View Full Version : Πάει και εγώ....
Kazolinos
23/09/2009, 13:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
Τον ήπια παίδες. Έκλεισε η ασφαλιστική του γέρου και πάω μέσω επικουρικού...
Καλά 30ντα μου
:(
Το ειχα περασει και εγω αυτο....
μην ανησυχεις...αλλα μην βιαζεσαι...θα τα παρεις κανονικα απ το επικουρικο...
:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
O πατέρας μου, ενσυνείδητα, με το που έγινε 65 παρέδωσε το δίπλωμά του γιατί δεν ήθελε να προκαλέσει κάποιο δυσάρεστο γεγονός, όπως ο ίδιος λέει. Και μάλιστα ξεχέζει και συνομίληκούς του (70+) που επιμένουν να νομίζουν ότι τα αντανακλαστικά τους είναι άρριστα.
Εγώ, προσωπικά, δεν ξέρω κάποιον άλλο να έχει πράξει κάτι τόσο υπεύθυνο όσον αφορά στην οδική ασφάλεια.
Μπραβο του!Και εμενα 65 ειναι αλλα κοιμαται στο τιμονι πλεον...Σκεφτομαι να παω να τον καταδωσω...:wacko:
fotisdragon
30/09/2009, 01:05
Ρε παιδιά, είπα να μη ποστάρω αλλά δε κρατιέμαι...
Μου ανέβηκε η πίεση βραδιάτικα...
Διάβασα τη προανακριτική που έχω στα χέρια μου, και είδα τη κατάθεση του γέρου
Άκουσον άκουσον, ισχυρίζεται οτι "βοήθησε όπως μπορούσε" !!!
Που αν δε τον πετύχαινα στη τροχαία για τις καταθέσεις δε θα ήξερα πως είναι η φάτσα του!!!!!
#$%@!%^&#(*)&!@#_!&*!$!#$!$%!%*&#_!*$&_!*&!!!!!! :mad: :mad: :mad:
μουν0π@ν@ φιλε...
και μένα ένας που με εγκατέλειψε χωρίς δεύτερη σκέψη είχε καταθέσει ότι κατέβηκε από το αμάξι κιόλας και προσέφερε βοήθεια :yuck: γ@μησε τον :evil:
bros400pgm
30/09/2009, 14:35
Ρε παιδιά, είπα να μη ποστάρω αλλά δε κρατιέμαι...
Μου ανέβηκε η πίεση βραδιάτικα...
Διάβασα τη προανακριτική που έχω στα χέρια μου, και είδα τη κατάθεση του γέρου
Άκουσον άκουσον, ισχυρίζεται οτι "βοήθησε όπως μπορούσε" !!!
Που αν δε τον πετύχαινα στη τροχαία για τις καταθέσεις δε θα ήξερα πως είναι η φάτσα του!!!!!
#$%@!%^&#(*)&!@#_!&*!$!#$!$%!%*&#_!*$&_!*&!!!!!! :mad: :mad: :mad:
Και επειδη βοηθησε τι σημαινει ρε?
Αμα ειναι να βγαλουμε και εμεις τιποτα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γ@μ@ τον μωρε τον μιναρα...............παρε ο,τι μπορεις και ξεχασε το:beer: :beer: :beer:
fotisdragon
30/09/2009, 22:12
Δε ξέρω ρε Κοσμά, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσω ότι έγινε. Θα το ξεπεράσω κάποτε, αλλά δε θα το ξεχάσω ποτέ.
(Σημείωση: Έχεις ακόμα κάτι πράγματα μου.. τα θέλω έ!! :P )
fotisdragon
07/07/2010, 08:13
Γεια χαρά νταν συμφορουμίτες. Έχουμε και λέμε :
08/05/09 με κλείνει ο γέρος, πέφτω πάνω του, γ@μι3ται το μηχανάκι κ το χέρι μου.
26/06/09 βγάζω το γύψο και ξεκινάω αποθεραπεία
21/09/09 κλείνει η ασφαλιστική του γέρου
30/09/09 Επιτέλους παίρω τη προανακριτική στα χέρια μου (Δικαστήρια κλπ είναι κλειστά το καλοκάιρι)
08/01/10 Καταθέτεται η αγωγή κατά του γέρου και του επικουρικού. Ορίζεται δικάσιμος 04/06/2010
04/06/10 Την μέρα που είναι η δίκη μου ξεκινάνε απεργιακές κινητιποιήσεις οι δικηγόροι. Δε γίνεται δίκη, περιμένω να τελειώσουν οι απεργίες για να μάθω νέα ημερομηνία.
25/06/10 Με παίρνουν τηλεφωνο για να μου παραδώσουν κλητήριο για τη ποινική δίκη του γέρου. Λίγες μέρες μετά, έρχεται το χαρτί σπίτι μου. Το ποινικό του έχει οριστεί για τις 04/05/11.
Σήμερα, με παίρνει ο δικηγόρος μου και μαθαίνω οτι η δίκη μου πήρε ημερομηνία εκδίκασης 26/01/11. Και έχουμε ψωμί ακόμα....
fotisdragon
07/07/2010, 08:20
Εντωμεταξύ, είμαι πολύ "κάπως" ψυχολογικά ένα χρόνο τώρα, είπα μήπως πάρω κανα μεταχειρισμένο αλλά δε μου δίνουν δάνειο ούτε για παπί, εχω ξεχάσει να οδηγώ αφού η μόνη μου επαφή πλέον είναι με το παπί της δουλειάς (εντάξει πάντως, εκεί έχω γίνει "τιμόνι xD ), τόσο καιρό μετά ούτε που έχω βάλει καμιά αγγελία να σπρώξω ότι μου έμεινε τουλάχιστον, και ξεχνιέμαι παίζοντας στο pc SBK X...
Λέτε να φταίει ένα μαύρο γατάκι που μάζεψα σπίτι μου 2 μήνες πρίν τρακάρω και το έχω ακόμα;;;;
κατ'αρχην ποτε ξανα και σιδερενιος. τα λεφτα θα τα παρεις αν και λιγο καθηστερημενα. ειχα και γω τετοιο περιστατικο με ασφαλιστικη που εκλεισε και τα πηρα κανονικα. για τα αλλα εγω εχω να πω τα εξεις
οταν τρεχουμε προκαλουμε τη τυχη μας
παντα θα πεταχτει ενας ασχετος απο το πουθενα γι'αυτο πρεπει πρωτα εμεις να προσεχουμε τις απροσεξιες των αλλων γιατι οτι εξοπλισμο και να εχουμε εμεις ειμαστε εκτεθημενοι και οχι οι κουτακιδες.
και εδω θα κανω μια ερωτηση. ποιος απο ολους μας φοραει ολον αυτο τον εξοπλισμο οταν παει στο περιπτερο της γειτονιας η στο πιο κοντινο σουπερ μαρκετ ???? η εκει δεν υπαρχει κινδυνος? και επειδη εγινε αναφορα σε ντελιβεραδες. εγω δεν εχω δει κανεναν να φοραει τουλαχιστον σωστο κρανος. τα ματια μας 14000 λοιπον
οσο για το γατακι η γνωμη μου ειναι οτι κανενα ζωακι που μαζεψαμε δεν εχει κακια μεσα του για μας και σιγουρα δε θελει το κακο μας οτι χρωμα και να ειναι. αυτα.
καλη τυχη φιλε μου και ευχομε αλλη μια φορα ποτε ξανα και οταν με το καλο ξαναπαρεις το μηχανακι που ονειρευεσαι να κανεις πολους και γρηγορους γυρους στις σερρες
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
fotisdragon
12/07/2010, 19:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από K5_N
κατ'αρχην ποτε ξανα και σιδερενιος. τα λεφτα θα τα παρεις αν και λιγο καθηστερημενα. ειχα και γω τετοιο περιστατικο με ασφαλιστικη που εκλεισε και τα πηρα κανονικα. για τα αλλα εγω εχω να πω τα εξεις
οταν τρεχουμε προκαλουμε τη τυχη μας
παντα θα πεταχτει ενας ασχετος απο το πουθενα γι'αυτο πρεπει πρωτα εμεις να προσεχουμε τις απροσεξιες των αλλων γιατι οτι εξοπλισμο και να εχουμε εμεις ειμαστε εκτεθημενοι και οχι οι κουτακιδες.
και εδω θα κανω μια ερωτηση. ποιος απο ολους μας φοραει ολον αυτο τον εξοπλισμο οταν παει στο περιπτερο της γειτονιας η στο πιο κοντινο σουπερ μαρκετ ???? η εκει δεν υπαρχει κινδυνος? και επειδη εγινε αναφορα σε ντελιβεραδες. εγω δεν εχω δει κανεναν να φοραει τουλαχιστον σωστο κρανος. τα ματια μας 14000 λοιπον
οσο για το γατακι η γνωμη μου ειναι οτι κανενα ζωακι που μαζεψαμε δεν εχει κακια μεσα του για μας και σιγουρα δε θελει το κακο μας οτι χρωμα και να ειναι. αυτα.
καλη τυχη φιλε μου και ευχομε αλλη μια φορα ποτε ξανα και οταν με το καλο ξαναπαρεις το μηχανακι που ονειρευεσαι να κανεις πολους και γρηγορους γυρους στις σερρες
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Φίλε μου σε ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και τις ευχές καταρχάς, κατα δεύτερον, δε ξέρω αν διάβασες τη περιγραφή του ατυχήματος (αν και ίσως δε το ανέφερα, δε θυμάμαι), ΔΕΝ έτρεχα. Το σχέδιο ήταν χελωνάτο στο δρόμο, πίσω απο τα 2 αυτοκίνητα με τα τρέιλερ για να γλυτώσω και βενζίνη, και έπειτα ξεσάλωμα στις Σέρρες. Τον είδα το γέρο, τον είδα το μπ0ύστη να κοιτάει το αντίθετο ρεύμα δεξιά και στο ρεύμα μου, και εκεί που έκοψα και είπα, "εντάξει δε θα βγεί, περνάμε", μου πετάχτηκε μπροστά μου... Τι abs, τι ακτινικές, τι υψηλής και αν έχεις εκεί, δε σταματάς και με 20 αν πηγαίνεις... Το μόνο που πρόλαβα να κάνω και ΕΥΤΥΧΩΣ που ήξερα να το κάνω ήταν τρελλό counter steering μπας και αποφύγω το μπαμ, και ΕΥΤΥΧΩΣ δεν έσκασα πάνω σε καμιά κωλώνα του αλλά έφυγα πάνω απο το καπώ του.
Τα υποθετικά "αν" με βασανίζουν μέχρι και σήμερα (αν δεν είχαν αργήσει τα παιδιά 20 λεπτά στο ραντεβού, αν δε φευγαν τα αυτοκίνητα πιο μπροστά και με περίμεναν να δέσω το κράνος, αν έκοβα τελείως, άν έσκαγα στη πόρτα του, άν κοκκάλωνα το μπροστινό και έσκαγα απο κάτω του, αν....., αν....., αν....), αλλά το μόνο που μπορώ κάνω τώρα είναι να τα βγάζω απο το κεφάλι μου, και πιο δυνατός πλέον να σκέφτομαι το αύριο.
Εγώ μίλησα για διανομείς, μιας και 6 χρόνια τώρα αυτό κάνω, και εκεί είναι το τραγικό της όλης κατάστασης, είμαι με το Ti-Tech και τη cordura Dainese στη δουλειά, και 6 χρόνια τώρα δεν έχω ακουμπήσει άνθρωπο, πάντα ήμουν πιο "μπροστά" απο το κάθε ζώο και απέφευγα τα χειρότερα. Τι να πώ, να ήταν οτι είχα το μυαλό μου αλλού, να πω οτι μου το χρώσταγε 6 χρονια τώρα να τη φάω έτσι, τι να πώ πια δε ξέρω.
Το μόνο που μου δίνει παρηγοριά πλέον είναι να ζαχαρώνω το άσπρο μπλε Daytona SE και να κάνω υπομονή...
Υπομονή και βλέπουμε...
(Btw, στο περίπτερο της γειτονιάς πάω με τα πόδια... Όχι τπτ άλλο, έκανα κοιλίτσα και δε θα μπαίνει η στολή.... ;) :rotflmao: )
:wave2:
πάνω-κάτω τα ίδια πέρασα κι εγώ μαζί σου και πήρα τα λεφτά 2+ χρόνια μετά το τράκο.
υπομονή και καλή δύναμη :wave2:
devil's animal
13/07/2010, 02:03
Γεια χαρά νταν συμφορουμίτες. Έχουμε και λέμε :
08/05/09 με κλείνει ο γέρος, πέφτω πάνω του, γ@μι3ται το μηχανάκι κ το χέρι μου.
26/06/09 βγάζω το γύψο και ξεκινάω αποθεραπεία
21/09/09 κλείνει η ασφαλιστική του γέρου
30/09/09 Επιτέλους παίρω τη προανακριτική στα χέρια μου (Δικαστήρια κλπ είναι κλειστά το καλοκάιρι)
08/01/10 Καταθέτεται η αγωγή κατά του γέρου και του επικουρικού. Ορίζεται δικάσιμος 04/06/2010
04/06/10 Την μέρα που είναι η δίκη μου ξεκινάνε απεργιακές κινητιποιήσεις οι δικηγόροι. Δε γίνεται δίκη, περιμένω να τελειώσουν οι απεργίες για να μάθω νέα ημερομηνία.
25/06/10 Με παίρνουν τηλεφωνο για να μου παραδώσουν κλητήριο για τη ποινική δίκη του γέρου. Λίγες μέρες μετά, έρχεται το χαρτί σπίτι μου. Το ποινικό του έχει οριστεί για τις 04/05/11.
Σήμερα, με παίρνει ο δικηγόρος μου και μαθαίνω οτι η δίκη μου πήρε ημερομηνία εκδίκασης 26/01/11. Και έχουμε ψωμί ακόμα....
ετσι ειναι αυτα τα πραγματα, δυστυχως.:(
και εγω μετα απο 3 χρονια, επειτα απο εφεσεις κλπ...πηρα τα λεφτα και (μαζι με την αμοιβη δικηγορου) μου βγηκαν σχεδον οσα μου εδιναν στον συμβιβασμο στην αρχη..:rolleyes:
Υπομονή φίλε μου, θα έρθει ο καιρός που θα πάρεις τα λεφτά σου και θα πάρεις και μηχανάκι! Για το γέρο δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα ελπίζω τουλάχιστον να μην οδηγεί ακομα :confused: :rolleyes:
Τα "ΑΝ" τι τα σκέφτεσαι ρε? Μηχανή οδηγείς, ξέρεις πως είναι αυτά τα πράγματα, κάθε μέρα που περνάει προστίθενται 50 ΑΝ στο ενεργητικό μας! Είναι θαύμα το πως δεν πέφτουμε καθημερινά! :cry:
Όσο για το μηχανάκι σου, πούλα ότι πουλιέται, δες τα οικονομικά σου και σιγά σιγά κάνε βλέψεις για το επόμενο, άντε τι κάθεσαι :winka:
...
Εγώ μίλησα για διανομείς, μιας και 6 χρόνια τώρα αυτό κάνω, και εκεί είναι το τραγικό της όλης κατάστασης, είμαι με το Ti-Tech και τη cordura Dainese στη δουλειά...
Θυμάμαι να ανοίγω την πόρτα να παραλάβω την μπριζόλα και να βλέπω εναν τυπάκο με dainese και AGV ακριβό κράνος και να μένω μαλάκας :look: Ωραίες εποχές φίλε :beer: :beer:
fotisdragon
13/07/2010, 21:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Τα "ΑΝ" τι τα σκέφτεσαι ρε? Μηχανή οδηγείς, ξέρεις πως είναι αυτά τα πράγματα, κάθε μέρα που περνάει προστίθενται 50 ΑΝ στο ενεργητικό μας! Είναι θαύμα το πως δεν πέφτουμε καθημερινά! :cry:
Θυμάμαι να ανοίγω την πόρτα να παραλάβω την μπριζόλα και να βλέπω εναν τυπάκο με dainese και AGV ακριβό κράνος και να μένω μαλάκας :look: Ωραίες εποχές φίλε :beer: :beer:
Έχεις δίκιο, δε πέρνετε χαμπάρι , επαναλαμβάνω, ΔΕ πέρνετε χαμπάρι τι βλέπω κάθε μέρα στη δουλειά. Που να δούλευα Αθήνα δηλαδή... :cry:
Αν μένεις Πάτρα εγώ ήμουν ο διανομέας, 1000% :lol:
Ήδη ξεκόλλησα απο το καθισιό, λίγο σπρώξιμο ήθελα. Σας ευχαριστώ θερμότατα όλους για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση.
Και επαναλαμβάνω αυτο που είχα πεί πρίν απο ένα χρόνο, όταν πάρω το καινούριο κερνάω καφεδάκι...
:beer:
το δικο μου καφεδακι γινετε να το παραλαβω στις 26 του μηνα που μαλλον θα ειμαι πατρα?:smilea:
SuzukiK8gr
08/11/2010, 10:26
Φίλε μου σε ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και τις ευχές καταρχάς, κατα δεύτερον, δε ξέρω αν διάβασες τη περιγραφή του ατυχήματος (αν και ίσως δε το ανέφερα, δε θυμάμαι), ΔΕΝ έτρεχα. Το σχέδιο ήταν χελωνάτο στο δρόμο, πίσω απο τα 2 αυτοκίνητα με τα τρέιλερ για να γλυτώσω και βενζίνη, και έπειτα ξεσάλωμα στις Σέρρες. Τον είδα το γέρο, τον είδα το μπ0ύστη να κοιτάει το αντίθετο ρεύμα δεξιά και στο ρεύμα μου, και εκεί που έκοψα και είπα, "εντάξει δε θα βγεί, περνάμε", μου πετάχτηκε μπροστά μου... Τι abs, τι ακτινικές, τι υψηλής και αν έχεις εκεί, δε σταματάς και με 20 αν πηγαίνεις... Το μόνο που πρόλαβα να κάνω και ΕΥΤΥΧΩΣ που ήξερα να το κάνω ήταν τρελλό counter steering μπας και αποφύγω το μπαμ, και ΕΥΤΥΧΩΣ δεν έσκασα πάνω σε καμιά κωλώνα του αλλά έφυγα πάνω απο το καπώ του.
Τα υποθετικά "αν" με βασανίζουν μέχρι και σήμερα (αν δεν είχαν αργήσει τα παιδιά 20 λεπτά στο ραντεβού, αν δε φευγαν τα αυτοκίνητα πιο μπροστά και με περίμεναν να δέσω το κράνος, αν έκοβα τελείως, άν έσκαγα στη πόρτα του, άν κοκκάλωνα το μπροστινό και έσκαγα απο κάτω του, αν....., αν....., αν....), αλλά το μόνο που μπορώ κάνω τώρα είναι να τα βγάζω απο το κεφάλι μου, και πιο δυνατός πλέον να σκέφτομαι το αύριο.
Εγώ μίλησα για διανομείς, μιας και 6 χρόνια τώρα αυτό κάνω, και εκεί είναι το τραγικό της όλης κατάστασης, είμαι με το Ti-Tech και τη cordura Dainese στη δουλειά, και 6 χρόνια τώρα δεν έχω ακουμπήσει άνθρωπο, πάντα ήμουν πιο "μπροστά" απο το κάθε ζώο και απέφευγα τα χειρότερα. Τι να πώ, να ήταν οτι είχα το μυαλό μου αλλού, να πω οτι μου το χρώσταγε 6 χρονια τώρα να τη φάω έτσι, τι να πώ πια δε ξέρω.
Το μόνο που μου δίνει παρηγοριά πλέον είναι να ζαχαρώνω το άσπρο μπλε Daytona SE και να κάνω υπομονή...
Υπομονή και βλέπουμε...
(Btw, στο περίπτερο της γειτονιάς πάω με τα πόδια... Όχι τπτ άλλο, έκανα κοιλίτσα και δε θα μπαίνει η στολή.... ;) :rotflmao: )
:wave2:
+1000