Σύνδεση

View Full Version : Ktm 990 Smr

ktm640lc4
23/04/2009, 09:41
Λεω να αγορασω αυτο το μηχανακι αλλα δεν ξερω τιποτα γιαυτο περαν του ειδικου τυπου.

Επειδη θα χρεωθω μεχρι τον λαιμο και παραπανω πρεπει να το ψαξω αρκετα.

Τι λετε, ακουσει, ψαξει.... γενικα τι παιζει;

Ευχαριστω για οποια πληροφορια. :beer:

DUKASII
23/04/2009, 10:28
αγορινα..
μια χαρα πλει μπαικ ειναι..
αλλα τιποτα αλλο..
δε χτυπασ το smt να το φωρτονεις να κανεις και ανετα ταξιδακια ???
εφοσον εινα να δωσεις τοσα λεφτα..παρε το smt ειναι η γνωμη μου..
κ αν δε θες..δωσε μου τα λεφτα να το παρω εγω.:eyepop:

panos1050
23/04/2009, 11:48
Καλο μηχανακι αλλα μονο για παιχνιδια
δεν ειναι για καθημερινη μετακινηση
δεν ειναι για να κανεις τις δουλειες σου
ειναι πολυ σκληρο απο αναρτησεις
εχςι πολυ μικρο ρεζερβουαρ μικρη αυτονομια αρα δεν πας ποτε λιγο πιο μακρια
κατα τα αλλα ομως ειναι το απολυτο funbike

ktm640lc4
23/04/2009, 13:03
Βασικα δεν τα εχω τα λεφτα. Αν τα ειχα δεν θα αγχωνομουνα καθολου. Θα εμπαινα στο 018 και θα τσιμπαγα ενα. Αλλα δεν υπαρχουν... :(

Το SMT τον ιδιο κινητηρα εχει. Νομιζω δηλαδη. Βασικα για μενα το θελω αλλα να μπορω να κανω και ενα μικρο ταξιδακι με μεγαλυτερη ανεση για 2 απο οτι με το zxr. Και μεχρι εκει. Τιποτα αλλο απο θεμα ταξιδιου. Δεν θελω varadero στυλ δηλαδη.

Αλλα το SMT δεν μου αρεσει οπτικα. Αν πηγαινα για τετοιο μηχανακι (πιο τουρισταδικο) θα επαιρνα το 990 adv.

Αλλα κολλησα με αυτο R.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Θα τις λαβω σοβαρα υποψιν πριν την αγορα. Γιατι κατι πρεπει να αγορασω και εγω. Χωρις μηχανακι δεν θα την παλεψω.

ACAB
23/04/2009, 19:29
φιλε να το παρεις 990 εχω το 950 SMR το μηχανακι ειναι κορυφη μεσα στην πολη απιστευτο.
για ταξιδι την παλευεις δεν θα πηγαινεισ και τεζα αλλα στην τελικη ποσα ταξιδια θα κανεις?
το θεμα ειναι η καθημερινοτητα και η απολαυση που σου προσφερει.οσο για το καθε τριτη τεταρτη μαστορα που θα σου πουν καποιοι απλα ειναι κολλημενοι και δεν ξερουν.
ΑΥΤΑ:wave2: :wave2:

panos1050
23/04/2009, 19:46
Τα καινουργια κτμ απο 04 και μετα πιστευω οτι ειναι τερατα αξιοπιστιας.
μηπως εχεις ακουσει καθολου για τιμη?
ειναι κοντα στα 17000
παρα πολλα ευρω για τετοιο μηχανακι
βεβαια αν τα εχεις φιλε κανε την καυ..α σου ,γιαυτες ζουμε

ACAB
23/04/2009, 23:37
νομιζω κοντα 15.000

ktm640lc4
24/04/2009, 10:25
KTM ειχα καποτε. Ενα 640 02 και θελω παλι ΚΤΜ.

Αλλα μετα το zxr για να μην φαω καμια φλασια και ξενερωσω τουλαχιστον να εχει αλογα. Αυτο βγαζει 115 οποτε μια χαρα. Ετσι το σκεφτομαι. Βεβαια μπορει να κανω και λαθος. Τι να πω και τι να γραψω.

Το μηχανακι κανει 15 χιλιαρικα και ελπιζω να πεσει λιγο ακομα μπας και τα καταφερω. Αλλα εχω στοχο βαλει να το παρω το ατιμο παρα το μεγαλο ζορι που τραβαω.

9 χιλιαρικα θα βαλω γραμματια και ελπιζω να μην το χαρει η τραπεζα τελικα. :sick:

panos1050
20/05/2009, 16:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από ACAB
νομιζω κοντα 15.000
ρε φιλε acab ελεγα να παρω το adventure που τα κανει ολα
αλλα μαλλον θα παρω ενα καθαρο για χωμα και λεω ενα sm η smr μεταχειρο και τα δυο.
η διαφορα τους ειναι 2000 ευρω τι λες ?αξιζει το κοπο να δωσεις 2000 παραπανω για το smr?
τα εχει?

el patron
20/05/2009, 18:57
SM- SMC-DUKE-SMT-RC8-EXC. ολα αυτα ειναι το adv 1 κλικ πιο κατω :wave2:

mivvo
20/05/2009, 20:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

δε χτυπασ το smt να το φωρτονεις να κανεις και ανετα ταξιδακια ???
εφοσον εινα να δωσεις τοσα λεφτα..παρε το smt ειναι η γνωμη μου..

Πολυ σωστος :beer:

panos1050
27/05/2009, 20:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από gus950
SM- SMC-DUKE-SMT-RC8-EXC. ολα αυτα ειναι το adv 1 κλικ πιο κατω :wave2:

Διαφωνω.τα μηχανακια δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους.
Δεν μπορεις να συγκρινεις το smc με το rc8.
το καθε ενα απο αυτα ειναι οπλο στην κατηγορια του,το καθε ενα εχει το δικο του χαρακτηρα,το adventure ειναι το απολυτο on-off,το 950 sm ειναι το απολυτο motard,η σειρα με τα exc ειναι οι αρχηγοι στο χωμα κλπ κλπ...
γιατι λοιπον αν καποιος θελει ασφαλτο μονο,να παρει το adventure αφου το sm δεν πιανετε στον τομεα αυτο.η γιατι καποιος που θελει μονο χωμα να μην παρει ενα exc ?

el patron
28/05/2009, 02:05
Γιατι πολυ απλα το adv κανει οτι και τα υπολοιπα που αναφερω ,δηλαδη εχεις ολες τις αρετες και απο το χωμα και απο την ασφαλτο ,με την διαφορα να ειναι ενα κλικ πιο κατω,δεν ξερω αν με ποιανεις?

panos1050
28/05/2009, 02:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από gus950
Γιατι πολυ απλα το adv κανει οτι και τα υπολοιπα που αναφερω ,δηλαδη εχεις ολες τις αρετες και απο το χωμα και απο την ασφαλτο ,με την διαφορα να ειναι ενα κλικ πιο κατω,δεν ξερω αν με ποιανεις?

στο γενικο του θεματος συμφωνω γιατα ειχα και εγω adventure και ξερω.
στο ειδικο κομματι ομως διαφωνω.
το adventure ειναι ενα μηχανακι που σε γενικες γραμμες τα κανει ολα καλα,καλυτερα απο καθε αλλο στην κατηγορια του μεχρι ενα σημειο ομως.
δεν μπορεις να το πιασεις ενα sm στην ασφαλτο
ουτε ενα sxe στο χωμα
ουτε ενα rc8 στην πιστα.
αν καποιος θελει πιο ειδικα πραγματα και δεν κανει πια΄πολλα ταξιδια οπως εγω αυτη την εποχη
θελω ενα sm για ασφαλτο,πολη κλπ.
και ενα καθαρο για να το λιωνω στα βουνα.
και μην ξεχνας οτι ενα μηχανακι 200 κιλων για να παει στο χωμα οπως πρεπει οχι βεβαια σε ρυθμους βολτας που δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο ,πρεπει να εχεις χερια και μεγαλα αρχιδια!!!!!!!!!!!!