View Full Version : Θέλω κάτι φτηνό
Λοιπόν το fazer έχει φύγει εδώ και μήνες, το xmax θα το κρατήσει η κοπέλα μου και φεύγω για στρατό σε 20 ημέρες. Θέλω κάτι μέχρι 2.000-2500 ευρώ σε καλή κατάσταση για να το χρησιμοποιώ στις άδειες μου είτε τις μονοήμερες για να σπαταλάω βλακωδώς το χρόνο μου είτε μεγαλύτερης διάρκειας για να γυρνάω στο σπίτι μου. Δε θέλω σ' αυτή τη φάση να δώσω περισσότερα χρήματα για μεταχειρισμένο ή καινούργιο γιατί πρακτικά δε θα το χαρώ. Μ' ενδιαφέρει να έχει καλή κάλυψη στον αέρα και να πιάνει σε ΕΟ τουλάχιστον 180-190 και να έχει ρεπρίζ, δηλαδή να μην είναι ψόφιο κυρίως όσον αφορά τις προσπεράσεις. Έχετε να προτείνετε κάποια μοντέλα; Ευχαριστώ.
devil's animal
30/04/2009, 12:14
V-STROM
road spirit
30/04/2009, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
V-STROM
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Θέλω κάτι μέχρι 2.000-2500 ευρώ
τέτοια απαξίωση πλέον τα στρώματα? :lol: :lol:
V-STROM
Δεν έχω πρόβλημα με το μηχανάκι και μου άρεσε αλλά σε κατηφόρα που έπρεπε να ελέγξω (συγκεκριμένα στη Βεακείου απ' την πλευρά της Καστέλας με έντονη κλίση και πλακίδια κάτω δυσκολεύτηκα να κοντρολάρω το βάρος του δεδομένου οτι δεν είμαι κι ιδιαίτερα ψηλός.
devil's animal
30/04/2009, 12:20
Δεν έχω πρόβλημα με το μηχανάκι και μου άρεσε αλλά σε κατηφόρα που έπρεπε να ελέγξω (συγκεκριμένα στη Βεακείου απ' την πλευρά της Καστέλας με έντονη κλίση και πλακίδια κάτω δυσκολεύτηκα να κοντρολάρω το βάρος του δεδομένου οτι δεν είμαι κι ιδιαίτερα ψηλός.
μην ξαναπας στον συγκεκριμενο δρομο και απεφευγε τις κατηφορες.
μην ξαναπας στον συγκεκριμενο δρομο και απεφευγε τις κατηφορες. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
SeNNinhA
30/04/2009, 12:23
- Θέλω κάτι μέχρι 2.000-2500 ευρώ
- σε καλή κατάσταση
- Μ' ενδιαφέρει να έχει καλή κάλυψη στον αέρα
- και να πιάνει σε ΕΟ τουλάχιστον 180-190
- και να έχει ρεπρίζ, δηλαδή να μην είναι ψόφιο κυρίως όσον αφορά τις προσπεράσεις.
ΠΟΛΛΑ ζητάς για αυτά τα χρήματα. Μάλλον θα πρέπει να βάλεις προταιραιοτητες αλλιώς δεν νομιζω να βρεις κάτι, ή να πάς στα 3000+ τουλάχιστον.
Υπάρχει βέβαια ενα και μοναδικό που σε καλύπτει απόλυτα και είναι και εγγυημένο μηχανάκι.
-----> ΑΥΤΟ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=63620)
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=63620
Και δεν θα παραπονιέται και η κοπελιά καθόλου!! Εαν σου κάνει, τότε μην το σκέφτεσαι καθόλου. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί το ξέρω. Σε αυτή την τιμή θα βρείς είτε μικρού κυβισμού μηχανές χωρίς φερινγκ ή κανένα On-Off.
Zbandit750
07/05/2009, 14:40
hornet 600 2000-2003
Locksmith
07/05/2009, 15:17
Το tenere της υπογραφής μου :beer:
σε αυτα τα λεφτα suzuki xf650 freewind
edit φυσικα δε παει στη εθνικη 190 :D :D :D :D :D
jorgevaldano
07/05/2009, 16:31
σ' αυτά τα λεφτά και μ' αυτές τις απαιτήσεις, το cbr600f του 1992 που πωλείται στις αγγελίες
LOUKILOUK
13/05/2009, 14:33
Παρε fazer 600 2000-2002 με φαιρινγκ μπικινι, εχει περιπου 85 αλογα, διακοσαριζει ευκολα, εχει καλα φρενα, αναρτηση καλουτσικη, ανετο και με συνοδηγο και φορτωμενο και 100% made in japan αν δεν κανω λαθος...;) στις αγγελιες θα το βρεις 2000-2500 σε αριστη κατασταση
:beer: :wave2:
υ.γ. δεν μου αρεσει η κατηγορια των μηχανων αυτων αλλα εχω φιλαρακια που εχουν αυτο το μοντελο... επισης καποια στιγμη παραλιγο να κανω μια τραμπα με τετοιο μηαχανακι και το ειχα ψαξει λιγο
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
ΠΟΛΛΑ ζητάς για αυτά τα χρήματα. Μάλλον θα πρέπει να βάλεις προταιραιοτητες αλλιώς δεν νομιζω να βρεις κάτι, ή να πάς στα 3000+ τουλάχιστον.
Υπάρχει βέβαια ενα και μοναδικό που σε καλύπτει απόλυτα και είναι και εγγυημένο μηχανάκι.
-----> ΑΥΤΟ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=63620)
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=63620
Και δεν θα παραπονιέται και η κοπελιά καθόλου!! Εαν σου κάνει, τότε μην το σκέφτεσαι καθόλου. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί το ξέρω. Σε αυτή την τιμή θα βρείς είτε μικρού κυβισμού μηχανές χωρίς φερινγκ ή κανένα On-Off.
To συγκεκριμενο εκτος απο το οτι ειναι πολυ φτηνο, να συμπληρωσω οτι εχει αθανατο κινητηρα και οτι βλεπει +15 αλογα με εξατμιση και ζιγκλερ.