαγκες

θα κερδισω

μου το εχουν πει ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ αυτο

και ας πηγαινα και με 430

αυτα που τα περναω ΤΩΡΑ δεν τα ακουσα καπου ουτε ρωτησα την γνωμη καπιου

nikos force
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
να χαλαρώσουμε λίγο σιγά σιγά ; :evil: δεν καταλαβα ??????????????????????

γεννηθηκε με τετοια αντιληψη ??? η θελει δικηγορο να μιλησει ?

TROOPER
μλκς ειστε για τα μπαζα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

manhunter
23/04/2009, 14:10
Και για να συμπληρώσω και το σκεπτικό και εμπειρία της Έυης, να πω οτι σε ατύχημα παρόμιο, αλλά εγώ με καμιά ....πολλά χλμ .... ακόμα με πληρώνει.....

Mr.T
Aplo paradeigma, karfose filo moy ena amaksi se tiflh strofh, to amaksi htan stamatimeno se
simio poy den fenontan katholoy.

Ee.. pios plirose zimies? O filos moy epedh toy eipan oti den eixe to elengxo toy oximatos toy
gia na stamatisei.

Genika oi asfalistikes koitane poy xtipane ta oximata, ean eixe mpei hdh sthn lorida to amaksi
diskola tha ebriske to dikio toy o mixanobios.

devil's animal
Posoi odigoi einai ikanoi na to kanoyn afto? Diladi den eimaste mono emeis neoi sto dromo,
einai papoydia, neoi odigoi.. kai ala tosa.

Diladi epedh esi mporeis na katalabeis oti paei me 280 mia mixani kai perimeneis, simainei
oti oloi mporoyn?

στο κ@υλι μου τοτενΕΣ!!!

να μην οδηγανε!!!!

απο την στιγμη λοιπον που δεν μπορουν καταλαβουν, ΦΤΑΙΝΕ!!!

δεν υπαρχει δικαιολογια! ειναι βασικο αυτο. να μπορεις δλδ να κρινεις αν εχεις stop ή αν δεν εισαι δε δρομο με προτεραιοτητα και θες να μπεις σε δρομο με προτεραιοτητα, ποσο γρηγορα μπορει να σε πλησιασει το οχημα που ερχεται σε σχεση με την ταχυτητα του και την αποσταση του!!

ξαναλεω.
κανεις δεν λεει οτι τα 240 ειναι νομιμα και σωστα.
κανεις δεν λεει οτι και αδικο να καταλογιστει στον κουτακια,δεν θα την πληρωσει ο μοτοσυκλετιστης,οποτε δεν αξιζει να πηγαινει με τοσα.

αλλα οπως και να εχει το φταιξιμο θα ειναι σ'αυτον που βγαινει!

nikos force
23/04/2009, 14:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

αυτα που τα περναω ΤΩΡΑ δεν τα ακουσα καπου ουτε ρωτησα την γνωμη καπιου

επειδη και εμεις εμεσα η αμεσα τα ζησαμε καπως ...ξεκινησαμε να συζηταμε και την αντιθετη αποψη ... δεν ειμαι απολυτωσ σε τιποτα ...μεχρι να με ωθησουν εκει -και παλι χωρις να ειναι σωστος - απλα εδω βλεπω οτι ΟΛΟΙ εχουν διασει τον ΚΟΚ ΟΛΟΙ κατι ξερουν ...εκτος απο αυτους που εχουν μια αντιθετη θεωρια ...

Mr.T
να μην οδηγανε!!!!

Diladi na figoyn ta 3/4 odigoi sthn Ellada? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Emden
Για τη Διήθηση ανάμεσα στα αυτοκίνητα η νομοθεσία τι ορίζει γιατί αν θυμάμαι καλά έχει τροποποιηθεί το άρθρο και πλέον είναι νόμιμη με προυποθέσεις φυσικά.Πως μπορείς να το αποδήξεις αυτό??

devil's animal
23/04/2009, 14:13

αν δεν φρεναρε θα εσκαγε στο πλαι του.

οταν φρεναρε αφησε το αμαξι να μπει μπροστα και ναι. θα εσκαγε πισω του.

επειδη ομως ειναι μαγκας και το εσωσε,επρεπε να μπει μπροστα του,να κοκκαλωσει, να τον χτυπησει ο αλλος με 40. να φταιει, να τον τραβηξει και αν ηταν οκ (αφου φοραγε δερματινα) να τον εκανε και μπλε.

nikos force
23/04/2009, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Emden
Για τη Διήθηση ανάμεσα στα αυτοκίνητα η νομοθεσία τι ορίζει γιατί αν θυμάμαι καλά έχει τροποποιηθεί το άρθρο και πλέον είναι νόμιμη με προυποθέσεις φυσικά.Πως μπορείς να το αποδήξεις αυτό?? καπου εδω κολλαει αυτο που ειπα στον τρουπερ παραπανω για το κοκκινο ... μερικα πραγματα ειναι ξεκαθαρα ...μερικα οχι

TROOPER
23/04/2009, 14:14
καπου εδω κολλαει αυτο που ειπα στον τρουπερ παραπανω για το κοκκινο ... μερικα πραγματα ειναι ξεκαθαρα ...μερικα οχι

το κοκκινο ειναι ξεκαθαρο και οχι το στοπ !!!!!!!!!

γτπ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Mr.T
23/04/2009, 14:14
αν δεν φρεναρε θα εσκαγε στο πλαι του.

Ean den frenare den tha eixe thn efkairia na postarei to videaki :look:

Ekei tha eixe brei to dikio toy, ala mallon den tha htan paron gia na to xairete.

nikos force
23/04/2009, 14:15
να τον χτυπησει ο αλλος με 40. να φταιει, να τον τραβηξει και αν ηταν οκ (αφου φοραγε δερματινα) να τον εκανε και μπλε.
:wave2: μαλλον δεν εχεις δει να ψυχοραγουν ανθρωποι μετα απο ατυχημα με 40 για αυτο εχεις και τετοια αποψη ...

Mr.T
23/04/2009, 14:16

γτπ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Exei megalh diafora me STOP kai kokkino, sto ena perimeneis kai otan pisteueis oti
mporeis na peraseis pernas. Sto alo prepei na perimeneis to prasino fotaki na anabei
gia na peraseis.

Opote den to sizitame exei ontos megalh diafora.

devil's animal
ολη αυτη την αντιληψη την απεκτησες ΜΕΤ τις τουμπες που εχεις φαει ... και ειδες ποσο δυσκολο ειναι ακομα και απο τη θεση του οδηγουν να υπολογιστει η ταχυτητα ...ποσο μαλλον απο εναν τριτο ?

οχι ρε φιλε.δεν την απεκτησα με τις τουμπες. ειναιεμφυτη.

οταν βλεπω στον δρομο (και οχι οταν ΕΓΩ οδηγαω) ποση ταχυτητα μπορουν να πιασουν οι μηχανες και σε ποσο λιγο χρονο, εχω το μυαλο και οταν βλεπω μηχανη να ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ την ταχυτητα της και ποσα μετρα καλυπτει το δευτερολεπτο...

δεν ειναι καμια φοβερη επιστημη. αντιληψη θελει οπως ειπα και πριν.

οποιος δεν την εχει να κατσει σπιτι του.

TROOPER
Exei megalh diafora me STOP kai kokkino, sto ena perimeneis kai otan pisteueis oti
mporeis na peraseis pernas. Sto alo prepei na perimeneis to prasino fotaki na anabei
gia na peraseis.

Opote den to sizitame exei ontos megalh diafora.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

nikos force
23/04/2009, 14:17

γτπ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ρε τρουπερ αγορι μου ... εκλεισες τα τηλ και αρχισες τις μλκ ? το μπουρδελο το μαγαζι μου εδω που ειναι , ειναι πανω σε διαστυρωση με στοπ που γινονται καθημερινα ενα με δυο ατυχηματα ... ΝΑΙ δεν ειναι ξεκαθαρο το στοπ ... και εχω δει ατομα να την πατανε και ασ μην ειχαν στοπ

Mr.T
23/04/2009, 14:17
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Sinithos einai h kalh apantish otan den ksereis ti na peis :D

SnakeMJK
23/04/2009, 14:18
Αν γινόταν δικαστήριο, θα κέρδιζε η μηχανή, σωστά;

Αν γινόταν δικαστήριο και είχε και ο δικαστής το βίντεο στα χέρια του, ποιος θα κέρδιζε;

Εγώ έχω πάρει το μέρος της μηχανής απ την αρχή, αλλά νομικά μιλώντας....

TROOPER
23/04/2009, 14:20
ρε τρουπερ αγορι μου ... εκλεισες τα τηλ και αρχισες τις μλκ ? το μπουρδελο το μαγαζι μου εδω που ειναι , ειναι πανω σε διαστυρωση με στοπ που γινονται καθημερινα ενα με δυο ατυχηματα ... ΝΑΙ δεν ειναι ξεκαθαρο το στοπ ... και εχω δει ατομα να την πατανε και ασ μην ειχαν στοπ

τρικιμια εν κρανιο αγορι μου

:a9:

TROOPER
23/04/2009, 14:21
Sinithos einai h kalh apantish otan den ksereis ti na peis :D

ναι δεν μπορω να αντιπαρατεθω με τη βλακεια :wave2:

nikos force
τρικιμια εν κρανιο αγορι μου

:a9: ξαναπιασε το τηλ γιατι 2στα2 μυν ηταν γτπ:wave2:

p@nos

νομικα εβαλα την αποψη δικηγορου, την οποια οι περισσοτεροι εγραψαν στα @@ τους
:lol:

επισης το αστειο ειναι οτι η μοτο οταν φτανει πισω απο το αυτοκινητο και κινητε παραλληλα χωρις διαφορα ταχυτητας με το αμαξι, παει με 50χαω, δλδ οσο το οριο που ειναι στο δρομο αυτο...
:lol: :lol: :lol: :lol:

λεμε ακρη δε βγαινει, αμα δε θελει ο αλλος να καταλαβει...

TROOPER
23/04/2009, 14:22
Αν γινόταν δικαστήριο, θα κέρδιζε η μηχανή, σωστά;

Αν γινόταν δικαστήριο και είχε και ο δικαστής το βίντεο στα χέρια του, ποιος θα κέρδιζε;

Εγώ έχω πάρει το μέρος της μηχανής απ την αρχή, αλλά νομικά μιλώντας....

η μηχανη σε οτι αφορα το ατυχημα και απο κει και περα θα αντιμετωπιζε τις κυρωσεις του νομου περι υπερβολικης ταχυτητας.

nikos force
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

κατσε να κλεισει το τηλ ο τρουπερ και ο ντιμ να ξαναγινει κακο παιδι μηπως και παρουμε καμια απαντηση

Mr.T
ναι δεν μπορω να αντιπαρατεθω με τη βλακεια :wave2:

Paromios, kai milame exw xestei sta gelia. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Diladi ean den mporeis na kaneis thn diafora me ena STOP kai ena fanari..
mono gia gelio einai.

TROOPER
23/04/2009, 14:23
ξαναπιασε το τηλ γιατι 2στα2 μυν ηταν γτπ:wave2:

αμα δε σου αρεσουνε τα μνμτα μου κανε μπουκωματα με αλατονερο :wave2:

nikos force
23/04/2009, 14:24
η μηχανη σε οτι αφορα το ατυχημα και απο κει και περα θα αντιμετωπιζε τις κυρωσεις του νομου περι υπερβολικης ταχυτητας.

:wave2: εκτος αν εσκαγε απο πισω ... που θα ειχε περισσοτερες κυρωσεις περα της υπερβολικης ταχυτητας

SnakeMJK

Δηλαδή αν πάω ανάποδα σε έναν δρόμο και μου βγει ένας από στοπ, πλερώνει αυτός; :p Και μετά θα πληρώσω και εγώ ένα πρόστιμο επειδή πήγαινα ανάποδα; :p

TROOPER
Paromios, kai milame exw xestei sta gelia. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Diladi ean den mporeis na kaneis thn diafora me ena STOP kai ena fanari..
mono gia gelio einai.

εχεις ενα δικιο....γι αυτο γελαω και εγω :wave2:

TROOPER
Δηλαδή αν πάω ανάποδα σε έναν δρόμο και μου βγει ένας από στοπ, πλερώνει αυτός; :p Και μετά θα πληρώσω και εγώ ένα πρόστιμο επειδή πήγαινα ανάποδα; :p

ακριβως.

p@nos

επειδη ομως ειναι μαγκας και το εσωσε,επρεπε να μπει μπροστα του,να κοκκαλωσει, να τον χτυπησει ο αλλος με 40. να φταιει, να τον τραβηξει και αν ηταν οκ (αφου φοραγε δερματινα) να τον εκανε και μπλε.

επειδη δεν ηταν μαγκας εγινε αυτο και επειδη δε μπορουσε να κουμανταρειι την μοτο του στην ταχυτητα που πηγαινε...

αυτο λεγεται target fixation, ειδε το αμαξι που βγηκε και πηγε να πεσει πανω του...

αν ηταν μαγκας, θα πηγαινε με 200 και θα περναγε απλα διπλα απο το αμαξι...

DimChios
23/04/2009, 14:25
σωστα τα λες ...βγηκε ...δεν εβγαινε ...τερμα λοιπον δεν φταει ...

Α, καλά!

:a24: :a16: :a12: :a022:

nikos force
23/04/2009, 14:25
ακριβως. καλα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ακριβς αυτο επαθα εγω ... και ο τυπας ισχυριστηκε οτι κοιταξε εκει που επρεπε

TROOPER
23/04/2009, 14:26
καλα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ακριβς αυτο επαθα εγω ... και ο τυπας ισχυριστηκε οτι κοιταξε εκει που επρεπε

που επρεπε?

Mr.T
23/04/2009, 14:27
που επρεπε?

Ekei poy prepei :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

nikos force
23/04/2009, 14:28
που επρεπε? ειχε απαγορευτικο στα δεξια ...κοιταει λοιπον απο δεξια ... και βγαινει και ερχομαι εγω ο μαλακασ και του την εσκασα απο τα αριστερα ... ο τυπος παραβιασε στοπ , ασχετα με το τι ειπε ... αλλα ημουν 100% υπαιτιος εγω που ερχομουν αναποδα

TROOPER
23/04/2009, 14:29
ειχε απαγορευτικο στα δεξια ...κοιταει λοιπον απο δεξια ... και βγαινει και ερχομαι εγω ο μαλακασ και του την εσκασα απο τα αριστερα ... ο τυπος παραβιασε στοπ , ασχετα με το τι ειπε ... αλλα ημουν 100% υπαιτιος εγω που ερχομουν αναποδα

ε ναι ειναι που ξερεις τον κοκ γι αυτο :beer:

p@nos
23/04/2009, 14:30
το στοπ διχνει ακινητοποιηση του οχηματος, ελεγχο, και προτεραιοτητα στο ν αλλον που ερχεται αν χρειαστει...

το κοκκινο φαναρι διχνει ακινητοποιηση του οχηματος οτι και αν συμβει μεχρι να γινει πρασινο(αλλα και παλι δεν ισχυει παντα το φαναρι)

nikos force
23/04/2009, 14:31
ε ναι ειναι που ξερεις τον κοκ γι αυτο :beer: τον αγνοησα τον κοκ ... και πληρωσα για αυτο και νομικα και ψυχικα και σωματικα ... δεν ειπα ποτε οτι ειμαι σωστος ... οπως ομως και ο τυπας της μοτο που προφανως δεν ξερει τον κοκ ...

DimChios
23/04/2009, 14:31

επισης το αστειο ειναι οτι η μοτο οταν φτανει πισω απο το αυτοκινητο και κινητε παραλληλα χωρις διαφορα ταχυτητας με το αμαξι, παει με 50χαω, δλδ οσο το οριο που ειναι στο δρομο αυτο...
:lol: :lol: :lol: :lol:

λεμε ακρη δε βγαινει, αμα δε θελει ο αλλος να καταλαβει...

το οποιο αμαξι πηγαινε με 50 γιατι μολις ειχε ξεκινησει και δεν ειχε ακομη αναπτυξει ταχυτητα!

Εχεις δλδ την εντυπωση οτι με 50 θα συνεχιζε μεχρι το χωριο του ε?

Ε ρε τι ακουμε!

Mr.T
23/04/2009, 14:32
το στοπ διχνει ακινητοποιηση του οχηματος, ελεγχο, και προτεραιοτητα στο ν αλλον που ερχεται αν χρειαστει...

το κοκκινο φαναρι διχνει ακινητοποιηση του οχηματος οτι και αν συμβει μεχρι να γινει πρασινο(αλλα και παλι δεν ισχυει παντα το φαναρι)

Asta tsampa koyrazesai, tha petaksei ena :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Kai tha leei oti eisai asxetos :D

DimChios
23/04/2009, 14:32
κατσε να κλεισει το τηλ ο τρουπερ και ο ντιμ να ξαναγινει κακο παιδι μηπως και παρουμε καμια απαντηση

Ρε κανε μας τη χαρη κυριε Σπόρε που εχεις και το θρασσος να μας ειρωνευτεις!

p@nos
23/04/2009, 14:33
το οποιο αμαξι πηγαινε με 50 γιατι μολις ειχε ξεκινησει και δεν ειχε ακομη αναπτυξει ταχυτητα!

Ε ρε τι ακουμε!

τι μενοιαζει αν ηθελε να παει με ταχυτητα του φωτος στο χωριο του?δικο του προβλημα μετα...

το οτι νομικα φταιει η μοτο γιατι δε μπορειτε να το καταλαβεται???

nikos force
23/04/2009, 14:33

Ε ρε τι ακουμε!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: νομικα μπορουσε να δικαιολογηση την ταχυτητα του με 1000 τροπους και προφασεις ... η μοτο οχι

devil's animal
23/04/2009, 14:34
επειδη δεν ηταν μαγκας εγινε αυτο και επειδη δε μπορουσε να κουμανταρειι την μοτο του στην ταχυτητα που πηγαινε...

αυτο λεγεται target fixation, ειδε το αμαξι που βγηκε και πηγε να πεσει πανω του...

αν ηταν μαγκας, θα πηγαινε με 200 και θα περναγε απλα διπλα απο το αμαξι...

χαχαχαχαχαχαχ

μαλλον δεν εχεις ιδεα πως αντιδρας οταν εισαι με τοσα χλμ και βλεπεις οχημα να σου κοβει καθετα τον δρομο.

πληροφοριακα λοιπον:
επειδη δεν ξερεις τις προθεσεις του οδηγου που βγαινει, και επειδη οι αποφασεις και οι πραξεις σου διαδραματιζονται σε δεκατα δευτερολεπτων, απλα φρεναρεις.

γιατι μπορει αν εκανες ελιγμο να τον περασεις απο αριστερα, να εμενε αριστερα
και αν εκανες ελιγμο να τον περασεις δεξι, να εμενε δεξια (οπως και εκανε)

οποτε αν παιρνει να φρεναρεις,φρεναρεις. αν οχι. ανοιγεις γκαζι και το παιζεις 50-50.(αριστερα-δεξια)

manhunter
23/04/2009, 14:35

Ο ΚΟΚ, λέει ''πλήρης ακινητοποίηση του οχήματος, και όταν δεν περνάει κανείς, μόνο και μόνο τότε πέρνα''

Το αμάξι μπορεί να είναι στο ένα χλμ, δεν έχει να κάνει, κανονικά, δεν πρέπει να περάσεις.

Επίσης στο βίντεο, ο τυπάς με το αμάξι, κινείται στο πλάτος της λωρίδας του, και σταματάει δεξιά. Πράγμα που τον κάνει μη προβλέψιμο, για να μπορέσει η μοτό να τον περάσει.

Αλλα, το πιθανότερο όπως λες είναι να έπαθε target fixation

nikos force
Ρε κανε μας τη χαρη κυριε Σπόρε που εχεις και το θρασσος να μας ειρωνευτεις!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: δεν μπορω να καταλαβω γιτι δεν θα επρεπε να εχω το θρασσος να σε ειρωνευτω ... ??? κρινοντας απο το επιπεδο των απαντησεων σου μεγαλοψυχια χρειαζεται να σε ειρωνευτω και οχι θρασσος ...

DimChios
τι μενοιαζει αν ηθελε να παει με ταχυτητα του φωτος στο χωριο του?δικο του προβλημα μετα...

το οτι νομικα φταιει η μοτο γιατι δε μπορειτε να το καταλαβεται???

Οχι δεν μπορουμε!

Με τετοια ορθογραφια και τοσα greeklish!

Mr.T
23/04/2009, 14:39
Αλλα, το πιθανότερο όπως λες είναι να έπαθε target fixation

http://www.youtube.com/watch?v=QfKsPqvwG-U

Moy thimizei afto, afto einai trelo target fixation :eyepop: