View Full Version : Ωχ ωχ ωχ
kalgeorge
22/04/2009, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Το μόνο που προσφέρει φαντάζομαι είναι αυτό που αναφέρεις...
Κατα τ' άλλα αν έχεις φάει τις μετακινήσεις - μετακομίσεις με το τσουβάλι, αν σε τρέχουν πέρα - δώθε χωρίς λόγο, αν χρειάζεται να ακούς και να ακολουθείς τις οδηγίες του κάθε παπάρα στρατόκαυλου για όλη σου την ζωή......... ε λογικό να θες να πάρεις σύνταξη απ τα 42 :p :p :p
καλή η σιγουριά, αλλά εγώ που έζησα σαν αξιωματικός για 1 μόλις χρόνο δεν θα μπορούσα να το κάνω για όλη μου την ζωή για κανένα λόγο. δεν αξίζει... (εκτός αν είσαι στραυτόκαλος :p )
+1
ανοιγετε μεγαλη κουβεντα η οποια ειναι ΑΝΟΥΣΙΑ...μονο και μονο γιατι εξαρταται απο τον χαρακτηρα του καθενος.
και εγω εχω κολλητο που μπηκε στο επαγγελμα για την αποκατασταση και τωρα μετα 7 χρονια βριζει τους παντες που του ειχαν προτεινει να παει
kalgeorge
22/04/2009, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
θυμαμαι στην Κυπρο οτι ενας ταγματαρχης απο Ειδικες Δυναμεις ειχε φαει 2 φορες στερηση βαθμου γιατι ειχε χτυπησει 2 δοκιμους και "εριχνε" μεχρι και τους λοχαγους. θα ηταν συνταγματαρχης. στρατοκαυλος τερμα. ειχε ακουστει οτι ηταν ενας απο αυτους που ειχαν πεσει τοτε στα Ιμια.
ευχαριστω αλλα δεν γουσταρω να πεφτω για καμψεις οταν ειμαι 31 και εχω βγαλει μια Ευελπιδων και εχω και καποια χρονια στο σωμα.
:wave2:
και ηταν και λοχαγος στα ΛΥΤ;; Ειχα εναν τετοιο στον λοχο μου, ειχε δειρει δυο αξιωματικους και ειχε φαει στερησεις...δεν θυμαμαι το ονομα του τωρα.
γαμω τα παιδια ομως, απλα δεν αντεχε πλεον τις μαλακιες του στρατου
devil's animal
22/04/2009, 12:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
και ηταν και λοχαγος στα ΛΥΤ;; Ειχα εναν τετοιο στον λοχο μου, ειχε δειρει δυο αξιωματικους και ειχε φαει στερησεις...δεν θυμαμαι το ονομα του τωρα.
γαμω τα παιδια ομως, απλα δεν αντεχε πλεον τις μαλακιες του στρατου
George δεν ξερω καθολου γιατι εγω ημουν 296 σειρα ή 06 Γ ΕΣΣΟ.
εσυ ησουν πολυ πιο παλιος και τοτε μπορει να ηταν λοχαγος, αν και ειναι σπανιο να καθονται σε ενα στρατοπεδο πανω απο 4 χρονια.:rolleyes:
kalgeorge
22/04/2009, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
George δεν ξερω καθολου γιατι εγω ημουν 296 σειρα ή 06 Γ ΕΣΣΟ.
ρε συ μην τα λες ετσι αυτα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κοίτα, δεν υποστηρίζω την επιλογή του στρατού (για να μην παρεξηγηθώ :) ) αλλά δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα όπως τα παρουσιάζεις.
Ειδικά για παιδιά που ζουν στην παραμεθόριο ούτως ή άλλως, είναι μια επιλογή που δεν είναι και η χειρότερη δυνατή. Μην κρίνεις από εμάς τους πρωτευουσιάνους ή τους κατοίκους των μεγάλων αστικών πόλεων. Υπάρχουν και οι νέοι που ζουν στον Εβρο, τα Γιάννενα, τη Σάμο και όλα αυτά τα μέρη που η μετάθεση για εμάς ήταν ταλαιπωρία. Αυτοί μπορούν να υπηρετούν σχεδόν το σύνολο της θητείας τους στον τόπο καταγωγής τους, οπότε το επιχείρημα των συνεχών μετακινήσεων δεν έχει για όλους την ίδια βαρύτητα.
Εγώ στους 18 μήνες φαντάρος (εκ των οποίων οι 9 στο Κουφόβουνο :sick: ) δεν είδα κανέναν μονιμά να κάνει κάμψεις, ούτε να του συμπεριφέρονται χειρότερα από ότι ο βιοτέχνης πλαστικών ειδών της γειτονιάς μου στους υπαλλήλους του.
Ο όρος "ανάληψη ευθυνών" στον στρατό ακούγεται σαν ανέκδοτο, εκτός αν δεν έχεις πάει φαντάρος ακόμα, οπότε θα το ανακαλύψεις αργότερα :)
Η εκτέλεση της προσοχής είναι ένα θέμα, αλλά αν το δεις σαν μέρος της δουλίτσας σου και όχι σαν απόδοση σεβασμού και αναγνώρισης ιεραρχίας, είναι όλα καλά. Φαντάσου σα να πρέπει να λες καλημέρα στο αφεντικό σου και από μέσα σου να ρίχνεις καντήλια :)
Και όσον αφορά την άποψη του φίλου snake.. Το μόνο που προσφέρει φαντάζομαι είναι αυτό που αναφέρεις... νομίζω ότι το να μπορείς να εξασφαλίσεις τη ζωή σου και μάλιστα ένα αρκετά δημιουργικό τμήμα της, είναι τόσο δύσκολο στις μέρες μας που πραγματικά δεν ξέρω τί είναι πιο σωστό.
Δεν επέλεξα να γίνω δόκιμος, λούφαρα όσο μπορούσα, δεν μου πάει κανενός είδους στολή, δεν γουστάρω τις ιεραρχίες , αλλά παρόλα αυτά δεν ξέρω τι θα συμβούλευα έναν πιτσιρικά που δεν έχει τον μπαμπά να τον ταϊζει αν με ρώταγε ποια η γνώμη μου για να καταταγεί στο στρατό.
Και πρόσεξε, μιλάμε για τον ελληνικό στρατό με την δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία. Αν μιλάγαμε για το στρατό του Ιράν ή των ΗΠΑ τότε θα διάβαζες τα ακριβώς αντίθετα από εμένα !
kalgeorge
22/04/2009, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Κοίτα, δεν υποστηρίζω την επιλογή του στρατού (για να μην παρεξηγηθώ :) ) αλλά δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα όπως τα παρουσιάζεις.
Η εμένα !
ρε σεις ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ αυτην την κουβεντα΄...
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ γιατι ειναι ΟΠΩΣ το βλεπει ο καθενας.
θα ειπωθουν χιλιαδες γνωμες και παραδειγματα και εμενα ο φιλος μου ετσι, εμενα αλλιως κλπ κλπ κλπ κλπ...-..
απαντηστε σε αυτα που ρωτησε το παιδι αν εχετε κατι αλλο, και μην τον μπερδευετε αδικα
δεν παει για μονιμος :p
φανταρος θα παει
Όταν τελειώναμε το σχολείο είχα ένα συμμαθητή που έλεγε πως θα πήγαινε εθελοντικά στο στρατό και θα σπούδαζε μέσω στρατού. Δεν ξέρω αν γίνεται ή γινόταν ποτέ κάτι τέτοιο πάντως για κάποια παιδιά φαντάζει σαν μιας μορφής διέξοδος ακόμη κι αν θα έπρεπε να μείνουν αναγκαστικά κάποια χρόνια εκεί μέσα.
+1
ανοιγετε μεγαλη κουβεντα η οποια ειναι ΑΝΟΥΣΙΑ...μονο και μονο γιατι εξαρταται απο τον χαρακτηρα του καθενος.
Το οτι εξαρτάται από το χαρακτήρα του καθενός, δεν την μετατρέπει σε ΑΝΟΥΣΙΑ.
Εκτός και αν θες να συζητάμε για ουσιαστικά πράγματα όπως το εάν τελείωσε ο άλλος με το μπάζο που φόρτωσε σουρωμένος.:wave2:
Υπάρχουν και οι νέοι που ζουν στον Εβρο, τα Γιάννενα, τη Σάμο
Εχει σωθει κοσμος και κοσμακης με τα του στρατου..
Τρωνε γλυκο ψωμακι, γιατι αντ'αυτου θα τρεχαν με τη φρεζα νταλα στον ηλιο (οχι οτι δεν το κανουν και τωρα αλλα για χαρτζιληκι)
kalgeorge
22/04/2009, 12:59
Το οτι εξαρτάται από το χαρακτήρα του καθενός, δεν την μετατρέπει σε ΑΝΟΥΣΙΑ.
Εκτός και αν θες να συζητάμε για ουσιαστικά πράγματα όπως το εάν τελείωσε ο άλλος με το μπάζο που φόρτωσε σουρωμένος.:wave2: [/QUOTE]
1) νταξ μην τρελενεσαι μια κουβεντα ειπαμε :wave2:
2)εε;;;;:confused:
project.breeze
22/04/2009, 13:01
Φίλε μου αν μπορείς πήγαινε ΔΕΑ.Δεν σε χαλάει να κάνεις υπηρεσίες αξιωματικού και να πληρώνεσαι κιόλας.Γλυτώνεις αγγαρείες που ειδικά το καλοκαίρι δεν παλεύονται (μάζεμα κλαδιών,φύλλων,γοπών,ασβέστωμα κτλ...) και απολαμβάνεις καλύτερη συμπεριφορά από όλους.Αυτά που σου λέω τα είδα στην αεροπορία και από όσο γνωρίζω στον στρατό ξηράς είναι ακόμα μεγαλύτερες οι ανισότητες
[B
2)εε;;;;:confused:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=78687
Τυχαίο παράδειγμα αφού πριν από αυτό το θέμα διάβαζα την ιστορία του φίλου η οποία είναι όντως καλογραμμένη και βγάζει γέλιο!! Για την ουσία μιλάγαμε όμως :)
Εννοείται ότι δεν τρέχει τίποτα, άσε που έχω και μια πέτσα 3 πόντους :) :wave2:
ΠΕΤΣΑ έτσι ? μην έχουμε παρερμηνείες :rotflmao:
kalgeorge
22/04/2009, 13:10
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=78687
Τυχαίο παράδειγμα αφού πριν από αυτό το θέμα διάβαζα την ιστορία του φίλου η οποία είναι όντως καλογραμμένη και βγάζει γέλιο!! Για την ουσία μιλάγαμε όμως :)
Εννοείται ότι δεν τρέχει τίποτα, άσε που έχω και μια πέτσα 3 πόντους :) :wave2:
οκ δεν ηξερα τι εννοουσες.
δεν διαβαζω την κατηγορια που λες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
1. Αν πάω και περάσω τα αθλήματα και τα άλλα τεστ πληρώνομαι απ' την πρώτη στιγμή;
2. Και μετά τους 17 μήνες παίζει να με κρατήσουν με το ζόρι παραπάνω;
3. Κι αν δεν πάω για ΔΕΑ και πάω μόνο για το υποχρεωτικό υπάρχει δυνατότητα αν δεν πάρω καμία άδεια να βγω 1 με 2 μήνες γρηγορότερα;
1. Τους πρώτους μήνες δεν πλΕρώνεσαι αλλά θα έχεις και κάποια εξοδάκια έξτρα.
Ο μισθός ξεκινά αφού βγάλεις την σχολή δοκίμων.
2. Κανένας δεν σε κρατά παραπάνω στην θητεία σου παρά μόνο το κεφάλι σου.
Αν κάνεις μαλακίες και τσιμπήσεις φυλάκα θα την υπηρετήσεις. Οι φαντάροι δικαιούνται να ειπράξουν μέχρι 30 μέρες. Από τις 30 + 1 τις υπηρετούν και αυτοί.
3. Μην πετάς καρότα.
Και μιά συμβουλή αν γίνεις δόκιμος: μην αφήσεις άδεια για το τέλος. Κόλλα τις δευτ/τρίτ με τα σαβ/κα και κοπάνατην 4ήμερα (με 2μερη άδεια) ή και περισσότερο εφ'όσον εγκρίνει ο δκτής σου...
ότι και να επιλέξεις, να φροντίζεις πάντα να περνάς καλά... :wave2: :beer:
SnakeMJK
22/04/2009, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
3. Μην πετάς καρότα.
Και μιά συμβουλή αν γίνεις δόκιμος: μην αφήσεις άδεια για το τέλος. Κόλλα τις δευτ/τρίτ με τα σαβ/κα και κοπάνατην 4ήμερα (με 2μερη άδεια) ή και περισσότερο εφ'όσον εγκρίνει ο δκτής σου...
ή ακόμα καλύτερα παίρνεις 5 μέρες δευτέρα με παρασκευή, οπότε τα κολλάς με 2 σ/κ.... παίρνεις 5, επιστρέφεις σε 10 μέρες :D :D :D
Δε ξερω αν το προσεξε κανεις ή αν εγω κανω λάθος αλλα το παλικαρι ειπε ότι εχει χασει και τους 2 τους γονεις...οπότε για ποιο 12μηνο μιλάμε?Είναι 9μηνο σιγουρα αν εχεις χασει τον ενα γονιο και μπορει να είναι και 6μηνο αν δεν εχεις κανεναν.
επισης κατι ακουστηκε και για μειωση θητειας γενικά.
ψαξτο λιγο φίλε μου!Στοχος σου είναι να ξεμπερδευεις απ αυτη τη μαλακια όσο πιο γρηγορα μπορεις!
SnakeMJK
22/04/2009, 14:03
καλά αν έχεις μείωση θητείας, μην το σκέφτεσε... κάνε 9 μήνες να τελειώνεις.
VanDiemen
23/04/2009, 11:28
Αν και κάτι μου λέει οτι την ώρα των αγωνισμάτων ούτε το moonchild θα μου βάλουν για μουσική υπόκρουση, ούτε σε γιγαντοοθόνη το μικρό σπίτι στο λιβάδι :lol: :lol: :lol:
Έτσι είναι... Σ' αυτό ακριβώς που προπονείσαι και με τον τρόπο που προπονείσαι, σ' αυτό αποδίδεις καλύτερα! Αν προπονηθείς έξω, στο γήπεδο, σε κάποιο πάρκο, ή σε κάποιο χωραφόδρομο, οι συνθήκες είναι πραγματικές και οι επιδόσεις σου θα είναι πολύ καλύτερες στα αγωνίσματα του στίβου. Το διάδρομο άφησέ τον γι' αυτούς που φορώντας ροζ κολάν, ακούγοντας gay τραγουδάκια μπροστά στο καθρεφτάκι για να θαυμάζουν και το βυζάκι να ανεβοκατεβαίνει, νομίζουν πως σκληραγωγούν το μοιραίο κορμί τους.
Ποδήλατο και τρέξιμο και άφησε την κάθε λουλού να λέει το ποιηματάκι της.
Αν εχεις χασει και τους 2 γονεις ειναι 6μηνο,εαν δε εισαι και προστατης οικογενειας,εχεις δηλαδη μικροτερο αδερφο/η ειναι 3μηνο.
Εφοδιασμού μεταφορών.
κοίτα κατά 95% θα πας ΥΕΑ στο ΕΜ. αλλά παίζει να σε στείλουν αλλού.δν είναι σίγουρο.
Σε μας τους ΥΕΑ Πυροβολικού ήρθαν πχ από Υλικού Πολέμου ή Ειδικές Δυνάμεις...
Ψάξου κ ρώτα σε φόρουμ που αφορούν το Στρατό πχ thiteia.org
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
να ξεμπερδευεις απ αυτη τη μαλακια όσο πιο γρηγορα μπορεις!
Σωστός.
Εκανα το φανταρικο το 2004 με τους ολυμπιακους παρεα πηγα δοκιμος στη ΣΕΑΠ (στη κρητη που σημαίνει Σχολη Εφεδρων Αξιωματικων Πεζικου 'η αλλιως Σημερα Ερχεσαι Αυριο Πεθαίνεις) και εκανα 17μηνο....
περασα πουδραααααα στον αφροοοοο αν δεν εισαι τρομπας να καβαλησεις το καλαμι με τους φανταρους περνας γαματα και οι ανωτεροι σε σεβονται (συνηθως) .
το οτι φευγεις το μεσιμερι δεν παιζεται ..πας σπιτακι σου χαλαρωνεις κανεις μπανακι χε@#ις στο σπιτακι σου και οχι με ολο τον κοσμο καφεδακι το απογευμα κλπ.
Πληρωνεσαι αρκετα ωστε να τη παλεβεις χωρεις δανεια απο γονεις φιλους τραπεζες οχι οτι θα παρεις και κανα κοτερο στο τελος της θητειας αλλα τουλαχιστον δεν χρεωνεσαι γιατι ο φανταρος εχει πολλα εξοδα (οταν τον αμολαν εξω απο τις 2 το μασιμερι μεχρι το βραδυ εεε βαλε σε ευρω ποσοι καφεδες και πιτογυρα ειναι)
προσωπικα ηταν πολυ καλη επιλογη και μετραει και σαν συνταξιμα ετη που αργοτερα ισως τα χρειαστω
αντε και καλος "κοπριτης" :beer:
sakisvolos
23/04/2009, 18:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
εσύ έχεις κολλήσει με τη μέρα της απόλυσης όπως βλέπω
φιλαράκο η μέρα της απόλυσης είναι μία, οι άλλες 364;;;;;
Ναι άλλα όπως είπε o kalgeorge μετράς +180 μέρες + του ότι κάθε 3 με 4 χρόνια θα τον καλούν σε
ασκήσεις ανά την Ελλάδα για νέα όπλα και τέτοια αυτό δε μετράει?? Και αυτό το τελευταίο ΔΕΝ το
αποφεύγει με τίποτα!:winka: :winka: :winka:
sakisvolos
23/04/2009, 18:58
ασε που ειναι και το θεμα ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ....
επρεπε να δεις τι εκαναν οι ΥΕΑ σε εμας....εκει να δεις γελιο
:rotflmao: :rotflmao:
Που να δεις τι πάθαιναν οι ΥΕΑ στον Εβρο που υπηρέτησα εγώ το '91 ότι μακακία κάναμε εμείς οι
δόκιμοι την πλήρωναν πάντα και μη φανταστείς ότι πέρναγε το δικό τους εκεί πάνω!:winka: :winka: :winka:
Μαύρη θητεία κάνανε 'κει πάνω!:D :D :D
Απο το 91 μεχρι τωρα... εχουν αλλαξει πολλααα στο στρατο εδω απο φιλο που απολύθηκε προσφατα και μενα το 04 εχει διαφορα, κολλεγιο εχει γινει το θεμα.. εντελως για "τρύφερα πόδια" ..ουγκ:rotflmao: :rotflmao:
SnakeMJK
24/04/2009, 08:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
+ του ότι κάθε 3 με 4 χρόνια θα τον καλούν σε ασκήσεις ανά την Ελλάδα για νέα όπλα και τέτοια αυτό δε μετράει?? Και αυτό το τελευταίο ΔΕΝ το αποφεύγει με τίποτα!:winka: :winka: :winka:
δεν τους καλούνε όλους... και τους περισσότερους τους καλούν μόνο μία φορά. η εκπαίδευση κρατάει 5 μέρες (δευτέρα με παρασκευή), παίρνεις το 1/5 του μισθού του βαθμού σου για μια εβδομάδα και υποχρεωτική άδεια από την δουλειά. Εμένα σαν εκδρομή θα μου φαίνεται και μακάρι να με καλούσαν. Για μια βδομάδα θα ξεκουραζόμουν!!
δεν τους καλούνε όλους... και τους περισσότερους τους καλούν μόνο μία φορά. η εκπαίδευση κρατάει 5 μέρες (δευτέρα με παρασκευή), παίρνεις το 1/5 του μισθού του βαθμού σου για μια εβδομάδα και υποχρεωτική άδεια από την δουλειά. Εμένα σαν εκδρομή θα μου φαίνεται και μακάρι να με καλούσαν. Για μια βδομάδα θα ξεκουραζόμουν!!
Πήγα τον Οκτόβριο στην Σάμο για μετεκπαίδευση. Νοικιασα ένα δωμάτιο στο Καρλόβασι, πηγαινοερχόμουν με την μηχανή, κάναμε πολύ χαβαλέ με κάτι παλικάρια, έκανα και μπανάκι στην θάλασσα. Γενικά ήταν χαλαρά. Είχαμε και κάτι καμμένους που γκρινιάζαν συνέχεια και γελάγαμε. Και φυσικά όλα τα στελέχη μας είχαν με το "σεις" και με το "σας". Διακοπές ήταν...
SnakeMJK
24/04/2009, 09:07
και φυσικά είναι όλα τα λεφτά το θέαμα των υπολοχαγών και λοχαγών με μούσι κ μακρύ μαλλί :p :p :p
και φυσικά είναι όλα τα λεφτά το θέαμα των υπολοχαγών και λοχαγών με μούσι κ μακρύ μαλλί :p :p :p
:lol:
power hornet
24/04/2009, 15:00
πηγαινε βρε φιλε κανονικος φανταρος να τελειωνεις ΥΕΑ και μαλακιες μονο οι καυλωμενοι και οι βαρεμενοι πανε ΥΕΑ για να πουν μετα πηρα και το αστερι του ανθυπολοχαγου πριν απολυθω.
φανταρος και παλι φανταρος και στα @@ σου ολα γραμενα.12 μηνακια και τελος μετα επιστροφη στη κανονικη σου ζωη.
εξαλου εχει γινει τοσο χυμα ο στρατος που πλεον ειναι γαι τον φουτσο
μονο απο το στρατο οτι αξιζει ειναι απο ειδικες δυναμεις ολα τα αλα ειναι καραχημαριο
Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
πηγαινε βρε φιλε κανονικος φανταρος να τελειωνεις ΥΕΑ και μαλακιες μονο οι καυλωμενοι και οι βαρεμενοι πανε ΥΕΑ για να πουν μετα πηρα και το αστερι του ανθυπολοχαγου πριν απολυθω.
φανταρος και παλι φανταρος και στα @@ σου ολα γραμενα.12 μηνακια και τελος μετα επιστροφη στη κανονικη σου ζωη.
εξαλου εχει γινει τοσο χυμα ο στρατος που πλεον ειναι γαι τον φουτσο
μονο απο το στρατο οτι αξιζει ειναι απο ειδικες δυναμεις ολα τα αλα ειναι καραχημαριο
ok :lol:
power hornet
24/04/2009, 19:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ok :lol:
γιατι δικιο δεν εχω φιλε μου?τι να παει να κανει ΥΕΑ?ας παει να τελειωνει αφου χυμα ειναι πλεον ο στρατος.οσο αφορα που ειπα για τον φουτσο για να μην παραξηγηθω οτι σαν φανταρος εχει πλεον τρεξιμο οι ειδικες δυναμεις κανουν ακομα εκπαιδευση σωστη και καλη,στα αλλα σωματα ειναι αστα βραστα.
γιατι δικιο δεν εχω φιλε μου?τι να παει να κανει ΥΕΑ?ας παει να τελειωνει αφου χυμα ειναι πλεον ο στρατος.οσο αφορα που ειπα για τον φουτσο για να μην παραξηγηθω οτι σαν φανταρος εχει πλεον τρεξιμο οι ειδικες δυναμεις κανουν ακομα εκπαιδευση σωστη και καλη,στα αλλα σωματα ειναι αστα βραστα.
+1000 αν δεν έχει πρόβλημα με το οικονομικό ... να πάει να τελειώνει μια ωρα νωρίτερα....!!
Εμείς δλδ που κάναμε 18μηνο..... τι καταλάβαμε? Γίναμε παραπάνω άντρες?
Ρε δε ξαναγύρναγααααααααααααααααααααα που να με ........... :bigcry: :lol:
castoras
24/04/2009, 20:18
Εγώ πάντως μια βδομαδούλα διακοπές την έκανα!!!!:lol: :lol:
Ας μιλήσω για εκεί που βρίσκομαι εγώ.ΥΕΑ Πυροβολικού.
Καυλωμένοι υπάρχουν αλλά θα ήθελαν να βρίσκονται στις ειδικές δυνάμεις.Στη "σωστή εκπαίδευση" που λες εσύ.
Το "βαρεμένοι" μπορεί να μεταφραστεί με πολλούς τρόπους οπότε δν το σχολιάζω.
Επίσης υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πάει κανείς ΥΕΑ.Για τα μόρια που θα του χρειαστούν αργότερα σε μια πρόσληψη,επειδή κάποιος δν κατάφερε να προκόψει στη ζωή του κ μέσω του ΔΕΑ πιστευει ότι θα κάνει κάτι,άλλος επειδή δν έχει λεφτά για να περάσει στη θητεία του είτε....είτε...είτε....
Για εκπαίδευση: εγώ σαν ΥΕΑ Πυροβολικού λαμβάνω την ίδια εξειδίκευση με έναν Ανθυπολοχαγό που έχει βγάλει μια Ευελπίδων και με έναν Ανθυπασπιστή που είναι 15+ χρόνια στο στρατό.
Πριν 1 μήνα που είχαμε ανέβει στο βουνό για βολές οι ΥΕΑ κοντράριζαν στα ίσια τους Ανθλγούς και τους Ανθστες στην παρατήρηση βολής και μερικές φορές τα πηγαίναμε καλύτερα! Κ αυτά με 1.5 μόλις μήνα θητεία.
Στους ΥΕΑ υπάρχουν πολλά μορφωμένα παιδιά που σίγουρα το τελευταίο που σκέφτονται είναι:να γαμήσουμε τους Τούρκους.
:)
κοίτα ρε που έφτασα να μιλάω υπέρ του στρατού.... :hypnotize
Operater
25/04/2009, 12:25
...υπάρχουν και πολλά παραμορφωμένα παιδιά όμως... όπως και άσχετοι...
θαθελα νασουν από μία αποψη να δεις πως αλλοιώνεται ένας χαρακτήρας (κάποιου ΔΕΑ) στην προκειμένη όπου του ρίχνουν γκάζια οι πάντες ανώτεροί του, και δεν τον πάνε οι κατώτεροί του.
θέλει πολύ μαεστρία να καταφέρεις νασαι σωστός στους άνωθεν και αρεστός στους κάτωθεν.
κατά τ'άλλα τα μειονεκτήματα και τα πρωτερήματα είναι πολυσυζητημένα.
αν δεν έχεις να κάνεις κάτι στους παραπάνω μήνες που θα υπηρετήσεις, όλα οκ!:beer:
mikios400
25/04/2009, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
Το μόνο "ζόρι" θα είναι η σχολή αξιωματικών (αν είσαι πεζικό στο Ηράκλειο), κατά τα άλλα θα τα ξίνεις.
ναι, στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού -> Σ.Ε.Α.Π. => Σήμερα Έρχεσαι Αύριο Πεθαίνεις :P
6 μήνες έκατσα Πύλη και τους λυπότανε η ψυχή μου τους ΥΕΑ. Δεν ξέρω αν στα'πανε αλλά σε ώρες εκπαίδευσης πηγαίνουνε παντού τρέχοντας... :bigcry:
βέβαια κάνουν κ φοβερές φιλίες μεταξύ τους, όπως το δει κανείς.... εσύ κοίτα να περάσεις καλά κ αν σου λένε πετάει ο γαϊδαρος, μάλιστα να λες :wave2:
power hornet
25/04/2009, 14:20
εγω ταπεινη μου γνωμη ειναι αμα δεν κατσεις για μονιμος στο στρατο δεν χρειαζετε να πας ΥΕΑ πας απλος φανταρος να κανεις τους 12 μηνες να τελειωνεις τσακα μπαμ για να ψαξεις μετα για δουλεια εξω εφοσον δεν εχεις.οσο για την εκπαιδευση φιλε μου ζευκα παντα καλοπροερετα τα λεω εσυ που εισαι ΥΕΑ θα κανεις την σωστη σου εκαιδευση ο φανταρος ετσι οπως εχει γινει στρατος δεν κανει εκπαιδευση.
το λεω αυτο,γιατι προσαφατα μετα απο 11 χρονια αφου εχω απολυθει ειχα παει μετεκπεδευση ε λοιπον εγω μπροστα σε κατι αξιωματικους στους 18 μηνες που εκανα φανταρος ειχα κανει περισοτερα σκινακια και βολες απο τι εχουν κανει οι αξιωματικοι, καλα για κατι πολιτες που πετυχα που ειχαν απολυθει προσφατα και τους φωναξανε για μετεκπεδευση, τους ελεγα αυτα που ειχα κανει και λενε εμεις δεν καναμε τιποτα απο ολα αυτα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
...υπάρχουν και πολλά παραμορφωμένα παιδιά όμως... όπως και άσχετοι...
θαθελα νασουν από μία αποψη να δεις πως αλλοιώνεται ένας χαρακτήρας (κάποιου ΔΕΑ) στην προκειμένη όπου του ρίχνουν γκάζια οι πάντες ανώτεροί του, και δεν τον πάνε οι κατώτεροί του.
θέλει πολύ μαεστρία να καταφέρεις νασαι σωστός στους άνωθεν και αρεστός στους κάτωθεν.
κατά τ'άλλα τα μειονεκτήματα και τα πρωτερήματα είναι πολυσυζητημένα.
αν δεν έχεις να κάνεις κάτι στους παραπάνω μήνες που θα υπηρετήσεις, όλα οκ!:beer:
δεν έχεις καθόλου άδικο!
εγω ταπεινη μου γνωμη ειναι αμα δεν κατσεις για μονιμος στο στρατο δεν χρειαζετε να πας ΥΕΑ πας απλος φανταρος να κανεις τους 12 μηνες να τελειωνεις τσακα μπαμ για να ψαξεις μετα για δουλεια εξω εφοσον δεν εχεις.οσο για την εκπαιδευση φιλε μου ζευκα παντα καλοπροερετα τα λεω εσυ που εισαι ΥΕΑ θα κανεις την σωστη σου εκαιδευση ο φανταρος ετσι οπως εχει γινει στρατος δεν κανει εκπαιδευση.
το λεω αυτο,γιατι προσαφατα μετα απο 11 χρονια αφου εχω απολυθει ειχα παει μετεκπεδευση ε λοιπον εγω μπροστα σε κατι αξιωματικους στους 18 μηνες που εκανα φανταρος ειχα κανει περισοτερα σκινακια και βολες απο τι εχουν κανει οι αξιωματικοι, καλα για κατι πολιτες που πετυχα που ειχαν απολυθει προσφατα και τους φωναξανε για μετεκπεδευση, τους ελεγα αυτα που ειχα κανει και λενε εμεις δεν καναμε τιποτα απο ολα αυτα.
εγώ νόμιζα ότι μίλαγες για την εκπαίδευση των ΥΕΑ! τώρα για την εκπαίδευση του απλού φαντάρου είσαι σωστός.
κ αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που πήγα για ΥΕΑ.αφού δν μπορώ να τον γλυτώσω το στρατό,τουλ να μάθω κ κάτι...
Καλή μου θητεία. Να περνάτε καλά ..
Αντε και καλος πολιτης!
sakisvolos
16/05/2009, 13:20
Καλή θητεία να έχεις!:beer:
Είμαι έξω με άδεια και είμαι πολύ καλά.
O στρατός φαίνεται παιχνιδάκι σε όσους έχουν υπηρετήσει αλλά για κάποιον κακομαθημένο κι αγύμναστο ήταν τις πρώτες ημέρες μεγάλη ψυχρολουσία αλλά κατάφερα να ανταπεξέλθω και να μάθω κάποια πράγματα προπαντώς για 'μενα.
Σας ευχαριστώ όλους και να περνάμε όμορφα.
castoras
05/06/2009, 14:21
Καλως τον ποντικομικρούλη!!!!!!!!Πως τα είδες τα πράγματα????
Η τρύπα στο παντελόνι είναι καλή για την ουρά ή σε ενοχλεί??????????:lol: :rotflmao: :lol:
XJR_Billy
05/06/2009, 15:12
Της Σπάρτης το στρατόπεδο,
Που είναι δέκα μίλια,
Με βάλανε και το'τρεχα,
Σαν πειραγμένο χίλια...
ΚΕΕΜ, Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών, Σπάρτη...
Γνωστό στην πιάτσα και ως...
Καημένε Έλληνα Εδώ Μαρτυράς.
Κορίτσια Εδώ Εκπαιδεύονται Μαλάκες...
Η Σχολή Αξιωματικών στη Σπάρτη απλά, δεν παίζεται... Η πειθαρχία και το καψόνι που πέφτει κάνει τους καταδρομείς να σε λυπούνται...
Η μεγαλύτερη απόλαυση της ζωής θα ήταν να μπορέσεις να σπάσεις το ΓΑΜ***** καμπανάκι με τα ίδια σου τα χέρια...
Μαύρη πέτρα πίσω σου...
Το χειρότερο απ' όλα βέβαια είναι να βλέπεις τη σειρά σου να απολύεται...
Είμαι Άλφα στη Σχολή,
Και την αγαπώ πολύ,
Τρέχω βράδυ και πρωί,
Δίχως να ρωτώ γιατί,
Μα όταν γίνω Βήτα πια,
Όλα θα'ναι πιο καλά,
Κι όταν γίνω πλέον ΔΕΑ,
Θα' ναι όλα πια ωραία.
Καλή και γρήγορη θητεία φίλε!!!
:D :beer: :beer:
castoras
05/06/2009, 15:22
Το ταβερνάκι πίσω από τη Β.Δ. πυλη το έλεγαν Πυργάκι,ή δε θυμάμαι καλά???
XJR_Billy
05/06/2009, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Το ταβερνάκι πίσω από τη Β.Δ. πυλη το έλεγαν Πυργάκι,ή δε θυμάμαι καλά???
Μμμμμ... κι εγώ δεν θυμάμαι... πέρασαν και 20 χρόνια από τότε...:a024: :D
Αλλά τα μεζεκλίκια, ιδιαίτερα τα καλαμάκια του, δεν ξεχνιούνται...:beer: :beer:
Όπως οι 132 ευκάλυπτοι πίσω απ' τη σχολή, και τα 49 κάγκελα της πύλης που με στείλανε να τα μετρήσω ουκ ολίγες φορές...:mad:
Σταματήστε κι οι δύο αλητάμπουρες :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :lol: :lol: :lol:
XJR_Billy
05/06/2009, 15:59
Ομοιοπαθής ? :D :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Ομοιοπαθής ? :D :beer:
ΚΕΝΤΡΟ
ΠΡΟΣΟ
ΧΗ-Η-Η-Η-Η-
ΚΕΝΤΡΟ
ΗΜΙ
Α-ΝΑΠΑΥΣΗ
:lol: :lol: :lol:
Έχασα 5.5 κιλά σε 16 ημέρες :rotflmao: :rotflmao: :bawl:
XJR_Billy
05/06/2009, 16:26
Κουράγιο αδερφέ.
Αν είσαι στον τρίτο λόχο είσαι καλά. 1ος και 2ος δίπλα στο διοικητήριο δεν παίζει...
Παρουσιάστηκα 17 Ιουλίου και ΕΛΥΩΣΑ κι εγώ (κυριολεκτικά) στο "ταψί" (ξέρεις εσύ);)
Να'σαι καλά ρε φιλαράκι !!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Μετά από λίγες ημέρες άρχισα οικειοθελώς τις μ@λακείες. Γυμναστήριο (ναι το κάνανε τελικά κάτω απ' το κψμ) σχεδόν κάθε απόγευμα. Δε λες πάλι καλά!! Χάρη σε 2-3 όργανα για τα πόδια την πάλεψα στην παρέλαση :D
Σ' ευχαριστώ φίλτατε xtάκια :beer: :beer: :beer:
castoras
05/06/2009, 17:12
Τα παγώνια ζουν??????????????:uplate: :uplate:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μου στείλανε χαρτί για το στρατό :confused:
Οι σκέψεις μου...
Είμαι σε μέτρια προς κακή σωματική κατάσταση. Δηλαδή, αγύμναστος, έχω βάλει και μερικά κιλά, πλησιάζω επικίνδυνα τα 28, καπνίζω φουγάρο.
Δεν είμαι κατοχυρωμένος επαγγελματικά και έχω έξοδα κκαι είμαι μόνος μου.
Τί στην ευχή είναι το ΥΕΑ;;; :confused:
Κάποιος μου είπε οτι δίνεις κάτι τεστάκια για έφεδρος αξιωματικός κι αν περάσεις σε στέλνουν σε μια απ' τις βάσεις Κρήτη ή Λαμία και παίρνεις και μισθό; Κι οτι ο αξιωματικός κάνει 6 μήνες παραπάνω. Ισχύει κάτι απ' αυτά;
Το επαγγελματικό δίπλωμα μπορεί να με βοηθήσει κάπου;
Όποιος ξέρει ας πει κάτι.
Ευχαριστώ.
Καλος πολιτης..... :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Καλος πολιτης..... :beer: ευχαριστώ πολύ :beer: :beer: :beer:
sakisvolos
05/06/2009, 23:51
Μετά από λίγες ημέρες άρχισα οικειοθελώς τις μ@λακείες. Γυμναστήριο (ναι το κάνανε τελικά κάτω απ' το κψμ) σχεδόν κάθε απόγευμα. Δε λες πάλι καλά!! Χάρη σε 2-3 όργανα για τα πόδια την πάλεψα στην παρέλαση :D
Χμμμμμμμμ! Δεν είν' κακό αυτό με τη γυμναστική! :winka:
:wave2: :wave2: :wave2:
Μην μασάς και ο υπνος μικραινει την θητεια! ;)
τι λες μωρε? είσαι αλφάς και έχεις χρόνο να πας στο γυμναστήριο??? :eyepop: :hypnotize
καλη θητεια ρε φιλε , και καλος πολιτης !
Operater
13/06/2009, 19:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από mivvo
Μην μασάς και ο υπνος μικραινει την θητεια! ;)
πόσο να κοιμηθείς πια! :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
πόσο να κοιμηθείς πια! :lol:
@ @ οσοι λενε πως περναει ο καιρος στον στρατο , μ@λακιες λενε ! μονο στις αδειες περναει αβερτα ο καιρος !
τεσπα, 304 λελε 58 τα ΚΣ :beer:
Operater
13/06/2009, 20:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
@ @ οσοι λενε πως περναει ο καιρος στον στρατο , μ@λακιες λενε ! μονο στις αδειες περναει αβερτα ο καιρος !
τεσπα, 304 λελε 58 τα ΚΣ :beer:
305 λελε 56 ΚΣ...
όντως, μόνο στις άδειες περνάει αερα πατερα ο καιρος, εκει μέσα με την μονοτονία και την κλεισούρα, δράμα η κατάσταση
9 μινο ρε ! η καλυτερη φαση , ετσι καπως παλευεται ! ωραιος ;)
Band(age)it
19/08/2009, 17:58
Μετα την Αυλωνα και τους αγιους τοπους (Σ.Ε.Τ.ΤΗΛ. Πυργος) την επομενη εβδομαδα παρουσιαζομαι 212 Ε.Μ.Α. Διδυμοτειχο .
Η ερωτηση που μ'εχει φαει ειναι η εξης...
Τη μηχανη να την παρω παρεα ή θα την βλεπω σε φωτογραφια μονο ????
Δε μου εχουν λειψει σκυλια γατια σπιτια παρα μονο αυτη...:bigcry:
Operater
19/08/2009, 18:22
Πάρτην....αλλά απ'το κρύο θα μπορέσεις να την κυκλοφορείς για 2 μήνες maximum...
Τελικα μονο ο Ρουβας ειναι αντρας!!!!!
οχι ρε φιλε, γνωμη μου ειναι να μην το παρεις ! δεν εχει μερη εκει να βγεις και να πας ! μετα αν το θες για τις αδειες να γυρνας αθηνα παλι δεν λεει ! καλυτερα με κτελ, ειναι μεγαλο ταξιδι !