Σύνδεση

View Full Version : ΓΝΩΜΕΣ για Abs του Fz1s

kamnaa
11/05/2009, 09:43
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ABS ΤΟΥ FZ1,ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ.(ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΣ).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

fazer1000s
12/05/2009, 12:35
νομιζω οτι με τοσο καλα φρενα και τις σπορ καταβολες που εχει το μηχανακι δεν χρειαζεται abs αλλα αυτο παλι το κρινει ο καθε αναβατης διαφορετικα.Αποψη μου ειναι οτι δεν χρειαζεται ασε που παιζεις καλυτερα με το φρενο οταν δεν εχει abs.

kamnaa
12/05/2009, 13:15
Οι αποψεις μας ειναι πολυ κοντα.

Themis_81
12/05/2009, 14:11
Το ABS αν ειναι να το δουλευεις καθημερινα στην πολη χρειαζεται ... Αλλα και παλι δεν ειναι απαραιτητο ... Εγω επειδη δεν εχω οδηγησει ποτε μηχανη με ΑBS το πηρα χωρις κ δεν το εχω μετανιωσει :beer:

Aleziel
12/05/2009, 14:58
min perimeneis na sou poune oti einai aparetito odigoi pou den to exoun, i pleiopsifia to to snobarei giati tin exei dei k kala valentino rossi. kat eme den tithete kan thema epilogis, ABS dagoto mexri na apagoreutei i kykloforia autokinitwn stous dromous...

laryfz1
12/05/2009, 18:48
+1000. φιλε το εχω 2 χρονια εχω κανει 20000χλμ. και εχω αλλαξει τακακια μπροστα στα 11000χλμ.θελω να σου πω οτι ειμαι κυνηγος των φρενων και μου αρεσει να παιζω μ αυτα.αλλα δεν αξιζει παρτο με abs χωρις σκεψη εγω τ6ο εχω μετανιωσει.1ον εχεις ενα αγχος λιγοτερο 2ον ανευ abs αξιζει μονο σε πιστα αλλα και εκει μπαινω συχνα δεν μου χρειαστηκαν ποτε και αν νομιζεις οτι εισαι καλος στα φρενα δες βιντεακι με abs και χωρις

DUKASII
12/05/2009, 18:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aleziel
min perimeneis na sou poune oti einai aparetito odigoi pou den to exoun, i pleiopsifia to to snobarei giati tin exei dei k kala valentino rossi. kat eme den tithete kan thema epilogis, ABS dagoto mexri na apagoreutei i kykloforia autokinitwn stous dromous...
+1

den exo odigisei me abs pote...

ara...mono xerontas ti leitoyrgia toy..
PARTO ME ABS...

johnnyestia
12/05/2009, 19:43
To ABS είναι σαν τον αερόσακο. Μια φορά θα το χρειαστείς.

kamnaa
13/05/2009, 12:07
ΟΚ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΕΣ!!:a013: :a013: :a013:

byron
13/05/2009, 12:11
Το παρακάτω ποστ είναι του THEOD. Το διέγραψα κατα λάθος όταν καθάριζα κάποια κενά ποστ

"Εγώ αντίθετα θα σου έλεγα να το πάρεις με abs....
Eιδικά στους γυαλισμένους δόμους της πόλης θα σε σώσει από τα φρένα πανικού που με τους λαλάκες που βγαίνουν από παντού είναι σίγουρο είναι ότι αργά ή γρήγορα θα τα τσαρουχώσεις..."

SnakeMJK
13/05/2009, 12:16
δες αυτό το βίντεο και μετά πες μας τι αποφάσισες!

http://www.youtube.com/watch?v=hQYozpD5PDM

είναι σύγκριση φρεναρίσματος (πανικού) με και χωρίς ABS σε δρόμο μειωμένης πρόσφυσης (νερά και χώμα).

αιγαιοπλόος
13/05/2009, 12:50

Ακριβώς έτσι:beer:

Μην την ψάχνεις. Σε λίγο δε θα υπάρχουν μοτοσυκλέτες χωρίς ABS, όπως ακριβώς συμβαίνει με τα αυτοκίνητα.

fazer1000s
13/05/2009, 22:53

maresei pou eisai sigouros gia ton logo pou kapoioi ton snomparoun asxeta ama tous ksereis i oxi.
allo i apopsi mas kai allo to pio einai pio kalo.sebasti i apopsi sou alla min exeis gnomi kai gia olous tous ipoloipous.

Aleziel
14/05/2009, 01:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από fazer1000s
maresei pou eisai sigouros gia ton logo pou kapoioi ton snomparoun asxeta ama tous ksereis i oxi.
allo i apopsi mas kai allo to pio einai pio kalo.sebasti i apopsi sou alla min exeis gnomi kai gia olous tous ipoloipous.

eisai epagelmatias odigos agonon, opote symbouleveis ton filo mas. na "mathei" ta frena tou para na vasizete sto floriko ABS? giati etsi fenete apo ton tropo grafis sou. twra oson afora ton sevasmo.... ean den exeis kanei xiliometra se mixani me ABS. lypame den boro na sevasto apopsi pou vasizete se fimologia kai koutsobolia..

ego perimeno na vgaloun kai anti-spin gia ta mixanakia me tous kolodromous tis athinas kai ta aloga pou kavalame, pali tha vgoune kai tha mas lene florous.

to ABS einai oso aparetito einai to kranos... boreis na odigiseis kai xoris auto, kai makari na sou meinei axrisimopiito.. alla otan to xreiasteis...

fazer1000s
14/05/2009, 07:04
καταρχας επαναλαμβανω οτι ειπα την αποψη μου και δεν ειπα οπως εσυ οτι αυτο ειναι και τιποτα αλλο.κατα δευτερο φυσικα ειχα μηχανη με abs και δεν μου αρεσε ο τροπος που λειτουργουσε γιαυτο και δεν ξαπηρα.δεν θα δωσω συνεχεια γιατι ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει πισω απο username ....καλο ειναι να υπαρχουν αποψεις διαφορετικες για να γινετε κουβεντα αλλα οχι απολυτες.

kamnaa
14/05/2009, 08:28
Να διευκρινισω παιδες,οτι μετα απο την 35χρονη σχεδον εμπειρια μου απο μηχανες μικρες και μεγαλες(καβαλαω απο τα 12)γνωριζω πια ειναι η γενικη λειτουργια και χρησιμοτητα του ABS.Ρωταω για το συγκεκριμενο επειδη δεν το εχω δοκιμασει , οπως για παραδειγμα εχω δοκιμασει της suzuki και της honda και ετσι δεν εχω αποψη για την λειτουργια του.

Σας ευχαριστω παντως ολους, παω για ABS, γιατι στο φιναλε μια ασφαλεια ειναι, τη βγαζεις και ολα καλα,το βαρος δεν αυξανεται δραματικα(+6 κιλα απο το χωρις) και θα εχει πιθανα απο οτι καταλαβαινω, απο τις αποψεις των περισσοτερων,καλυτερη μεταπωληση.(Ελπιζω να το κρατησω αυτο κανα 4ρι χρονια).:a013:

tyxeros
14/05/2009, 09:45
Για να μην ανοιγω αλλο θεμα, γιατι αποφευγει ο κοσμος να βαζει σωληνακια υψηλης , σε μηχανακια με ABS?

SeNNinhA
14/05/2009, 10:13
Εγώ εκτός της ασφάλειας θα το έπαιρνα και για ενα ακόμη λόγο.

Είναι πιο εύκολο να το πουλήσεις μετά εαν έχει ABS παρά χωρίς αυτό. Από τις πρώτες ερωτήσεις που γίνονται σε ενα μεταχειρισμένο είναι "έχει ABS?"

SeNNinhA
14/05/2009, 10:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από tyxeros
Για να μην ανοιγω αλλο θεμα, γιατι αποφευγει ο κοσμος να βαζει σωληνακια υψηλης , σε μηχανακια με ABS?

Πιθανότατα γιατί μετά δεν ξέρεις με ποιον τρόπο θα συμπεριφέρεται το ABS. Είναι πιθανόν καλύτερα αλλά εξίσου πιθανό είναι και το χειρότερα. Το ABS είναι ρυθμισμένο για τα συγκεκριμένου τύπου σωληνάκια. Αν αλλάξεις κάτι στο κύκλωμα τότε δεν ξέρεις το αποτέλεσμα.

tyxeros
14/05/2009, 10:52
Λογικα , με την αλλαγη δεν επεμβαινεις σε καποιο κρισιμο σημειο της λειτουργιας του ABS. Για αυτο μου φαινεται περιεργο.