Σύνδεση

View Full Version : Δύο αδέρφια "εφυγαν" στη Θεσσαλονίκη

GATHAN
30/04/2009, 09:35
Τραγική η είδηση που άκουσα πρίν απο λίγο. Δύο αδέρφια 23 και 19 ετών χάθηκαν μετά απο σύγκρουση της μηχανής του με αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη . :sad:

Φαντάζεστε του γονείς τους ρε παιδιά; Αν είναι δυνατόν ..... :( :(

devil's animal
30/04/2009, 09:43
πω ρπμ...:sad:

nionio$
30/04/2009, 09:55
τι λες ρε μαγκα μου τωρα....:eek:
κριμα ρε γαμωτο πολυ κριμα:( :sad:

nobody
30/04/2009, 09:56
καλο τους ταξιδι,να αναπαυθουν τα παιδια...

blueangel
30/04/2009, 09:58
Τι είπες τώρα ρε φίλε!!!:bigcry: :bigcry: :bigcry: Τι να πείς τώρα σε αυτούς τους γονείς ρε γαμώτο:( :( Προσοχή ρε παιδιά!!!

GATHAN
30/04/2009, 10:14
Απ' ότι είπε η ρεπόρτερ προσπάθησαν να προσπεράσουν με μεγάλη ταχύτητα προπορευόμενο αμάξι το οποίο όμως έστριψε απότομα αριστερά... Ο οδηγός συνελήφθη.

blueangel
30/04/2009, 10:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από GATHAN
Απ' ότι είπε η ρεπόρτερ προσπάθησαν να προσπεράσουν με μεγάλη ταχύτητα προπορευόμενο αμάξι το οποίο όμως έστριψε απότομα αριστερά... Ο οδηγός συνελήφθη.

Ισως αν κάποτε ρίξουν ισόβια σε τέτοιους εγκληματίες κάποιοι άλλοι επιτέλους να συνετισθούν, αντε με τα γαμώκουτα πρωί πρωί:mad: :mad: :mad: :bigcry: :bigcry:

Locksmith
30/04/2009, 11:36
Τα θύματα ουσιαστικά ήταν 4 γιατί και οι γονείς είναι πλέον σαν νεκροί... Aπό εξοπλισμό άραγε πως να ήταν ντυμένοι; Αν και τις περισσότερες φορές, κι αυτός ίσα ίσα απ' τον θάνατο σε σώζει και χειρότερα... Κι εγώ στις ειδήσεις το πρωί το άκουσα αλλά δεν ξέρω τίποτε άλλο. Ξέρω ότι δεν θα ανεβάσω τον αδερφό μου ποτέ πάνω στη σκοτώστρα μου όμως... Και γενικά ρε παιδιά, τριπλάσια προσοχή με 2ο άτομο, γιατί έχουμε τη ζωή του/της στα χέρια μας, και δεν είμαστε και τόσο ευέλικτοι απ' την άλλη...

(Χθες βράδυ ανεβαίνοντας Ωραιόκαστρο σε δρόμο με διπλά ρεύματα πάνω σε στροφή, 2! σκυλιά, στη μέση του δρόμου το ένα και στο δεξί ρεύμα το άλλο!.. ΠΑ-ΡΑ-ΤΡΙ-ΧΑ κραιπάλη.)

Και πριν προσπεράσετε τα γαμώκουτα ~ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΤΕ!~ ότι σας είδαν!!! Και κόρνες κι ότι χρειαστεί, μην κολλάτε! :sad: :sad: :sad: Οι κωλόδρομοι γλιστράνε το καλοκαίρι και οι χειρότεροι οδηγοί βγαίνουν απ' τα καβούκια τους στα καβούκια τους.

metalheart
30/04/2009, 11:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Locksmith

Και πριν προσπεράσετε τα γαμώκουτα ~ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΤΕ!~ ότι σας είδαν!!! Και κόρνες κι ότι χρειαστεί, μην κολλάτε! :sad: :sad: :sad: Οι κωλόδρομοι γλιστράνε το καλοκαίρι και οι χειρότεροι οδηγοί βγαίνουν απ' τα καβούκια τους στα καβούκια τους

Δυστηχώς και να σε δούν δεν τους κάνει και πολύ μεγάλη διαφορά πολλές φορές...

Ας είναι καλά εκεί που είναι. :sad: :sad:

sober
30/04/2009, 12:43
:sad:

hercul
30/04/2009, 13:11
:sad: :sad:

GAS NICK
30/04/2009, 13:36
oχι ρε γμτ και οι δυο :(

DeadEye
30/04/2009, 13:37
Κριμα για τα παιδια ... κ κριμα για τους γονεις τους .

Ο,τι κ να του κανουν του οδηγου τωρα ειναι λιγο . :(

mats8282
30/04/2009, 13:39
Δεν ξερουμε ποιος φταιει.....Μην καταριεστε αδικα...

Ετσι και αλλιως τωρα οποιος και να φταιει γαμησε τα...Το εχω δει απο κοντα το εργο και δεν υπαρχει χειροτερο...

:sad:

SpineshankD
30/04/2009, 14:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Locksmith
Τα θύματα ουσιαστικά ήταν 4 γιατί και οι γονείς είναι πλέον σαν νεκροί...

:( :( :(

mixalakis
30/04/2009, 15:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Ισως αν κάποτε ρίξουν ισόβια σε τέτοιους εγκληματίες κάποιοι άλλοι επιτέλους να συνετισθούν, αντε με τα γαμώκουτα πρωί πρωί:mad: :mad: :mad: :bigcry: :bigcry:

Δηλαδή δεν έπαιξε ρόλο ότι πιθανότατα έτρεχαν πάρα πολύ;

blueangel
30/04/2009, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
Δηλαδή δεν έπαιξε ρόλο ότι πιθανότατα έτρεχαν πάρα πολύ;

Ναι ρε αγόρι μου δεν διαφωνώ ειδικά σε αυτές τις ηλικίες η κ@βλα της ταχύτητας χτυπάει κόκκινα και σίγουρα θα ήταν και άκρανοι αλλά το θέμα είναι ότι πέρα από τις δικές μας μαλακίες τα "γαμώκουτα" το έχουν ξεφτιλήσει εντελώς λέμε!!!:mad: :bawl: :bawl:

castoras
30/04/2009, 15:42
Πολύ κρίμα:( :(

sergiosm
30/04/2009, 15:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
τα "γαμώκουτα" το έχουν ξεφτιλήσει εντελώς λέμε!!!

και εμείς τί κάνουμε για αυτό;;

δεν πρέπει να προσέχουμε ακόμα περισσότερο;; ακριβώς για αυτό το λόγο;;

Δεν ξέρω πώς και τί ακριβώς έγινε στο ατύχημα αυτό, όμως απλά αναλογιστείτε, πόσα ατυχήματα θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν οδηγούσαμε λίιιγο πιο αμυντικά ...

mivvo
30/04/2009, 19:47
Πολυ κριμα.

johnnyestia
30/04/2009, 21:20
Κρίμα πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο των γονιών... :sad:

Αυτό έχω στο νού μου και ο τελευταίος που θέλω να ανεβάζω στην μηχανή είναι ο αδερφός μου...

Εχετλαίος
02/05/2009, 11:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Δεν ξέρω πώς και τί ακριβώς έγινε στο ατύχημα αυτό, όμως απλά αναλογιστείτε, πόσα ατυχήματα θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν οδηγούσαμε λίιιγο πιο αμυντικά ...

Αυτό είναι η μεγαλύτερη αλήθεια!
+ άπειρο!

DIMITRIS Z750
02/05/2009, 12:01
Kριμα για τα παιδια:sad: αλλα και την μανα και των πατερα των παιδιων:sad: :sad: