Σύνδεση

View Full Version : δισκους-πλατω

thodoris69
04/05/2009, 20:47
ηρθε η ωρα μου και μενα να αλλαξω δισκους-πλατω μετα απο 85000χλμ.ξερει καποιος ποσο παει ? και ποια μαρκα καλη δισκουσ να βαλω?.εχω ενα fazer 600 02'

byron
04/05/2009, 21:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από thodoris69
πλατω

:confused: :look:

GIXXERAKIAS
04/05/2009, 22:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
:confused: :look:

Γιατι απορεις ρε Βυρωνα?:confused:
Μπορει να θελει και βολαν μετα απο τοσα χιλιομετρα ο ανθρωπος!:winka:

thodoris69
04/05/2009, 22:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Γιατι απορεις ρε Βυρωνα?:confused:
Μπορει να θελει και βολαν μετα απο τοσα χιλιομετρα ο ανθρωπος!:winka: ti lathos eipa?

GIXXERAKIAS
04/05/2009, 22:16
ti lathos eipa?

Μην δινεις σημασια φιλε πλακιτσα κανουμε.Σε πειραζουμε σαν καινουργιος εδω.:D
Αν σου πατιναρει η μηχανη να αλλαξεις.Αν οχι ποιος ο λογος?Σου κανει κατι?Μονο απο τα χιλιομετρα το λες?Βασικα δεν εχει βολαν και πλατω...μονο δισκακια συμπλεκτη εχουν οι μηχανες και αυτα βουτηγμενα στο λαδι (ναι καλα διαβασες)!:winka:

thodoris69
04/05/2009, 22:17
Μην δινεις σημασια φιλε παλακιτσα κανουμε.Σε πειραζουμε σαν καινουργιος εδω.:D
Αν σου πατιναρει η μηχανη να αλλαξεις.Αν οχι ποιος ο λογος?Σου κανει κατι?Μονο απο τα χιλιομετρα το λες?Βασικα δεν εχει βολαν και πλατω...μονο δισκακια συμπλεκτη εχουν οι μηχανες και αυτα βουτηγμενα στο λαδι (ναι καλα διαβασες)!:winka: ναι μου πατιναρει η μηχανη οσο για το πλατω ζηταω συγνωμη αλλα και εμενα ετσι μου ειπανε ξερετε ποσο θα πανε οι δισκοι ? και τι να βαλω(μαρκα)

GIXXERAKIAS
04/05/2009, 22:19
ναι μου πατιναρει η μηχανη οσο για το πλατω ζηταω συγνωμη αλλα και εμενα ετσι μου ειπανε ξερετε ποσο θα πανε οι δισκοι ? λαι τι να βαλω(μαρκα)

Δεν χρειαζεται να ζητας συγγνωμη και μακρυα απο αυτον που στο ειπε...ειδικα αν ηταν μηχανικος μηχανων.:uplate:

Οσο για τους δισκους δεν εχω χρειαστει ποτε και δεν μπορω να σε κατατοπησω δεν το εχω ψαξει ακομα.Ελπιζω να το δει καποιος να σε βοηθησει.:wave2: :beer:

thodoris69
04/05/2009, 22:20
Δεν χρειαζεται να ζητας συγγνωμη και μακρυα απο αυτον που στο ειπε...ειδικα αν ηταν μηχανικος μηχανων.:uplate:

Οσο για τους δισκους δεν εχω χρειαστει ποτε και δεν μπορω να σε κατατοπησω δεν το εχω ψαξει ακομα.Ελπιζω να το δει καποιος να σε βοηθησει.:wave2: :beer: οκ ευχαριστω