PDA

View Full Version : Fazer 600: Που βρίσκεται το ρελέ των φλας;

Locksmith
04/05/2009, 11:00
Ένας φίλος έχει το Fazer 600 S2 του 2008 και έβαλε LED φλασάκια. Έτσι αγόρασε και ένα ρελέ (LED flasher Relay) της Motrax για να μην αναβοσβήνουν σαν τρελά.

Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι, που ακριβώς είναι τοποθετημένο το εργοστασιακό ρελέ, ώστε να κάνουμε την αλλαγή;

Επίσης κάποια φωτογραφία ή αριθμός του ρελέ θα με βοηθούσε πάρα πάρα πολυ. Ευχαριστώ!..

sapila racing
04/05/2009, 11:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Locksmith
Ένας φίλος έχει το Fazer 600 S2 του 2008 και έβαλε LED φλασάκια. Έτσι αγόρασε και ένα ρελέ (LED flasher Relay) της Motrax για να μην αναβοσβήνουν σαν τρελά.

Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι, που ακριβώς είναι τοποθετημένο το εργοστασιακό ρελέ, ώστε να κάνουμε την αλλαγή;

Επίσης κάποια φωτογραφία ή αριθμός του ρελέ θα με βοηθούσε πάρα πάρα πολυ. Ευχαριστώ!..

Δεν εχω ιδέα που είναι στο Fazer αλλά αν βγάλεις σέλλα κλπ και ανάψεις φλάς θα το ακούσεις και θα το βρείς πολύ εύκολα.

Locksmith
04/05/2009, 12:37
Ευχαριστώ "σάπιε", αυτό θα κάνω και λογικά θα το βρω. Αν κάποιος έχει κάτι πιο συγκεκριμένο, ας το πει κι αυτός μήπως βγάλω καμιά άκρη! :D Μη λύνω τη μοτό τζάμπα! Και κάποιο λίνκ θα βοηθούσε!..

dimitris22
22/05/2009, 16:20
βρισκεται δεξια απο την σελα στο πλαινο πλαστικο και ειναι απο τα τρια το δεξια....

Locksmith
22/05/2009, 22:47
Ευχαριστώ φίλε, το έχω βρει και εγκαταστήσει πια! :smilea: Πολύ ικανοποιημένος ο ιδιοκτήτης από το αποτέλεσμα, το ίδιο κι εγώ. :winka:

dimitris22
24/05/2009, 10:16
οκ,αν χρειαστεις τιποτε αλλο,ρωτα,δεν ξερω πολλα αλλα αν τυχει και το γνωριζω θα σου πω!