View Full Version : εκθεση μοτοσυκλετας
Τι θα λεει αραγε η φετεινη εκθεση μοτοσυκλετας? :sun:
www.motoexpo.gr
bar-code
06/05/2009, 10:39
pira til.
leipei mono i bmw kai i eisodos einai 7 euro...
nickmonstro
06/05/2009, 12:30
Δεν πηγα αλλα διαβασα στο www.mrbike.gr οτι εκτος απο BMW δεν εχει ακομα Kawasaki,KTM,Ducati,Harley Davidson,Buell και Peugeot.
www.mrbike.gr
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
δεν εχει Peugeot.
Α τότε δεν πάω :mad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
bar-code
06/05/2009, 13:13
ela re,ontos!:eyepop:
malakia re p@ust@ mou....
aksizei na paei kaneis telika i oxi???
nickmonstro
06/05/2009, 13:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Α τότε δεν πάω :mad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :beer:
Από περίπτερα με εξοπλισμό είχε τίποτα;
alximistis
06/05/2009, 17:20
Καλά στιν peugeot κολλήσατε;;;;
τό ότι λείπει η KTM η Ducati η Kawasaki αλλά και η Buel δεν σας λέει κάτι;;;; :(
Φτωχή έκθεση προβλέπω. Κρίμα...
catmaster
06/05/2009, 17:23
Ρε ... Πήγε κανείς να πει από πρώτο χέρι ;;; η φουμαριζόμαστε ;;;
panos1050
06/05/2009, 17:39
Παιδια τωρα γυρισα ,μενω και διπλα οποτε πηγα αμεσως.
η εκθεση που περιμεναμε ολοι τοσο καιρο ειναι ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ.
Δεν θυμαμε ποτε να εχω παει σε κατι χειρωτερο.
Λοιπουν σχεδων ολες οι μεγαλες εταιριες εκτος απο YAMAHA TRIUMPH HONDA PIAGGIO.
Ειναι μια πολυ φτωχη διοργανωση, πολυ πολυ μικρη που φανταστητε την γυρισα ολη σε 30 λεπτα και πολυ αργα.
Εχει πολλους εμπορους που φυσικα εχουν ολοι τα ιδια μηχανακια
Πας σε μια εκθεση και βλεπεις μονο v-strom,r1 και tdm
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
Ειναι μια πολυ φτωχη διοργανωση, πολυ πολυ μικρη που φανταστητε την γυρισα ολη σε 30 λεπτα και πολυ αργα.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Άστα και του χρόνου :mad:
Σου 'στειλα πμ και αναμένω απάντηση :D
:beer: :beer:
alximistis
06/05/2009, 17:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Ρε ... Πήγε κανείς να πει από πρώτο χέρι ;;; η φουμαριζόμαστε ;;;
Η απάντηση σου ΆΚη... δυστυχώς από κάτω :(
Πήγα κι εγώ.Απογοήτευση.Καμιά σχέση με τις παλιές εκθέσεις.Η πλάκα είναι ότι δεν είχαν τελειώσει ακόμα τις εργασίες.Σε ένα περίπτερο συνεχιζόταν ο ελαιοχρωματισμός.Και για όσους θα πάνε να δουν κοπέλες,μόνο 4 είδα.3 στην Aprilia και 1 στον επάνω όροφο στο Περίπτερο του Υφαντή...Τσάμπα τη βροχή που έφαγα...
Τί μούφα ήταν αυτή ρε?? Ακόμα κλαίω τα 7 ολόκληρα ευρώ που έσκασα που 7 να 'ναι οι ώρες τους. Ούτε ΒΜW, oύτε Kawa, ούτε Suzuki, oύτε ΚΤΜ, ούτε ΗD, oύτε Ducati. Απατεώνες!!!! Μόνο για το δωρεάν αναψυκτικό άξιζε η όλη ιστορία! Κρίμα.
Never again!
Προσέφεραν "δωρεάν" αναψυκτικό;Γμτ,και ξεράθηκε ο λαιμός μου!!!Αν το ήξερα!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Και 'γω μόλις γύρισα....
+ απειρο σε ότι είπε ο Panos....μαύρα χάλια....χασιμο χρόνου παίδες....μακριά:sad:
panos1050
06/05/2009, 20:05
Αν πατε θα νομισετε οτι καποιος σας κανει πλακα και οτι δεν μπορει καπου πρεπει να υπαρχει και η υπολειπη εκθεση
παιδια απο εξοπλισμο αναβατη και μηχανης εχει τιποτα;;;
τοσο καιρο γιαυτο το λογο περιμενα
panos1050
06/05/2009, 22:07
εχει κανα δυο περιπτερα
βασαλος και κανα δυο αλλους.
πολυ πρωχειρα πραγματα ομως
Πήγα και εγώ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΑΛΙ....Η πιο φτωχή, μίζερη, και χωρίς κανένα ενδιαφέρον έκθεση που έχω πάει ποτέ... 5-6 μαγαζιά με μηχανές όλα κι όλα, καμμία αντιπροσωπεία, κανένα ενδιαφέρον.... Και τσάμπα να ήτανε πάλι δεν αξίζει να χαραμίσετε τον χρόνο σας....
Πήγα κι εγώ τελικά και τα παραπάνω με εκφράζουν απόλυτα. Τζάμπα κόπος, τουλάχιστον απέκλεισα 2 μηχανές από τις υποψήφιες προς αγορά και είδα πρώτη φορά το Shiver με ημι-fairing. Από εξοπλισμό λίγα πράγματα, το show ήταν οκ αλλά και γενικά δεν άξιζε.
pilotos_xtreme
06/05/2009, 23:03
παρα πολυ ωραια ,ευχαριστουμε μαγκες που μας σωσατε τα ευρο μας κ τον κοπο να τρεξουμε ως εκει κατω στον διαολο.:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Πήγα και εγώ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΑΛΙ....Η πιο φτωχή, μίζερη, και χωρίς κανένα ενδιαφέρον έκθεση που έχω πάει ποτέ... 5-6 μαγαζιά με μηχανές όλα κι όλα, καμμία αντιπροσωπεία, κανένα ενδιαφέρον.... Και τσάμπα να ήτανε πάλι δεν αξίζει να χαραμίσετε τον χρόνο σας....
Τα ειπε ολα Η πιο φτωχή, μίζερη, και χωρίς κανένα ενδιαφέρον έκθεση που έχω πάει ποτέ
κριμα ....
Πραγματικά μιλάμε για τη Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2009?
www.motoexpo.gr
Τόσο μάπα?
Καμία σχέση με πέρυσι να φανταστώ?
liakaros
07/05/2009, 01:08
Να 'στε καλα ρε κοπελια γιατι την Παρασκευη ημουν ετοιμος να μπω στο πλοιο και να ανεβω...:sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Να 'στε καλα ρε κοπελια γιατι την Παρασκευη ημουν ετοιμος να μπω στο πλοιο και να ανεβω...:sick:
Να κάνεις ταξίδι για να δεις ΑΥΤΗ την έκθεση,είναι αυτοκτονία...
Τι σόου είχε και πότε;
[QUOTE][i]Αρχικά δημιουργήθηκε από stefi21
Καμία σχέση με πέρυσι να φανταστώ? /QUOTE]
Καμία απολύτως!
Λίγο θετική σκέψη παιδιά... η άλλη λύση θα ήταν να μη γίνει καθόλου έκθεση μια και όλα τα "μεγάλα μαγαζιά" δήλωσαν αποχή για φέτος.
Δεκτό πως υπάρχουν ελλείψεις αλλά η κατάσταση είναι δεδομένο πως είναι δύσκολη...
Σε τελική κάντε μια βόλτα, στον πάγκο στην είσοδο έχει κατάλογο με τους εκθέτες, τον κοιτάτε και αν σας ενδιαφέρει μπαίνετε, εάν όχι πηγαίνεται για καφέ.
:beer: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
Δεκτό πως υπάρχουν ελλείψεις αλλά η κατάσταση είναι δεδομένο πως είναι δύσκολη...
Γιατί είναι δύσκολη η κατάσταση;Για την περιβόητη κρίση;Αν δεν προβάλλεις το προϊόν σου δε θα το πουλήσεις.Και ιδίως στην Ελλάδα,η κρίση είναι μαϊμού.Τα οικονομικά προβλήματα των Ελλήνων υπήρχαν και πέρσι και πρόπερσι και πριν 3 χρόνια κλπ,δεν είναι σημερινό πρόβλημα.Απλώς παίζονται συμφέροντα και γι'αυτό κάποιες εταιρείες δεν πήγαν
Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση μιας και ήταν πρώτη ημέρα να πιάστηκαν στον ύπνο και να μην ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν;
Εγώ θα πάω το Σάββατο μπας και είναι καλύτερα.
Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για την Ελλάδα,μια έκθεση μοτοσυκλέτας.Έχουν εμπειρία από τις προηγούμενες.Μακάρι να βελτιωθεί,αλλά δεν το βλέπω.Εχθές που έφευγα,έφερναν μοτοσυκλέτες για να ανεβάσουν στους ορόφους.Αφού δεν ήταν έτοιμοι,γιατί άνοιξαν τις πόρτες;
Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση μιας και ήταν πρώτη ημέρα να πιάστηκαν στον ύπνο και να μην ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν;
Εγώ θα πάω το Σάββατο μπας και είναι καλύτερα.
OXI φίλε μου...
Το θέμα δεν είναι ότι δεν ήταν έτοιμα τα περίπτερα ή υπήρχαν σοβαρά οργανωτικά θέματα...Απλά.... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΘΕΤΕΣ....
ΚΑΜΜΙΑ αντιπροσωπεία δεν έχει περίπτερο, και όλο το βάρος έχει πέσει στους εμπόρους.
Από αυτούς φαίνεται ότι μόνο 5-6 αποφάσισαν να πάνε και φέραν κακήν-κακώς ότι μηχανάκια τύχαινε εκείνη την στιγμή να έχουν στα μαγαζιά τους...
Μετά από 5 λεπτά μέσα θα λες "δεν μπορεί" και θα προσπαθείς να βρείς που είναι η υπόλοιπη έκθεση μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι "αυτό ήταν όλο"....Σκέτη πίκρα σας λέω...
Και από ότι έμαθα τις τελευταίες μέρες οι οργανωτές στέλανε αγωνιώδη μειλ στις λέσχες μοτοσυκλεττων για ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση περιπτέρων που περίσσευαν, μπας και καταφέρουν να γίνει τελικά η έκθεση....
Για μένα 1000 φορές καλύτερα να μην γινόταν καθόλου παρά αυτό το έκτρωμα που στήσανε....
Τέσπα... Μην σας πάρω και στον λαιμό μου, αλλά εκφράζω αυτό που εγώ ένοιωσα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από 916
Γιατί είναι δύσκολη η κατάσταση;Για την περιβόητη κρίση;Αν δεν προβάλλεις το προϊόν σου δε θα το πουλήσεις.Και ιδίως στην Ελλάδα,η κρίση είναι μαϊμού.Τα οικονομικά προβλήματα των Ελλήνων υπήρχαν και πέρσι και πρόπερσι και πριν 3 χρόνια κλπ,δεν είναι σημερινό πρόβλημα.Απλώς παίζονται συμφέροντα και γι'αυτό κάποιες εταιρείες δεν πήγαν
Χωρίς να να μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς εννοείς και για ποιά συμφέροντα μπορεί να μη πήγαν οι μεγάλες εταιρίες (που δε με ενδιαφέρει σε τελική), δε λέμε κάτι διαφορετικό, τώρα με κρίση η χωρίς "κρίση" το δεδομένο είναι πως φέτος η αγορά της μοτόσυκλέτας είναι πολύ χειρότερη απο πέρισυ, αλλιώς δες πόσα μαγαζιά κλείνουν...
Απλά ξαναλέω πως αυτή η έκθεση είναι πολύ καλύτερη απο το καθόλου έκθεση.
:beer: :wave2:
Gandalf dr685sm
07/05/2009, 09:49
Απλά ξαναλέω πως αυτή η έκθεση είναι πολύ καλύτερη απο το καθόλου έκθεση.
Με ποιό σκεπτικό το αναφέρεις αυτό;... καλύτερα για ποιούς;.. για τους καταναλωτές και πιθανούς πελάτες;... το internet να είναι καλά και τα βλέπεις όλα αυτά που λένε τα παιδιά χωρίς να ταλαιπωρηθείς. Στις εκθέσεις πας να δείς κάτι καινούριο... κάτι που δεν έχεις ξαναδεί. Αν δεν έχει κάτι τέτοιο θα πρέπει να είναι πολύ "πλούσια" σε άλλο υλικό και σε εκδηλώσεις.
Απο όσο λένε τα παιδιά ούτε αυτό υπήρχε. Οπότε ποιός ο λόγος να γίνει έκθεση; Για να δούν περίπτερα εμπόρων;
Να με συγχωρείς φίλε μου, αλλά με το ίδιο σκεπτικό έχω γράψει και στο προσωπικό μου blog που αφορά την πρόσφατη CiscoExpo που αποδείχθηκε οτι φέτος ήταν εντελώς "ουδέτερη". 1-2 παρουσιάσεις και αυτό ηταν που άξιζε. Κατα τα άλλα στήθηκε για τα τμήματα εταιριών marketing
Όταν εκθέσεις στήνονται για τους εμπόρους - marketing... είναι λογικό να μην έχει ενδιαφέρον παρά μόνο για τους ίδιους. Ο καταναλωτής απλά θα γυρίσει την πλάτη και θα κρατήσει και το ποσό του εισητηρίου να φάει κανά σουβλάκι στην βόλτα με την μοτό του.
Γνώμη μου.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Με ποιό σκεπτικό το αναφέρεις αυτό;... καλύτερα για ποιούς;.. για τους καταναλωτές και πιθανούς πελάτες;... το internet να είναι καλά και τα βλέπεις όλα αυτά που λένε τα παιδιά χωρίς να ταλαιπωρηθείς.
Gandalf Ναι αλλά δεν τα καβαλάς, δεν τα φοράς, δεν τα μυρίζεις και είναι πολλά μαζί συγκεντρωμένα.
Ναι αλλά δεν τα καβαλάς, δεν τα φοράς, δεν τα μυρίζεις και είναι πολλά μαζί συγκεντρωμένα.
Για να σου δώσω να καταλάβεις... Αν πχ ο Βύνιος συγκέντρωνε όλα τα μηχανάκια που έχει στα μαγαζιά του, θα ήταν περισσότερα από αυτά της έκθεσης...
Δεκτή η άποψη σου Gandalf... αλλά... τι ακριβώς καινούργιο περίμενες να δείς και δεν είδες στη έκθεση; τι το διαφορετικό που θα έκανε την έκθεση ενδιαφέρουσα; Την ντουκάτι και τη ΚΤΜ; Αυτοί όπως και οι περισσότεροι αντιπρόσωποι αποφάσισαν πως δεν υπάρχει λόγος να δηλώσουν παρόν, πρόβλημα τους, ήρθαν εκπρόσωποι τους όμως, όσοι μπορούσαν. Μηχανάκια υπάρχουν, απλά δεν υπάρχουν όλα, το έχουμε ξαναδεί αυτό το έργο...
Συμφωνώ πως έκθεση είναι φτωχή, αλλά, θα μου επιτρέψεις, δεν υπάρχει χρονιά που να μην υπάρχουν παράπονα, αυτή είναι η πραγματικότητα σήμερα, λίγη καλή διάθεση να υπάρχει και πράγματα να δείς απο κοντά υπάρχουν, όχι πολλά αλλά όσοι έχουν πάει έκαναν/κάνουν ότι μπορούν...
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Για να σου δώσω να καταλάβεις... Αν πχ ο Βύνιος συγκέντρωνε όλα τα μηχανάκια που έχει στα μαγαζιά του, θα ήταν περισσότερα από αυτά της έκθεσης...
Δεν αντιλέγω. Το σχόλιο μου αφορούσε σχετικά τις εκθέσεις. Ότι δεν μπορείς να τις συγκρίνεις με το να δεις μερικές φωτογραφίες και να διαβάσεις μερικά άρθρα.
alximistis
07/05/2009, 10:17
Παίδες αυτό φέτος έγινε για έναν πολύ απλό λόγο. Οι έμποροι δεν ήθελαν να υπάρχει μία έκθεση όπου ο επισκέπτης θα βλέπει το ίδιο μηχανάκι στην αντιπροσωπεία και ακριβώς το ίδιο σε 3 άλλα μαγαζιά. Το σκεπτικό ήταν να υπάρχει μία έκθεση οργανωμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να απευθύνεται τόσο σε εμπόρους όσο και σε ιδιώτες. Να έβλεπες την Ducati στην αντιπροσωπεία της την τάδε Kawasaki στην αντιπροσωπεία της και από κει και πέρα να υπάρχουν καταστήματα τα οποία θα είχαν κάτι διαφορετικό.
Από όσα γνωρίζω και έχω ακούσει από έναν υπάλληλο σε γνωστό κατάστημα με εξοπλισμούς και έναν έμπορο ειδών ένδυσης προστασίας κλπ υπήρχαν διαφωνίες γι αυτό. Αλλιώς το έβλεπαν οι εταιρίες αλλιώς τα μαγαζιά οι έμποροι κλπ. Πλάκωσε και η κρίση και δήλωσαν αδυναμία κάποιοι και αυτό ήταν. Ολοκληρώθηκε το κακό.
Κάπως έτσι αν κατάλαβα καλά :)
alximistis
07/05/2009, 10:19
αλλά μην σκάτε!!!! έρχεται πολύ καλύτερη έκθεση!!! εκθεσάρα!!! ;)
ορίστε για να δείτε! :D
www.athenserotica.gr
:lol: :lol: :lol:
Gandalf dr685sm
07/05/2009, 10:20
αλλά... τι ακριβώς καινούργιο περίμενες να δείς και δεν είδες στη έκθεση; τι το διαφορετικό που θα έκανε την έκθεση ενδιαφέρουσα;
Αυτό ισχύει για κάθε έκθεση εφόσον μιλάμε μόνο για μένα.
1) Καινοτομίες.
2) Νέα προϊόντα. Σε εκθέσεις μοτοσυκλετών περιμένω να δώ νέα μοντέλα που δεν μπορώ να δω πουθενά εύκολα... π.χ. το νέο Morini.
3) Εκδηλώσεις... ακόμα και ενα απλό test-ride κάνει τεράστια διαφορά. Ξέρεις πόσοι αγορασαν έτσι μοτοσυκλέτα;
4) Δώρα... όσο και αν φαίνεται τραβηγμένο , είναι αρκετοί που πάνε με την ελπίδα οτι μπορεί να κερδίσουν έστω και ενα λουκέτο.
Οι εκθέσεις είναι η βιτρίνα του εμπορικού κόσμου. Αν η βιτρίνα είναι φτωχή πως ακριβώς θα πείσεις τον πελάτη να μπεί μέσα και ακόμα περισσότερο πως να αγοράσει;
Gandalf
posnightmist
07/05/2009, 11:30
το νόημα της έκθεσης είναι να γνωρίσουμε νέα προϊόντα είτε αυτά λέγονται μοτοσυκλέτες ή αξεσουαρ (αναβάτη και μοτοσυκλέτας)!και βέβαια ένα test ride πάντα βοηθάει είδικά νέους αναβάτες να βρουν τη μοτοσυκλέτα που τους ταιριάζει καθώς και να οδηγήσουν και όλους τους τύπους μοτοσυκλετών που κυκλοφορούν(street, on-off.......)
Προσφορές σε εξοπλισμό είχε, τπτ καλύτερες τιμές λόγω "εκθέσεως" σε κράνη μπουφάν κ.α. ή τσαμπα τα 7 γιουρια.
Δεν είδα κάτι από προσφορές.
Μόλις τώρα μου έστειλαν ένα site που έχει φωτογραφίες από τις κοπέλες της έκθεσης!Καμία σχέση με άλλες εκθέσεις,και στον τομέα αυτόν...
Αυτό είναι το site με τις κοπέλες!!!
http://www.imaginas.gr/gallery/folder31.html
Παιδια αισχος η εκθεση,ουτε απ εξω μην περασετε!!! τι ειναι αυτα τα ρεζιλικια ρε???? ποθ στο διαολο ζουμε!!!!
panos1050
07/05/2009, 20:00
Δεν γινεται να κανουμε υπομονη με αυτο το χαλι,δεν υπηρχε λογος να γινει αν ηταν
να γινει ετσι.
δεν εχουμε αναγκη απο τετοια θεαματα
θελουμε να βλεπουμε ολα τα νεα μοντελα μαζεμενα απο κοντα να μην χρειαζεται να τρεχουμε
απο εταιρια σε εταιρια
χρειζομαστε προσφορες και ακουστε εκπτωση για αγορα σκουτερ απο την εκθεση
130 ολοκληρα ευρω ουαου!!!!!!!!!!
και ενταξει δεν γινετε να γινουν ολα αυτα ας μην την κανουν καθολου.
δεν εχουμε αναγκη να βλεπουμε 500 r1 και 500 tdm σε μια εκθεση
Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
Παιδια αισχος η εκθεση,ουτε απ εξω μην περασετε!!! τι ειναι αυτα τα ρεζιλικια ρε???? ποθ στο διαολο ζουμε!!!!
Άσε που μέσα σ' όλη εκείνη τη μιζέρια και περνώντας έξω από το περίπτερο της Enfield και βλέποντας κάτι μαυρούληδες να κάθονται στο γραφείο, ένιωσα για μια στιγμή ότι βρίσκομαι σε έκθεση στο Πακιστάν...
Επίσης καταγγέλω τους υπεύθυνους του motoexpo.gr για εσκεμμένη παραπληροφόρηση διότι αναφέρουν ότι "θα συμμετέχουν όλοι οι εκπρόσωποι του κλάδου της μοτοσυκλέτας" http://www.motoexpo.gr/index2.asp?page=5
Ουστ λεχρίτες.
Εγώ πάντως δεν την ξαναπατάω έτσι. Στην επόμενη έκθεση -αν πάω- πρώτα θα μάθω αν συμμετέχουν πράγματι ΟΛΟΙ οι εισαγωγείς όπως ισχυρίζονται οι πονηρόβλαχοι του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Εισαγωγέων-Εμπόρων Δικύκλων «ΠΑ.Σ.Ε.Ε.Δ.», και μετά θα πάω. Γιατι ουσιαστικά ποιος ο λόγος να γίνεται έκθεση αν δεν υπάρχουν ΟΛΑ τα νέα μοντέλα.
castoras
07/05/2009, 22:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από 916
Δεν είδα κάτι από προσφορές.
Μόλις τώρα μου έστειλαν ένα site που έχει φωτογραφίες από τις κοπέλες της έκθεσης!Καμία σχέση με άλλες εκθέσεις,και στον τομέα αυτόν...
Αυτό είναι το site με τις κοπέλες!!!
http://www.imaginas.gr/gallery/folder31.html
Τστστστσ.....δευτεράτζες :smokin:
el_hymador
07/05/2009, 22:13
Ειχε ενα warrior...τοσα χρονια η Yamaha δεν το ειχε εκθεσει πουθενα το μηχανακι και το ειδα πρωτη φορα φετος...
κατι ειναι και αυτο...:lol:
τεσπα, περα απ τη πλακα οι καιροι ειναι πολυ δυκολοι για τους εμπορους και αυτο ειναι οτι καλυτερο μπορουσαν να κανουν, μην τους παιρνουμε απ τα μουτρα, αυτη ειναι η δυναμικη τους στη παρουσα φαση.
Ολα τα λεφτα το stunt show στο δευτερο οροφο ανα μιαμιση ωρα...ο τυπος δεν παιζεται, αν πατε τελικα μην διανοηθειτε να το παραλειψετε!!!
hidefnick
07/05/2009, 22:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
αλλά μην σκάτε!!!! έρχεται πολύ καλύτερη έκθεση!!! εκθεσάρα!!! ;)
ορίστε για να δείτε! :D
www.athenserotica.gr
:lol: :lol: :lol:
Ούτε ένα σπαμάρισμα????????????? :eek: :eek: :eek:
Ακόμα και σήμερα, 2η ημέρα της έκθεσης, οι εργασίες δεν είχαν τελειώσει. Πολύ λίγα πράγματα ακόμα και από αυτούς που ήταν εκεί. Α! Suzuki είχε κάτι λίγα..
Το μόνο που μου άρεσε ήταν το Busa Bastard στον τρίτο στο περίπτερο του hayabusa.gr.
el_hymador
07/05/2009, 22:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Ούτε ένα σπαμάρισμα????????????? :eek: :eek: :eek:
Η μοναδικη εκεθεση που την γυρνας τοιχο-τοιχο...
κατι επιτηδιοι τοποθετουν εκθεματα πολυ χαμηλα σε σταντς, οποτε το νου σας αν πατε...:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Με ποιό σκεπτικό το αναφέρεις αυτό;... καλύτερα για ποιούς;.. για τους καταναλωτές και πιθανούς πελάτες;... το internet να είναι καλά και τα βλέπεις όλα αυτά που λένε τα παιδιά χωρίς να ταλαιπωρηθείς. Στις εκθέσεις πας να δείς κάτι καινούριο... κάτι που δεν έχεις ξαναδεί. Αν δεν έχει κάτι τέτοιο θα πρέπει να είναι πολύ "πλούσια" σε άλλο υλικό και σε εκδηλώσεις.
Απο όσο λένε τα παιδιά ούτε αυτό υπήρχε. Οπότε ποιός ο λόγος να γίνει έκθεση; Για να δούν περίπτερα εμπόρων;
Να με συγχωρείς φίλε μου, αλλά με το ίδιο σκεπτικό έχω γράψει και στο προσωπικό μου blog που αφορά την πρόσφατη CiscoExpo που αποδείχθηκε οτι φέτος ήταν εντελώς "ουδέτερη". 1-2 παρουσιάσεις και αυτό ηταν που άξιζε. Κατα τα άλλα στήθηκε για τα τμήματα εταιριών marketing
Όταν εκθέσεις στήνονται για τους εμπόρους - marketing... είναι λογικό να μην έχει ενδιαφέρον παρά μόνο για τους ίδιους. Ο καταναλωτής απλά θα γυρίσει την πλάτη και θα κρατήσει και το ποσό του εισητηρίου να φάει κανά σουβλάκι στην βόλτα με την μοτό του.
Γνώμη μου.
Gandalf
Γενικά λόγω της κρίσης και της φιλολογίας γι'αυτήν έχουν κόψει τα πολλά-πολλα σε εκθέσεις..
Η Cisco Expo 2009 ήταν όντως μούφα (πήγα για να πάω και να δώσω παρών... μια ώρα με το ζόρι άντεξα), όπως καραμούφα ήταν η DTE το Νοέμβρη, όπως πχ η Intel έκανε τις 2 συναντήσεις το χρόνο μια, κλπ κλπ
Γενικά οι πολυεθνικές κάνουν περικοπές, και έτσι οι αντιπροσωπείες δεν σκάνε στις εκθέσεις (γι'αυτο μάλλον δεν πατήσανε και στην μοτοεκθεση οι υπολοιποι) και φυσικα το πράγμα πάει αλυσίδα...
χρειζομαστε προσφορες και ακουστε εκπτωση για αγορα σκουτερ απο την εκθεση
130 ολοκληρα ευρω ουαου!!!!!!!!!!
Είναι ρόμπες εντελώς...
2stroker
09/05/2009, 09:33
καθε περυσι και καλυτερα!!!:lol: :lol:
blueangel
09/05/2009, 17:16
Κρίμα ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΡΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ με όσα διάβασα αν πλήρωνα εισιτήριο (λόγω δουλειάς μπαίνω τζάμπα) δεν θα πλησίαζα κάν απλά είπα να πάρω μια γεύση αν όντως είναι έτσι τα πράγματα...Μιλάμε για ΚΑΤΑΝΤΙΑ ρε παιδιά πραγματικά,πολλή φτωχή σε μοντέλα,εταιρίες και περίπτερα και απλά οι τύποι βάζοντας και 7 ευρώ το εισιτήριο σου λέει ας βγάλουμε τη χασούρα και από τον κόσμο...:cry:
Σήμερα μάλιστα το μεσημέρι που πήγα εγώ γινόταν της κακομοίρας στα εκδοτηρία εισιτηρίων από κόσμο.Ενα φιλαράκι με περίπτερο πάνω μου είπε ότι ειδικά την Πέμπτη ξεπέρασε τα 8.000 άτομα οπότε καταλαβαίνετε τι θα γίνει Σαββατοκύριακο...
Το θέμα είναι ότι μας πασάρουν δευτεράντζα και αυτό του πουλάνε δήθεν για έκθεση μοτοσυκλέτας!!!Και από μοντέλα δε της κακιάς ώρας:bigcry: Αλλη πικραμένη ιστορία!!!Είχαν βάλει κάτι κοριτσάκια με τη φούστα ως τη μέση να κουνιούνται συνοδεία μουσικής και από κάτω οι θεατές να κάνουν κρά για να φωτογραφίζουν:hypnotize Τί να πώ ρε παιδιά και πάλι κρίμα...:(
africanos31
09/05/2009, 18:15
και οι εταιρειες φταινε........δηλ. αφου δεν μετεχουν πρεπει να πηγαινουμε Ευρωπη να δουμε καμια εκθεση?
Καλα να παθουμε αφου ειμαστε, και θελουμε να παραμεινουμε ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ !!!!!!!!! ας προσεχαμε,
Ε!!!! τα καημενα τα παιδια να μην βγαλουν κατι τις τα παιδια .
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ (β κατηγορια) ας προσεχαμε ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο Κ:a018: :a018: ΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
και οι εταιρειες φταινε........δηλ. αφου δεν μετεχουν πρεπει να πηγαινουμε Ευρωπη να δουμε καμια εκθεση?
ΜΟΝΟ αυτές φταίνε... Και αυτό γιατί την τελευταία στιγμή υπαναχώρησαν από την έκθεση ενώ αρχικά είχαν συμφωνήσει να συμμετάσχουν... Και μάλιστα είχαν τελικά συμφωνήσει στην συμμετοχή τους αφού επί μήνες συζητούσαν και παζάρευαν με 2 υποψήφιους διοργανωτές (μάλιστα για ένα διάστημα έπαιζε και το ενδεχόμενο τελικά να διοργανωθούν 2 εκθέσεις αφού δεν τα βρίσκανε...) για το ποιός θα διοργανώσει την έκθεση.
Και ξαφνικά 2 εβδομάδες πριν την έναρξη αποσύρουν την συμμετοχή τους αφήνοντας μερικούς αιφνιδιασμένους εμπόρους που είχαν ήδη σκάσει τις επιταγές προκαταβολής για την ενοικίαση των περιπτέρων να βγάλουν το φίδι από την τρύπα...
Αυτοί λοιπόν οι λιγοστοί έμποροι που είναι εκθέτες και σήμερα ακούν τα εξ΄αμάξης για την μιζέρια της έκθεσης (αδίκως κατ' εμε) δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτε άλλο... Αυτό μπορούσαν να παρουσιάσουν - αυτό παρουσίασαν... Οι πραγματικοί υπεύθυνοι είναι άλλοι...
αυτα γινονται σε παραστασεις παιδικων σταθμων .
οταν γινονται σοβαρες εκθεσεις προκαταβαλετε το ποσο και μετα οποιος θελει ας λακισσι μετα!!!!
αυτα ειναι δικαιολογιες για το ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ .
bar-code
09/05/2009, 21:42
piga telika.alla mono giati mpika tsampa.kai gia tsampa kala itan.gia 7 euro me tpt omos!!!!
marese to shiver gt,kai oi vespes(thelo vespa tora:p ).goustara arketa to pegaso kai mou arese kai to xj6 diversion(oxi omos gia 7000E!)
to kaliterotero gia mena itan to k9.an bgaloun to idio se mikra(600-750) tha to skefto....
me alles eksatmiseis bebeos-bebeos....
castoras
09/05/2009, 22:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από FARMAKOPIOS
piga telika.alla mono giati mpika tsampa.kai gia tsampa kala itan.gia 7 euro me tpt omos!!!!
marese to shiver gt,kai oi vespes(thelo vespa tora:p ).goustara arketa to pegaso kai mou arese kai to xj6 diversion(oxi omos gia 7000E!)
to kaliterotero gia mena itan to k9.an bgaloun to idio se mikra(600-750) tha to skefto....
me alles eksatmiseis bebeos-bebeos....
Σχεδόν τα ίδια μας άρεσαν,όμως λόγο ανατομίας ,βρήκα το shiver αρκετά ψηλό για μένα,ενω το xj6 είχε ένα σημαντικό μειονέκτημα επίσης με τη σέλα.Ενιωθα να με πετάει προς τα εμπρος με αποτέλεσμα να χτυπάει η "οικογένεια" στο ρεζερβουαρ!!!!!Φαντάσου να το διαπίστωνα και εν κινήσει!!!!:rotflmao: :rotflmao: . Όσο για το pegaso,μου ταίριαζε γάντι,αλλά είναι μάλλον λίγο απλό.
Παιδες η έκθεση ήταν για τα μπάζα. Τι έγινε ρε γαμώτο η έκθεση που γινόνταν στο αεροδρόμιο?
Πάει και αυτή?:(
ikaros892003
10/05/2009, 18:59
ρε παιδες νομιζω τα παραλετε με την εκθεση,φυσικα και δεν εχει καμια σχεση με την εκθεση που γινοταν αλλες χρονιες και απουσιαζαν αρκετες μεγαλες εταιριες,(kawasaki.bmw..) αλλα ενταξει δεν ειναι για να μην πας καθολου..
panos1050
10/05/2009, 19:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από ikaros892003
ρε παιδες νομιζω τα παραλετε με την εκθεση,φυσικα και δεν εχει καμια σχεση με την εκθεση που γινοταν αλλες χρονιες και απουσιαζαν αρκετες μεγαλες εταιριες,(kawasaki.bmw..) αλλα ενταξει δεν ειναι για να μην πας καθολου..
ολες οι μεγαλες εταιριες απουσιαζαν εκτος απο κανα 2.
μιλαμε για μεγαλες εταιριες.
και εγινε σε μια χρονια που η μηχανη χρειαζεται βοηθεια για να μην εχει απωλειες απο την κριση
οσο ειναι δυνατο αυτο βεβαια.
και δεν ειπε κανεις για τους εκθετες
μονο οι διοργανωτες φταινε γιαυτο το χαλι
επειδη πηγαινα χρονια σαν εκθετης σε εκθεσεις οι διοργανωτες πρεπει να εισπρατουν
ενα μεγαλο μερος των χρηματων πριν την εκθεση
Nai i ekthesi eixe apousies alla paides gai to theo tosa aftermarket proionta kai malista foremena se mixanakia oute se tuning show den ta vlepeis!!!Ante kai tou xronou na ta sindiazei ola.:D
paranoid
13/05/2009, 14:46
χειρότερη απο κάθε άλλη χρονιά και πιό ακριβή απο κάθε άλλη χρονιά (7 γιούρια)...:sad: :sad: