View Full Version : Yπερχειλιση καρπυρατερ ΣΟΣ
Γεια σας ,εβαλα μπροστα τη μηχανη στις 8.00 κ πηγα δουλεια κ ολα καλα.Μετα στις 14.00 κ ολα καλα.Μετα ομως στις 22.00 κ ενω ειχα την βενζινη στο off ,την βαζω on παω να βαλω μπροστα κ αρχισε να τρεχει πολυ βενζινη απο κατι σωληνακια κοντα στο δεξι ψαληδι.Ισως τοχα παθει κ παλια κ χτυπησα το καρμπυρατερ με κατσαβηδι κουνησα κ τη μηχανη κμαλλον εφυγε το σκουπηδακι κ ολα οκ.Τωρα δεν βλεπω ομως φως.Γεια ριχτε τα φωτα σας παρακαλω.
sakisvolos
08/05/2009, 22:28
Καθαρίζεις το καρμπυρατέρ και μάλλον θα είναι εντάξει μετά από σκουπιδάκι θα είναι!
Υ.Γ. Τι μηχανή είναι???:confused:
thanks.Honda fmx650.To exω 3 xronia 16000klm
sakisvolos
08/05/2009, 22:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
thanks.Honda fmx650.To exω 3 xronia 16000klm
Άνοιξε το και καθάρισε το το ίδιο μηχανάκι έχω κι εγώ και έχω το service manual
αν χρειαστείς καμιά πληροφορία στείλε πμ!
stefanos
08/05/2009, 23:06
και δεν υπάρχει λόγος να κλείνεις την βενζίνη.
θΑ ΤΟ ΠΑΩ για καθαρισμο στο μηχανικο μου.Λες να βαλω το dynojet kit επι της ευκαιριας με κν φιλτρο αλλα με στανταρ εξατμισεις??
Καλα λες δε θα το κλεινω , Θα το κλεινω μονο οταν δε θακινηθει γιακαμια βδομαδα, σωστος??
Βαλβιδες θελει ανα 10.000κλμ η ανα 6.000κλμ??μια κ εισαι κατοχος?
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
και δεν υπάρχει λόγος να κλείνεις την βενζίνη.
γλιτωνεις λιγη βενζινη ετσι, εγω παντα την κλεινω :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
γλιτωνεις λιγη βενζινη ετσι, εγω παντα την κλεινω :winka:
Εγω την κλεινω , για κατι σαναντικλεπτικο συστημα.Εχουμε πιασει κλεφτη ετσι σε wr200 poy denkleidvne το τιμονι.του μεινε στα 50 μετρα κ εφαγε τοσο ξυλο απο 3 ατομα που ουτε στην αστυνομια δεν τον πηγαμε.Εφαγε ξυλο για 200 κλεμενα μηχανακια, προ 10ετιας.
sakisvolos
08/05/2009, 23:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
θΑ ΤΟ ΠΑΩ για καθαρισμο στο μηχανικο μου.Λες να βαλω το dynojet kit επι της ευκαιριας με κν φιλτρο αλλα με στανταρ εξατμισεις??
Καλα λες δε θα το κλεινω , Θα το κλεινω μονο οταν δε θακινηθει γιακαμια βδομαδα, σωστος??
Βαλβιδες θελει ανα 10.000κλμ η ανα 6.000κλμ??μια κ εισαι κατοχος?
Έχεις πμ!:winka: