Σύνδεση

View Full Version : Αλλαγή Λωρίδας, spamm (Σε Είδα..)

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5

manhunter
23/04/2009, 14:40
Up!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(sorry dim) :blush:

SnakeMJK
23/04/2009, 14:43
Τώρα θα πρέπει να αναλύσουμε και το 2ο βίντεο; :p

Vourkoufales
23/04/2009, 14:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Οχι δεν μπορουμε!

Με τετοια ορθογραφια και τοσα greeklish!

κύριε καθηγητά αμα κάνει λάθη να τον αφήσεις στην ίδια τάξη για να μάθει αυτός! :a2:

mikros boudas
23/04/2009, 14:52
how many sses are in the word sshicken

http://www.youtube.com/watch?v=ruikQFr3Q-c

la_villa
23/04/2009, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και ναι.ο κοκ λεει ξεκαθαρα οτι βγαινεις απο στοπ μονο οταν ειναι ο δρομος στον οποιο θες να μπεις αδειος απο οχηματα (φυσικα αυτο ειναι αδυνατο να συμβει και καταλαβαινω την απορια σου) αλλα σε περιπτωση ατυχηματος με βαση το τι λεει ο κοκ ευθυνεται ο εξωδουχος του μεσσολογγιου.και φυσικα δεν μπορει να αναπροσαρμοστει η διαταξη (αντιλαμβανεσαι οτι πρεπει να ειναι απολυτος προς αποφυγει παρεξηγησεων).

ακριβώς αυτό....

έστω βάση ΚΟΚ αν τον πάρεις στεγνά φταίει ο ΙΧης...αν το πας ΑΚΡΙΒΩΣ με το γραμμα του νόμου...
αλλα αυτό ΞΕΡΕΙΣ και ξέρουμε ότι δεν ισχύει ΠΑΝΤΑ...και πολύ σωστα...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ όμως φταίει ο ΙΧης?

π.χ όταν βλέπεισ οχημα στα 500m και θελεις να βγεις απο διασταύρωση το περιμένεις?

mikros boudas
23/04/2009, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ακριβώς αυτό....

έστω βάση ΚΟΚ αν τον πάρεις στεγνά φταίει ο ΙΧης...αν το πας ΑΚΡΙΒΩΣ με το γραμμα του νόμου...
αλλα αυτό ΞΕΡΕΙΣ και ξέρουμε ότι δεν ισχύει ΠΑΝΤΑ...και πολύ σωστα...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ όμως φταίει ο ΙΧης?

π.χ όταν βλέπεισ οχημα στα 500m και θελεις να βγεις απο διασταύρωση το περιμένεις? κανονικα οταν παρκαρεις γυρνας και κοιτας πισω,το κανεις?σημασια δεν εχει τι κανουμε,σημασια εχει τι λενε τα χαρτια γιατι βαση αυτων παιρνουμε διπλωμα,ασφαλιζομαστε και δικαζομαστε αν γινει ατυχημα.υπαρχουν περιθωρια παντα αλλα το στοπ ειναι στοπ.

la_villa
23/04/2009, 15:03
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

κ πως θα το αποδείξεις αυτό?

ο ΙΧης μπορεί να ισχυριστεί ότι βρισκόταν κανονικά σε πορεία...

και η σύγκρουση δεν θα ειναι πλάγια αλλά θα σκάσει ΠΙΣΩ στο αυτοκίνητο

αυτό νομικά (όλοι δικηγόροι γίναμε τρομάρα μας) ότι το αυτοκίνητο μπήκε στην κυκλοφορία κανονικά

la_villa
23/04/2009, 15:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
και εγω τωρα την παω δικαστικος

μαγκες

θα κερδισω

μου το εχουν πει ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ αυτο

και ας πηγαινα και με 430

αυτα που τα περναω ΤΩΡΑ δεν τα ακουσα καπου ουτε ρωτησα την γνωμη καπιου

μακάρι στο εύχομαι

φίλος με ΧΧ 1100 σε παρόμοια περίπτωση δεν πήρε ΜΙΑ γιατι λεει δεν υπήρξε σύγκρουση....;)
τα 2 οχήματα δεν ήρθαν σε επαφή!!!

PortisHead
23/04/2009, 15:11
21 σελιδες και ενας δεν αξιωθηκε να μου πει για το XTX :(

DimChios
23/04/2009, 15:16
κ πως θα το αποδείξεις αυτό?

Pidontas του τη μάνα!

Σκατε γαιδαρο παντως!

Το βιντεο θα το προσκομισουμε στο δικαστηριο ή οχι?

Η τσιχλα οτι "μα το μηχανακι ετρεχε" μου θυμιζει τις θειτσες στη γειτονια και οχι δικαστικους!

Αποφασιστε τι ειστε να τελειωνουμε!

DimChios
23/04/2009, 15:17
μακάρι στο εύχομαι

φίλος με ΧΧ 1100 σε παρόμοια περίπτωση δεν πήρε ΜΙΑ γιατι λεει δεν υπήρξε σύγκρουση....;)

Και αδερφος συμφορουμιτη, αποζημειωθηκε οταν βγηκε ο αλλος απο ΣΤΟΠ!
Επεσε ο δικος μας χωρις καν να ερθουν σε επαφη!

Akatanomastos
23/04/2009, 15:17
ενταξυ παιδες δεν εχει και πολυ νοημα η κουβεντα..

να βγαινετε λοιπον απο στοπ επειδη ΔΕΝ μπορειτε να περιμενετε 5 δευτερολεπτα για να καταλαβετε καλητερα τι ειναι αυτο το φωτακι που ερχετε(αμαξι, μηχανακι πυραυλος ή σελινακατος)

και μετα στα στραβα και αναποδα κλαιγομαστε και μιλαμε για οδηγικη παιδεια..

devil's animal
23/04/2009, 15:21
Pidontas του τη μάνα!

καλα σε ειχα καταλαβει εγω οτι εισαι τρελος μαμιας M.I.L.F.
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

the who
23/04/2009, 15:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mr.T
Lathos, ftaei panta aftos poy xtipaei piso. Gia to logo poy tha poyn oti den eixe
to elengxo toy oximatos toy gia na stamatisei.

Ωραια,τοτε θα μπαινω με το κουτι με χειροφρενα στην εθνικη απο τον παραδρομο και μολις σκασει καποιος πισω μου θα με πληρωσει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οτι ναναι λετε ωρες ωρες.Σε τετοιο ατυχημα αν δεν υπαρχει μαρτυρας τοτε το δικηο το εχει αυτος που εχει προτεραιοτητα.

Mr.T
23/04/2009, 15:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ωραια,τοτε θα μπαινω με το κουτι με χειροφρενα στην εθνικη απο τον παραδρομο και μολις σκασει καποιος πισω μου θα με πληρωσει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οτι ναναι λετε ωρες ωρες.Σε τετοιο ατυχημα αν δεν υπαρχει μαρτυρας τοτε το δικηο το εχει αυτος που εχει προτεραιοτητα.

Den lew oti na einai, to exei pathei filo moy. :rolleyes:

LogOutGoRide
23/04/2009, 15:30
Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο

Για το πρώτο τουλάχιστον ποστ αλλά και το βίντεο

Αν η μοτό κινείται με 230 Km/h σημένει ότι καλύπτει 63 μέτρα το δευτερόλεπτο άρα αυτά τα ''ξαφνικά βρέθηκε μπροστά-πίσω-πλάγια'' ,''κοίταξα στον καθρέφτη δεν είδα τίποτα και ξαφνικά..''

Νομίζω οτι με καλές συνθήκες μπορούμε να δούμε 500 μέτρα μακρυά και η απόσταση καλύπτεται σε περίπου 8 δευτερόλεπτα. 'Εχω την εντύπωση πως κάποιος είπε ''δεν γ@μ...προλαβαίνω'' ή ''δεν περνάει αμάξι ή φοτηγό άρα ο δρόμος είναι ελέυθερος''. Αν κάνω κάπου λάθος...

the who
23/04/2009, 15:31
μακάρι στο εύχομαι

Στριβω δεξια για να μπω σε μονοδρομο.Ανεβαινει αντιθετα θειος με κουτι,τον βλεπω τελευταια στιγμη,μου διπλωνει το μπροστινο και αγοραζω γωνιακο οικοπεδο.Ο θειος βαζει οπισθεν και την καμε ελαφρα.Παιρνω το νουμερο,παω στο τμημα και τους εξηγω τι εχει γινει.Μετα απο 6 μηνες πηγα στο δικαστηριο(αυτεπαγγελτη μηνυση) και αποζημιωθηκα κανονικοτατα.
Ουτε επαφη υπηρχε ουτε μαρτυρας.
Προφανως το φιλο σου τον πιασανε κοροιδο οι ασφαλιστικες.

devil's animal
23/04/2009, 15:33

εννοειται ρε οτι θα σε πληρωσει!!
αφου στην εθνικη πανε με +120 και πολλες φορες με +140.

