PDA

View Full Version : Καλησπερα Florum!!!!

superfour
06/04/2005, 13:36
Ρε λαμόγια που χαθήκατε????:uplate: :hypnotize :look:

Όλα καλά? Ε? Και γιατί να μην είστε καλά? και βόλτες βλέπω τρελές και ξύδια με τους μεσήλικες και γενικότερα γουστέρνετε ε??

Πάντα τέτοια...:beer: :beer:

Εγώ λόγω .... καταστάσεων... ψιλοαπέχω προσωρινά, αλλά θα επανέλθω fazerάτος!!!

Είναι κι αυτός ο Δούκας που έχει χαλαρώσει (λόγω παντόφλας) και δεν μου κάνει κέφι να μπώ.. άσε που έχω όρεξη μόνο γιά πηράγματα :sick: :wacko:

Του νου σας ρεμάλια!!!!:wave2: :wave2:

DUKASII
06/04/2005, 13:38
ΑΙ ΚΑΤΟΥΡΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!! ΜΠΑΣΙΣΤΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!

GyPsy
06/04/2005, 14:07
Καλως τονααααααααα!!!!!

Που 'σαι συ ρε?

cityfly
06/04/2005, 14:13
ωωωωωωωω πολύ καλησπέρα σας

τι κάνετε εσείς και το όργανο σας

το μπάσο, πρόστυχα πλάσματα:lol: :lol: :lol:

afrotwin
06/04/2005, 15:37
ma8ame oti to girnate sto kontra mpaso!!!!!

otan to girisete sto kontra paksimadi parte ena tilefono na er8oume me kamera...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

wolfman13
06/04/2005, 17:39
της καλησπερες και απο εμενα απο τη βροχερη πατρα!

adam_tsouk
06/04/2005, 18:13
Καλησπέρεεεεεεεεεςςς......

Από αυτόυς που γύρισαν από την βροχερή Πάτρα!!! :lol:

wolfman13
06/04/2005, 18:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Καλησπέρεεεεεεεεεςςς......

Από αυτόυς που γύρισαν από την βροχερή Πάτρα!!! :lol:
ρε καμενε εγω σου ειπα να περασεις οταν το μαγαζι θα ειναι ανοιχτο για να τα πουμε οχι ξημερωματα για να αγορασεις δηθεν μπαταρια με δονηση για το κινιτο σου!

adam_tsouk
06/04/2005, 18:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από wolfman13
ρε καμενε εγω σου ειπα να περασεις οταν το μαγαζι θα ειναι ανοιχτο για να τα πουμε οχι ξημερωματα για να αγορασεις δηθεν μπαταρια με δονηση για το κινιτο σου!

Να σε αρχίσω από εδώ ή να στα πω πριβέ???

Που 10 το βράδυ πήγες για ύπνο;;;

Α! Είδα και αφίσα για τον αγώνα σε βενζινάδικο αλλά ο βενζινάς δεν ήξερε τπτ!!! :lol: :lol: :lol:

wolfman13
06/04/2005, 18:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Να σε αρχίσω από εδώ ή να στα πω πριβέ???

Που 10 το βράδυ πήγες για ύπνο;;;

Α! Είδα και αφίσα για τον αγώνα σε βενζινάδικο αλλά ο βενζινάς δεν ήξερε τπτ!!! :lol: :lol: :lol:
ρε εγω δεν περνω το δανο μου και παω για ψαρι!!!και μετα δηθεν για ποτο!!!για αυτο οταν με πειρες μου εκανες αδιακριτες ερωτησεις περι εξωτικον μπαρακιον!

periklisk
06/04/2005, 21:43
Που σαι ρεεεεεεεεε

εμείς χαθήκαμαν?

καλά να περνάς ρε fazerατε μπασίστα.....

illuminatios
07/04/2005, 17:18
FLAMPOUTSO RULEZZZZZZZZZZ

superfour
08/04/2005, 09:23
Πεφωτισμένε!!! Φλαμπούτσο εσύ δεν παίζεις καθόλου??? :wacko: :sick: Εσύ θα είσαι εκεί σήμερα?? Εγώ standard!!!! Δεν το ξαναχάνω!! 15 ευρα είναι super πιστεύω. Ακούς Issy???

EARTHBOUND RULEΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖZ!!!:smokin:

Afro το επόμενο θα είναι.... ΚΟΝΤΡΑ και να σε σίγουρη μικρή τουλούμπα πως θα το γυρνάς εσύ το παξιμάδι:hypnotize :uplate: :look:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Peri! Που είσαι ψηλέ και άχαρε???:yuck: :wave2:
Τζίπσυ!! Όλα οκ????
Η οικογένεια μεγάλωσε κατά ένα.... μπάσο πρόστυχε Φρόγκυ! Ανταποδίδω τα σέβη...

Καλά.... Δούκα....είσαι ...... πολύ ...... ΠΑΝΤΟΦΛΙΝΟΣ!!!!:wave2: :wave2:

periklisk
08/04/2005, 09:54
AXAXAXAX καλά είμαι ρε αλλά προσεχώς καλύτερα ελπίζω.....

να τελειώσω και τα κ@$@μαθήματα!

Θα ρθεις την Κυριακή?

dela
08/04/2005, 10:06
Που είσαι ρε μαλάκα καραμούζας τη κάνεις ρε ψυχή...
Βιολοντσέλος εχω ετοιμάσει έδαφος (μίλαγα προχθές με το Ηλία)
και σε εχω έτοιμο, για πολλές συναυλίες ρε σου λέω ,θα ξεκινήσουμε από
Ευρώπη και βλέπουμε.

Ρε φυσαρμόνικας είδα (την Τετάρτη αν θυμάμαι καλά ) στην Ομόνοια αγόρι γυμνασμένο
να κάθεται οκλαδόν έχοντας δίπλα του μια βιόλα (προφανώς θα
ξεκουραζότανε το παλικάρι) και λέω είναι δεν είναι;
Για πες για πες....

Την Κυριακή θα σφαχτούμε!!!

Ελπίζω γενικός να είσαι καλά.

Θα τα πούμε λίαν συντόμως.
:wave2:

superfour
08/04/2005, 13:52
Peri... δυστυχώς λόγω ... ΙΠΠΟχρεώσεων.... μετά τις 30 Μάη θα επανέλ8ω στην ενεργό δράση! Γι' αυτό......... να χαίρεσαι τώρα που μπορείς γιατί μετά...... :smokin:U know:smokin: ..... θα θέσω σε λειτουργία το σλόγκαν..... δεν σου λέω πιο.... ρώτα τον Παππού.... το χει εμπεδώσει για τα καλά!!!!!:smokin:

Ρε μπούρδα Καραβάγγο DelaΠόρτα!!! Πέραν του ότι θα σφαχτούμε μακράν την Κυριακή... και σε θέλω να φοράς και σαλιάρα γιατί ξέρεις.... εμείς... ΛΕΡΩΝΟΥΜΕ!!!!!:wave2: :wave2: αυτά για τον Ηλία μου τα χεις πει... Φως δε βλέπω όμως? μήπως έγινες κι εσύ παντοφλίνος σαν τον Μπιμπίκο? ε????? Λέγε ρε απράδεκτε κομπλεξικέ γαυράκο? ε??? άιντε περιμένω...!!!
έχω και DVD στα χέρια μου να με θαυμάσεις εν ώρα.... εργασίας:smokin: ... μόνο μη με ματιάσεις ε? γιατί είμαι κι ομορφόπαιδο!!!:hypnotize
:wave2: :wave2: :wave2:

dela
08/04/2005, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από superfour
Peri... δυστυχώς λόγω ... ΙΠΠΟχρεώσεων.... μετά τις 30 Μάη θα επανέλ8ω στην ενεργό δράση! Γι' αυτό......... να χαίρεσαι τώρα που μπορείς γιατί μετά...... :smokin:U know:smokin: ..... θα θέσω σε λειτουργία το σλόγκαν..... δεν σου λέω πιο.... ρώτα τον Παππού.... το χει εμπεδώσει για τα καλά!!!!!:smokin:

Ρε μπούρδα Καραβάγγο DelaΠόρτα!!! Πέραν του ότι θα σφαχτούμε μακράν την Κυριακή... και σε θέλω να φοράς και σαλιάρα γιατί ξέρεις.... εμείς... ΛΕΡΩΝΟΥΜΕ!!!!!:wave2: :wave2: αυτά για τον Ηλία μου τα χεις πει... Φως δε βλέπω όμως? μήπως έγινες κι εσύ παντοφλίνος σαν τον Μπιμπίκο? ε????? Λέγε ρε απράδεκτε κομπλεξικέ γαυράκο? ε??? άιντε περιμένω...!!!
έχω και DVD στα χέρια μου να με θαυμάσεις εν ώρα.... εργασίας:smokin: ... μόνο μη με ματιάσεις ε? γιατί είμαι κι ομορφόπαιδο!!!:hypnotize
:wave2: :wave2: :wave2:

Κοίτα το πμ σου ρε μαλάκα Κατσαρέ!!!!!

periklisk
08/04/2005, 17:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από superfour

Μου κάνεις γιατί και γω τότε θα χαλαρώσω..... μέχρι τότε μια βόλτα μια πίστα και μετά το μπούλο!