PDA

View Full Version : Agv Stealth ???

The_Scientist
10/05/2009, 16:20
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ :),

θα ήθελα τη γνώμη σας για το παραπάνω κρανάκι, ειδικά από παιδιά που το έχουν φορέσει..

Επίσης αντιπροτάσεις στα ίδια πάνω κάτω χρήματα είναι ευπρόσδεκτες.

MikeG
10/05/2009, 16:28
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=38125&highlight=Stealth

sotos_koz
11/05/2009, 10:12
kalimera to eixa kai to edwsa. ti mou arese elafri me wraia oratotita. ti den mou arese thampoma zelatinas se broxi pono sta aftia giati telika mou hnta steno kai thorivo kai aera sto esoteriko.

manhunter
11/05/2009, 10:15
Λοιπόν

Το έχω κανά χρόνο το κράνος, αλλά σαν δευτερο από τον Σεπτέμβρη του 2008, όπου αγοράστηκε το Shoei.

Επειδή υπάρχει και μέτρο σύγκρισης, θα σου πω αναλυτικά.

Αν το πάρεις από Ελλάδα, μην το πάρεις.
Το έχουν ακριβά ακόμα.

Ποιότητα κατασκευής, πολύ μέτρια συγκριτικά με του Shoei.

Εξαερισμός καλός, αλλά όχι σαν το xr1000.

Χάλια ζελατίνα, και κακός μηχανισμός.

Ελαφρύ, ωραίο design.

Στα πολλά, πολύ χειρότερο του shoei.

Moυ έχουν φύγει κάποιες σίτες από τους αεραγωγούς, και το χρώμα φευγει για πλάκα

Αν το πάρεις κάτω από 200, αβλεπί.

Αν έχεις σκοπό να σκάσεις 300άρα, πάρε από έξω με λίγα παραπάνω ένα shoei.

super_toto
11/05/2009, 10:30
Συμφωνώ με τους προηγουμενους. Δεν αξίζει 300+ που το πουλάνε εδώ. Αν το πάρεις απο ιντερνετ σε χαμηλώτερη τιμη όμως είναι οκ.

Το καλό είναι ότι είναι πανάλαφρο. Πολύ καλή εφαρμογή. Η ζελατίνα θολώνει όντως πολύ αλλά το αντιπαρέρχεσαι με αντιθαμβωτικό.
Κι εμένα μου έχει φύγει μια σίτα απο τον εξαερισμό και εχει γεμίσει γρατζουνιές χωρίς να μου έχει πεσει ποτε.

Μεγάλο μείον αν κάνεις ταξίδια ο θόρυβος. Πολύ θόρυβος εγώ δεν την παλεύω χωρίς ωτοασπιδες με το stealth.

IPL
01/07/2009, 19:25
Τι λέτε ρε παιδιά; Πού μπορείς να το βρεις πιο φτηνό Ευρώπη κάτω από 300; Εγώ το μόνο που έχω βρει είναι 300 ευρώ με ζελατίνα δώρο. Που υπάρχει πιο φτηνό (μιλάμε για Ευρωπαικά sites);

kyko
01/07/2009, 19:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από IPL
Τι λέτε ρε παιδιά; Πού μπορείς να το βρεις πιο φτηνό Ευρώπη κάτω από 300; Εγώ το μόνο που έχω βρει είναι 300 ευρώ με ζελατίνα δώρο. Που υπάρχει πιο φτηνό (μιλάμε για Ευρωπαικά sites);

μαλλον δεν το εχεις ψαξει καλα.....
http://shop.ebay.co.uk/items/_W0QQ_dmptZUKQ5fMotorcycleQ5fHelmets?_nkw=agv+stealth+helmet&_sacat=0&_trksid=p3286.m270.l1313&_odkw=agv+stealth&_osacat=0

IPL
01/07/2009, 19:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
μαλλον δεν το εχεις ψαξει καλα.....
http://shop.ebay.co.uk/items/_W0QQ_dmptZUKQ5fMotorcycleQ5fHelmets?_nkw=agv+stealth+helmet&_sacat=0&_trksid=p3286.m270.l1313&_odkw=agv+stealth&_osacat=0

OK, ίσως έπρεπε να το αναφέρω. Μιλάω για το Dragon red-white-gunmetal σε Medium.

Το πιο φτηνό είναι 300 ευρώ. Τόσο το έχω βρει στο racevisors.co.uk με δώρο όποια ζελατίνα θέλω. Είναι από τις ελάχιστες φορές που έχω βρει κάτι πιο φτηνα εκτός ebay.

kyko
01/07/2009, 20:04
OK, ίσως έπρεπε να το αναφέρω. Μιλάω για το Dragon red-white-gunmetal σε Medium.

Το πιο φτηνό είναι 300 ευρώ. Τόσο το έχω βρει στο racevisors.co.uk με δώρο όποια ζελατίνα θέλω. Είναι από τις ελάχιστες φορές που έχω βρει κάτι πιο φτηνα εκτός ebay.

ξαναλεω οτι δεν εψαξες καλα στο.....κοιτα τις τιμες καλυτερα....ξεκιναει απο 150 λιρες κ μαλιστα δεχεται κ προσφορα για καλυτερη τιμη

IPL
01/07/2009, 20:07
To Dragon red-white-gunmetal σε Medium;;;;

Μου στέλνεις το link; Γιατί εγώ δεν το βλέπω

kyko
01/07/2009, 20:25
To Dragon red-white-gunmetal σε Medium;;;;

Μου στέλνεις το link; Γιατί εγώ δεν το βλέπω

προσπαθησα αλλα δεν μπορω να βαλω το link

IPL
01/07/2009, 23:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
προσπαθησα αλλα δεν μπορω να βαλω το link

Nevermind, ευχαριστώ πάντως

IPL
01/07/2009, 23:32
Το ξέρω πως ίσως πρέπει να ανοίξω νέο post αλλά θα προσπαθήσω εδώ.

Μήπως ξέρεις διαφορές του AGV Stealth μεταξύ Ευρώπης κ Αμερικής; Υπάρχουν; Είναι το Αμερικάνικο πιο ελαφρύ/βαρύ ή το αισθάνεσαι πιο φαρδύ ή στενό;

Βασικά το βρήκα 220 ευρώ μαζί με φιμέ ζελατίνα και μεταφορικά από Αμερική και η διαφορά τιμής αξίζει.