View Full Version : Πρωτομαγια 2009, Στρώμη...Reloaded
DimChios
02/05/2009, 12:38
spyro sorry ρε ξεχαστηκα...
:blush:
ΕΙΣΑΙ ΜΛΚΑΣ???? ΤΗ ΣΑΚΑΤΕΨΕΣ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΡΕ????
:evil:
:blush: ξαχασα τα δικα μου... :blush: :bigcry:
Περαστικά της!
:winka: :beer: :beer: :beer: :wave2:
sapila racing
02/05/2009, 12:45
Τελικά κάνετε τις καλύτερες βόλτες βρε κουφάλες... :beer: :beer:
Παραλίγο να ξεκίναγα, αν ήξερα οτι θα είναι και τλοσες εξέχουσε προσωπικότητες ισως και να ερχόμουν, αλλά βλέπεις χρειάζομαι μερικές ακόμα οικογενειώρες για να παω στο διήμερο ράλλυ Classic Trophy το αλλο ΣΚ. :blush: :blush:
βάλτε να ζηλεύουμε :(
μπράβο παιδες και στα επόμενα:beer: :beer: :beer:
filipp0s
02/05/2009, 19:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
...Παραλίγο....αν....ισως...αλλά....
αμαν ρε Αρη... σε λυπήθηκε η ψυχή μου... :(
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κι εγω πάντως τελευταια στιγμή το αποφασισα (8:40), ενεκα "περίεργης" ψυχολογίας...και μου έκανε καλό τελικα :) :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
spyro sorry ρε ξεχαστηκα...
ΕΙΣΑΙ ΜΛΚΑΣ???? ΤΗ ΣΑΚΑΤΕΨΕΣ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΡΕ????
:evil:
:blush: ξαχασα τα δικα μου... :blush: :bigcry:
Περαστικά της!
:lol: :lol: :lol:
Μια χαρα ειναι σημερα. Έχθες μέχρι να βγάλει την ακτινογραφία ειχε φοβηθεί λιγο (και εγω μαζί βεβαια) και περίμενε μικροκαταγματάκι αλλά όλα καλά.
Σας ευχαριστεί όλους για τα περαστικά :beer:
Κριμα θα ηταν πάντως μετα απο τοσα μικρογλυστρίματα στο ταξίδι λόγω βροχής να την πατάγαμε εξω απο το σπίτι μας με 30-40χλμ. :hypnotize
Πιο ψύχραιμα τωρα που το βλέπω μάλλον την γλυτώσαμε στο παρα τσάκ καθαρά και μονο απο το ένστικτο της επιβίωσης. Αρχικά το κοκάλωσα αλλά με το που ξεκίνησε να γλυστράει το πίσω λάστιχο άφησα τελείως τα φρένα και έστριψα. το μπροστινό μέρος της μηχανής πέρασε διπλα απο ο mazda αλλά το πίσω ειχε ψιλο διπλώσει με αποτέλεσμα και η επαφή με το πόδι της Ελένης. Την έσωσε βέβαια η μπότα που ειχε την ενίσχυση στον αστράγαλο. :beer:
PS. Ολα ξεκινησαν βέβαια απο το γεγονώς οτι εγώ κοίταγα αριστερα και οχι μπροστα μου αλλα μην το πειτε σε κανέναν
:a31:
amyroukai
03/05/2009, 08:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Την έσωσε βέβαια η μπότα που ειχε την ενίσχυση στον αστράγαλο.
Περαστικά στην κοπέλα και πάλι καλά που δεν φόραγε καμμιά "μοδάτη" μπότα όπως οι περισσότερες...
Αυτά κάνετε παλιοτσαντάκηδεςαλήτεςκάγκουρεςδολοφόνοι και δεν θέλει καμία να έρχεται βόλτες... :P Άντε να ανέβει καμιά άλλη και να πιάσουν την κουβέντα "άστα τι να σου πω με σακάτεψε ο άκαρδος, εκδρόμή πάλι, όοοοχι" Από την άλλη, χωρίς δεύτερο άτομο στρίβεις πιο άνετα... Χμ. Ναι. ΟΚ. Δεν είναι κακό.
DimChios
03/05/2009, 10:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Περαστικά στην κοπέλα και πάλι καλά που δεν φόραγε καμμιά "μοδάτη" μπότα όπως οι περισσότερες...
Αυτά κάνετε παλιοτσαντάκηδεςαλήτεςκάγκουρεςδολοφόνοι και δεν θέλει καμία να έρχεται βόλτες... :P Άντε να ανέβει καμιά άλλη και να πιάσουν την κουβέντα "άστα τι να σου πω με σακάτεψε ο άκαρδος, εκδρόμή πάλι, όοοοχι" Από την άλλη, χωρίς δεύτερο άτομο στρίβεις πιο άνετα... Χμ. Ναι. ΟΚ. Δεν είναι κακό.
Εγω τι να πω που 2 λεπτα αφου πέσαμε με τη Χαρα, μου ελεγε "ποτε θα ξανακαβαλήσουμε"?
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
δε θα ξαναστριψω μονοκαβαλος μΕ φαινεται!
:bawl: :bawl:
zvailakis
03/05/2009, 19:55
Επέστρεψα!!!!
Λοιπόν η διαδρομή που ακολούθησα ήταν....Γραβιά - Μπράλος - Λαμία - Καρδίτσα - Τρίκαλα - καλαμπ'άκα - Καστράκι.....μπύρεςςςςςς!!!! Σκηνή στήσιμο, μπύρες, ύπνος υπό βροχή!!
Σάββατο, ήλιος και ζέστη! τελειότητα, τα βράχια στεγνά και φουλ αναρρίχηση, το μεσημεράκι έβρεξε πάλι, μετά έβγαλε ήλιο οπότε και σκαρφαλώσαμε λιγάκι και μετά μπύρες, και τσίπουρο, μέχρι που αρχίσανε τα όργανα....βρντές αστραπές, και βροχή, αλλά μιλάμε για πολύ νερό!
Οπότε σήμερα δεν έπαιζε αναρρίχηση και λέω...βρε δε πάω στα παιδιά στο Καρπενήσι?
Φόρτωμα και βουρ για Καρδίτσα, μετά προς Λ. ΠΛαστήρα...προς? γιατί να μην πάω να πιω και ένα καφεδάκι? ε, και πήγα...γρήγορο το καφέ και μετά πίσω προς Καλλιφώνι και μετά προς Κέδρο και να δω το φράγμα Σμοκόβου (τέλεια διαδρομή!!!!!!!!!!!), πάω προς Ρεντίνα, Φουρνά και Καρπενήσι. Βρίσκω τα παιδιά για ένα γρήγορο καφέ και μετά προς Αγ. Γεώργιο για φαί!!
Λαμία και πίσω Αθήνα!
Σούπερ!!!!!!!!!!
Άντε καλά να'μαστε να κάνουμε χιλιόμετρα!
zvailakis
04/05/2009, 10:13
1
162669
zvailakis
04/05/2009, 10:13
2
162670
zvailakis
04/05/2009, 10:15
3
162671
zvailakis
04/05/2009, 10:15
4 (Μετέωρα)
162672
zvailakis
04/05/2009, 10:16
5 (Μετέωρα Κάμπινγκ - Καστράκι / Βράχος)
162673
zvailakis
04/05/2009, 10:17
6 Μετέωρα
162674
zvailakis
04/05/2009, 10:18
7 (Κάπου μετά το φράγμα Σμοκόβου)
162675
Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
Επέστρεψα!!!!
Λοιπόν η διαδρομή που ακολούθησα ήταν....Γραβιά - Μπράλος - Λαμία - Καρδίτσα - Τρίκαλα - καλαμπ'άκα - Καστράκι.....μπύρεςςςςςς!!!! Σκηνή στήσιμο, μπύρες, ύπνος υπό βροχή!!
.
.
.
Φόρτωμα και βουρ για Καρδίτσα, μετά προς Λ. ΠΛαστήρα...προς? γιατί να μην πάω να πιω και ένα καφεδάκι? ε, και πήγα...γρήγορο το καφέ και μετά πίσω προς Καλλιφώνι και μετά προς Κέδρο και να δω το φράγμα Σμοκόβου (τέλεια διαδρομή!!!!!!!!!!!), πάω προς Ρεντίνα, Φουρνά και Καρπενήσι. Βρίσκω τα παιδιά για ένα γρήγορο καφέ και μετά προς Αγ. Γεώργιο για φαί!!
Λαμία και πίσω Αθήνα!
Σούπερ!!!!!!!!!!
Άντε καλά να'μαστε να κάνουμε χιλιόμετρα!
Respect για τα χλμ και το περιπετειώδες 2ημερο σου. :a23:
Είπαμε και εμεις οτι κάναμε μεγάλη βόλτα :lol:
alximistis
04/05/2009, 10:20
καταρχάς πάντα τέτοια παιδιά μπράβο σας :)
κατά δεύτερον... ρε τις φάτσσες σας βγάζατε φωτό;;; :lol:
και κατά τρίτον... φτάσατε μέχρι Μετέωρα ή εγώ μπερδεύτηκα;;;;;
alximistis
04/05/2009, 10:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Respect για τα χλμ και το περιπετειώδες 2ημερο σου. :a23:
Είπαμε και εμεις οτι κάναμε μεγάλη βόλτα :lol:
κάτσε σπύραρε να δεις σε λίγο τι θα ποσταριστεί... ;)
zvailakis
04/05/2009, 10:24
από Λαμία μέχρι Καρδίτσα έχει σούπερ δρόμο για στρίψιμο!!!
και τώρα η ερώτηση για όποιον ξέρει: οι εξωφρενικά πολλές κάμερες από Καρδίτσα μέχρι Τρίκαλα δουλεύουν?????????
Γιατί αν δουλεύουν η εκδρομή αυτή θα μου στοιχίσει μερικές χιλιάδες ??????
Τα κμ για 2 μέρες οδήγηση ουσιαστικά δεν ήταν πολλά! 1200 περίπου!!
το ΣΚ πάμε Ιωάννινα? χαχαχαχα, διαμονή στο καταφύγιο Αστράκα (3 ώρες περπάτημα περίπου από Μ. Πάπινγκο, αν έχει χιόνι μπορεί και 4 ώρες).
zvailakis
04/05/2009, 10:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
καταρχάς πάντα τέτοια παιδιά μπράβο σας :)
κατά δεύτερον... ρε τις φάτσσες σας βγάζατε φωτό;;; :lol:
και κατά τρίτον... φτάσατε μέχρι Μετέωρα ή εγώ μπερδεύτηκα;;;;;
Όχι φίλε από Γραβιά συνέχισα μόνος για Μετέωρα και γύρισα χθες - Κυριακή!
alximistis
04/05/2009, 10:36
από Λαμία μέχρι Καρδίτσα έχει σούπερ δρόμο για στρίψιμο!!!
και τώρα η ερώτηση για όποιον ξέρει: οι εξωφρενικά πολλές κάμερες από Καρδίτσα μέχρι Τρίκαλα δουλεύουν?????????
χμμμμ... ελπίζω πως όχι :D
matsamitsou
04/05/2009, 17:37
7 (Κάπου μετά το φράγμα Σμοκόβου)
φιλαράκι .... μη βάζεις ψεύτικες φωτογραφίες ...
καλά ρε παιδιά υπάρχουν αυτά τα μέρη :uplate:
και εγώ τί κάνω στην Αθήνααααααααααααααααααααα γμτ :bigcry:
DimChios
04/05/2009, 17:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
Πεσε και παιρνε νεος!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=22907
:smokin:
ακομα καλυτερα...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=22907&perpage=15&pagenumber=4
11ο ποστ!
:wave2:
amyroukai
04/05/2009, 17:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
Όλοι μας τι κάνουμε... :) Για αυτό την επόμενη εκδρομή, λιγότερο καφέ, πιο νωρίς ξεκίνημα υπναράδες και... πιο πολλά χιλιόμετρα να περάσουμε από εκεί! Σιδερόκωλοι ακούει;
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Όλοι μας τι κάνουμε... :) Για αυτό την επόμενη εκδρομή, λιγότερο καφέ, πιο νωρίς ξεκίνημα υπναράδες και... πιο πολλά χιλιόμετρα να περάσουμε από εκεί! Σιδερόκωλοι ακούει;
Η επόμενη έχει ήδη κανονιστεί (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=79288), και ΘΑ περάσει από εκεί (και από άλλα πανέμορφα μέρη (http://www.aspropotamos.org/asprosphotos.htm))!
gixxerpap
04/05/2009, 18:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
χμμμμ... ελπίζω πως όχι :D
μην αγχώνεσαι ...την τελευταία φορά που πέρασες, νόμιζαν ότι είχε ''παγώσει'' η εικόνα και τις αποσύρανε σαν ελαττωματικές .... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, μην ανησυχείς!
zvailakis
04/05/2009, 20:13
να΄σαι καλά για την πληροφορία ρε φίλος! και είχα αρχίσει να μαζεύω δικαιολογητικά για δάνειο!
:rotflmao: :rotflmao:
amyroukai
04/05/2009, 20:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Η επόμενη έχει ήδη κανονιστεί (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=79288), και ΘΑ περάσει από εκεί (και από άλλα πανέμορφα μέρη (http://www.aspropotamos.org/asprosphotos.htm))!
Χμ... :):) Λογικά αυτή την εβδομάδα θα πάω για σέρβις και πιθανόν και λάστιχα... Αν θέλετε παρέα στις αναγνωρίσεις, έρχομαι για βόλτα-προπόνηση.
zvailakis
05/05/2009, 09:54
οι αναγνωριστικές πότε θα γίνουν? αν καταφέρω να την κοπανήσω και εγώ να έρθω μια βόλτα!
alximistis
05/05/2009, 09:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μην αγχώνεσαι ...την τελευταία φορά που πέρασες, νόμιζαν ότι είχε ''παγώσει'' η εικόνα και τις αποσύρανε σαν ελαττωματικές .... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol:
για σας δουλεύω ρε :lol: