View Full Version : Ραφια Dexion
Akatanomastos
23/04/2009, 21:10
πουλαει κανεις μεταχειρισμενα ραφια dexion?
αν οχι ξερετε που μπορει να βρουμε φτηνα?
(αντε σιγα σιγα να κανουμε εργαστηριο διαλυσης μηχανων:D)
hidefnick
23/04/2009, 21:13
Στην Ιερά οδό, πηγαίνωντας προς ποτάμι, με το που περνάς τις γραμμές του τραίνου στο δεξί σου χέρι. Οτι τύπο και διάσταση θες. Επίσης τέρμα κάτω στην Ερμού. :wave2: :wave2: :wave2:
yannis24
23/04/2009, 21:18
Στο ΙΚΕΑ εχει κατι πολυ ωραια, φτηνα και ξυλινα με €25 το σετ......ειναι πολυ βολικα !
Ξερω βιοτεχνια στον Ασπροπυργο.Οτι διασταση θελεις,οτι χρωμα θελεις,σε ηλεκτροστατικη βαφη και τιμες απιστευτα χαμηλες.Στειλε πμ να το δω για να θυμηθω να σου στειλω το τηλ αυριο(αλτσχαιμερ λεμε).Εχει και μαγαζι-εκθεση στο κεντρο αλλα δεν ξερω που ακριβως.Επειδη το εψαξα περυσι το καλοκαιρι ειχε τις καλυτερες τιμες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
πουλαει κανεις μεταχειρισμενα ραφια dexion?
αν οχι ξερετε που μπορει να βρουμε φτηνα?
(αντε σιγα σιγα να κανουμε εργαστηριο διαλυσης μηχανων:D)
Έχει ένα στην Αρχ. Μακαρίου (Ξεκινάει από Εβανς και φτάνει Χανιόπορτα)
Απέναντι από την Πύλη Ιησού ......
Κοινώς ........ από το σημείο που αρχίζει περίπου 100 μ
ή αλλιώς περίπου 100μ από Εβανς
ή αλλιώς 20 μέτρα μετα την ΒΡ
Φτηνός με φάνηκε ......
SnakeMJK
24/04/2009, 09:37
Και στη Θηβών έχει ένα γωνιακό... Κοντά στον πεζόδρομο του Περιστερίου. Πουλάει μόνο ντέξιον και έχει τα πάντα μέσα.
Ρε Π@Π@Π@ στο Ηράκλειο ψάχνεις ή στην Αθήνα ;;;:confused: :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ρε Π@Π@Π@ στο Ηράκλειο ψάχνεις ή στην Αθήνα ;;;:confused: :confused: :confused:
Τώρα σώθηκες....
Akatanomastos
24/04/2009, 12:09
θανκς παιδια για τις απαντησεις σας,
θα επικοινωνησω με srx που μου φανηκε καλη περιπτωση
κωστα για αθηνα ρε ψαχνω
ηρακλειο ουτε να παρκαρω την μηχανη δεν εχω:bigcry: :lol:
A tu sme na Slovensku, a to najmä v prípade, že potrebujete niečo lacného, som poslal odkaz, aby vám súradnice :D
Akatanomastos
24/04/2009, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
A tu sme na Slovensku, a to najmä v prípade, že potrebujete niečo lacného, som poslal odkaz, aby vám súradnice :D
sme steilneis žiadna holka Slovensko;
Ρε λακαμα δεν αφηνεις τις ξενες γλωσσες να σβησεις κανα πμ?
Επειδη ο ακατονομαστος πινει ρακες κι επειδη ισως ενδιαφερεται και αλλος βαζω το τηλ. γιατι εχει τις καλυτερες τιμες (εχω κανει ερευνα αγορας λεμε),ειναι ωραιος τυπακος κι αυτος κι ο γιος του και μπορειτε να βρειτε οτι ραφι θελετε.Επισης τα βαφει με ηλεκτροστατικη σε οποιο χρωμα ζητησετε.
Γιαννοπουλος 210-5230248
iba v prípade, že potrebujete to môj priateľ :D
Εχουμε και εδω ακρες :beer:
ισως μου χρειαστει συντομα:sun: :sun: :sun:
ευχαριστω πολυ... το θεμα βεβαια ειναι πως τα φερνεις απο εκει Τρικαλα και αν συμφερει...θα ρωτησω και θα μαθω
Επειδη ο ακατονομαστος πινει ρακες κι επειδη ισως ενδιαφερεται και αλλος βαζω το τηλ. γιατι εχει τις καλυτερες τιμες (εχω κανει ερευνα αγορας λεμε),ειναι ωραιος τυπακος κι αυτος κι ο γιος του και μπορειτε να βρειτε οτι ραφι θελετε.Επισης τα βαφει με ηλεκτροστατικη σε οποιο χρωμα ζητησετε.
Γιαννοπουλος 210-5230248
ξεθαβω αυτο το τοπικ επειδη ενδιαφερομαι για ντεξιον ασπρα με ηλεκτροστατιστικη βαφη σε κοματια των 2 και ενος μετρου βρηκα τον Γιαννοπουλο στον ΧΟ Ζηνωνος 26 πηγα εκει αλλα εμαθα οτι ο πατερας απεβιωσε και ο γυιος εχει ανοιξει καπου στον Πειραια
τεσπα γνωριζει καποιος για καποιον αλλον η για τον ιδιο με καλες τιμες εξυπηρετηση κλπ
σας μερσω
BlackAdder
28/06/2012, 10:43
Έχω ψωνίσει απο αυτόν:
Γκιόκας Λεωνίδας Χ.
Εμπόριο Μεταχειρισμένων Μεταλλικών Ραφιών Ντέξιον
Εθνικής Αντιστάσεως 109, Άγιος Δημήτριος, 17236 (η συνέχεια της ηλιουπόλεως είναι λίγο πριν τη γυμναστική ακαδημία)
Τηλέφωνο:2109709111