View Full Version : Κρανος Arai rx-7 gp
Παιδια αγορασα σπεσιαλ κρανος απο ιαπωνια.Arai rx-7 gp μονο 470 ευρω και εδς κοστιζει 750- 800 ευρω....Τι ειναι αυτοι εδς στην Ελλαδα???? ειναι οι φοροι ?ειναι το μεγαλο κερδος???δεν ξερω αλλα ειδη για το μηχανακι και γενικα αλλα πραματα δεν αγοραζω πλεον απο Ελλαδα.
Mporeis an mou peis apo poy to pires giati to psaxno kai ego?
kostas_1100gs
26/04/2009, 11:57
Φίλε είναι ακτιβά εδώ αλλά:
Πως θα πληρωθεί ένα ή δύο φπα ακόμα?
Πως θα πληρωθούν αποθήκς και προσωπικό?
Πως θα πληρωθεί ένα εμπορικό κέρδος χοντρικής ακόμα?
Πως θα πληρωθεί ένα εμπορικό κέρδος λιανικής ακόμα?
Γι αυτό υπάρχουν αυτές οι διαφορές. γι αυτό βλέπουμε σημαντικά ακριβότερα αγαθά.
http://stores.shop.ebay.com/MAX-Sports-Outlet__W0QQ_armrsZ1
δεν νομιζω στις αλλες χωρες να μην εχουν φπα αποθηκες κλπ...
ιδιες τιμες εχουν και στην Η.Π.Α.
και δεν το αγορασα απο περιπτερο απο μαγαζι το πηρα με υπαλληλους αποθηκες κλπ...
δεν ειναι δυνατον ενα κρανος να εχει στην ιαπωνια 450 ευρω στην Η.Π.Α. 450 στην Αγγλια 470 και στην Ελλαδα 795..................................................................
Αυτοι δεν πληρωνουν φορους????ουτε ενοικιο?????ουτε ΙΚΑ???
Τις ιδιες αντιστοιχιες υπαρχει και στα ρουχα dainese .....
υπαρχει κατι ιδιο εδω?????ναι υπαρχει.ειναι η ιδια εταιρια ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ που φερνει κρανη Arai και ρουχισμο Dainese στην Ελλαδα...Ψαξτε και βρειτε την..
Mporeis na mou peis an eixes kapoio provlima me to teloneio?Sto esteilan san doro?Me to noumero isxuei auto pou lene oti prepei na pareis ena megalitero sta iaponika arai?
LogOutGoRide
26/04/2009, 16:48
Από το ίδιο μαγαζί πήρα το δικό μου πριν 8 μήνες σε μαύρο χρώμα 380 ευρώ. Ούτε τελωνείο ούτε τίποτα σε 6 μέρες (όχι εργάσιμες συνολικά).Το μέγεθος είναι το ίδιο με το παλιό κράνος.
Δες και εδώ http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=67192&perpage=15&pagenumber=4.
Άκουσα ότι κάτι έχει αλλάξει με το τελωνείο ,κάτι για 10 ευρώ αλλά δεν είμαι σίγουρος:wave2:
τελωνειο ???τι ειναι αυτο?
για το κρανος ολα καλα μου ηρθε σε 1 βδομαδα και το νουμερο το ιδιο με αυτο που ειχα.
για το τελωνειο εστειλα το εξης mail στο μαγαζι το οποιο πηρα απαντηση την αλλη μερα αφου η ιαπωνια παει 6 ωρες μπροστα.
Mail στις 16/4
Dear Sir/Madam,
Please DO NOT INCLUDE any INVOICES or RECEIPTS inside the package and DECLARE the value of the package LESS THAN $40 because if you declare it more than $40 I will have to pay double money in order to get the package from the Greek customs.
Απαντηση στις 17/4
Hi, there.
Thank you for your payment.
The package's shipped out today via postal express mail.
Tracking number is μπλα μπλα μπλα and can be traced at your country’s postal website.
Thank you!
PS: D/V =US$35
λενε οτι αν γινει κατι το ταχυδρομειο τηα σε αποζημιωσει μονο 40$.Μη ξεχνας οτι ειναι express mail και θα στο στειλουν στην πορτα σου.Τα experss τα προσεχουν.
23/4
Χτυπαει το κουδουνι ο ταχυμεταφορες και θελει 3 ευρω για το τελωνειο
Υe το νεο μου κρανος
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Arai-RX7-RX-7-RR5-Corsair-Helmet-Okada-L-NEW-09-Ryu-GP_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286Q2em20Q2el1116QQhashZitem270373133923QQitemZ270373133923QQptZAppar elQ5fMerchandise
αυτο πηρα
καλοριζικο φιλε μου , καλοφορετο και αχρειαστο να ναι . Το κρανος ειναι κουκλα το ιδιο ηθελα να παρω και εγω αλλα σε viper gt απο Ελλαδα αλλα αν ειναι να παρω το gp πιο φτηνα και απο viper gt μαλλον θα παω για το gp . Eρωτηση , το νουμερο μου σε arai ειναι το small , το small να παραγειλω και απο Ιαπωνια ?
LogOutGoRide
27/04/2009, 19:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
καλοριζικο φιλε μου , καλοφορετο και αχρειαστο να ναι . Το κρανος ειναι κουκλα το ιδιο ηθελα να παρω και εγω αλλα σε viper gt απο Ελλαδα αλλα αν ειναι να παρω το gp πιο φτηνα και απο viper gt μαλλον θα παω για το gp . Eρωτηση , το νουμερο μου σε arai ειναι το small , το small να παραγειλω και απο Ιαπωνια ?
Δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου αλλά στην θέση σου θα έπαιρνα το small :wave2:
kostas_1100gs
28/04/2009, 00:37
Εμένα το νούμερό μου είναι σμαλλ...
Σε αραι astro j έχω πάρει το xs. Επέμενε κ ο πωλητής, αν το κρατήσεις μου λεει χωρίς να σε ``πειράξει`` σρο μέτωπο θα πάρεις μικρότερο.
Και δεν το μετάνιωσα καθόλου.
eixa shoei xr-1000 to idio noumero kai pira tora arai einai akrivws ta idia noumera den tha exeis provlima