PDA

View Full Version : Ανακαλούνται σκούτερ της Peugeot



slacker
05/05/2009, 16:57
Τρίτη, 05.05.09

Πρόγραμμα ανάκλησης σκούτερ Peugeot μοντέλου Sum-Up 125cc, με αριθμό πλαισίου από LAEEK84007B990367 έως LAEEK84008B997052, εκτελεί η εταιρεία ΤΕΟΜΟΤΟ ΑΕ, Γενική Αντιπροσωπεία μοτοσικλετών Peugeot, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή, Γιάννης Οικονόμου. Η ανάκληση αφορά 509 σκούτερ.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, στα προαναφερόμενα οχήματα, λόγω έλλειψης στεγανότητας των λαστιχένιων καλυμμάτων των άκρων της ντίζας, υπάρχει η πιθανότητα για κόλλημα της ντίζας γκαζιού από πάγωμα ή σκουριά (εξαιτίας της εισαγωγής νερού μέσα στη ντίζα).

Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί ορισμένες περιπτώσεις, που συνέβη κάτι τέτοιο και οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω σκούτερ θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών μοτοσικλετών PEUGEOT σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει τοποθέτηση σφικτήρων στα λαστιχένια καλύμματα των άκρων της ντίζας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

http://www.e-tipos.com/newsitem?id=88244