View Full Version : Manhunter VS Μπαγκλαντές, Σημειώσατε Χ
manhunter
26/04/2009, 12:48
Λοιπόν στο ψητό.
Γυρνάω με την πάπια στο κέντρο της πρωτέυουσας, με το έταιρο ήμιση.
Κρατάμε 2-3 τσάντες από ψώνια, δικά της φυσικά.
Είμαι Πανεπιστημίου, και κάνω δεξιά στην Πατησίων, να αρχίσω να ανεβαίνω προς το σπίτι.
Στην Πατησίων όπως όλοι ξέρετε, επιτρέπονται μόνο λεωφορεία-τρόλει και μηχανές.
Λοιπόν, με το που μπαίνω στην Πατησίων, είμαι με 20χλμ, και πετάγεται μαύρος μελαμψός νεαρός, με τάσεις αυτοκτονίας.
Ίσα που προλαβαίνω να κάνω λίγο δεξιά, τον ρίχνω κάτω και πάω ευθεία για το πεζοδρόμιο, και πάνω σε μια κοπέλα:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Πέφτουμε, ευτυχώς δεν ακόυμπησα καθόλου την κοπέλα, (η οποία εξαφανίστηκε), και σηκωνόμαστε.....
Ο Μπαγκλαντεσιανός, κάτω, να σφαδάζει.
Πονάω στο γόνατο, και δεν το πατάω καλά.Η κοπελιά μου ευτυχως μια χαρά.
Το παπί, του ξεκόλησε η μάσκα, αλλά με λίγη ταινία, όλα γίνονται:winka:
Παω πάνω από τον άνθρωπο, λεει δεν μπορεί να σηκωθεί, με τα ελάχιστα έως καθόλου ελληνικά του. Μια δυο τρεις, του λέω να σηκωθεί, αλλά εις μάτιν.
Με το που λέω να φωνάξουμε αστυνομία κια σθενοφόρο, τσουπ....πετάγεται όρθιος σαν να μην τρέχει τίποτα.
Ερχεται ασθενοφόρο, τον παίρνει, όρθιο και περπατώντας κανονικά, και φέυγουν.
Ερχεται αστυνομία, 2 πολύ καλοί ζητάδες, και μου παίρνουν στοιχεία.
Μου λένε επίσης, ότι κάθε ημέρα έχουμε 2-3 παρασύρσεις, πακιστανών ειδικά, γιατί ποτέ δεν προσέχουν.
Να σημειώσω ότι,
1) Δεν πέρναγε από διάβαση
2) Πετάχτηκε στα 2 μέτρα μπροστά μου
3) Στο δρόμο έχει γράψει η τροχαία, ''Προσοχή και από Αριστέρα'' , με τεράστια κίτρινα γράμματα, πράγμα που σημαίνει ότι γίνονται τέτοια συνέχεια εκει.
Ο κόσμος κοιτάει μονο δεξιά.
4) Ηρθε Τοτα κανονικά, και κατέγραψε το συμβάν, μου έιπε να μην ανησυχώ και τέτοια, και ότι προφανώς δεν φταίω.
Πήγε στο Γεννηματάς ο μαυρούκος, και πήγα και εγώ προληπτικά.
Ο γιατρός μου είπε οτι ο μαυρούκος δεν είχε τίποτα, και έφυγε κανονικά όρθιος, χωρίς μελανιά:eyepop:
Εγώ μετά από 5 ώρες στο νοσοκομείο:bawl: , έφυγα με ένα πρησμένο γόνατο, και πληγωμένο εγωισμό....
Ευχαριστώ πολύ τον κ Γιαννακόπουλο (Ξέρει αυτός)
Τον ιδιοκτήτη του Βενέτη, που μου έφερε πάγο ,και μου είπε ότι στο εν λόγω σημείο, γίνονται 2 τέτοια την ημέρα.
Τέλος καλό, όλα καλά.
Το νου σας...
reinmeister
26/04/2009, 12:51
κατι κακο παιζει με τα γονατα αυτο τον καιρο...:sad: σιδερενιος φιλαρακι...παλι καλα την γλιτωσες με τα ελαχιστα και η γυναικα ειναι οκ...:beer:
manhunter
26/04/2009, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
κατι κακο παιζει με τα γονατα αυτο τον καιρο...:sad: σιδερενιος φιλαρακι...παλι καλα την γλιτωσες με τα ελαχιστα και η γυναικα ειναι οκ...:beer:
Ακόμα πονάς???
Ευχαριστώ ρε Αντώναρε...
:beer: :beer: :beer:
GIXXERAKIAS
26/04/2009, 13:09
Περαστικα ρε αγορινα!Τι να πεις ρε γμτ με τους καμικαζι αυτοκτονιας τι να πεις...παλι καλα που δεν θα τον πληρωσεις κιολας.Θεατριο τυπος δηλαδη...ουτε ο καραγκουνης να τανε..(αστειακι):bigcry: :rotflmao:
Αφου την γλυτωσε και η κοπελια σου μην μιλας καθολου.:winka:
Και παλι περαστικα φιλε.:beer:
Περαστικά :beer: Ο Αιθίοπας καλά, η γυναίκα καλά, εσύ μέχρι να παντρευτείς θα γιάνει κι ο εγωισμός και το πόδι, η πάπια σχεδόν καλά. αλλά δε μας είπες τα ψώνια επέζησαν ; :D
παγο στο γονατο κιμωνα!
περαστικα !
:beer:
dirtbird
26/04/2009, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
παγο στο γονατο κιμωνα!
περαστικα !
:beer:
Μην τον ακούς...
BIOFREEZE και καλό πλύσιμο στα χέρια....
:D :D
περαστικά
οι πακιστανοί είναι πραγματικά κίνδυνος θάνατος και ειδικά το βράδυ αν φοράνε και σκούρα ρούχα δεν φαίνονται κιόλας πού να τους δεις να περνάνε την πέτρου ράλλη
:eek: :eek: :eek: :eek:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Μην τον ακούς...
BIOFREEZE και καλό πλύσιμο στα χέρια....
:D :D
ρε θα μας φας τη δουλεια ???
:evil:
:lol: :lol: :lol: :lol:
dirtbird
26/04/2009, 14:57
ρε θα μας φας τη δουλεια ???
:evil:
:lol: :lol: :lol: :lol:
καλά ντε....
ΜΗΝ ΠΛΥΝΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΡΙΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ
:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
καλά ντε....
ΜΗΝ ΠΛΥΝΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΡΙΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ
:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
:a31:
:lol: :lol:
dirtbird
26/04/2009, 15:04
:a31:
Για όνομα του θεού Κίμωνα, μην κάνεις αυτό που συστήνει ο Τρούπης....:a53: :a53:
...αλλιώς σε βλέπω την επόμενη φορά να χτυπάς μόνος σου μελαμψό νεαρό.... :bigcry: :bigcry: :lol: :lol:
Για όνομα του θεού Κίμωνα, μην κάνεις αυτό που συστήνει ο Τρούπης....:a53: :a53:
...αλλιώς σε βλέπω την επόμενη φορά να χτυπάς μόνος σου μελαμψό νεαρό.... :bigcry: :bigcry: :lol: :lol:
ναι κιμωνα κανε αυτα που σου λεει το βρωμοπουλι !
εχω καλο οφθαλμιατρο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vangelis 64
26/04/2009, 15:15
Περαστικά και μη χειρότερα να λέμε.:beer: :beer:
Aggelos_SV
26/04/2009, 18:36
Περαστικά και κόψε τα δικάβαλα με την γυναίκα γιατί σε χαλάνε απ'οτι φαίνεται:p
Politically INcorrect άποψή μου: Μιας κι ήσουν με λίγα χλμ και με παπί...δεν τον εμβόλιζες κανονικά...δεν θα είχε τπτ το γόνατο τώρα...ξέρω ξέρω θα με πουν όλοι ρατσιστή,αλλά και για γιδοέλληνα η ίδια είναι η άποψη μου :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Περαστικά και κόψε τα δικάβαλα με την γυναίκα γιατί σε χαλάνε απ'οτι φαίνεται:p
Politically INcorrect άποψή μου: Μιας κι ήσουν με λίγα χλμ και με παπί...δεν τον εμβόλιζες κανονικά...δεν θα είχε τπτ το γόνατο τώρα...ξέρω ξέρω θα με πουν όλοι ρατσιστή,αλλά και για γιδοέλληνα η ίδια είναι η άποψη μου :evil:
emena pali h aporia mou einai
giati mia tetoia erwthsh einai politically incorrect?
an kai den stekei san erwthsh giati ekei antidras akariaia den mporeis na peis giati ekana auto kai oxi to allo
DimChios
26/04/2009, 20:38
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΜΛΚΕΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΛΕΜΕ!!!!
:sick:
Περαστικα Κιμωνα, δεν εχεις τιποτα, πιστεψε με!
:winka: :beer: :beer: :beer: :wave2:
sapila racing
26/04/2009, 20:40
Περαστικά σου και φτάνει πια!! :wave2:
Ρε! Αντί να 'ρθεις βόλτα βγήκες παγανιά και μάζευες πακιστανούς?
Περαστικά και ποτέ άλλοτε!
:wave2:
blueangel
26/04/2009, 22:17
Περαστικά σου ρε φίλε και ποτέ ξανά ρε γαμώτο:beer: Αυτή η πόλη έχει γίνει κόλαση πια!!!:evil: :mad: :mad:
devil's animal
26/04/2009, 22:28
περαστικα σου Κιμωνα!!!
:beer: :beer: :beer:
για λιγες μερες μην το κουραζεις το ποδι, ειναι κωλοαρθρωση το γονατο!
blackbusa
27/04/2009, 03:00
πταισματακι....ολα καλα....
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Cpt. Haddock
27/04/2009, 06:04
Πανεπιστημίου προς Πατησίων, η στροφή επιτρέπεται μονο για ΜΜΜ είχα την εντύπωση. Σιγουρα απαγορεύεται για αυτοκίνητα, δεν ξέρω εαν έχει επιτραπεί για μοτο...
Gandalf dr685sm
27/04/2009, 08:29
Καταρχάς περαστικά...
Τώρα να έχετε υπόψη σας οτι αρκετά "αλλοδαπά" το έχουν κάνει επάγγελμα (το έχουμε ξανα-αναφέρει) και πετάγονται μπροστά σε οχήματα για να τους "ακουμπήσουν" και μετά σφαδάζουν δήθεν στον πόνο.
Αν κάνεις το λάθος και τους πείς τι έχεις , να σου δώσω κάτι και να φύγεις κτλ... ΤΗΝ Γ@ΜΗΣΕΣ! Θα σου ζητάει το ένα και το άλλο. Επειδή όμως δεν το κάνουν όλοι και οι περισσότεροι καλούν ΤΟΤΑ και ΕΚΑΒ (που διαπιστώνουν το ποιόν του ατυχήματος και τραυματισμού) αμέσως όλοι τους γίνονται περδίκι και χοροπηδάνε. Προσοχή στους δρόμους ποαιδιά.
Gandalf
manhunter
27/04/2009, 08:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πανεπιστημίου προς Πατησίων, η στροφή επιτρέπεται μονο για ΜΜΜ είχα την εντύπωση. Σιγουρα απαγορεύεται για αυτοκίνητα, δεν ξέρω εαν έχει επιτραπεί για μοτο...
Το διαστάυρωσα με τον ζητά Ηλία. Βέβαια δεν ρώτησα από πότε ισχύει.
Εχω ξαναπεράσει και το 2008 από εκεί, και επιτρεπόταν.
Απλά ρώτησα, μήπως είχε απαγορευτεί, και δεν το πρόσεξα
Περαστικά Κίμωνα και μη χειρότερα.
Αρκετά σου συνέβησαν αυτές τις μέρες. :(
castoras
27/04/2009, 16:06
Περαστικά και μη χειρότερα!!!:beer: :beer:
Δεν ξέρεις από που θα σου έρθει τελικά:( :(
blueangel
27/04/2009, 16:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ΜΜΜ αλλά αν κάποιος σταθεί για λίγη ώρα θα παρατηρήσει οτι κυρίως μηχανές -εμού συμπεριλαμβανομένου αρκετές φορές- κυκλοφορούν κανονικά με την ανοχή βέβαια της τροχαίας γιατί σχεδόν πάντα πρωινές ώρες υπάρχουν στρουμφάκια εκεί και δεν λέει κανείς τίποτα...:smilea:
manhunter
27/04/2009, 16:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ΜΜΜ αλλά αν κάποιος σταθεί για λίγη ώρα θα παρατηρήσει οτι κυρίως μηχανές -εμού συμπεριλαμβανομένου αρκετές φορές- κυκλοφορούν κανονικά με την ανοχή βέβαια της τροχαίας γιατί σχεδόν πάντα πρωινές ώρες υπάρχουν στρουμφάκια εκεί και δεν λέει κανείς τίποτα...:smilea:
Και ο μπάτσος γιατί μου είπε ότι επιτρέπεται??
:confused: :confused: :confused:
blueangel
27/04/2009, 17:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Και ο μπάτσος γιατί μου είπε ότι επιτρέπεται??
:confused: :confused: :confused:
Προφανώς την ανοχή την έχουν επισημοποιήσει πλέον:lol: Υπάρχει ολοκάθαρη ταμπέλα που επιτρέπει ΜΟΝΟ τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.Απλα όπως σού είπα ειδικά οι μηχανές την κανουν κανονικότατα:rotflmao:
xtapodias
28/04/2009, 07:21
Φίλε δες κι αυτό που είχε συμβεί σε εμένα στο ίδιο μέρος πριν κάποιο καιρό.
Δε νομίζω οτι απλά δεν κοίταξε.
Είναι γνωστό το κόλπο πλέον, απλά τώρα ξυπνάνε κι αυτοί.
Είσαι τυχερός που έφυγες με τις τσάντες σας εντάξει.
Το πλιάτσικο πάει σύννεφο.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=39701