View Full Version : ερωτηση για ebay
Αρκετο καιρο τωρα ψαχνω ενα ανταλλακτικο για το αμαξι και βρηκα στο ebay εναν τυπο που δινει ενα αμαξι ολοκληρο για ανταλακτικα.Τον ρωτησα αν εχει αυτο που ψαχνω και αν μπορει να το στειλει Ελλαδα και μου εστειλε φωτογραφιες και τιμη.Το θεμα ειναι οτι ο τυπας δεν εχει το συγκεκριμενο ανταλλακτικο αγγελια αλλα ολο το αμαξι.Εγω τι κανω, του λεω να το βαλει ως ξεχωριστη αγγελια?Για βοηθειστε γιατι ειναι η πρωτη μου αγορα που θα κανω απο ebay.
Akatanomastos
23/04/2009, 11:12
αυτος εχει καταλαβει σιγουρα οτι εσυ θα παρεις μονο το συγκεκριμενο ανταλλακτικο?
ναι, πρέπει να του ζητήσεις να φτιάξει μία αγγελία που να έχει μόνο το ανταλλακτικό που θέλεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
αυτος εχει καταλαβει σιγουρα οτι εσυ θα παρεις μονο το συγκεκριμενο ανταλλακτικο?
Ναι.Μιλησαμε μεσω email οπου μου εστειλε φωτογραφιες και το ποσο θα μου κοστισει.Απλα δε ξερω αν σε περιπτωση που θελω να το παρω πρεπει να του πω να το βαλει ως ξεχωριστη αγγελια
harvester
23/04/2009, 11:44
μπορει να σου στειλει εναν λογαριασμο paypal να του βαλεις εκει τα λεφτα.
απλα αν στο κανει μεσω ebay θα εχεις την δυνατοτητα να του στειλεις αρνητικο feedback αν γινει η στραβη.
αλλα αν ειναι να στην κανει στα @@ του και το feedback
dammed_kittin
23/04/2009, 12:45
αν θελει να σου πουλησει το συγκκριμενο ανταλλακτικο υπαρχουν 2 τροποι
ή σου στελνει ενα λογαριασμο κ εσυ βαζεις τα λεφτα κ στο στελνει
ή κανει καινουργια αγγελια με το αντικειμενο αυτο μονο
το θεμα ειναι να μιλησεις μαζι του μεσω μηνυματων κ φυσικα ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
αν θελει να σου πουλησει το συγκκριμενο ανταλλακτικο υπαρχουν 2 τροποι
ή σου στελνει ενα λογαριασμο κ εσυ βαζεις τα λεφτα κ στο στελνει
ή κανει καινουργια αγγελια με το αντικειμενο αυτο μονο
το θεμα ειναι να μιλησεις μαζι του μεσω μηνυματων κ φυσικα ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!!!
μεσω μηνυματων στο ebay ή μεσω mail
dammed_kittin
24/04/2009, 10:49
όπως θες αν κ νομιζω μεσω e-mail ειναι καλυτερα....
έτσι κ σου κάτσει καμια μεγάλη στραβη ας εχεις εσυ τα μηνυματα κ τα δικα σου κ του αλλου μηπως κ σωθει η κατασταση (σπανιο φαινομενο , αλλα δεν χανεις τιποτα)
SeNNinhA
24/04/2009, 11:08
To ebay δεν θα σου δώσει καμιά εξασφάλιση ουσιαστική.
Μονο το PAYPAL θα σου δώσει εξασφάλιση. Και σε περίπτωση οποιασδήποτε στραβής μπορεί να σου επιστρέψει τα χρήματά σου πίσω. Δεν θα είναι απλή και γρήγορη διαδικασία βέβαια αλλά όταν ολοκληρωθέι θα έχεις αποζημιωθεί.
Gandalf dr685sm
24/04/2009, 11:22
αλλά όταν ολοκληρωθέι θα έχεις αποζημιωθεί.
Σχετικό μιας και το paypal δεσμεύει ποσό απο τον λογαριασμό σου για αποζημίωση.. αν δεν έχει κάτι μέσα , δεν δίνει κάτι πίσω. Υπόψη όμως οτι έχει πολύ καλό αντίκτυπο στο πιστωτικό του μητρώο στην τράπεζα , αν δεν επιστραφούν τα χρήματα μέσω paypal καθώς κάνουν κάποιες ενέργειες αυτοί.
Γενικά πάντως δεν είναι και τόσο απλή διαδικασία αν και στο 95% των περιπτώσεων υπάρχει μερικό ή και ολικό refund. Υπάρχει ολόκληρο FAQ στο Paypal για τέτοιες περιπτώσεις που καλό είναι να το διαβάζουμε όλοι.
Gandalf