View Full Version : ktm duke 2003 epeigwn
trelamenoss
01/05/2009, 21:43
re paidia psinomai na parw ena ktm duke 2003 modelo me allagmeno moter 11000xlm sta 3000 eyrw.den eimai kai polu tou eyrwpaikou alla maresei giati exei gazi kai to 8elw gia xrhsh polhs xwris na to skinw.apla gia na paizw...ti provlimata exei bgalei ayto to modelo?aksizei h 8a eimai olh mera sta synergeia(twra allaxe kompler mizas):confused: parakalw kapios pou na kserei pragmatika...
Παρε το fmx poy πουλαω.Αν εχεις πολλα λεφτα κ καλο ψυχολογο παρε το duke.2 φιλοι μου που το ειχαν δεν εμειναν ευχαριστημενοι.Γενικα ολα τα τσιτομενα 50 αλογα αστα.κοιτα drz,fmx k ayta mamisia.
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Παρε το fmx poy πουλαω.Αν εχεις πολλα λεφτα κ καλο ψυχολογο παρε το duke.2 φιλοι μου που το ειχαν δεν εμειναν ευχαριστημενοι.Γενικα ολα τα τσιτομενα 50 αλογα αστα.κοιτα drz,fmx k ayta mamisia. re sy giati na mi parei kana papaki kalytera?
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
re sy giati na mi parei kana papaki kalytera?
:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
trelamenoss
02/05/2009, 04:44
Παρε το fmx poy πουλαω.Αν εχεις πολλα λεφτα κ καλο ψυχολογο παρε το duke.2 φιλοι μου που το ειχαν δεν εμειναν ευχαριστημενοι.Γενικα ολα τα τσιτομενα 50 αλογα αστα.κοιτα drz,fmx k ayta mamisia.
filarako to mhxanaki 8a to parw me antalagh alla ektos oti maresei poly exei kai dynamh enw to fmx kalo xryso alla den...:eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από trelamenoss
re paidia psinomai na parw ena ktm duke 2003 modelo me allagmeno moter 11000xlm sta 3000 eyrw.den eimai kai polu tou eyrwpaikou alla maresei giati exei gazi kai to 8elw gia xrhsh polhs xwris na to skinw.apla gia na paizw...ti provlimata exei bgalei ayto to modelo?aksizei h 8a eimai olh mera sta synergeia(twra allaxe kompler mizas):confused: parakalw kapios pou na kserei pragmatika...
πανε να το ακουσει ενας εξουσιοδοτημενος....
παντως σε 11000 χλμ συνηθως δεν χρειαζονται ακομα κομπλερ μιζας! :rolleyes:
Ενταξει παω πασο .Καλη τυχη παντως.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
πανε να το ακουσει ενας εξουσιοδοτημενος....
παντως σε 11000 χλμ συνηθως δεν χρειαζονται ακομα κομπλερ μιζας! :rolleyes:
μην ορκιζεσαι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kοιτα απτα16 μεχρι τα 32 εχω χαλασει 40.000ε για μηχανες ,αναβαθμισεις κ ζημιες.Την καυλα μου την πληρωσα τις κοντρες μου τις εκανα, την μουρη μου τη πουλησα. Τωρα ας τα κανουν αλλοι αυτα.Μεχρι να κανουν κ αυτοι τον κυκλο τους κ αμα εχεις κανα εμπιστο μηχανικο κατι γινεται. Τωρα θες ωραια μηχανη κ ωραια γκομενα, στα 35 θα θες αξιοπιστη μηχανη κ αξιοπιστη γκομενα. Εγω τωρα γιανα πω οτι γουσταρω θελω ενα χχ1100 για ΠΣΚ, ενα buel, ena hypermotard, ena yzf250 k ton καινουργειο τον δουκα.Οποτε πηρα ενα fmx gia thn πολη κ τελειωσε.
Κατα βαθος ολοι μεσα μας γουσταρουμε Κτμ αλλα.... .... .....
Κ εγω στη θεση του παληκαριου το duke θα περνα.
Με τα τωρινα μυαλα θα περνα φμχ με 3000ε θα του κανα tuning 1500e ναπαει 50αλογα κ οποιος μου κανε μαγκιες θα ετρωγε τα τσαγια του.
Και το απριλια svx450 koitaga τις προαλες να παρω αλλα τοθεμα ειναι τι τιμημα εισαι ετοιμος να πληρωσεις.