PDA

View Full Version : Πολύ σημαντικό.

RapidShade
07/04/2005, 09:49
Σας παραθέτω ένα mail που έλαβα,
ελπίζω να είναι μαλακίες αλλα μου
ακούγεται πιθανό...και λόγω του ότι
ο καθένας δεν ξέρουμε ποσο καλά
"πατάει" και πως συμπεριφέρεται... ιδού...

Πολύ σημαντικό.

Aγαπητοί φίλοι.
Ευγενικά σας παρακαλώ να αφιερώσετε 2 λεπτά για να διαβάσετε αυτό το e-mail. Εάν το βρείτε χρήσιμο, συμβουλέψτε και άλλους.

Παρακαλώ περάστε αυτό το μήνυμα και σε άλλους.

Συνέβη στο Παρίσι πρόσφατα και μπορεί να συμβεί και αλλού. Μερικές εβδομάδες πριν, στον κινηματογράφο, ένα πρόσωπο αισθάνθηκε κάτι στο κάθισμά της. Όταν σηκώθηκε να δει τι ήταν, είδε μια βελόνα να βγαίνει από το κάθισμα με ένα συνημμένο "εσείς μολύνθηκε μόλις από το HIV.

Το κέντρο ελέγχου ασθενειών (στο Παρίσι) εκθέτει πολλά παρόμοια γεγονότα από πολλές άλλες πόλεις. Όλες οι δοκιμασμένες βελόνες ήταν θετικό HIV. Το κέντρο επίσης αναφέρει ότι οι βελόνες έχουν βρεθεί στους διανομείς μετρητών, σε δημόσιες τραπεζικές μηχανές.

Ζητάμε ο καθένας για να προσέχει όταν αντιμετωπίζει τέτοιου είδους καταστάσεις. Όλες οι δημόσια καρέκλες, τα καθίσματα πρέπει να επιθεωρούνται με προσοχή πριν από κάθε χρήση. Μία προσεκτική οπτική επιθεώρηση πρέπει να είναι αρκετή. Επιπλέον, ζητούμε ο κάθε ένας από σας να περάσει αυτό το μήνυμα σε όλα τα μέλη της οικογένειάς του και των φίλων του.

Πρόσφατα, ένας γιατρός έχει διηγηθεί μια κάπως παρόμοια περίπτωση που συνέβη σε έναν από τους ασθενείς του στον κινηματογράφο Priya στο Δελχί.

Ένα νέο κορίτσι, που επρόκειτο να παντρευτεί σε μερικούς μήνες, τσιμπήθηκε, ενώ παρακολουθούσε έργο στον κινηματογράφο. Η ετικέτα με τη βελόνα είχε μήνυμα "υποδοχή στον κόσμο της οικογένειας HIV. Αν και οι γιατροί είπαν στην οικογένειά της ότι απαιτούνται περίπου 6 μήνες πριν ο ιός γίνει ισχυρός για να αρχίσει το επιδρά στον οργανισμό και ότι ένα υγιές θύμα θα μπορούσε να ζήσει περίπου 5-6 έτη, το κορίτσι πέθανε σε 4 μήνες.

Όλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις δημόσιες θέσεις.

Σκεφτείτε ακριβώς τη διάσωση μιας ζωής με την αποστολή αυτού του μηνύματος. Παρακαλώ, δώστε μερικά δευτερόλεπτα του χρόνου σας να περάσετε αυτό το μήνυμα.

S. Dinesh Gopinath I.A.S Διευθυντής ιατρικού & της έρευνας, Chennai.

GST
07/04/2005, 09:52
ελεος ρε παιδια και μενα το στειλανε .....δεν ξερω αν ειναι αληθεια η ψεμα .....εγω μια απορεια εχω ...ενταξει την βελονα δεν την βλεπεις ....την ετικετα ομως:confused:

RapidShade
07/04/2005, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
ελεος ρε παιδια και μενα το στειλανε .....δεν ξερω αν ειναι αληθεια η ψεμα .....εγω μια απορεια εχω ...ενταξει την βελονα δεν την βλεπεις ....την ετικετα ομως:confused:

Δεν ξέρω ρε George... it's possible...
καλό είναι να το έχεις ακούσει...
από κει και πέρα...

μπορεί να διαβάσαμε σήμερα άλλο
ένα άχρηστο κειμενάκι.. :P

Hopefully!!

Κανένας
07/04/2005, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από RapidShade
Chennai. ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΤΣΕΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΛΟΥΓΚΡΑ :smokin:

Nik0s
07/04/2005, 10:00
Μην τα ξαναλέμε....

URBAN LEGENDS

Όπως αυτό με τα νεφρά, τους Άραβες πριν την 9/11 κτλ κτλ...

:beer:

thewhiteowl
07/04/2005, 10:03
Παιδιά το μήνυμα είναι σίγουρα ψεύτικο. Διότι
α)ο HIV δεν μπορεί να ζήσει εκτός του ανρθωπίνου σώματος παραπάνω από μερικά λεπτά. Συνεπώς η μόλυνση από μία βέλονα που "κάποιος" είχε αφήσει σε μία καρέκλα και από την οποία κάποιος άλλος τσιμπήθηκε μετά από δεν ξέρω και γω πόσες ώρες είναι σχεδόν αδύνατη.
β)Πλέον οι φαρμακευτικές αγωγές που δίνονται σε φορείς είναι τέτοιες που ο μέσος όρος ζωής των φορέων ξεπερνάει κατά πολύ τα 10 και 15 χρόνια.
γ)Μόνο μία περίπτωση άμεσου θανάτου από έκθεση σε HIV έχει κλινικά καταγραφεί και εκείνη ήταν ενός τύπου που εκτός από οροθετικός ήταν ναρκωμάνης, αλκοολικός και δεν θυμάμαι και τι άλλο (αυτό μάλιστα ήταν πρόσφατα, πριν μερικούς μήνες νομίζω στο San Fransisco), οπότε δεν ξέρω καν αν έχει καταγραφεί ως θάνατος από AIDS (στο in.gr το είχα διαβάσει). Ο ιός απλά δεν δρα έτσι.

Οπότε don't panic είναι απλά μία ακόμα περίπτωση κακοηθούς αστείου. Δυστηχώς κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν καθόλου χίουμορ :(

ireneepi
07/04/2005, 10:08
Ρε σεις τι κουφο πραγμα ειναι αυτο...???

monstermind
07/04/2005, 10:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από thewhiteowl
Παιδιά το μήνυμα είναι σίγουρα ψεύτικο. Διότι
ο HIV δεν μπορεί να ζήσει εκτός του ανρθωπίνου σώματος παραπάνω από μερικά λεπτά.

οπότε.... μήπως δεν ήταν ...

... "καρφίτσα" ????

:rotflmao:

idi
07/04/2005, 10:17
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

RapidShade
07/04/2005, 10:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
οπότε.... μήπως δεν ήταν ...

... "καρφίτσα" ????

:rotflmao:

AXAXAXXAXAXAXX

ήταν το "πουλάκι" του ΜΟΥΤΟΜΠΟ...!!!

ένα μικρό και απροστάτευτο αφρικανάκι
που ξαχάστηκε κοιμισμένο ανάσκελα,
και η παχυλή κρεατόβεργα τύπου καρφίτσας...

"κάρφωσε" το απροστάτευτο κωλαράκι
της νεαρής δεσποινίδος...

αναζητείται ο ένοχος ΜΟΥΤΟΜΠΟ..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

cityfly
07/04/2005, 14:04
όπως το άλλο που κυκλοφορούσε παλιότερα με καμάκομα, μεθύσι και μετά ξυπνούσες το πρωί σε μια μπανιέρα γεμάτη παγάκια και χωρίς νεφρά

μου φαίνεται πώς όλα αυτά απλά καλλιεργούν κλίμα τρομοκρατίας,

δεν θέλω να το πάω σε θεωρίες συνομωσίας κλπ αλλά πιθανότερες είναι

adam_tsouk
07/04/2005, 15:22
Εγώ πάλι θα το θέσω λίγο διαφορετικά:

Κακό είναι να τα διαβάζουμε;

Και ΟΚ, μπορεί να μην είναι HIV, ξέρεται πόσες αρρ΄λωστιες μεταδίδονται από το αίμα; ΟΛΕΣ!

+ το γεγονός ότι μπορεί κάποιος να πήρε μια ωραία ιδέα απ/ό κα΄τι τέτοιο; Απίθανο;

Τέσπα, όντως θεωρίες συνομοσίας...

Να 'μαστε καλά. :wave2:

ΥΓ.: Εμένα το mail μου ήρθε και έλεγε ότι στην ετικέτα έγραφε: Καλώς ήρθες στον κόσμο του HIV!1!!! :eyepop:

thewhiteowl
07/04/2005, 15:38
Είναι κακό, γιατί οι ψεύτικες απειλές με την μορφή "ενημερωτικών" email σε κάνουν απαθή.
Έτσι στέλνουν και τα "ενημερωτικά" για ανύπαρκτους ιούς υπολογιστή και όταν κάποιος ιός όντως εμφανίζεται φυσικά κανείς δεν παίρνει μέτρα γιατί όλοι πιστεύουν ότι προκείτε για φάρσα.

Το μύθο του Αισώπου με τον βοσκόπουλο που έλεγε ψέματα για τον λύκο το ξέρετε έτσι δεν είναι;

Ενημέρωση gooooood :beer: παραπληροφόρηση baaaaaad :nono:

:)

adam_tsouk
07/04/2005, 15:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από thewhiteowl
Είναι κακό, γιατί οι ψεύτικες απειλές με την μορφή "ενημερωτικών" email σε κάνουν απαθή.
Έτσι στέλνουν και τα "ενημερωτικά" για ανύπαρκτους ιούς υπολογιστή και όταν κάποιος ιός όντως εμφανίζεται φυσικά κανείς δεν παίρνει μέτρα γιατί όλοι πιστεύουν ότι προκείτε για φάρσα.

Το μύθο του Αισώπου με τον βοσκόπουλο που έλεγε ψέματα για τον λύκο το ξέρετε έτσι δεν είναι;

Ενημέρωση gooooood :beer: παραπληροφόρηση baaaaaad :nono:

:) Δεν είπαμε να τα παίρνουμε και τοις μετρητοις....

Όλα είναι θέμα οπτικής...

afrotwin
07/04/2005, 15:43
ke emena mou to stilane

ka8e peripou enamisi xrono mou to stelnoune...

den vare8ikane pia?

an to internet itane pouli 8a to pezane poli...

adam_tsouk
07/04/2005, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ke emena mou to stilane

ka8e peripou enamisi xrono mou to stelnoune...

den vare8ikane pia?

an to internet itane pouli 8a to pezane poli...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αχ, Κύρια Πετροχείλε μου, καποτε ήμουν απουλι και μ'αγαπήσανε πολύ!!!
clopyright:"Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι"

:lol::lol: :lol:

bmour
07/04/2005, 17:04
Συγγνωμη που το λεω αλλα πιστευω οτι ειναι αλλη μια
@@ρια για να δημιουργειται traffic στους
mail servers και γενικοτερα στα δικτυα

!
!
!

free rider
07/04/2005, 18:25
ρε προσέχτε ρεεεεεε........

grsart
07/04/2005, 21:32
πεστα ρε afro

οχι θα το παιζανε θα το ειχαν κανει σφεντονα το πουλακι τους:rotflmao: :lol: :rotflmao: