View Full Version : Επιλογη moto εως 4000
Drapetsoniths
06/05/2009, 18:45
Χαιρετω τους motogr-ιτες.Αυτο ειναι το πρωτο μου μηνυμα και εχει σκοπο την βοηθεια απο εμπειρα ατομα στο χωρο της μοτοσυκλετας.
Ειμαι φοιτητης ετων 22 και οπως καταλαβαινετε το budget ειναι περιορισμενο.Θα δωσω το 200αρι Beverly που με κουβαλα τα τελευταια 2 χρονια(εχει κανει και τα χαλαρα ταξιδακια του) και θα αγορασω κατι σε μεταχειρισμενο με ταβανι τα 4000 (αντε 4200 βια).Το ερωτημα ειναι πρωτοτυπο....Τι να παρω....
Θα με ρωτησετε τι ζηταω απο μια μηχανη...
Καταρχας πιστευω πως αυτο που στερειται το beverly ειναι η δυναμη και η οδηγικη συμπεριφορα.Οποτε να ενα στοιχειο.
Δευτερον...Πειτε με επιφανειακο αλλα αν δεν μου αρεσει εμφανισιακα μια μηχανη απλα δεν.... οσο εργαλειο και αν ειναι.
Τα ταξιδια ειναι ενα μικρο μερος της εξισωσης(εχω και κουτι!!!) αλλα υπαρχουν και αυτα.
Γενικοτερα το μηχανακι ζηταω να με μεταφερει στην σχολη μου(κεντρο), να με κανει να ανυπομονω για νυχτερινες βολτες στην Αττικη(βασικο κομματι) και τελος αν καμια φορα κατσει παρεα για κανενα κοντινο ταξιδακι να μην λεει οχι.
Επισης καταλαβαινω πως ειμαι απειρος και μια δυνατη μηχανη δεν ειναι οτι καλυτερο για εμενα , αλλα δυστυχως δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να αλλαζω μοτορια καθε εξαμηνο.
Οποτε οτι παρω τωρα περιμενω να με καλυπτει σε γκαζι-φρενα-στριψιμο για τα επομενα 1-2 χρονια.
Τι πιστευετε πως θα αποτελουσε καλη επιλογη??
ΥΓ.
Μου αρεσουν πολυ τα γυμνα.:D :evil:
Ομως τα μονα μεταχειρισμενα που βρισκω στα 4000-4200max και με αξιοπρεπη παλαιοτητα(06-07) ειναι το suzuki gsr 600.(Fazer,hornet,z750 κτλ ειναι ειτε ακριβοτερα ειτε παλαιοτερα)
Απο την αλλη ομως 100 αλογα ειναι πολλααααααα σε σχεση με τα 20 που καβαλαγα.Πιστευετε πως θα ειμαι οκ???(Λαβετε υποψιν ομως πως το μηχανακι θα μεινει στα χερια μου τουλαχιστον 1-2 χρονια-ελπιζω)
Λοιπον τι λετε (Για την συγκεκριμενη επιλογη και γενικοτερα)??
DimChios
06/05/2009, 18:58
ριξε κι εδω μια ματια σε παρομοια αναζητηση
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=79323
καλως ηρθες
:wave2:
Panos RG
06/05/2009, 20:07
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=75214
ότι πρέπει για πρώτη μηχανή , με ABS , σαν παπί μέσα στην πόλη , BMW !!! στις 4000! Αν σε ενδιαφέρει μου λές να κανονίσουμε να το δείς! καλή αγορά εύχομαι!
BlackAdder
06/05/2009, 20:25
με 4000 παίρνεις fazer 600 και είσαι οκ.
Drapetsoniths
07/05/2009, 20:13
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
Φιλε PanosRG κουκλα η μηχανη σου, με εβαλε σε σκεψεις, αλλα τελικα νομιζω πως δεν ειναι το στυλ που ψαχνω,τουλαχιστον σε αυτην την ηλικια...:beer:
BlackAdder σωστος αλλα δεν κυκλοφορουν μεταχειρισμενα γυμνα fazer στα 4000:(
Ολα απο 4500 και ανω παιζουν(η θα εχουν καμια 50αρα χιλιαδες χιλιομετρα):uplate:
Τι γνωμη εχετε για το sv650s?
Παιζει περιπου στα λεφτα μου,και μου αρεσει.
Πιστευετε πως θα με καλυψει σε επιδοσεις και συμπεριφορα για 1-2 χρονια?
Πως θα το συγκρινατε με το gsr δεδομενου οτι το δινουν στα ιδια περιπου λεφτα?
:a46:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Drapetsoniths
Πιστευετε πως θα με καλυψει σε επιδοσεις και συμπεριφορα για 1-2 χρονια? :a46:
ΒΡΕΣ ενα και καντο βολτα..... :wave2:
163076
DimChios
07/05/2009, 20:18
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
Φιλε PanosRG κουκλα η μηχανη σου, με εβαλε σε σκεψεις, αλλα τελικα νομιζω πως δεν ειναι το στυλ που ψαχνω,τουλαχιστον σε αυτην την ηλικια...:beer:
Ολα απο 4500 και ανω παιζουν(η θα εχουν καμια 50αρα χιλιαδες χιλιομετρα):uplate:
Πιστευετε πως θα με καλυψει σε επιδοσεις και συμπεριφορα για 1-2 χρονια?
Πως θα το συγκρινατε με το gsr δεδομενου οτι το δινουν στα ιδια περιπου λεφτα?
Ριξε μια ματια και εδω: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=64591
το εχω δει απο κοντα προσφατα το μηχανακι και ειναι πολυ καλο!!!
:winka: :wave2:
DimChios
07/05/2009, 20:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:a46: :a46:
:a013:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=79532
Alli mixani to SV sygrinomeno me to fazer
(sorry gia ta greenglish alla malakizete to pc moy)
:a46: :a46:
Βρίσκεις και βάζεις κάτι sv τούμπανα και μετά πας να γκουγκλάρεις το sv και βλέπεις εκτρώματα :yuck:
163077
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Βρίσκεις και βάζεις κάτι sv τούμπανα και μετά πας να γκουγκλάρεις το sv και βλέπεις εκτρώματα :yuck:
:a024: Ολα τα SV ειναι εν δυναμει : 1. Sport Tourers.... 2.Racers 3.stunt bikes 4.custom 5. streetfighters 6.begginer bikes και ενιοτe 7.Dual-purpose :smokin:
Υ.Γ. Παλιο αντιρρησια .....Τρεχω να συμμαζευω τις 2κιλυνδρες συκοφαντιες σου ....Χαλας την πιατσα .... Ιταλοφιλε κραδασμολαγνε..... :lol:
163078
κραδασμολαγνε.... :D
:lol: :lol: :lol:
:beer: :beer:
Drapetsoniths
07/05/2009, 22:56
Πολυ ενδιαφερουσες οι αγγελιες!
Το δε Sv οικονομικοτατο κιολας.
Δεν μου απαντησατε ομως πως συκρινεται με εναν αρχαριο σε σχεση με το gsr??:look:
(A,η με το fazer naked)
ΑΑΑ μπηκε και το δικο μου!
Beverly 200 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=79681)
DimChios
07/05/2009, 23:06
Πολυ ενδιαφερουσες οι αγγελιες!
Το δε Sv οικονομικοτατο κιολας.
Δεν μου απαντησατε ομως πως συκρινεται με εναν αρχαριο σε σχεση με το gsr??:look:
(A,η με το fazer naked)
ΑΑΑ μπηκε και το δικο μου!
Beverly 200 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=79681)
Το GSR ειναι 4κυλινδρο αρα και πιο "ψηλα" ροπη!
Ενω το SV ειναι χαμηλοροπο και πιο φιλικο...εχω την εντυπωση!
Ο χρηστης Band(age)it το ειχε το GSR και το εδωσε πολυ συντομα...καν του μια ερωτηση γιατι και πως!
Επισης δεν εχει ζελατινα για ταξιδακι!
:winka:
KostasXios
07/05/2009, 23:17
καλησπερα! Συμαντικο πλεονεκτημα εναντι του gsr ειναι οτι ειναι ελαφρυτερο, εχει μικροτερη καταναλωση και εχει καλυτερα κρατηματα. Αν θελεις να το δοκιμασεις δες την υπογραφη μου. αν εχεις την ευκαιρια να οδηγησεις και ενα 4δρο θα καταλαβεις την διαφορα
Band(age)it
08/05/2009, 00:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ο χρηστης Band(age)it το ειχε το GSR και το εδωσε πολυ συντομα...καν του μια ερωτηση γιατι και πως!:winka:
Ο χρηστης Band(age)it απο τοτε που συναντησε τον χρηστη Gixxerpap μια νυχτα με φεγγαρι πουλησε 3 μηχανες και ενα scooter σε διαστημα ενος χρονου...
Και κατεληξε οπως λεει και ο χρηστης Gcrook με δυο δοκους που εχουν καρφωμενο αναμεσα τους ενα μενιρ (του οβελιξ).
Περα απο αυτα η ωφελιμη περιοχη λειτουργιας του gsr ειναι τοσο ψηλα που για την πολη μεσα ή για αρχαριο ειναι απλα παπακι.Ψηλα εχει φοβερο γκαζι για τον μεσο οδηγο.Και τελεια φρενα.Και ειναι αλουμινενιο σαν τα κουτακια της Fanta αρα παναλαφρο...Και χαμηλο αρα πολυ ευκολο για μανουβρες κλπ κλπ...
Αυτα..
Panos RG
08/05/2009, 01:49
Γιατί ρε, στην ηλικία σου ήμουν οταν την πήρα κι εγώ! δεν είναι 1200άρι GS! :lol:
ένα μονοκύλινδρο 650άρι είναι με πολύ μικρά έξοδα συντήρησης!
το πρότεινα επειδή είπες οτι ψάχνεις κάτι να ανέβεις κατηγορία και όχι κάτι με 100 άλογα!
Για να σου πώ και τη γνώμη μου πιστεύω οτι αν θες λίγο παραπάνω γκάζι απο τα 50 άλογα ενός μονοκύλινδρου,
κοίτα το SV γιατί για το GSR σαν 4κύλινδρο θα έχεις πιο πολλά έξοδα! για καθημερινό μηχανάκι πιστεύω οτι δέν βολεύει κανένα απο τα 2, ίσως ένα CBF 500 να ήταν μια καλή επιλογή!
φιλικά :beer:
Drapetsoniths
08/05/2009, 14:22
Λοιπον θα ηθελα να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις σας.
Αυτα που κραταω για τα 2 μηχανακια ειναι τα εξης:
Sv650s
ροπατος κινητηρας
φιλικο
ζελατινα για ταξιδι
οικονομικο σε συντηρηση αλλα και σε αγορα(τουλαχιστον η αγγελια του φιλου Kostaxios)
ΥΓ. αποτι καταλαβα εχει και ολοκληρο fan club απο πισω:a46: :a46:
Gsr(και κατα προεκταση fazer naked κτλ)
δυνατος κινητηρας ψηλα
up to date πλαισιο και φρενα
Νομιζω πως καλυφθηκα.
Αφου τα οδηγησω και τα 2 (ερχεται αθηνα φιλος με hornet(τετρακυλινδρο) και θα μου δωσει και αλλος φιλος το v2 του) πιστευω πως θα εχω αντικειμενικη αποψη.
Τωρα απλα περιμενω να πουληθει το αυτοματο για να συμπληρωσω το μετρητο(αν και να σας πω την αληθεια λυπαμαι να το δωσω.Με εχει βγαλει ασπροπροσωπο μεσα στην πολη και 2 χρονια μου εκανε τα χατηρια.Τεσπα, αφου δεν μπορω οικονομικα και τα 2 μηχανακια....)
Φιλε Πανο το λεω απο την αποψη πως προτιμω κατι με λιγο πιο sport θεση οδηγησης γιατι θα ηθελα καποια στιγμη (παρακαλω τα κραξιματα διακριτικα)) να δοκιμασω την πιστα (και κανενα css) :blush:
Παντως ευχαριστω και παλι για τον χρονο σας
:beer:
Θα ενημερωσω μετα την αγορα για εντυπωσεις!
devil's animal
08/05/2009, 15:40
νομιζω οτι ενα sv θα σε καλυψει περισσοτερο γι'αυτο που το θελεις παρα ενα τετρακιλυνδρο.
καντα βολτα και τα 2 και αποφασισε.
επισης εγω θα σου προτεινα και κανενα bros ή cb1 superfour. φιλικοτατα και τα 2 και καταληλα για entry level.
:beer: :beer: :beer:
Band(age)it
09/05/2009, 00:49
LOUKILOUK
13/05/2009, 14:53
Παντως και ενα ducati monster μια χαρα θα ηταν, ομορφο οπως το θες, στριφτερο να γουσταρεις, ροπατο και οχι υστερικο για αρχαριο...οσο για τα φραγκα με 4000 βρισκεις ενα αρκετα καλο και "κακο" :winka: :evil:...
Aυτα στα οποια εχεις ηδη καταληξει ειναι πολυ καλα επισης και δεν διαφωνω σε καμια περιπτωση απλα διευρινω λιγο τον καταλογο των πιθανων επιλογων σου:beer: :wave2:
isovitis
14/05/2009, 19:05
για κοιτα κ για kawaski er6n , δεν χανεις τπτ
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=78985&highlight=er6n
ειναι αξιοπιστο κ πολυ βολικο για την χρηση που θελεις
κ δε λεω απαραιτητα να παρεις το δικο μου , μπορει να βρεις στην αθηνα κ να του κανεις κ καμια βολτιτσα
MΙΑΣ Κ ΓΩ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΕΝΑ SV650S Κ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ Μ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΠΙ ΘΑ Σ ΛΕΓΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ! ΤοΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ Κ ΜΟΝΟΣ Σ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΓιΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ(Δεν Εχω δοΚΙΜΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ)!
ΠΑΡΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ!:beer:
Κ κατι Αλλο τΟ ΚΩΛΟΦΑΝΑΡΟ ΤΟΥ ΤΟ ΧΕΙΣ ΔΕΙ?:D
Απο Gilera Nexus πήγα σε GSR 600...
Πάρτο ασυζητητί!!!!
Drapetsoniths
16/05/2009, 16:35
Φτωχε και μονε cowboy :D το μονστερακι ειναι πολυ ομορφη και σπορ αποτι ακουω επιλογη απλα οι μηχανες που βρισκω με αυτα τα λεφτα ειναι αρκετα παλιες για να με απασχολουν με προβληματα(με βαση τα ιταλικα δεδομενα).Καθοτι λοιπον κλασσικος φοιτητης με την αντιστοιχη παραπαιουσα οικονομικη κατσταση θα ηθελα κατι που να μου δουλεψει απροβληματιστα οσο το κρατησω...και οσο να ναι τα ιταλικα και μαλιστα τετοιας ηλικιας τα ψιλοφοβαμαι....
Isovitis το ερ6 μου φαινεται αρκετα τιμιο μηχανακι ,αλλα δεν ειμαι και τοσο fan εμφανισιακα.
Επισης αποτι ακουω (και διαβαζω) οι αλλες δυο μου απιλογες ειναι πιο σπορ...
Περι ορεξεως βεβαια
asphyx οντως το κολωφαναρο ειναι κ@$&@!!!
Gi 4ce εισαι παρομοια περιπτωση με εμενα ε??
Παντως την τελευταια εβδομαδα ειδα τις τιμες των μεταχειρισμενων gsr να απογειωνονται κυριολεκτικα αφηνωντας μεσα στα 4000-4200 μονο κατι μηχανακια με 35000+ κμ.
Δηλαδη ελεος ρε γμτ οταν το μηχανακι κουτας χωρις abs εχει 6000 με ποια λογικη ο αλλος το δινει 3ετιας 4500-4800??
Λογική στισ τιμέσ μεταχειρισμένων, ειδικά απο κατάστημα μην τη ψάχνεις,μηχανεσ 20ετίας της κακίασ ώρας 12:15 περιπου!!!απο 2500 κ πάνω!!
Πάντως επειδή και γώ φοιτητης είμαι ακομα πίστεύω οτι το sv θα σε βολέψει καλύτερα είναι πιο οικονομικό απο ένα 4κύλινδρο σε service έστω και λίγο και μεσ την πόλη δεν 8α χρειαστεί να το ανεβάσεις 8000rpm για να κινηθείς αξιοπρεπώς!!!Και αν θυμαμαι καλά ποιο ελαφρύ απο το gsr το οποιο βεβαια κ μένα μ αρέσει πολύ αλλά.....έσυ αποφασίζεις
kostasiour
17/05/2009, 23:22
Βασικα επειδή και εγω είμαι στην ίδια φάση με σένα κ ψαχνομαι στην κατηγορια -γυμνα- λιγο καιρο τώρα το gsr για τον προυπολογισμό που λες 4 g ειναι way off.Μαλλον κοντα στα 5000 το βρισκεις στην καλυτερη 4500 .Πρεπει να υπολογισεις ομως και εξοπλισμο σοβάρο.Δεν ξερω τι ειχες με το σκουτερ αν ειχες μπουφανακι εχει καλως αλλιως προσθεσε και αλλα €€€.Συν τα πρώτα έξοδα της μηχανης φαντάζομαι θα χρειαστεί ενα μικρο σερβις λαδακια φιλτρο ισως και λαστιχα. :confused:
Έξοδα είναι και αυτά και θα πρεπει να τα δωσεις καποια στιγμή συντομα.Αυτά στα λεω σαν ενας φοιτητης προς στον αλλον. :winka:
Παντως κοιτούσα και εγω το er6 και παρότι φαινεται-και λεγεται πως ειναι- τιμιο μηχανάκι οπως λές ειναι και σε πολύ καλες τιμές ωστόσο ουτε εμένα με ξετρελένει.Δες το πάντως
Στην τελική παντως παρε οποιο γουστάρεις.
Υ.Γ.
Α και μολις πάρεις το hornet βολτα γραψε και δυο λογακια πως σου φάνηκε γιατι κ μεις ψαχνόμαστε προς τα κει :beer:
kavouromana
24/05/2009, 09:14
Παρε αγορι μου ενα παλιοTransalp 2001-2003- 650- με 3000-3500 χιλιαρικακια να τα κανεις ολα και κυριως απροβληματιστα και να βρεις την υγιεια σου οπως χιλιαδες τοσοι αλλοι και ασε τους πειραματισμους.:wave2: :wave2:
Drapetsoniths
26/05/2009, 03:33
Λοιπον επιτελους το αυτοματο πουληθηκε και ειμαι ετοιμος να προχωρησω στην αγορα :a2:
Σχετικα με τον εξοπλισμο να πω οτι ειμαι κομπλε απο κρανακι και το μπουφαν θα αγοραστει αμεσα απο ξεχωριστο budget(θα ειναι η προσφορα της οικογενειας :) )
Τωρα για το transalp δεν νομιζω πως θα με καλυψει στον τροπο οδηγησης και δεν ειναι και το στυλ μοτο που θα γουσταρα να καβαλησω.Θα προτιμουσα κατι σε ποιο σπορ...
Να πω οτι οδηγησα το χορνετ φιλου μ(το καρμπιρατερατο '06) αλλα δεν εχει νοημα να πω εντυπωσεις ,καθως οι εμπειριες μου σε (δανεικες) σπορ μοτο μετριουνται στα δαχτυλα του ενος χεριου.Απλα διαστημοπλοιο :hypnotize .Παντως δεν ειχα προβλημα κινησης μεσα στην πολη με χαμηλες στροφες .Μια χαρα τραβαγε...
Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν γνωριζει κανεις καποιον αξιοπιστο μηχανικο ο οποιος να μπορει (με το αζημιωτο φυσικα) να ελεγξει μοτο σε μαντραδικο επι της Μιχαλακοπουλου.
Εχω βρει μια αξιοπρεπη περιπτωση αλλα ο τυπος μου λεει ''φερε οποιον θες να το δει αλλα ΕΔΩ''
Ο μηχανικος μου δεν υπαρχει περιπτωση να αφησει το συνεργειο του στον Πειραια για να κουβαληθει κεντρο ,οποτε οπως καταλαβαινετε υπαρχει θεμα...
SeNNinhA
26/05/2009, 08:54
Πάντως αυτό το "φέρε όποιον θες να το δει, αλλά ΕΔΩ" δεν μου αρέσει και πολύ. Εαν δεν είναι σούπερ ευκαιρία σε τιμή θα κοίταζα κάτι άλλο. Και εαν είναι πάλι σούπερ ευκαιρία σε τιμή θα ήμουν αρκετά καχύποπτος μιας και το κάθε μαγαζί βγάζει τουλάχιστον 500 ευρώ από κάθε πώληση. Αφού έχεις μετρητά έχεις το πάνω χέρι και σε παίρνει να κάνεις και παζάρια. Ψάξτο λίγο ακόμη.
Αν επιτρέπεται τι περίπτωση εχεις βρεί? Μαντράδικα μακριά καλύτερα απο ιδιώτη!
+10000000000 με τον senninha!?
και κάτι ακόμα τι κράνος έχεις?
Drapetsoniths
26/05/2009, 15:17
Το γνωστο ''ελεγχος εδω'' με παραξενεψε και εμενα αλλα το αιτιολογησε με την ελλειψη ασφαλειας της μοτο ,κατι που μου ακουγεται (καπως) λογικο.
Επισης οταν την μηχανη την δινει 5000 και με τιμες ιδιωτων 4800-5500 νομιζω πως ειναι αρκετα καλα(βεβαια απο την αλλη ειναι και ψιλουποπτο :confused: ).
Απο την αλλη ,καθως το budget μου ειναι μεχρι 4500 max(ανεβηκαμε λιγακι ,χαχα),με λιγα λεφτουλια στην ακρη για τα λαδοξυδα του, και ο εμπορος δεχεται να μου σπασει τα 500 ευρω σε 100αρια γραμματια ειναι καλη ευκαιρια.
Σαφως και δεν γουσταρω να πληρωνω μεσαζοντες αλλα αυτα τα 500 ευρω γραμματια ειναι μεγαλη διευκολυνση (δεδομενου πως σταματαω δουλεια το καλοκαιρι και δεν προκειται να μαζεψω αυτα τα λ7 μεχρι τον οκτωβρη :( ).
Btw το κρανακι ειναι ενα agv κλειστου τυπου
Δεν ξέρω φίλε μου επειδή όπως σου πα και γώ πρόσφατα απέκτησα το δικό μου!Πίστεψε με οτι γύρισα αρκετέσ φορέσ Μιχαλακοπούλου- Θηβών -Αχαρνών - Λαμπράκη κτλπ
Ένα κερατά έμπορο να μου λέει αλήθεια για αυτό που μου δίνει δεν έβρισκα!!
Τη μηχανή την έβλεπεσ και ήταν πχ κούκλα και οταν κοίταζες καλύτερα καταλάβαινες οτι δεν αξίζει τα λεφτά που το δίνει!!
Οπώς όμως είπα δεν ξέρω τι είδες κτλπ απλά σου εύχομαι να ναι ότι καλύτερο!!!
Το χεις δοκιμάσει σε ταχύτητες 140+ το κράνος???
Γιατί εγώ με ένα shoei raid ii που χω με πιασε πονοκέφαλος - που λέει ο λόγος!!!
υ.γ. μη ψαρώνεισ με τις δόσεις!! Ένας ιδιώτης μπορεί πολύ απλά να σου κόψει απο την τιμή τα 500 ή να σου βάλει και αυτός!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από asphyx
Δεν ξέρω φίλε μου επειδή όπως σου πα και γώ πρόσφατα απέκτησα το δικό μου!Πίστεψε με οτι γύρισα αρκετέσ φορέσ Μιχαλακοπούλου- Θηβών -Αχαρνών - Λαμπράκη κτλπ
Ένα κερατά έμπορο να μου λέει αλήθεια για αυτό που μου δίνει δεν έβρισκα!!
Τη μηχανή την έβλεπεσ και ήταν πχ κούκλα και οταν κοίταζες καλύτερα καταλάβαινες οτι δεν αξίζει τα λεφτά που το δίνει!!
Οπώς όμως είπα δεν ξέρω τι είδες κτλπ απλά σου εύχομαι να ναι ότι καλύτερο!!!
Το χεις δοκιμάσει σε ταχύτητες 140+ το κράνος???
Γιατί εγώ με ένα shoei raid ii που χω με πιασε πονοκέφαλος - που λέει ο λόγος!!!
υ.γ. μη ψαρώνεισ με τις δόσεις!! Ένας ιδιώτης μπορεί πολύ απλά να σου κόψει απο την τιμή τα 500 ή να σου βάλει και αυτός!!!
Συμφωνω απολυτα με οσα εγραψες φιλε μου!
SeNNinhA
27/05/2009, 10:13
Εαν είναι μόνο θέμα ασφάλειας τότε πέστου ότι θα την μεταφέρεις με τρέιλερ. Υπάρχουν αρκετοί εδώ που θα μπορούσαν να σε εξυπηρετήσουν. Να δούμε τι θα σου απαντήσει.... ;) ;) ;)
Πάντως εαν είναι για τα 500 ευρώ τότε και ο ιδιώτης είναι πιθανόν να σου πει Οκ για να του τα δώσεις αργότερα. Εγώ θα το έκανα πάντως κι ας υπήρχε η πιθανότητα να σε κυνηγούσα μετά.
Drapetsoniths
28/05/2009, 02:25
Χα χα καλο αυτο με το τρειλερ :rotflmao:
Παντως νομιζω πως ειναι πολυ πιο ευκολο να βρεθει ενας εμπιστος μηχανικος να το ελεγξει επι τοπου παρα να βρω καποιον με τρειλερ ,να το μεταφερω μαζι με καποιον απο την μαντρα κτλ...
Οσο για τα 500 ευρω γραμματιο απο ιδιωτη μου φαινεται λιγο δυσκολο καθως τα 5000 συνολικου κοστους της μηχανης δεν ειναι και αστρονομικο και θα βρεθουν πολλοι να τα δωσουν μετρητα.Αφηστε που δεν νομιζω εν ετη 2009 να υπαρχει εμπιστοσυνη....
εγώ φίλε μου πούλησα το δικό μου πριν κάμποσο καιρό 2600 και του έκανα 6 γραμμάτεια... οπότε δεν χάνεις αν βρείς κάτι απο ιδιώτη να ρωτήσεις.
Βέβαια παίζει και το θέμα κατα πόσο βιάζεται τα λεφτά ο πωλητής, εγώ π,χ, δεν τα βιαζόμουν
Μπά δεν τα διαθέτουν και πολλοί!!! Στη τελική μπορεί πάντα να στα κόψει τα 500!!
Άσχετο αλλά τελικά για ποιά μηχανή μιλάμε?
Δώσε στοιχεία μοντέλο χλμ χρώμα εξτρά κ ότι άλλο σου ρθει!!!
Drapetsoniths
28/05/2009, 14:52
Τελικα βρηκα απο χρυση ευκαιρια μαυρο gsr του 2006 με 21000χμ μανιταρια,καρινες,λαστιχα και ο τυπος το δινει 4500 ΣΥΖΗΤΙΣΙΜΑ.
Τον παιρνω τηλ και μου λεει πως το μοτο επειδη εχει πεσει μια φορα το μονο ελλατωμα που εχει ειναι πως εχει φυγει το χρωμα στο πισω πλαστικο.Αναφερει και ''δεχτος ελεγχος'', οποτε αν το υπολοιπο μοτο ειναι οκ παιρνει την αγουσα για τον μαστορα μου και αν παρω πρασινο φως το τσιμπαω....
Ποια ειναι η γνωμη σας για την ολη φαση?Τι λεφτα θα λεγατε να δωσω??Δεδομενου πως 4700-4800 συζητισιμα(δλδ 4500 :cool: ) δινουν τα αψογα gsr του 07....
Να και το φτερο που θελει βαψιμο (η φωτο ειναι απο το net)
164740
Να και το φτερο που θελει βαψιμο
τι "πεσιμο" ηταν αυτο που περιοριστηκε ολη η δυναμη σ'εκεινο το σημειο του φτερου?αυτο ειναι σαν γρατσουνια απο παρκαρισμα σε πυλωτη :rolleyes:
Drapetsoniths
28/05/2009, 15:41
Sorry λαθος μου που δεν το διευκρινισα...
απλα δειχνω ποιο πλαστικο γρατζουνιστηκε (η φωτο ειναι απο το net) για να εχετε εικονα για το κοστος του βαψιματος -επισκευης.Το εν λογω μηχανακι δεν το εχω δει....(αυριο)
LOUKILOUK
28/05/2009, 16:32
Καλα κανεις και το ψαχνεις απο ιδιωτη:winka: δεν υπαρχει περιπτωσει να βγεις κερδισμενος απο εμπορο...Απλα απο ιδωτη θα χρειαστεις ισως λιγο περισσοτερο ψαξιμο και λιγο υπομονη αναλογα με την τυχη σου και το ρευστο που διαθετεις...παζαρεψε το και δες οσα ποιο πολλα μπορεις...γνωμη μου ειναι οτι ειναι σημαντικο να δεις και τον ανθρωπο-ιδιοκτητη...συχνα μπορει να καταλαβεις πολλα...:winka:
Οτι και αν παρεις καλες βολτες και παντα ορθιος:wave2:
υ.γ.1 Ειχα την εντυπωση οτι τα μανστερακια ηταν λιγο φτηνοτερα και επισης εχω την εντυπωση οτι το συγκεκριμενο μοντελο ειναι πλεον αρκετα αξιοπιστο μετα απο τοσα χρονια στην παραγωγη...παραμενει βεβαια ιταλικο και οπως ολα τα ευρωπαικα εχουν "χαρακτηρα"... :winka: :bigcry:
υ.γ.2 Ειχα 6 χρονια ΚΤΜ και ξαναπηρα ΚΤΜ...βεβαια σαν φοιτητης ειχα και εγω γιαπωνεζικο :D
υ.γ.3 Κανονισε το κονδυλι που θα εγκρινει ο οικογενειακος προυπολογισμος για μπουφαν να ειναι σεβαστο, τουλαχιστον εξισου σεβαστο με την ασφαλεια σου...(αυτο το επιχειρημα ειναι πολυ δυνατο και αληθινο ταυτοχρονα :winka: )
Drapetsoniths
01/06/2009, 00:56
Παιδια οπως καταλαβαινετε απο το ποσες μερες εχω να γραψω....
ΤΟ ΠΗΡΑ!!!!!!:a2: :a2: :a25: :a08: :a08: :a54: :a54:
και εχω χ@στει απο την χαρα μου!!
Το ειδα Παρασκευη πρωι ,το πηγα σε μηχανικο μεσημερι και το μεταβιβασαμε την ιδια μερα.
Το γκαζι του με τρομαζει και παω παντα με μια πανω ,αλλα παρολα αυτα ειναι σαν παιχνιδι στην οδηγηση, οι ταχυτητες κουμπωνουν πανευκολα ,και εχει αρκετη ροπουλα απο χαμηλα(μεσα στην πολη βαζω μια τριτη και την ξεχναω)
Η τιμη που το πηρα 4200 και το μονο ελλατωμα ειναι πως το πλαστικο πισω ειναι ακριβως σαν αυτο που παρεθεσα πιο πανω(με την μονη διαφορα πως ειναι μαυρο και δεν φαινεται τοσο).
Ο μηχανικος μου λεει πως θελει 100 ευρω για να το βαψει, τι λετε??
Τωρα αμεση αγορα κρινεται ενας καλος συναγερμος και ενα δερματινο jacket(θα ανοιξω αντιστοιχο thread).Φωτος αυριο...:wave2:
SeNNinhA
01/06/2009, 09:31
100 ευρώ είναι κάπως τσιμπημένη τιμή αλλά όχι εκτός πραγματικότητας. Θα μπορούσες να βρεις και με 50 ευρώ. Εμένα στην Λάρισα μου βάφουν όλη την μηχανή με 200 ευρώ. ;) ;)
Καλοτάξιδο πάντα όρθιος κτλπ!!!
Για συναγερμό κοίτα τους elser και αν θες κάτι πιο ακριβό για να σαι και πιο ήσυχος scorpio αλλά πάει καμιά 300αρα!!!:beer:
GATOYLHS
01/06/2009, 16:04
Drapetsoniths καλοριζικο.πηρες ενα καλο μηχανακι σε εξευτελιστικη τιμη αρα εκανες την καλυτερη αγορα για σενα.το γκαζι του για αρχη μπορει να σου φαινεται απιστευτο αλλα γρηγορα θα το συνηθισεις.μην μπεις στο τρυπακι να το δοκιμαζεις στα φαναρια επειδη ετυχε να πεσεις σε καποιον ηλιθιο που σε προκαλει,αλλα να το χαρεις σε κοντινες εκδρομες κ στροφιλικια.
καλορίζικο και πάντα όρθιος φίλε μου :wave2: :beer:
Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος! :beer:
SeNNinhA
02/06/2009, 10:15
Καμιά φωτό δεν θα βάλεις?
;) ;)
Drapetsoniths
02/06/2009, 19:02
Ευχαριστω πολυ παιδια.:beer: :beer:
Ερχονται σε λιγο και οι φωτο!
Μολις εβαλα συναγερμο της scorpio μοντελο sri600 σε φιλο μου ηλεκτρολογο με 340 ευρω.Εφυγε ενα βαρος...
Παρατηρησα πως σε δυο σημεια που ακουμπανε οι λαιμοι και ο καταλυτης την καρινα εχει αρχισει να ''πορτοκαλιζει'' (κοινως να καιγεται).Υπαρχει καποιο θερμομονωτικο που να μπορω να βαλω στο σημειο επαφης ???
Γειτονα καλοριζικο και παντα ορθιος
Αν και ηθελα να παρεις sv650...
Drapetsoniths
04/06/2009, 23:39
Εβγαλα και μια προχειρη φωτο....(παρατηρηστε το κουτι μου διπλα να καταλαβετε ποση προσοχη λαμαβανει τις τελευταιες ημερες)
Κουκλι δεν ειναι????:a07:
165511
Drapetsoniths
04/06/2009, 23:50
Φαινεται και στην καρινα το ενα καψιμο που ελεγα...
Καμια γνωμη???Θερμομονωτικο και σπρευ????(μην βαρατε , δεν πολυφαινεται το σημειο εκεινο):D
Εχθες αργααααα το βραδυ τολμησα δειλα δειλα την πρωτη μου βολτα μεχρι την Κορινθο (ηταν αδειος ο δρομος κ ετσι ειχα το κεφαλι μου ησυχο)
Αυτο που εχω να πω ειναι πως χωρις ζελατινα ΤΕΡΑΣ ταξιδι ανω των 150-160 δεν νοειται!!
Μαλλον ειναι καιρος να παρω και ενα κρανος της προκοπης(φιλε asphyx κατι ηξερες).Εχετε καποια προταση για γερο κρανος με καλη αεροδυναμικη για γυμνο μεχρι 250 - 300 euro max(ιντερνετικη η μη αγορα)
Απο δερματινο αποφασισα (αφου το δοκιμασα φυσικα) το tx1 της alpinestars.
Μαυρο και ψιλοκυριλε μπορεις να πας και για ενα ποτακι χωρις να σε δειχνουν και να σχολιαζουν ''αλητης μηχανοβιος'':smokin:
Το βρηκα στο μοτοδικτυο 350 και στο motorama.it 270 χωρις τα μεταφορικα.Τι λετε??
PS γειτονα nazgul θα υπαρχει και μια ποικιλια!Προχθες ειδα ενα μπορντω GSR παρκαρισμενο στην γειτονια μου αλλα τελικα ηταν επισκεπτης.Παντως χωρις πλακα στην περιοχη μας δεν εχω πετυχει καποιο sv.Περυσι ειχε ενας ενα μαυρο κουκλι 650στην γειτονια μου αλλα το πουλησε για τα ματια ενος 929
Αυτο που εχω να πω ειναι πως χωρις ζελατινα ΤΕΡΑΣ ταξιδι ανω των 150-160 δεν νοειται!!
Μαλλον ειναι καιρος να παρω και ενα κρανος της προκοπης(φιλε asphyx κατι ηξερες).Εχετε καποια προταση για γερο κρανος με καλη αεροδυναμικη για γυμνο μεχρι 250 - 300 euro max(ιντερνετικη η μη αγορα)
Απο δερματινο αποφασισα (αφου το δοκιμασα φυσικα) το tx1 της alpinestars.
Μαυρο και ψιλοκυριλε μπορεις να πας και για ενα ποτακι χωρις να σε δειχνουν και να σχολιαζουν ''αλητης μηχανοβιος'':smokin:
Το βρηκα στο μοτοδικτυο 350 και στο motorama.it 270 χωρις τα μεταφορικα.Τι λετε??
Shoei xr1000 αλλά στη τιμή που λές μόνο μέσω ιντερνετ και γω όταν θα χω φράγκα αυτό θα πάρω!!!
Για δερμάτινο με τα λεφτά που λές απο ίντερνετ παίζει να βρέις το rc-1 αλλά θα λένε ο αλήτης ο μηχανόβιος που βαράει πρέζα κ μετά πάει κ πέφτει απάνω σε αθώα αυτοκίνητα!!:smokin: :smokin:
Όσο για αυτό με τη ζελατίνα δεν άκουγες να πάρεις sv650s :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Drapetsoniths
05/06/2009, 00:50
Για το xr1000 εχω ακουσει πως δεν ειναι το πιο αθορυβο συγκρινομενο με arai....
Το RC1 εκτος του οτι εχει και αυτο το κατι του πρεζακια-τσαντακια-κοντρακια :D :D εχει και κανα 100αρικο ακριβοτερα στο νετ(για εδω δεν θα το τολμησω καν να ρωτησω)
Χαχα μαλλον ειμαι 4κυλινδρος addict.Αυτο το ουρλιαχτο.....
Η ζελατινα το ασχημαινει απιστευτα το αλητακι μου και θα μπαινει μονο για ταξιδια.
Παντως μαλλον διαλεξα την χειροτερη εποχη να το παρω.Αυριο γραφω και το μονο που σκεφτομαι ειναι η διαδρομη Πειραιας -Ζωγραφου...
:nono: :nono: :nono:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
εγω εχω το arai viper και οδηγω
v-strom περιπου το ιδιο φερινγκ
εχουμε απο την εμπειρια μου
το soei xr1000 ειναι μακραν το
πιο αθορυβο (απο οσα εχω δοκιμασει)
το ειχα για 4 μερες
και το δοκιμασα και στην
πολη και στην αττικη οδο αλλα το
εδωσα πισω γιατι δεν εβγαζε ολα
τα μαξιλαρια για πλυσιμο και δεν
καθοταν τοσο καλα στην κεφαλα μου:D
το viper ειναι αρκετα πιο θορυβωδες
απο το xr1000 λογω των αεραγωγων
στη ζελατινα και των πλαινων καπακιων
της arai αλλα παλευεται !!:wave2:
απο άλλο topic όλοι αυτά λένε
Drapetsoniths
05/06/2009, 17:40
Ενδιαφερων ... μπορεις να ποσταρεις το thread?
LOUKILOUK
05/06/2009, 17:58
καλοταξιδο και παντα ορθιος...:beer: :wave2:
Drapetsoniths
05/06/2009, 21:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
καλοταξιδο και παντα ορθιος...:beer: :wave2:
Thanx:D
:wave2:
Ενδιαφερων ... μπορεις να ποσταρεις το thread?
Δέν είναι το ίδιο thread αλλά αυτό είναι καλύτερο
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=81191
kostasiour
15/06/2009, 14:00
Το αντιστοιχο του XR-1000 της arai ειναι το Chaser
-πιο θορυβώδες απ'ότι λένε αλλα με καλό εξαερισμό.
και μπορείς να το βρεις εδώ με κανα 320 euro
http://www.bikersbargains.co.uk/index.php?cPath=9_19_23&osCsid=59f5dcfbbdc19b50803439dcbd9f8d61
Drapetsoniths
15/06/2009, 21:25
Thnx για το λινκ!!:beer:
Κοιταχτε τι βρηκα οπως εψαχνα για ελαστικα.....
http://www.mandp.co.uk/searchResults.aspx?style=0&kw=shoei%20xr%20caster&tier1=Clothing%20and%20Helmets
....τα XR1000(μοντελα CASTER) με 200 λιρες!!:winka:
Που σαι?Να σε πώ το ΤΧ-1 το πήρες τελικά?Που το βρήκες 350??Στην Καλλιρόης??
Drapetsoniths
16/06/2009, 02:37
Παραγγειλαμε με ενα φιλο απο motorama 270+20 μεταφορικα.
Στην καλλιροης ειδικη τιμη για 2 κομματια 350 το καθενα.
Τελικα ομως η καλυτερη προσφορα ηταν στη μοτοδυναμικη στη θησεως που μας τα αφηνε και τα 2 jacket 660 ευρω!!(+καλυτερη εξυπηρετηση)
Παραγγειλαμε με ενα φιλο απο motorama 270+20 μεταφορικα.
Στην καλλιροης ειδικη τιμη για 2 κομματια 350 το καθενα.
Τελικα ομως η καλυτερη προσφορα ηταν στη μοτοδυναμικη στη θησεως που μας τα αφηνε και τα 2 jacket 660 ευρω!!(+καλυτερη εξυπηρετηση)
Τα μεταφορικά ήταν 20 στον καθένα??Γιατι εμένα μου βγάζει 43ευρω μεταφορικά!!!
Για πές τρόπος πληρωμής, χρόνος παράδοση?? Το παρήγγειλες μέσω του σίτε ή πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο??
Πέρα απο τα 270 +μεταφορικά δεν έχει τίποτα μ@λ@κιες με φόρους κτλ???
Όλο απορίες είμαι αλλά δεν ξέρω απο αγορές ιντερνετ!!!!
Drapetsoniths
16/06/2009, 21:46
Σωστος .Η μαγκια ειναι πως ειτε 1 κομματι παραγγειλεις ειτε 2 τα ιδια μεταφορικα σου βαζει-δοκιμασε το.
Οποτε μας βγηκε ενα συνολο 270+270+40=580 ευρω τα 2 jacket δηλ. 290 το κομματι!
Τροπο πληρωμης κλασσικα με paypal αλλα νομιζω εχει και επιλογες Visa οπου λογικα θα μπορεις να χρησιμοποιησεις καποια καρτα prepaid (πχ Κυπρου) ή ακομα απλουστερα εχει και αμεση καταθεση σε λογαριασμο οπου μετα λογικα θα τους ειδοποιεις με mail .Ολα μεσα απο φορμα στο site.
Απλα πριν κανεις την παραγγελια στειλε ενα mail να ρωτησεις αν υπαρχει σε stock το νουμερο σου.
Φοροι δεν παιζουν standard καθως μιλαμε για ενωμενη ευρωπη(sic):D
Τωρα για χρονο αποστολης μην μασας ,το πολυ στην εβδομαδα θα το εχεις!
Αντε βρε,καλοφορετο!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: