View Full Version : Δε μου αρέσει ο θόρυβος! (CBR 600 F3 - τεντωτήρας ή καμπάνα)
wthanasis
25/04/2009, 11:08
Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα CBR 600 F3 και δεν το ακούω καλά ρε παιδιά. Στο ρελαντί ακούγονται περίεργα γουργουρητά συνεχώς και ένα ελαφρό φύσημα ρυθμικά, ανάλογο με τις στροφές του κινητήρα. Μόλις πατάω συμπλέκτη το "φαινόμενο" σχεδόν εξαφανίζεται. Έχω φυσικά καινούρια λάδια φούλ συνθετικά και λιπασμένη αλυσίδα, αλλά δεν αλλάζει κάτι.
Πρέπει να ανυσηχώ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
JAPANESE
25/04/2009, 13:15
Καλησπερα φιλε εχω το ιδιο προβλημα και ο μηχανικος μου ειπε ειναι ο τεντωτηρας καδενας για ριξε μια ματια στην σελιδα 9 αυτης της ενοτητας με θεμα τεντωτηρας ισως σε βοηθησει εγω παντως δεν το αλλαξα ακομα και δεν μπορω να πω με σιγουρια.:)
dankannn
25/04/2009, 18:26
Φιλε μου ο τεντωτηρας σου ειναι ,πας και τον αλλαζεις στον μηχανικο σου.
Κοστος τεντωτηρα 50-60 ? απο honda.
Aν πιανουν τα χερια σου δες στο link παρακατω.
Ειναι για το F4 αλλα περιπου το ιδιο ειναι και στο F3.
http://www.bossturbo.com/cbr/howto_cct.shtml
:wave2:
trelamenoss
25/04/2009, 19:11
egw nomizw oti akougete h kampana opws se ola ta cbr kai polla alla mhxanakia einai fisiologiko.eidika prin zesta8oun ta ladia.emena otentotiras akougwtan apo tis 3500 strofes kai panw.
kost rider
25/04/2009, 23:30
Aν ''χτυπαει''(συνηθως οταν ειναι κρυο) και οταν πατας συμπλεκτη σταματαει ειναι καμπανα 100%.
Αν ''γρυλιζει'' τοτε μαλλον ειναι τεντοτηρας ή ακομα και καδενα.
Και τα δυο αυτα προβληματα υπαρχουν στα CBR.
wthanasis
28/04/2009, 22:49
Σας ευχαριστώ ρε παιδιά. Επειδή δεν το έχω καιρό το μηχανάκι και δεν βρήκα ακόμη το χρόνο να το σκαλίσω, δεν ξέρω αν θα μπω σε διαδικασία να το κάνω μόνος. Αν το καθυστερήσω λίγο καιρό παίζει πρόβλημα πάντως? Μπορεί να επηρεάσει κάτι άλλο ?