αφου τρεχουν και θα μπεις απο τον παραδρομο και σκασεις κανενας κακομοιρης πισω σου,θα σε πληρωνει για ολη την υπολοιπη ζωη του!!
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

mikros boudas
23/04/2009, 15:33
Στριβω δεξια για να μπω σε μονοδρομο.Ανεβαινει αντιθετα θειος με κουτι,τον βλεπω τελευταια στιγμη,μου διπλωνει το μπροστινο και αγοραζω γωνιακο οικοπεδο.Ο θειος βαζει οπισθεν και την καμε ελαφρα.Παιρνω το νουμερο,παω στο τμημα και τους εξηγω τι εχει γινει.Μετα απο 6 μηνες πηγα στο δικαστηριο(αυτεπαγγελτη μηνυση) και αποζημιωθηκα κανονικοτατα.
Ουτε επαφη υπηρχε ουτε μαρτυρας.
Προφανως το φιλο σου τον πιασανε κοροιδο οι ασφαλιστικες. αυτο φιλε λεγεται προκληση ατυχηματος και πληρωνει οποιος φταιει!δεν εισαι χαζος να πας να πεσεις πανω του εφοσον μπορεις να γλιτωσεις την συγκρουση!!ειναι ετσι οπως το λες!!!αποτομα φρενα,αλλαγες κατευθυνσης απο λαθος κλπ κλπ χωρις συγκρουση πληρωνεσαι!

LogOutGoRide
23/04/2009, 15:35
Άν δεν μπορείτε κάποιοι να υπολογίσετε ταχύτητες και πορείες οχημάτων στον δρόμο (κυρίως αντίθετα ερχόμενων) πως διάολο κάνετε προσπεράσεις:confused:

devil's animal
23/04/2009, 15:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Άν δεν μπορείτε κάποιοι να υπολογίσετε ταχύτητες και πορείες οχημάτων στον δρόμο (κυρίως αντίθετα ερχόμενων) πως διάολο κάνετε προσπεράσεις:confused:

δεν κανουν!!

πανε παντα συμφωνα με το οριο ταχυτητας και επειδη και το προπορευομενο οχημα παει με το οριο ταχυτητας,δεν χρειαζεται να κανουν προσπεραση,αρα ουτε να υπολογισουν την ταχυτητα των αντιθετα ερχομενων οχηματων!!!!

ρε τι λεμε...?????????
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

LogOutGoRide
23/04/2009, 15:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν κανουν!!

πανε παντα συμφωνα με το οριο ταχυτητας και επειδη και το προπορευομενο οχημα παει με το οριο ταχυτητας,δεν χρειαζεται να κανουν προσπεραση,αρα ουτε να υπολογισουν την ταχυτητα των αντιθετα ερχομενων οχηματων!!!!

ρε τι λεμε...?????????

Και στους δρόμους μονής κατεύθηνσης προφανώς δεν κάνουν προσπεράσεις γιατί δεν μπορούν να υπολογίσουν το πόσο γρήγορα έρχονται τα οχήματα πίσω τους ή................κλείνουν τα μάτια και ότι γίνει έγινε:sick:

LogOutGoRide
23/04/2009, 15:51
Προς duende (o δημιουργός της συζήτησης ) και του τύπου με το αμάξι στο βίντεο

Αν αντι για μοτοσυκλέτα ερχόταν πίσω σας φορτηγό επικαθήμενο θα το βλέπατε; Θα βγαίνατε ή θα αλλάζατε λωρίδα;

Να εξηγούμε οι ταχύτητες των 200+ σε δημόσιο δρόμο είναι απαρέδεκτες και επικίνδυνες.

p@nos
23/04/2009, 15:55

apo ton παραδρομο, λεγεται λοριδα επιταχυνσης και μπαινεις στην εθνικη οδο μονο αν μπορεις και δεν υπαρχει αλλο αυτοκινητο που θα ερχεται απο πισω...

αν ξαφνικα ομως εισαι στην εθνικη και πλακωθεις στα φρενα(για τον χψ λογο, πχ οτι ειδες ενα σκυλι και προσπαθησες να αποφυγεις συγκρουση) και σε χτυπησει οχημα απο πισω τοτε θα σε πληρωσει...

ολα τα οχηματα ειναι υποχρεωμενα να τηρουν αποστασεις ασφαλειας...

αυτο που βλεπουμε στην εθνικη που πας με 140 με το αμαξι και σου παιζει ο αλλος με τους προβολεις κολλημενος στα 20 εκατοστα απο πισω σου ειναι λαθος...

και αμα εισαι και λιγο καφρος και δε σε πολυνοιαζει οτι μπορει και να σκοτωθεις του διχνεις τι εστι ABS με 4 ροδες και σου πληρωνει καινουριο αμαξι μετα...

Mr.T
23/04/2009, 15:57
Ean kserane oloi na upologizoyn taxitites den tha eixame tosa atiximata se diastauroseis etsi den einai :wave2: mhn lew kai gia lathos upologismo apo o idios o odigos otan mpainei strofh kai feugei sto antitheto reuma.

Oloi trexoyn, meta einai posoi paradexontai oti kanane malakia.

p@nos
23/04/2009, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Και στους δρόμους μονής κατεύθηνσης προφανώς δεν κάνουν προσπεράσεις γιατί δεν μπορούν να υπολογίσουν το πόσο γρήγορα έρχονται τα οχήματα πίσω τους ή................κλείνουν τα μάτια και ότι γίνει έγινε:sick:

καλα τωρα, συγκρινεις σε ενα δρομο με οριο 50 να κινεισαι με 80 με την περιπτωση στον ιδιο δρομο με οριο 50 να κινεισαι με 250???

:hypnotize

LogOutGoRide
23/04/2009, 16:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mr.T
Ean kserane oloi na upologizoyn taxitites den tha eixame tosa atiximata se diastauroseis etsi den einai :wave2: mhn lew kai gia lathos upologismo apo o idios o odigos otan mpainei strofh kai feugei sto antitheto reuma.

Oloi trexoyn, meta einai posoi paradexontai oti kanane malakia.

Έχεις χίλια δίκια
Οι πρώτοι που δεν ξέρουν να υπολογίζουν είναι αυτος ο duende και ο τύπος με το αμάξι στο βίντεο.
Μακάρι να μην βρεθεί κανείς απο αυτούς ΠΟΤΕ στον δρόμο μου και σε όλων και ας πηγαίνω με 50 Km/h.
Φταίνε στο μεγαλύτερο ποσοστό

LogOutGoRide
23/04/2009, 16:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
καλα τωρα, συγκρινεις σε ενα δρομο με οριο 50 να κινεισαι με 80 με την περιπτωση στον ιδιο δρομο με οριο 50 να κινεισαι με 250???

:hypnotize

Δεν νομίζω ,στο παράδειγμα γράφω 230 και κάποιος μίλησε για 500 μέτρα. Οκτώ δευτερόλεπτα να σε φτάσει είναι πάρα πολλά. Νομίζω ότι το πρόβλημα δεν ήταν τόσο η ταχύτητα όσο ο λάθος ή ο καθόλου υπολογισμός

vangelis 64
23/04/2009, 16:30

αυτο που βλεπουμε στην εθνικη που πας με 140 με το αμαξι και σου παιζει ο αλλος με τους προβολεις κολλημενος στα 20 εκατοστα απο πισω σου ειναι λαθος...

και αμα εισαι και λιγο καφρος και δε σε πολυνοιαζει οτι μπορει και να σκοτωθεις του διχνεις τι εστι ABS με 4 ροδες και σου πληρωνει καινουριο αμαξι μετα... Κάφρος επίσης είσαι όταν κινείσαι με 140 (ή με όσα) μόνιμα στην αριστερή,ενώ οι υπόλοιπες λωρίδες είναι αδεισνές.

p@nos
23/04/2009, 16:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Κάφρος επίσης είσαι όταν κινείσαι με 140 (ή με όσα) μόνιμα στην αριστερή,ενώ οι υπόλοιπες λωρίδες είναι αδεισνές.

akoma και αυτο οριζετΑι στον κοκ...

η αριστερη λοριδα ειναι μονο για προσπεραση, δλδ αναβεις φλας, τσεκαρεις, βγαινεις στην αριστερη και αφου προσπερασεις ξαναμπαινεις στη λοριδα που ησουν...

η μονη περιπτωση που επιτρεπεται η κινηση στην αριστερη ειναι σε περιπτωσης κυκλφοριακης συμφορισης...

red_monster
23/04/2009, 16:33
Εγω πιστεύω οτι έφταιγε η γυναίκα του που του επρηζε τα @@ όταν άλλαζε λωρίδα και δεν είδε την μηχανή...

Ας γράψουμε ο καθένας τι πιστεύει και μετά ας πάμε να τα εφαρμόσουμε στο δρόμο...:hypnotize

Αντε γιατί πολύ μαζευτήκαμε στην αθήνα και δεν χωράμε να κινηθούμε;)

Απορώ τι συζητάμε ...???
Δεν υπάρχει μέση λύση αν , μήπως κλπ...
Υπάρχει φταίς και δεν φταίς και ο παληκαράς με το ΙΧ την έκανε τη μ@λακία του

vangelis 64
23/04/2009, 16:46
akoma και αυτο οριζετΑι στον κοκ...

. Βεβαίως και ορίζεται.Γι' αυτό το έγραψα άλλωστε.Και για να σού παίζει κάποιος τα φώτα,όταν κινείσαι με 140,ε...μάλλον στην αριστερή θα βρίσκεσαι.
Αλλιώς απλά θα σε προσπερνούσε,χωρίς σινιάλα και ιστορίες.Μόνο με φλασάκι.

Ορίζεται επίσης ότι,όταν κόβουμε από αριστερά δρόμο με προτεραιότητα ,μένουμε στην αριστερή μεριά τού δρόμου και δεν πάμε δεξιά,όπως έκανε ο δενυπαρχουναλλοι τύπος τού βίντεο.

Αν προσέξεις,η μηχανή προσπαθεί να κάνει το αυτονόητο,να περάσει δηλαδή από δεξιά του,υποθέτοντας ότι ο τύπος με το ΙΧ γνώριζε τι θα έπρεπε να κάνει.

Δεν λέω πως ο μοτοσυκλετιστής είναι αθώα περιστερά,αφού πήγαινε με τόσα,η κίνηση όμως αυτή τού ΙΧ είναι δολοφονική.

p@nos
23/04/2009, 17:04
Βεβαίως και ορίζεται.Γι' αυτό το έγραψα άλλωστε.Και για να σού παίζει κάποιος τα φώτα,όταν κινείσαι με 140,ε...μάλλον στην αριστερή θα βρίσκεσαι.
Αλλιώς απλά θα σε προσπερνούσε,χωρίς σινιάλα και ιστορίες.Μόνο με φλασάκι.

Ορίζεται επίσης ότι,όταν κόβουμε από αριστερά δρόμο με προτεραιότητα ,μένουμε στην αριστερή μεριά τού δρόμου και δεν πάμε δεξιά,όπως έκανε ο δενυπαρχουναλλοι τύπος τού βίντεο.

Αν προσέξεις,η μηχανή προσπαθεί να κάνει το αυτονόητο,να περάσει δηλαδή από δεξιά του,υποθέτοντας ότι ο τύπος με το ΙΧ γνώριζε τι θα έπρεπε να κάνει.

Δεν λέω πως ο μοτοσυκλετιστής είναι αθώα περιστερά,αφού πήγαινε με τόσα,η κίνηση όμως αυτή τού ΙΧ είναι δολοφονική.

otan πας με 140 ομως στην εθνικη και θελει να σε περασει ο αλλος, παλι φταιει γιατι οταν πας με 140 δε κανεις προσπερασεις, μιας και το ανωτατο οριο ειναι 120...
επεισης στην αριστερη λοριδα μπορεις να παραμεινεις μονο αμα κανεις παρατεταμενες προσπερασεις...
το να ερχεται ο αλλος απο πισω με 140 και να σου κανει σινιαλο για να αμολυσει το σταβλο με τα αλογα ειναι επισης μλκια...

και για το βιντεακι που λες, το αμαξι, παραμενει στην που μπηκε, μιας και ο δρομος εχει μια λοριδα ανα κατευθυνση, στην οποια λοριδα μπορεις να κινεισαι σε ολο το μηκος...

vangelis 64
23/04/2009, 17:07

και για το βιντεακι που λες, το αμαξι, παραμενει στην που μπηκε, μιας και ο δρομος εχει μια λοριδα ανα κατευθυνση, στην οποια λοριδα μπορεις να κινεισαι σε ολο το μηκος... Για κοίτα το καλύτερα,γιατί εγώ,όσες φορές το είδα μέχρι να σιγουρευτώ,τήν ίδια μαλακία τού ΙΧ είδα.

TROOPER
23/04/2009, 17:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
τον αγνοησα τον κοκ ... και πληρωσα για αυτο και νομικα και ψυχικα και σωματικα ... δεν ειπα ποτε οτι ειμαι σωστος ... οπως ομως και ο τυπας της μοτο που προφανως δεν ξερει τον κοκ ...

δεν αγνοησες εσυ τον κοκ.ο αλλος αγνοησε τον κοκ εσυ απλα εισαι μαλακας.

το ιδιο συμβαινει και στο επιμαχο βιντεακι.ο ιχης αγνοει τον κοκ.

και αν επισημανουμε οτι η μοτο στο 0:15 εχει πεσει στα 66 χλμ και συνεχιζει να κοβει ενω δεν εχει φτασει καν στο σημειο εισοδου του ιχ στο οποιο κινηται επιβραδυνομενος με 29 χλμ στο 0:16 δεν εχει και καμια απολυτως ευθυνη για τη συγκρουση.
ασε που το αμαξι εισερχεται στον δρομο της μοτοσυκλετας και αντιθετα.η διακεκομενη κοβεται (και εκει επρεπε να ειναι το σημειο εισοδου του αυτοκινητου),συνεχιζει και ξανακοβεται (εκει θα μπορουσε η μοτοσυκλετα αν ηθελε να στριψει αριστερα και να μπει στο δρομο απο τον οποιο βγηκε το αυτοκινητο) αρα το αμαξι βγαινει χωρις να ελεγξει και απο λαθος σημειο.

αν λοιπον επερχονταν η συγκρουση, το ατυχημα θα γινοτανε με 29 χλμ αρα η μηχανη θα ητανε και εντος οχι οριων για το συγκεκριμενο δρομο αλλα για το στενο του σπιτιου μου.

ας κοψουμε λοιπον τις μαλακιες και ας τελειωνει η παραμυθα.

το αμαξι εκανε μλκια ΤΕΛΟΣ

:wave2:

Gi_4ce
23/04/2009, 17:16
Εγω δινω άδικο ΚΑΙ στον αμαξάκια που αρχισε το thread, αλλα ΚΑΙ στον μοτοσυκλετιστή που πήγαινε σα διάολος.

Και αν θέλετε να ξέρετε γιατι μιλάω έτσι, είναι γιατι ήμουν ΜΠΡΟΣΤΑ στο γεγονος μαζί με τον αδερφό μου.

Όταν είδα το σκηνικό, είπα "τους μαλακες..." και απλά συνέχισα τον δρόμο μου.

Όταν φταίνε και οι 2, δεν ψαχνεις να βρεις ποιος φταιει πιο πολυ.

Ρε παιδια, καλώς ή κακώς πάω με την ταυτότητα, ειδικά πλεον στην Εθνική απο Φιλαδέλφεια μέχρι ΣΕΦ που το κάνω λόγω δουλειάς - σχολης.

Οταν βγαίνουν στη λωρίδα μου (συχνά) και παω να καρφωθώ πάνω τους, απλα αλλάζω πορεία και την κάνω. Ούτε βρισίδια, ούτε καντήλια ουτε τίποτα.

Ενα παιχνίδι γινεται στον δρόμο. Αν βγούμε ολόκληροι συνεχίζουμε. Τι να καθεσαι να μανουριάζεις?

p@nos
23/04/2009, 17:21

το ιδιο συμβαινει και στο επιμαχο βιντεακι.ο ιχης αγνοει τον κοκ.

οταν περνας απο ενα στοπ(αλλη περιπτωση), χωρις να ελεγξεις, παραβιαζεις τον κοκ...

οταν πας με 250 στο δρομο δεν παραβιαζεις τον κοκ αλλα τον γ@μ@ς αναποδα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και επειδη δεν υπαρχει κατωτατο οριο στη συγκεκριμενη περιοχη, το αμαξι μμια χαρα πηγαινε...
δεν παραγορευεται να πας με 30 σε δρομο που εχει οριο 50, το 50 ειναι οριο και οχι ελαχιστη ταχυτητα...

απο τη στιγμη που το αμαξι βγηκε στο δρομο, και απεκτησε και ταχυτητα, δε φταιει για τιποτα, ΟΥΤΕ νομικα!

trooper, ΧΩΡΙΣ καμια διαθεση για αντιπαραθεση, ουτε προς εσενα, ουτε προς οποιονδηποτε αλλο, ρωτα ενα φιλο σου/γνωστο σου δικηγορο για να σου πει, τι συμβαινει στην προκειμενη περιπτωση...

LogOutGoRide
23/04/2009, 17:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
Εγω δινω άδικο ΚΑΙ στον αμαξάκια που αρχισε το thread, αλλα ΚΑΙ στον μοτοσυκλετιστή που πήγαινε σα διάολος.

Και αν θέλετε να ξέρετε γιατι μιλάω έτσι, είναι γιατι ήμουν ΜΠΡΟΣΤΑ στο γεγονος μαζί με τον αδερφό μου.

Όταν είδα το σκηνικό, είπα "τους μαλακες..." και απλά συνέχισα τον δρόμο μου.

Ρε παιδια, καλώς ή κακώς πάω με την ταυτότητα, ειδικά πλεον στην Εθνική απο Φιλαδέλφεια μέχρι ΣΕΦ που το κάνω λόγω δουλειάς - σχολης.

Οταν βγαίνουν στη λωρίδα μου (συχνά) και παω να καρφωθώ πάνω τους, απλα αλλάζω πορεία και την κάνω. Ούτε βρισίδια, ούτε καντήλια ουτε τίποτα.

Ενα παιχνίδι γινεται στον δρόμο. Αν βγούμε ολόκληροι συνεχίζουμε. Τι να καθεσαι να μανουριάζεις?

για πες επιτέλους τι έγινε να τελειώνουμε.
και'γω που νόμιζα οτι ο δρόμος ήταν άδειος

TROOPER
23/04/2009, 17:34
οταν περνας απο ενα στοπ(αλλη περιπτωση), χωρις να ελεγξεις, παραβιαζεις τον κοκ...

και επειδη δεν υπαρχει κατωτατο οριο στη συγκεκριμενη περιοχη, το αμαξι μμια χαρα πηγαινε...
δεν παραγορευεται να πας με 30 σε δρομο που εχει οριο 50, το 50 ειναι οριο και οχι ελαχιστη ταχυτητα...

απο τη στιγμη που το αμαξι βγηκε στο δρομο, και απεκτησε και ταχυτητα, δε φταιει για τιποτα, ΟΥΤΕ νομικα!

trooper, ΧΩΡΙΣ καμια διαθεση για αντιπαραθεση, ουτε προς εσενα, ουτε προς οποιονδηποτε αλλο, ρωτα ενα φιλο σου/γνωστο σου δικηγορο για να σου πει, τι συμβαινει στην προκειμενη περιπτωση...

δεν διαβαζεις προσεκτικα.

the who
23/04/2009, 17:44
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
[B]οταν περνας απο ενα στοπ(αλλη περιπτωση), χωρις να ελεγξεις, παραβιαζεις τον κοκ...

Κοιτα,με βαση τον ΚΟΚ της Αιγυπτου,της Σαουδικης Αραβιας και του Πακισταν μια χαρα πηγαινε το τουτου.

p@nos
23/04/2009, 17:46

Κοιτα,με βαση τον ΚΟΚ της Αιγυπτου,της Σαουδικης Αραβιας και του Πακισταν μια χαρα πηγαινε το τουτου.

kai με τον ελληνικο μια χαρα πηγαινε το του του αλλα τεσπα...

επειδη βαρεθηκα για σημερα συνεχιζουμε αυριο παλι
:lol: :lol: :lol: :lol:

la_villa
23/04/2009, 18:54
Και αδερφος συμφορουμιτη, αποζημειωθηκε οταν βγηκε ο αλλος απο ΣΤΟΠ!
Επεσε ο δικος μας χωρις καν να ερθουν σε επαφη!

;)

α μπράβο ...

δυο ίδιες περιπτώσεις είχαν τελικά άλλη κατάληξη....

άρα ενδεχομένως και στο βιντεο που λέμε μπορεί να μην έχει κάποιος δίκιο 100%

οπότε αφήστε κατα μέρους τον ΚΟΚ και την υπερβολική σιγουριά ότι ξέρετε τι ΘΑ γινόταν...

la_villa
23/04/2009, 18:59
δεν κανουν!!

ρε τι λεμε...?????????

προφανώς και ε΄συ στις διασταυρώσεις όταν βλέπεις ένα όχημα να ξεκινάει απο Πάτρα και εσύ είσαι Σαλαμίνα περιμένεις να περάσει για να βγεις απο διασταύρωση γιατι σεβεσαι την προτεραιότητα του...

συμφωνούμε πάντως.....ρε τι λέμε....:cry: :cry: :cry: :cry:

υ.γ τελικά ΟΛΟΙ εδω κατάλαβαμε ότι οι περισσότεροι ΑΝ βλέπετε φως σε μέγεθος μύγας στο βάθος και είστε σε διασταύρωση ΔΕΝ βγαίνετε....μάλιστα :lol: :lol:

la_villa
23/04/2009, 19:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce

:beer:

DimChios
23/04/2009, 19:54
;)

α μπράβο ...

δυο ίδιες περιπτώσεις είχαν τελικά άλλη κατάληξη....

άρα ενδεχομένως και στο βιντεο που λέμε μπορεί να μην έχει κάποιος δίκιο 100%

οπότε αφήστε κατα μέρους τον ΚΟΚ και την υπερβολική σιγουριά ότι ξέρετε τι ΘΑ γινόταν...

Oxι "α, μπραβο"!

Γιατι άλλο αν ο δικηγορος ειναι γατα
ή αν η ασφαλιστικη σε πιασει μλκα!

Το πιασες?

DimChios
23/04/2009, 19:56
δεν αγνοησες εσυ τον κοκ.ο αλλος αγνοησε τον κοκ εσυ απλα εισαι μαλακας.

ΜΠΟΥ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ!!!

ΜΠΟΥ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ!!!

ΜΠΟΥ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vangelis 64
23/04/2009, 22:07
Τι είπε ρε πάλι ο άνθρωπας!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

manhunter
23/04/2009, 22:13
προφανώς και ε΄συ στις διασταυρώσεις όταν βλέπεις ένα όχημα να ξεκινάει απο Πάτρα και εσύ είσαι Σαλαμίνα περιμένεις να περάσει για να βγεις απο διασταύρωση γιατι σεβεσαι την προτεραιότητα του...

υ.γ τελικά ΟΛΟΙ εδω κατάλαβαμε ότι οι περισσότεροι ΑΝ βλέπετε φως σε μέγεθος μύγας στο βάθος και είστε σε διασταύρωση ΔΕΝ βγαίνετε....μάλιστα :lol: :lol:

Αναφορικά με το υστερόγραφο σου, εδώ δεν λέμε τι κάνουμε εμείς, αλλά τι λέει ο ΚΟΚ.

Σαφώς και δεν το κάνω, είπε κανείς το αντίθετο?

Είπε κανείς ότι το κάνει???

Ο ΚΟΚ, το απαγορεύει. Τόσο δυσνόητο είναι δλδ??

la_villa
24/04/2009, 00:01
Oxι "α, μπραβο"!

Γιατι άλλο αν ο δικηγορος ειναι γατα
ή αν η ασφαλιστικη σε πιασει μλκα!

Το πιασες?

προφανώς και στι ς δυο περιπτώσεις υπήρχαν δικηγόροι (δεν γίνεται και διαφορετικά)

αρα να σε πιάσει η ασφαλιστική μλκα δεν γίνεται....

ίσως είναι θέμα δικαστικού

το πιασες?

vagtav
24/04/2009, 00:10
Ωραία φάση.
Έχουμε λοιπόν ανθρώπους που ελέγχουν στα 500 μέτρα πριν βγουν στον δρόμο. Είσαι δηλαδή στην Πέτρου Ράλλη και για να διασχίσεις την Πειραιώς ελέγχεις μέχρι την Χαμοστέρνας μη τυχόν και σκάσει ο κάγκουρας (μπορεί και εγώ) με 200.
Έχουμε ανθρώπους που θεωρούν ότι μπορούν να κρίνουν την αντίληψη ενός ανθρώπου από τη μη ικανότητά τους να παρατηρήσουν ότι οι μηχανές γενικώς.... τρέχουν.
Εχουμε ανθρώπους που θεωρούν ότι ο τύπος που έσωσε τη στούκα δεν είναι μάγκας, επειδή αν ήταν δεν θα βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση.
Άλλος δεν γνωρίζει τον κοκ.
Άλλος κοροϊδεύει αυτόν που δεν γνωρίζει τον κοκ, αλλά ο ίδιος (τυχαίο πρόσωπο) κάνει κάθε μέρα 40-50 παραβάσεις του, από το σπίτι στη δουλειά.

Τη γνώμη μου για το βίντεο την είπα πριν 3-4 μέρες. Δυστυχώς σήμερα διάβασα όλα τα υπόλοιπα μηνύματα και το μόνο που είδα είναι αντιπαράθεση μεταξύ 2 πλευρών.
2-3 φωνές εξαίρεση στον κανόνα.
Το κακό είναι ότι διαβάζουν και νέοι άνθρωποι το φορουμ με το μυαλό ακόμα αραιό.
Αν αντί η μηχανή να έπεφτε στο ΙΧ (που όντως έκανε μαλακί@) έπεφτε σε ένα άλλο διερχόμενο μηχανάκι και τον σκότωνε θα εξακολουθούσατε να ψάχνετε εάν έφταιγε το ιχ ή ο οδηγός της μοτό? Θα είχε τόση σημασία πιστεύετε για τους συμμετέχοντες στο ατύχημα? Μόνο τις κωλοασφαλιστικές θα ενδιέφερε και τους μπατσοδικηγόρους.

ΔΕΝ θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει καν σαν συζήτηση. Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν στο ελλαδιστάν περίπου 3.000 την ημέρα.
Πρέπει να δίνουμε το μήνυμα της διαρκούς επαγρύπνησης στο τιμόνι, το μήνυμα της ασφαλούς οδήγησης (όχι απαραίτητα της αργής), το μήνυμα της αλληλεγγύης προς τους άλλους μοτοσυκλετιστές. Αντ'αυτού βλέπω μόνο δίψα για αντιπαράθεση.

Λιγοστεύουν οι ρομαντικοί. Μόνο άλογα, ροπή, φρένα, κόντρα, μαλακία, τσαμπουκάς, άντε και κανένα άναμμα της μεγάλης σκάλας στο αντίθετα κινούμενο μηχανάκι, και αυτό μόνο πάνω από 600 κυβικά με τριβάλιτσο.

Καλά χιλιόμετρα ...

devil's animal
24/04/2009, 00:55

αν διαβασεις καλα τα ποστακια που εχω βαλει θα δεις οτι ΟΧΙ δεν κανω αυτο που λες.

αλλη μια γιατι μαλλον υπαρχει προβλημα κατανοησης περα απο αντιληψης...:rolleyes: :

αν ειμαι σε stop και βλεπω να ερχεται ενα οχημα ΑΞΙΟΛΟΓΩ την γ@μημενη ταχυτητα του και κρινω αναλογως. αν παει μαλλια κουβαρια, καθομαι στα αυγα μου. αν παει σιγα, βγαινω.
φυσικα ολα εχουν να κανουν και με την αποσταση που βρισκεται. γι'αυτο και το ΠΑΡΑΤΗΡΩ και βλεπω ποσα μετρα περιπου διανυει το δευτερολεπτο.
στις μηχανες ειμαι 10 φορες πιο ψυλιασμενος λογω της επιταχυνσης τους (δλδ οταν εγω την βλεπω και ερχεται μπορει να πηγαινει με 50 και σε 2'' να εχει 130)

αν ειναι στην Πατρα και εγω Σαλαμινα, με οσα και να πηγαινει, νομιζω οτι προλαβαινω να βγω.:rolleyes:

απλα δεν παλευεστε....
:rolleyes:

nikos force
24/04/2009, 09:41
ΜΠΟΥ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ!!!ΜΠΟΥ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ!!!ΜΠΟΥ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ντιμακο ...επειδη ως εχεις αποδειξει και εσυ ,εισαι πολυ ψαρακας ακομα στο τιμονι ...:smilea:

ξερεις εσυ ...

καλο θα ειναι να μην γελας με τις μαλακιες των αλλων ... αλλα να μαθαινεις ... και ας ειναι απο σπορο ...:winka: :winka: :wave2: :wave2: :wave2:

tazakos
24/04/2009, 11:58
να είστε καλά παιδιά διαβάζω από τις 9 το πρωί και πέρασε η μέρα στην δουλειά εύκολα.:cool:

Τώρα ως προς το θέμα τόσα είπατε να πω και εγώ την γνώμη μου,

Στο πρώτο περιστατικό έχω υπάρξει στην θέση του μοτοσυκλετιστή πολλές φορές και τον καταλαβαίνω που από φόβο θανάτου έδειξε ένα κωλοδάχτυλο, επίσης τον καταλαβαίνω που όταν ο παραλίγο φονιάς του ανταπέδωσε,θόλωσε και έκανε τζέρτζελο. Ο κουτάκιας εκκινητής αυτού του τόπικ να μην κάνει ούτε κωλοδάχτυλο αν δεν είναι έτοιμος να το υπερασπιστεί μετά, ρίχνει το επίπεδο και μετά θέλει να το σώσει λόγω παιδιών και μανταμίτσας? Όσο για τις οδηγικές του ικανότητες κρίνεται ανεπαρκής αλλά έχει συμβεί σε όλους μας και εκεί η συγνώμη θα των δικαίωνε αλλα αυτός ανταπέδωσε!

Στο δεύτερο περιστατικό είμαι με τον Τρούπερ 100% σε όλες τις σελίδες και όταν τον κουράσατε και άρχισε τα γελάκια και τις ειρωνίες και εκεί μαζί του (χωρίς να έχω ιδέα ποιος ή τι είναι)

Το ΣΤΟΠ επιβάλλει να μην βγεις αν υπάρχει άλλο όχημα. Αν βγεις και το άλλο όχημα πέσει πάνω σου από πίσω από πλάγια απο οπουδήποτε και υπάρχουν μάρτυρες ότι βγήκες από ΣΤΟΠ και δεν ήσουν στον δρόμο προπορευόμενος θα σε γαμήσουν...και αφού σε γαμήσουν αν ο μοτοσυκλετιστής με κάποιο τρόπο αποδειχτεί ότι πήγαινε αρχικά με 240 θα αντιμετωπίσει και αυτός τις κυρώσεις του νόμου για την υπέρβαση ταχύτητας σαν να μην έγινε καν ατύχημα. Ο νόμος πρέπει να είναι απόλυτος και να εφαρμόζεται απόλυτα...

υ.γ οποιοσδήποτε από εμάς βγαίνει από στοπ έχοντας υπολογίσει ταχύτητες κτλ κτλ και θεωρόντας ότι προλαβαίνει να ξέρει ότι αν δεν προλάβει, φταίει.

p@nos
24/04/2009, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
ντιμακο ...επειδη ως εχεις αποδειξει και εσυ ,εισαι πολυ ψαρακας ακομα στο τιμονι ...:smilea:

ξερεις εσυ ...

καλο θα ειναι να μην γελας με τις μαλακιες των αλλων ... αλλα να μαθαινεις ... και ας ειναι απο σπορο ...:winka: :winka: :wave2: :wave2: :wave2:

πως τολμας???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

cityfly
24/04/2009, 12:08
επειδή είναι πολλά για να τα διαβάσω όλα

στο βίντεο τα δεδομένα είναι ότι περίπου 4-5 κολώνες πριν τη διασταύρωση και ενώ το αυτοκίνητο είναι διαγώνια και έχει λίγο μπει στην απέναντι λωρίδα η μηχανή πάει με 162 όταν το αμάξι φτάνει στο κενό της διακεκομένης και πριν μπει στο ρεύμα της μηχανής η μηχανή έχει 64
με λίγα λόγια μπορεί η μηχανή να έτρεχε αλλά προφανώς ο οδηγός της είχε το νου του και φρόντισε να προφυλαχτεί από αυτο ακριβώς που συναίβει ένα αμάξι που πετάχτηκε χωρις να ελέγξει σωστά διότι το αμάξι άρχισε να περνάει μόλις πέρασε ένα αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα και ενώ ακόμα αυτό βρισκόταν σε σημείο που του έκοβε την ορατότητα από απέναντι
και με 120 να πήγαινε η μηχανή πάλι θα έβγαινε το αμάξι
και μετά όταν κατάλαβε ότι έρχεται μηχανή (ή άλλο όχημα ποιος ξέρει τι κατάλαβε) τα χασε κι άρχισε τα φρένα και τα τσαλιμάκια
η ουσία είναι ότι δεν έλεγξε σωστά γιατί κανείς (ίσως) δεν του το μαθε και πάντα θα ελέγχει λάθος

πόσοι πχ παίρνουν τις αριστερές στροφές ανοιχτά και περί το κέντρο και πόσοι πραγματικά έχουν συνηδητοποιήσει το γιατί πρέπει να τις παίρνεις έτσι;

p@nos
24/04/2009, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
...

εγω παλι θα ηθελα να ξερα, ποσοι εδω μεσα οδηγανε αυτοκινητα που οι περισσοτεροι βριζουν και κατηγορουν...

PortisHead
24/04/2009, 12:21
εγω παλι θα ηθελα να ξερα, ποσοι εδω μεσα οδηγανε αυτοκινητα που οι περισσοτεροι βριζουν και κατηγορουν...

Εγω,εγω !!!
:lol:
Και τα γουσταρω με 1000...μη σου πω και περισσοτερο απο τις moto.

the who
24/04/2009, 12:30

Ρε Πανο εχω εναν πονοκεφαλο μ αυτο το θεμα απο χτες.Οδηγαω και αυτοκινητα και μηχανες.Στο παρελθον εχω οδηγησει και επαγγελματικα.Αλλη ειναι η ευχαριστηση που σου δινει το καθενα οχημα.
Βριζω τον ανιδεο οδηγο ειτε καβαλαει μηχανη ειτε αυτοκινητο.Υπαρχει ΕΝΑΣ σωστος τροπος για να οδηγας.Να ΣΕΒΕΣΑΙ το δρομο,το οχημα σου και τους γυρω σου,ειτε πεζους ειτε εποχουμενους.
ΓΚΕΚΕ?

dim40
24/04/2009, 14:02
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
[B]αν διαβασεις καλα τα ποστακια που εχω βαλει θα δεις οτι ΟΧΙ δεν κανω αυτο που λες.

αλλη μια γιατι μαλλον υπαρχει προβλημα κατανοησης περα απο αντιληψης...:rolleyes: :

αν ειμαι σε stop και βλεπω να ερχεται ενα οχημα ΑΞΙΟΛΟΓΩ την γ@μημενη ταχυτητα του και κρινω αναλογως. αν παει μαλλια κουβαρια, καθομαι στα αυγα μου. αν παει σιγα, βγαινω.
φυσικα ολα εχουν να κανουν και με την αποσταση που βρισκεται. γι'αυτο και το ΠΑΡΑΤΗΡΩ και βλεπω ποσα μετρα περιπου διανυει το δευτερολεπτο.
στις μηχανες ειμαι 10 φορες πιο ψυλιασμενος λογω της επιταχυνσης τους (δλδ οταν εγω την βλεπω και ερχεται μπορει να πηγαινει με 50 και σε 2'' να εχει 130)

πηρα μερος στη αρχη της κουβεντας και ειπα τη αποψη μου

οδηγω απο τα 16 μου (με διπλωμα) μηχανακι , μετα αυτοκινητο εως και φορτηγο.
τωρα ειμαι 42.....

πριν ενα μηνα πηρα μια μηχανη που παει περισοτερο απο τα 100 (240 για τη ακριβεια) που πηγενε η πρωην μου.

τωρα ειδα το ρυθμο της επιταχυνσης και ποσο ευκολα μαζευει χιλιομετρα μια μηχανη...

εχω οδηγησει με το αυτοκινητο και το φορτηγο χιλιαδες χιλιομετρα, δε εχω εμπλακει ποτε σε ατυχημα και παρολη τη εμπειρια μου στο δρομο η οδηγηση της μηχανης μου εδωσε νεα στανταρ.

που θελω να καταληξω....

νομιζετε οτι ολοι οσοι κυκλοφορουν στο δρομο μπορουν να υπολογισουν το ρυθμο με τον οποιο κινειτε μια μηχανη αν δε εχουν οδηγησει ποτε τους μια;;

dim40
24/04/2009, 14:07
κατι ασχετο.......

πωσ κανετε quote και βγαινει με εντονα γραματα και γραμμες;;;;;

vangelis 64
24/04/2009, 14:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40

νομιζετε οτι ολοι οσοι κυκλοφορουν στο δρομο μπορουν να υπολογισουν το ρυθμο με τον οποιο κινειτε μια μηχανη αν δε εχουν οδηγησει ποτε τους μια;; [/B] Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να οδηγήσουν μοτοσυκλέτα για να καταλάβουν ότι έχει εξωγήινες επιδόσεις σε σχέση με το αυτοκίνητο.

Βλέπουν πολλές καθημερινά,δεν είν' έτσι;

vangelis 64
24/04/2009, 14:12
κατι ασχετο.......

πωσ κανετε quote και βγαινει με εντονα γραματα και γραμμες;;;;; Πατάς παράθεση και γράφεις το κείμενό σου στον κενό χώρο..Μην κοιτάς αυτό που έκανα πριν και έσβησα μια αγκύλη.:lol: :lol:

p@nos
24/04/2009, 14:16
νομιζετε οτι ολοι οσοι κυκλοφορουν στο δρομο μπορουν να υπολογισουν το ρυθμο με τον οποιο κινειτε μια μηχανη αν δε εχουν οδηγησει ποτε τους μια;;

oι περισσοτεροι, οχι απλως δεν εχουν οδηγησει, αλλα μπορει να μην εχουν ανεβει ποτε σε μηχανες...
και φυσικα δεν εχουν ιδεα του τι εστι μια μοτοσυκλετα των 100+ ιππων...

πολυς κοσμος με κοιταγε σαν εξωγηινο οταν τους ελεγα οτι τα συγχρονα μηχανακια πιανουν τα 200 σε 7 δευτερολεπτα, και πολλοι μαλιστα ουτε που το πιστευαν...

p@nos
24/04/2009, 14:17
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να οδηγήσουν μοτοσυκλέτα για να καταλάβουν ότι έχει εξωγήινες επιδόσεις σε σχέση με το αυτοκίνητο.

οχι βαγγελη, οι περισσοτεροι τις βλεπουν μεσα στις πολεις και σε κινηση, και το μονο που βλεπουν ειναι οτι περνανε αναμεσα απο σταματημενα αυτοκινητα...

EVI
24/04/2009, 14:19
................

πολυς κοσμος με κοιταγε σαν εξωγηινο οταν τους ελεγα οτι τα συγχρονα μηχανακια πιανουν τα 200 σε 7 δευτερολεπτα, και πολλοι μαλιστα ουτε που το πιστευαν...

ποιο παρταλι παει τοσο σιγα??? :look:

vangelis 64
24/04/2009, 14:20
οχι βαγγελη, οι περισσοτεροι τις βλεπουν μεσα στις πολεις και σε κινηση, και το μονο που βλεπουν ειναι οτι περνανε αναμεσα απο σταματημενα αυτοκινητα... Έλα τώρα ρε Πάνο....Πόσοι ΙΧήδες δεν έχουν οδηγήσει ποτέ στην εθνική;Πλάκα κανουμε τώρα;

dim40
24/04/2009, 14:21
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να οδηγήσουν μοτοσυκλέτα για να καταλάβουν ότι έχει εξωγήινες επιδόσεις σε σχέση με το αυτοκίνητο.

και αεροπλανο βλεπεις καθε μερα αλλα αν δε μπεις μεσα να βιωσεις τη επιταχυνση κατα τη απογειωση δε μπορεις να καταλαβεις το ρυθμο που κινειτε.

οπως επισης αν δε εχεις αυτοκινητο με 300+ ps η μηχανη δε ξερεις πως ειναι δυνατο σε 2-3 sec η ταχητητα σου να παει απο τα 50 στα 150..

p@nos
24/04/2009, 14:23
ποιο παρταλι παει τοσο σιγα??? :look:

το δικο μου, και με πρωτη στο κιβωτιο :p

2α βαζω αμα θελω να μπω σε τροχια :lol:

EVI
24/04/2009, 14:24
το δικο μου, και με πρωτη στο κιβωτιο :p

2α βαζω αμα θελω να μπω σε τροχια :lol:

τωρα εξηγουντε ολα!

:smokin:

p@nos
24/04/2009, 14:25
Έλα τώρα ρε Πάνο....Πόσοι ΙΧήδες δεν έχουν οδηγήσει ποτέ στην εθνική;Πλάκα κανουμε τώρα;

καθολου πλακα...

πολυς κοσμος δε πιστευε οταν συζητουσαμε για τις ταχυτητες που πιανουν οι συγχρονες μηχανες...

το μεγαλυτερο ψαρωμα ερχοταν οταν βλεπανε κατι onboard βιντεακια τερμα γκαζι στο youtube
:lol: :lol: :lol:

vangelis 64
24/04/2009, 14:27
και αεροπλανο βλεπεις καθε μερα αλλα αν δε μπεις μεσα να βιωσεις τη επιταχυνση κατα τη απογειωση δε μπορεις να καταλαβεις το ρυθμο που κινειτε.

οπως επισης αν δε εχεις αυτοκινητο με 300+ ps η μηχανη δε ξερεις πως ειναι δυνατο σε 2-3 sec η ταχητητα σου να παει απο τα 50 στα 150.. Αν δεν έχεις οδηγήσει ποτέ σου κανένα όχημα και θέλεις να περάσεις στο απέναντι πεζοδρόμιο......

δεν μπορείς να υπολογίσεις αν σε παίρνει,σύμφωνα με όσα έχεις αποκομίσει από την εμπειρία σου σαν θεατής;

devil's animal
24/04/2009, 14:33
καθολου πλακα...

πολυς κοσμος δε πιστευε οταν συζητουσαμε για τις ταχυτητες που πιανουν οι συγχρονες μηχανες...

το μεγαλυτερο ψαρωμα ερχοταν οταν βλεπανε κατι onboard βιντεακια τερμα γκαζι στο youtube

ειπαμε,
η κυρα Σουλα (που παει με 5 επειδη φοβαται), ο μπαρμπα Μητσος (που εχει καβατζαρει τα 75) και ο φλωροκαγκουρομπεμπης (που οδηγαει saxo και νομιζει οτι τα 200 ειναι πολλα)

ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ!!:evil: :evil: :evil:

dim40
24/04/2009, 14:33
Αν δεν έχεις οδηγήσει ποτέ σου κανένα όχημα και θέλεις να περάσεις στο απέναντι πεζοδρόμιο......

δεν μπορείς να υπολογίσεις αν σε παίρνει,σύμφωνα με όσα έχεις αποκομίσει από την εμπειρία σου σαν θεατής;

μπορεις. αν το οχημα που ερχετε εχει σταθερη ταχυτητα. αν στο χρονο που θα διασχιζεις το δρομο ο οδηγος δει μια γκομενα στο δρομο κια θελοντας να κανει επειδηξη αναπτυξει ταχητητα η κανει σουζα και σε φτασει σε χρονο 2 βηματων τι κανεις; φταις εσυ που δε υπολογισες σωστα;

sniper
24/04/2009, 14:34
ειπαμε,
η κυρα Σουλα (που παει με 5 επειδη φοβαται), ο μπαρμπα Μητσος (που εχει καβατζαρει τα 75) και ο φλωροκαγκουρομπεμπης (που οδηγαει saxo και νομιζει οτι τα 200 ειναι πολλα)

ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ!!:evil: :evil: :evil:

Αν η μηχανή κινειται μέσα στα ορια του δρόμου και του ΚΟΚ μπορουν.

Αν όχι τότε δεν είναι δικό τους πρόβλημα.

και με τέτοια αντιμετώπιση του θέματος γίνεται δικό μας.

dim40
24/04/2009, 14:38
ειπαμε,

φιλε devil δε καταλαβαινεις κατι..

ο δρομος ειναι για ολους!!!!!!!

και ειτε σου αρεσει η οχι η μηχανες ειναι η μειοψηφια στους δρομους . δες μια ματια στις πωλησεις και θα καταλαβεις.

στο φιναλε αν θελεις να πας με 200 ειναι δικαιωμα σου αλλα να το κανεις στη πιστα και οχι σε δημοσιο δρομο.

EVI
24/04/2009, 14:41

και ειτε σου αρεσει η οχι η μηχανες ειναι η μειοψηφια στους δρομους . δες μια ματια στις πωλησεις και θα καταλαβεις.

στο φιναλε αν θελεις να πας με 200 ειναι δικαιωμα σου αλλα να το κανεις στη πιστα και οχι σε δημοσιο δρομο.

εσυ τα 240 που ειδες οπως ειπες πριν... σε ποια πιστα τα επιασες?γιατι μεταξυ μας αν επιασες 240 μεγαρα σερρες τοτε εγω σπονσορας να πας gp

και επισεις ο δρομος δεν ειναι για ολους αλλα για οσους ειναι ικανοι να βρισκοντε εκει διαφωνεις?

sniper
24/04/2009, 14:43
εσυ τα 240 που ειδες οπως ειπες πριν... σε ποια πιστα τα επιασες?γιατι μεταξυ μας αν επιασες 240 μεγαρα σερρες τοτε εγω σπονσορας να πας gp

και επισεις ο δρομος δεν ειναι για ολους αλλα για οσους ειναι ικανοι να βρισκοντε εκει διαφωνεις?

Κοπελιά; Εμείς που είδαμε πάνω απο 240 (κοντερίσια ε; μην αρχίσεις τις π@π@ριες) στα Σερρας, έχουμε σπονσοράρισμα;

EVI
24/04/2009, 14:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κοπελιά; Εμείς που είδαμε πάνω απο 240 (κοντερίσια ε; μην αρχίσεις τις π@π@ριες) στα Σερρας, έχουμε σπονσοράρισμα;

εξωφυλλο θα σε κανω μανα'μ :lol: :beer:

devil's animal
24/04/2009, 14:44
Αν η μηχανή κινειται μέσα στα ορια του δρόμου και του ΚΟΚ μπορουν.

Αν όχι τότε δεν είναι δικό τους πρόβλημα.

και με τέτοια αντιμετώπιση του θέματος γίνεται δικό μας.

αα,αν δηλαδη κινουμαι με 50 μεσα στην πολη με αντιλαμβανονται,αν κινουμαι με 60 δεν γινομαι αντιληπτος.:look:

η αντιμετωπιση ειναι οντως σκληρη και συμφωνω μαζι σου,αλλα ακομα πιο σκληρο ειναι να περνεις μια ζωη μονο και μονο επειδη δεν εχεις την στοιχειωση αντιληψη και κατανοηση καποιων πραγματων.

σε παραπεμπω εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=78781) και ελπιζω να καταλαβεις αυτο που λεω.

road spirit
24/04/2009, 14:45

γκουχγκουχψευτηςχγκουχ......

vangelis 64
μπορεις. αν το οχημα που ερχετε εχει σταθερη ταχυτητα. αν στο χρονο που θα διασχιζεις το δρομο ο οδηγος δει μια γκομενα στο δρομο κια θελοντας να κανει επειδηξη αναπτυξει ταχητητα η κανει σουζα και σε φτασει σε χρονο 2 βηματων τι κανεις; φταις εσυ που δε υπολογισες σωστα; Δεν νομίζω ότι,μέσα στην πολή,τα οχήματα κινούνται με σταθερές ταχύτητες.Αυτό εννοώ άλλωστε λέγοντας "εμπειρία".

Πιστεύω ότι ο μέσος πεζός(με μηδενική εμπειρία από οδήγηση)είναι σε θέση να καταλάβει τα βασικά ώστε να μην κινδυνεύσει.

Όταν δηλαδή βλέπεις ένα μηχανάκι να περνάει από μπροστά σου με εξωφρενική για τα μέτρα σου ταχύτητα,το μυαλό σου καταγράφει το γεγονός κι έτσι σε προφυλάσσει από την κακιά στιγμή.

Δεν βλέπω το λόγο να οδηγήσει κάποιος με 200 ή 300 για να το καταλάβει αυτό.

sniper
εξωφυλλο θα σε κανω μανα'μ :lol: :beer:

Φρούδες ελπίδες..... :rolleyes:

sniper
24/04/2009, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
γκουχγκουχψευτηςχγκουχ......

Sinecod για τον βήχα παλικάρι....

devil's animal
24/04/2009, 14:49

φιλε dim δεν ειπα εγω οτι δεν ειναι για ολους.

αλλα ολοι να εχουν αντιληψη και κατανοηση συνθηκων.

πως να το κανουμε δλδ? δεν μπορεις να δωσεις διπλωμα σε καποιον που εχει αχρωματοψια, γιατι με το δικιο του θα περασει κανα φαναρι ντουγρου και θα παρει στο λαιμο του κοσμακη.

οπως επισης δεν μπορεις να δωσεις διπλωμα σε καποιον τρελο (με χαρτι) ή σε καποιον που δεν βλεπει, δεν ακουει κλπ...

οι ολοι λοιπον, οπως βλεπεις μειωνονται δραματικα.

και το γεγονος να μην αντιλαμβανεσαι την ταχυτητα του διερχομενου ή επερχομενου οχηματος ειναι σοβαρο!

τα 200 πρεπει να τα "πιανουμε" εκει που μας παιρνει. αναλογα την κριση μας δλδ.
αλλιως ειμαστε και εμεις αξιοι της μοιρας μας.

δεν επικροτησα ποτε τυπο που πηγαινε με 200 σε στενακια μεσα στην πολη και ουτε προκειται ποτε να το κανω.

dim40
24/04/2009, 14:49

δε ειπα οτι τα ειδα. ειπα οτι τοσο παει συμφωνα με αλλους που εχουν σα τη δικη μου.

εγω ειδα μεχρι 215 οταν τη ανοιξα μεχρι τοσο στη ευθεια στο σειριο για μερικα δευτερολεπτα και ημουν το μοναδικο οχημα και στις 3 λωριδες...

εχει καποια διαφορα νομιζω απο καποιες δηλωσεις μερικων που το κανουν μεσα στη πολη

EVI
24/04/2009, 14:52
δε ειπα οτι τα ειδα. ειπα οτι τοσο παει συμφωνα με αλλους που εχουν σα τη δικη μου.

εγω ειδα μεχρι 215 οταν τη ανοιξα μεχρι τοσο στη ευθεια στο σειριο για μερικα δευτερολεπτα και ημουν το μοναδικο οχημα και στις 3 λωριδες...

εχει καποια διαφορα νομιζω απο καποιες δηλωσεις μερικων που το κανουν μεσα στη πολη

τι?και αν πεταγοταν σκυλος?

ποιοι δηλωσαν οτι το ΚΑΝΟΥΝ :blush: :blush: :blush: :blush: μεσα στην πολη?

και τελος παντων αν δεν εχουμε προσωπικη κριση για καποια πραγματα και απλως τα εχουμε ακουσει πως μπορουμε να μιλαμε?

sniper

ε με το bandit τι περίμενες δλδ; να τα κρατήσεις τα χλμ;

p@nos
αα,αν δηλαδη κινουμαι με 50 μεσα στην πολη με αντιλαμβανονται,αν κινουμαι με 60 δεν γινομαι αντιληπτος.:look:

η αντιμετωπιση ειναι οντως σκληρη και συμφωνω μαζι σου,αλλα ακομα πιο σκληρο ειναι να περνεις μια ζωη μονο και μονο επειδη δεν εχεις την στοιχειωση αντιληψη και κατανοηση καποιων πραγματων.

σε παραπεμπω εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=78781) και ελπιζω να καταλαβεις αυτο που λεω.

εντος οριων μιλαμε να κινεισαι σε λογικα ορια...

το να υπαρχει οριο 50 και να πας με 80 ειναι οκ, το να υπαρχει οριο 50 και να πας με 250 ειναι εγκλημα...

και για το λινκ με την ερευνα που εβαλες,ΔΥΣΤΥΧΩΣ αν η χωρα που γινοταν η ερευνα ηταν η ελλαδα και ΜΟΝΟ η ελλαδα, τα αποτελεσμα τα της θα ηταν πολυ διαφορετικα...

και η υπερβολικη ταχυτητα για τα ατυχηματα απο μοτοσυκλετιστες θα ειχε πολυ μεγαλο ποσοστο, καθως και τα ατυχηματα απολαθη του ιδιου του μοτοσυκλετιστη...

PortisHead
24/04/2009, 14:53

πως να το κανουμε δλδ? δεν μπορεις να δωσεις διπλωμα σε καποιον που εχει αχρωματοψια, γιατι με το δικιο του θα περασει κανα φαναρι ντουγρου και θα παρει στο λαιμο του κοσμακη.

Αυτο ειναι αδικο.
Ολοι ξερουμε οτι το κοκκινο ειναι πανω πανω και το πρασινο κατω κατω

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Tpap
24/04/2009, 14:54
26 σελ..

και μόνο μια-δύο σοβαρές θέσεις...

EVI
24/04/2009, 14:55
εντος οριων μιλαμε να κινεισαι σε λογικα ορια...

το να υπαρχει οριο 50 και να πας με 80 ειναι οκ, το να υπαρχει οριο 50 και να πας με 250 ειναι εγκλημα...

δλδ τωρα δε μιλαμε για νομους αλλα για ''λογικη'' αρα αυτα περι δικηγορων πανε περιπατο

δεν εχω καταλαβει ακριβως τι λετε τοσες μερες

p@nos
24/04/2009, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
26 σελ..

και μόνο μια-δύο σοβαρές θέσεις...

pick a side

:D :smokin:

dim40
24/04/2009, 14:56
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
[B]φιλε dim δεν ειπα εγω οτι δεν ειναι για ολους.

αλλα ολοι να εχουν αντιληψη και κατανοηση συνθηκων.

οπως επισης δεν μπορεις να δωσεις διπλωμα σε καποιον τρελο (με χαρτι) ή σε καποιον που δεν βλεπει, δεν ακουει κλπ...

οι ολοι λοιπον, οπως βλεπεις μειωνονται δραματικα.

χρηστης του δρομου νομιζω οτι οριζετε καποιος που οδηγει οποιοδηποτε οχημα κατεχοντας το αναλογο διπλωμα απο το κρατος.

και επειδη ολοι οσοι εχουν τα αντιστηχα διπλωματα δε τους κανει και αυτοματα ικανους για να τα κατεχουν πρεπει να εχουμε τα ματια μας οχι 14 αλλα 10014

p@nos
24/04/2009, 14:57
δλδ τωρα δε μιλαμε για νομους αλλα για ''λογικη'' αρα αυτα περι δικηγορων πανε περιπατο

δεν εχω καταλαβει ακριβως τι λετε τοσες μερες

εγω ηθικα ειχα προβλημα με αυτον που οδηγουσε το gsxr...

απλα επειδη πολλοι δε το καταλαβαιναν, ειπα οτι και νομικα δεν καλυπτοταν...

Tpap
24/04/2009, 14:59
pick a side

:D :smokin:

Δεν έχει νόημα φίλε.

Όπως δεν έχει και νόημα να εκφράσω την δική μου άποψη. Θα αρκεστώ στο συνεχίσω να διαβάζω/σχολιάζω τις δικές σας.:wave2:

dim40
24/04/2009, 15:01
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
[B]τι?και αν πεταγοταν σκυλος?

φυσικα θα του εκανα μηνηση και θα επερνα και αποζημιωση γιατι διεσχισε το δρομο χωρις προτεραιοτητα............

p@nos
24/04/2009, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Δεν έχει νόημα φίλε.

Όπως δεν έχει και νόημα να εκφράσω την δική μου άποψη. Θα αρκεστώ στο συνεχίσω να διαβάζω/σχολιάζω τις δικές σας.:wave2:

απλα δε μπορω να καταλαβω ποια αποψη θεωρεις σωστη και ποια λαθος...

προφανως δικαιομα σου να μην πεις αφου δε θες...

EVI
24/04/2009, 15:03
λεπον μαγκιτισες και μαγκες

οταν θα συμβει σε εσας αυτο, οταν θα πονατε ,οταν η περιουσια σας θα ειναι κατεστραμμενη, οταν θα ακουσετε οτι μαλακια θελετε απο αυτον η αυτην που σας ξαπλωσε ,οταν θα τρεχετε στα νοσοκομεια και στα δικαστιρια ,ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΟΧΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ, οταν πολλα ..... τοτε θα μπουμε και θα γραψουμε αυτα περι ηθικης ,λογικη, δεν ειδα εγω καποιος μου ειπε και τετοια

νομιζω

p@nos
24/04/2009, 15:03

φυσικα θα του εκανα μηνηση και θα επερνα και αποζημιωση γιατι διεσχισε το δρομο χωρις προτεραιοτητα............

EVI
24/04/2009, 15:04

ναι ε?μα ρε φιλε...εδω μιλαμε για την μαλακια του να τρεχεις σωστα?αρα ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕΣ :wave2: