PDA

View Full Version : Δελεαρ παπαλα....

Σελίδες : 1 [2] 3

dodos 900
11/05/2009, 17:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
επειδη εχουν ερθει τα σουβλακια και πρεπει να κανω και ενα ντουζζζΖΖΖ :blush:
και δεν προλαβαινω να διαβασω,
ας μου ενα καλο παιδι που θα μαζευτειτε σημερις....

:D

Κανόνισε να φτιάξεις την μηχανή και μετά να μήν σου κάνει η φόρμα!:lol: Θα πάρω τηλ.να κανονίσουμε.

diddl
11/05/2009, 18:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από diddl
Πες που να περασω να σε παρω.:p

DimChios
11/05/2009, 18:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Εμ τι...ψέμματα; (http://www.youtube.com/watch?v=29_mj-fuR2k) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

θα σε γ@μησω!!!!!

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

τι "δρομος" ειναι μωρη χαμουρα αυτο? :winka: :smokin:

DimChios
11/05/2009, 18:34
θενξ στον bikerted που προσεφερθηκε να ρθει με το τουτου να με παρει αλλα δεν...

εχω συναυλια με Τσαλικη αυριο και δε μπορω...πρεπει να μελετησω τον "αντρα τον σωστο"!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μαγκες, κανονιστε οπου θελετε...εγω δεν ξαναλεω αποψη γιατι την τελευταια φορα βρηκα μπελα!

Οταν βεβαια ξανακαβαλησω, δε πα να ναι και στη Σαρωνιδα...θα ρθω και χωρις δευτερη σκεψη!
Μεχρι τοτε βεβαια προτεινω κανενα κοντα σε ΜΕΤΡΟ-Ηλεκτρικο μπας και ερχομαι ευκολα!

Αυτα και καλα να περασετε!

:wave2:

vangelis 64
11/05/2009, 18:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
θα σε γ@μησω!!!!!

τι "δρομος" ειναι μωρη χαμουρα αυτο? :winka: :smokin: Όλο λόγια είσαι:rotflmao: :rotflmao:

χιτζάζ είναι και δεν έχω πιεί πολύ νερό.:bigcry: :bigcry: :lol:

DimChios
11/05/2009, 18:40
Όλο λόγια είσαι:rotflmao: :rotflmao:

:winka: χιτζαζ ειναι οντως!

Πιες μπυρες!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

:rotflmao: :rotflmao:

Operater
11/05/2009, 18:41
Όλο λόγια είσαι:rotflmao: :rotflmao:

σιγά μην είναι και χιτζασκιαρ! πάλι "νυχτωσε χωρις φεγγαρι" τραγουδάς?

vangelis 64
11/05/2009, 18:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
σιγά μην είναι και χιτζασκιαρ! πάλι "νυχτωσε χωρις φεγγαρι" τραγουδάς? Γιατί ορέ,εσύ τι ακούς;

Operater
11/05/2009, 18:43
Γιατί ορέ,εσύ τι ακούς;

έσω β' ήχο!

DimChios
11/05/2009, 18:43
σιγά μην είναι και χιτζασκιαρ! πάλι "νυχτωσε χωρις φεγγαρι" τραγουδάς?

:evil: :mad:

ΝΕΟΣ! ΧΙΤΖΑΖ ΕΙΝΑΙ!!!!
ΑΛΛΟ ΤΟ ΧΙΤΖΑΣΚΙΑΡ!

:evil:

kalgeorge
11/05/2009, 18:44
θα σε γ@μησω!!!!!

κουφαλα Βαγγο παλι τα εκανες τα κουμαντα σου

Operater
11/05/2009, 18:44
:evil: :mad:

ΝΕΟΣ! ΧΙΤΖΑΖ ΕΙΝΑΙ!!!!
ΑΛΛΟ ΤΟ ΧΙΤΖΑΣΚΙΑΡ!

:evil:

i know! β' και πλάγιος β'...αλλά δεν συγκρίνεται η μεταφορά του στο αρμόνιο με τη φωνή

vangelis 64
11/05/2009, 18:45
έσω β' ήχο! Να σού πω κάτι μεσιέ.Εμείς είμεθα τού σανιδιού και ουχί τού ωδείου και το κομμάτι είναι χιτζάζ!:D

Και τι θα πει έσω β' δηλαδή;Όπως λέμε έξω δεξιά;:rotflmao:

vangelis 64
11/05/2009, 18:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
κουφαλα Βαγγο παλι τα εκανες τα κουμαντα σου
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Άμα έχεις γνωριμίες...:blush:

DimChios
11/05/2009, 18:47
i know! β' και πλάγιος β'...αλλά δεν συγκρίνεται η μεταφορά του στο αρμόνιο με τη φωνή

Ρε ππρ, το κοματι ειναι λαικο, και αν το παιξεις σε μαγαζι θα του πεις ΧΙΤΖΑΖ γιατι αμα του πεις πλαγιο β θα σου φερει κανενα κιλο φετα!
Επισης δεν εχει καμμια σχεση με ψαλμωδιες κτλ, αρα...?

Αιντε!! Μου γινατε ολοι του πανεπιστημιου!

:mad:

vangelis 64
11/05/2009, 18:48
Ρε ππρ, το κοματι ειναι λαικο, και αν το παιξεις σε μαγαζι θα του πεις ΧΙΤΖΑΖ γιατι αμα του πεις πλαγιο β θα σου φερει κανενα κιλο φετα!
:bawl: :bawl: :bawl:

Operater
11/05/2009, 18:48
Να σού πω κάτι μεσιέ.Εμείς είμεθα τού σανιδιού και ουχί τού ωδείου και το κομμάτι είναι χιτζάζ!:D

Και τι θα πει έσω β' δηλαδή;Όπως λέμε έξω δεξιά;:rotflmao:

θελει κουβέντα...παντως το απόλυτο χιτζάζ το αποδίδουν οι "βυζαντινοί"

χιτζάζ είναι όντως!

Operater
11/05/2009, 18:49

Επισης δεν εχει καμμια σχεση με ψαλμωδιες κτλ, αρα...?

διαφωνώ κάθετα!

vangelis 64

χιτζάζ είναι όντως! Aaa!now we're getting to somewhere:rotflmao:

kalgeorge
Άμα έχεις γνωριμίες...:blush:

σσσσσσσσσσσσσσσσσσ’ωραίιιιοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςς

θα περασεις καλαααααααααααααααα

τα ταρα τα τα ταααααα (blue oyster club)

DimChios
11/05/2009, 18:55

χιτζάζ είναι όντως!

δεν διαφωνω! Οπως και το Ουσακ, οπως και πολλες ακομα!
Απλα σου λεω οτι το Χιτζαζ, στην απλη γλωσσα των μαγαζιων αν θελεις και της δουλειας ειναι μια "απλη" κλιμακα που μπορει να αποδωθει απο το καθε συγκερασμενο οργανο κτλ κτλ!
Απλα πραγματα δλδ για να καταλαβαινουμε τι μας γινεται! Καλως ή κακως!

Παρακατ...

διαφωνώ κάθετα!

Οτι εννοω και παραπανω... το κομματι ειναι ενα απλο λαικο κομματι, δεν εχει σχεση με εκκλησιες, ψαλμωδιες κτλ! Τι δεν καταλαβες?

Απορω μαλιστα πως το ειπαν μεσα σε ναο!

Τεσπα, αληθεια γουσταρω που ξερεις και εχεις και αποψη-αντιρησεις αν και συμφωνουμε!
Το μαμησαμε στο σπαμ ομως και να ξερεις πως κατα βαθος δεν διαφωνουμε και δεν λεω οτι εχεις και αδικο, ξαναλεω!

Αντε...τραβα για καμμια μπυρα τωρα μη σε βαλω να παιρνεις καμψεις ή ακομα χειροτερα να μου πεις τις αρχαιες Ελληνικες κλίμακες!

:smokin:

Operater
11/05/2009, 18:57
σπαμάρω για να αποπροσανατολιστείτε (λέμε τώρα) και να μην πάτε
και να μου κάνετε νοερή συντροφιά που είμαι τοοοοοοοοοοσο μακρυα!

:lol: :lol:

vangelis 64
11/05/2009, 18:59
Ααα πολύ ωραία.Λοιπόν παιδιά,αφού αποφασίστηκε το σημερινό στέκι ( ποιό είναι αλήθεια; )δε μένει παρά να κάνουμε ανάλυση τής μετατροπίας από την τετάρτη τού χιτζάζ στην πέμπτη σχετική τού ουσάκ.Την Παρασκευή σχολάμε.:rotflmao:

Και ο Βύρωνας,γεμάτος χαρά που επιτέλους στήθηκε ένα θέμα τής προκοπής,θα δίνει τίς χρήσιμες συμβουλές του,νοιώθωντας ενέργεια να πλημμυρίζει το σώμα και το πνεύμα του,έπειτα από το πήξιμο τής δουλειάς.:bigcry: :bigcry:

McTalas
11/05/2009, 19:10
τελικα που θα πατε το βρικατε?

kalgeorge
11/05/2009, 19:11
τελικα που θα πατε το βρικατε?

στο πεδιον του αρεως....εχει απλετο χωρο.
πολυ φως
χωρο να παρκαρεις διπλα σου ακριβως
θα την στησουν στα παγκακια ή ΄σε αυτοσχεδια τραπεζια και θα ρημαξουν τα περιπτερα

McTalas
11/05/2009, 19:15
πολυ φως
θα την στησουν στα παγκακια ή ΄σε αυτοσχεδια τραπεζια και θα ρημαξουν τα περιπτερα
λες?
Γαματο θα ειναι !!!!

kalgeorge
11/05/2009, 19:16
λες?
Γαματο θα ειναι !!!!

standar:winka:

vangelis 64
11/05/2009, 19:18
τελικα που θα πατε το βρικατε? εγώ πάντως άκρη δεν έχω βρει,αλλά μάλλον στη Ν Ερυθραία απόψε.
Υπάρχει βέβαια και η λύση να πάμε από λα μινόρε σε φα δίεση ματζόρε αλλά είναι πολύπλοκο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πολυ φως
θα την στησουν στα παγκακια ή ΄σε αυτοσχεδια τραπεζια και θα ρημαξουν τα περιπτερα Εσύ που θα πάς καλέ,στο εδίον τού Πάρεως;:rotflmao:

gixxerpap
11/05/2009, 19:18
οι περισσότεροι μάλλον θα ανεβουμε ερυθραία

kalgeorge
11/05/2009, 19:19
Εσύ που θα πάς καλέ,στο εδίον τού Πάρεως;:rotflmao:

αλλού :wave2:

McTalas
11/05/2009, 19:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
οι περισσότεροι μάλλον θα ανεβουμε ερυθραία
Αυτο με το Δελεαρ ειναι στανταρ ή ειναι κανενα ετεροχρονισμενο πρωταπριλιατικο αστειο???

kalgeorge
11/05/2009, 19:29
Αυτο με το Δελεαρ ειναι στανταρ ή ειναι κανενα ετεροχρονισμενο πρωταπριλιατικο αστειο???

σας καταλαβε ρεεεεε;)

τζαμπα οι τοσες σελιδες

Gandalf dr685sm
11/05/2009, 19:39
Καλά πήγε 4-5 το απόγευμα να αποφασίσετε;... ε.. εντάξει δεν το είδα, έχουμε και δουλειές λέμε.. και αν κατάλαβα καλά σκόρπια διαδήλωση.. οι μισοί εδώ οι άλλοι μισοι σε σουβλακερί... την επόμενη φορά guys.

Gandalf

gixxerpap
11/05/2009, 19:53
ανέβα ρε νεα ερυθραία, έχουν βάλει και χάρτη σε προηγούμενη σελίδα!

DimChios
11/05/2009, 20:04
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Της π00τανας γινεται!!!

Μεχρι και η συναυλια που εχω για αυριο ειναι το πρωι στις 11 και οχι το βραδυ οπως νομιζα!!!!

Ε ρε γλεντια!!!!

Παω να μελετησω τον αντρα τον σωστο!!!

:wacko:

vangelis 64
11/05/2009, 20:06
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Της π00τανας γινεται!!!

Μεχρι και η συναυλια που εχω για αυριο ειναι το πρωι στις 11 και οχι το βραδυ οπως νομιζα!!!!

Ε ρε γλεντια!!!!

Παω να μελετησω τον αντρα τον σωστο!!!

:wacko: Τι να μελετήσεις,σού πάει το κομμάτι λέμε!:p

DimChios
11/05/2009, 21:26
Τι να μελετήσεις,σού πάει το κομμάτι λέμε!:p

ετσι λενε ολες!

EVI
11/05/2009, 22:33
όταν ανεβαίνουμε και κάνουμε 1500 χλμ για πλάκα σε μια εκδρομη, οι μετακινήσεις εντός αττικής δεν συζητιούνται καν ...

οριστε???ποιοι το κανουν αυτο?????και γιατι ρε μαστορα εγω να υποχρεονομε να με κουβαλανε αλλοι?????και δε δικαιολογουμε στο ΔΕ μπορω μου εν παση περιπτωση ειναι μακρυα....για τους μισους τσε βαλε αν το παμε ετσι εχω να προτεινω εγω στον Πειραια απειρα μαγαζια με τεραστιες πλατειες που χωρανε 600 μηχανες και τις εχουμε ακριβως διπλα μας και δεν μας λενε και τιποτα απο την φασαρια (εγγυημενο εχει συμβει πολλακις) και βλεπω τις βαρκες να κουνιουντε και τους γλαρους να χε....ουν ειδικα τωρα που ερχετε καλοκαιρακι :winka:

:beer:

Maira
11/05/2009, 22:49
Να το δούμε λίγο χαλαρά!

Μιλάγαμε για σήμερα το βράδυ και όχι για κάθε Δευτέρα! Τώρα είμαστε στο ψάξιμο για μαγαζί, κάπου κεντρικά πάλι για να βολεύνται όλοι! κάποιο που να έχει χώρο για τις μηχανές και "χώρο" για μας!

Δεν είναι κι από τα πιο εύκολα πράγματα αυτό αλλά θα πρέπει πλέον να βρεθεί! Αυτό που λένε τα παιδιά Γαλατσίου - Πατησίων (κάπου εκεί γύρω τέλος πάντων) πώς φαίνεται? Είναι σχετικά κεντρικά!

Αν έχετε κάποιο άλλο στα υπ' όψιν.......

DimChios
11/05/2009, 23:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Να το δούμε λίγο χαλαρά!

Μιλάγαμε για σήμερα το βράδυ και όχι για κάθε Δευτέρα! Τώρα είμαστε στο ψάξιμο για μαγαζί, κάπου κεντρικά πάλι για να βολεύνται όλοι! κάποιο που να έχει χώρο για τις μηχανές και "χώρο" για μας!

Δεν είναι κι από τα πιο εύκολα πράγματα αυτό αλλά θα πρέπει πλέον να βρεθεί! Αυτό που λένε τα παιδιά Γαλατσίου - Πατησίων (κάπου εκεί γύρω τέλος πάντων) πώς φαίνεται? Είναι σχετικά κεντρικά!

Αν έχετε κάποιο άλλο στα υπ' όψιν.......

εγω λε ω αλιμου!

γαλατσιου-πατησιων ειναι διπλα απο το σπιτι της Μαιρας!

gixxerpap
12/05/2009, 00:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
οριστε???ποιοι το κανουν αυτο?????και γιατι ρε μαστορα εγω να υποχρεονομε να με κουβαλανε αλλοι?????και δε δικαιολογουμε στο ΔΕ μπορω μου εν παση περιπτωση ειναι μακρυα....για τους μισους τσε βαλε αν το παμε ετσι εχω να προτεινω εγω στον Πειραια απειρα μαγαζια με τεραστιες πλατειες που χωρανε 600 μηχανες και τις εχουμε ακριβως διπλα μας και δεν μας λενε και τιποτα απο την φασαρια (εγγυημενο εχει συμβει πολλακις) και βλεπω τις βαρκες να κουνιουντε και τους γλαρους να χε....ουν ειδικα τωρα που ερχετε καλοκαιρακι :winka:

:beer:

διότι είτε σ΄αρέσει είτε όχι, όταν μιλάμε για τη συνάντηση του ΜΟΤΟ.GR, είναι σχεδόν αυτονόητο ότι μιλάμε για άτομα που οδηγούν μοτοσυκλέτα ...

και ποιός είπε ότι δε συζητάμε μαγαζιά που είναι στον πειραιά? όλα παίζουν!

κατάλαβες μάστορα?

EVI
12/05/2009, 00:21
διότι είτε σ΄αρέσει είτε όχι, όταν μιλάμε για τη συνάντηση του ΜΟΤΟ.GR, είναι σχεδόν αυτονόητο ότι μιλάμε για άτομα που οδηγούν μοτοσυκλέτα ...

και ποιός είπε ότι δε συζητάμε μαγαζιά που είναι στον πειραιά? όλα παίζουν!

κατάλαβες μάστορα?

σοβαρα???μιλαμε για ατομα που ΕΧΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΜΟΝΟ?οι αλλοι πουλο δλδ...νταξ...εμενα τι με νοιαζει?εχω μοτοσυκλετα μια χαρα ειμαι καλυμμενη......τωρα οτι με τρακαραν και δεν μπορω να την φτιαξω δεν εχει καμμια σημασια καποια στιγμη θα ειναι ετοιμη...τωρα για τους αλλους που δεν εχουν καν στα @@ μας.... οκ :winka: μαστορα:winka:

αμαν ρε παπ ....τι πας να μου πεις τωρα?λες και δε γνωριζομαστε η εχουμε να χωρισουμε τιποτα χωραφια να πουμε εμεις οι 2 και τελος παντων θα σου πω την γνωμη μου απο κοντα γιατι δε γουσταρω εδω μεσα σε σενα η με σενα να μιλαω με ποστακια

να το συζητησουμε τοτε και για πειραια :beer:

:)

McTalas
12/05/2009, 00:25
Ηταν μακρια (σχετικα 20km), αλλα ηταν και ωραια...

Δεν περνετε αυριο κανα τηλεφωνο να μαθετε ποτε θα ανοιξει το Δελεαρ (γιατι θα ξανανοιξει) για να μην τσακωνομαστε αδικος?

blackbusa
12/05/2009, 00:32
Ηταν μακρια (σχετικα 20km), αλλα ηταν και ωραια...

Δεν περνετε αυριο κανα τηλεφωνο να μαθετε ποτε θα ανοιξει το Δελεαρ (γιατι θα ξανανοιξει) για να μην τσακωνομαστε αδικος?

καλη ιδεα...απλα να παρουν αυτοι που το εχουν....γιατι εγω δεν το εχω και με παιρνουν και απο αποκρυψη....:sad: :sad: :sad:

Maira
12/05/2009, 07:11
εγω λε ω αλιμου!

γαλατσιου-πατησιων ειναι διπλα απο το σπιτι της Μαιρας!

Εγώ λέω Σύνταγμα αλλά δεν ξέρω κανένα καλό μαγαζί!!!!

Αν ξέρεις εσύ μου λες!!!

makis206
12/05/2009, 07:20
Εγώ λέω Σύνταγμα αλλά δεν ξέρω κανένα καλό μαγαζί!!!!
Αν ξέρεις εσύ μου λες!!!

Έχει ένα Γρηγόρης μικρογεύματα εκεί ψηλά ψηλά άλλο να στο λέω κι άλλο να το δεις !

Όμως θα σας βόλευε να πάτε με το τραμ :D

:a47:

Maira
12/05/2009, 07:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Έχει ένα Γρηγόρης μικρογεύματα εκεί ψηλά ψηλά άλλο να στο λέω κι άλλο να το δεις !

Όμως θα σας βόλευε να πάτε με το τραμ :D

:a47:

Γρηγόρης! Κλείνει νωρίς!!!! :lol: :lol:

Ε κι εμείς οι "βόρειοι" δεν έχουμε τραμ!!! Αυτά μόνο στα νότια!!!!

Μάκη, ανέβικες Αθήνα????

makis206
12/05/2009, 07:31
Μάκη, ανέβικες Αθήνα????

Για την εκδρομή το σχεδιάζω, ελπίζω σύντομα να σου πω από κοντά τα καλορίζικα !

:beer: :beer:

gixxerpap
12/05/2009, 08:40
Για την εκδρομή το σχεδιάζω, ελπίζω σύντομα να σου πω από κοντά τα καλορίζικα !

:beer: :beer:

δεν έχεις βαρεθεί να το σχεδιάζεις βρε αγόρι μου και συ??? παραδέξου το, είσαι δούλος .....δε σε παρεξηγούμε ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

makis206
12/05/2009, 08:57
δεν έχεις βαρεθεί να το σχεδιάζεις βρε αγόρι μου και συ??? παραδέξου το, είσαι δούλος .....δε σε παρεξηγούμε ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Άλλος ένας που δεν ξέρει το βεληνεκές των τσοκάρων μας...:a01:

byron
12/05/2009, 09:27

Και επειδή οδηγούν μοτοσυκλέτα, είναι αυτονόητο ότι ένα καφεδάκι πρέπει να μετατραπεί σε εκδρομή;
Τέσπα, δεν εκφέρω γνώμη καθώς δεν συνηθίζω να έρχομαι στις συναντήσεις σας, αλλά μου φαίνεται περίεργο σε ολόκληρο λεκανοπαίδιο να κάνετε την συνάντηση στη Ν.Ερυθραία (!!). Απ΄το κέντρο μέχρι εκεί, υπάρχουν ισαμε 2000 καφετέριες.:D

ΥΓ: Λαουτοφόροι, χειριστές άρπας-κανονακίου-κύμβαλων και λοιποί σπάμμερς.....Συναντήσεις-Βόλτες λέει η ταμπέλα :evil: :evil:

idi
12/05/2009, 09:33
δεν ειναι οτι ειναι πολλα τα χλμ ...

το θεμα ειναι οτι ειναι ΟΛΑ μεσα στη πολη.

ξεκινας απο τη μια πινεζα και πας στην αλλη....

καλυτερα να ξεκιναγα να παω Λουτρακι ...

gixxerpap
12/05/2009, 09:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Και επειδή οδηγούν μοτοσυκλέτα, είναι αυτονόητο ότι ένα καφεδάκι πρέπει να μετατραπεί σε εκδρομή;
Τέσπα, δεν εκφέρω γνώμη καθώς δεν συνηθίζω να έρχομαι στις συναντήσεις σας, αλλά μου φαίνεται περίεργο σε ολόκληρο λεκανοπαίδιο να κάνετε την συνάντηση στη Ν.Ερυθραία (!!). Απ΄το κέντρο μέχρι εκεί, υπάρχουν ισαμε 2000 καφετέριες.:D

ΥΓ: Λαουτοφόροι, χειριστές άρπας-κανονακίου-κύμβαλων και λοιποί σπάμμερς.....Συναντήσεις-Βόλτες λέει η ταμπέλα :evil: :evil:

άντε πάλι ...

ρε δεν είπαμε να κάνουμε εκεί το στέκι! είπαμε να πάμε χθές για ένα καφέ και για οριστικό στέκι, έχουμε μπροστά μας τόσες μέρες να αποφασίσουμε! μη μου πείτε λοιπόν ότι δεν έχετε πάει ποτέ βόλτα για καφέ ή για ποτό στα βόρεια! αυριο το πρωι, οι περισσότεροι θα κάνουν τόσα χλμ για να πάνε στη δουλειά τους πηγμένοι μέσα στην κίνηση! καταντάει γελοίο, και μόνο που το κάνουμε τόσο θέμα!

την επόμενη εβδομάδα αν δεν έχει βρεθεί κάτι οριστικό, μπορεί να είναι στον πειραιά, στο περιστέρι, στην αργυρούπολη, στο κέντρο που θα βολεύει τους υπόλοιπους!

και για να μη ξεχνιόμαστε...θα μου βγάλεις ένα δάνειο? ...

byron
12/05/2009, 09:46
άντε πάλι ...

Αν είναι προσωρινή η φωλιτσα σας :blush: οκ....
Για μόνιμη δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσετε οπότε κανονίστε από τώρα να αράζετε στα παγκάκια έξω απ΄το διαλυμένο Δέλεαρ με φιέστα φραππέ. :rotflmao:

Από πότε έγινες φαν του Μάλαμα ρε ;

McTalas
12/05/2009, 10:02
να αράζετε στα παγκάκια έξω απ΄το διαλυμένο Δέλεαρ με φιέστα φραππέ.

'εν κακο!!!
θα μας κοστιζει και 0,50 ? και νερο απο το σιντριβανι!!!!

kalgeorge
12/05/2009, 10:10
'εν κακο!!!
θα μας κοστιζει και 0,50 ? και νερο απο το σιντριβανι!!!!

ειδες που σου ελεγα για τα παγκακια του αρεως....

κατι ηξερα :lol:

mikros boudas
12/05/2009, 10:44
Παντως ξαναλεω πως η ερυθραια απο εθνικη ειναι 15 λεπτα απο τον πειραια με μηχανη(με αμαξι τα κανα μισαωρο).εχει εξοδο που σε βγαζει ακριβως στο κεντρο της ερυθραιας.το γαλατσι ομως ειναι πολυ πιο κεντρικο

gixxerpap
12/05/2009, 11:02
Αν είναι προσωρινή η φωλιτσα σας :blush: οκ....
Για μόνιμη δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσετε οπότε κανονίστε από τώρα να αράζετε στα παγκάκια έξω απ΄το διαλυμένο Δέλεαρ με φιέστα φραππέ. :rotflmao:

Από πότε έγινες φαν του Μάλαμα ρε ;

πάντα ήμουν ... και που να δείς τι άλλα ακούω ... μάλλον δε θυμάσαι παλιότερες υπογραφές ....:blush:

dammed_kittin
12/05/2009, 14:38
spam on

άντε πάλι ...

ρε δεν είπαμε να κάνουμε εκεί το στέκι! είπαμε να πάμε χθές για ένα καφέ και για οριστικό στέκι, έχουμε μπροστά μας τόσες μέρες να αποφασίσουμε! μη μου πείτε λοιπόν ότι δεν έχετε πάει ποτέ βόλτα για καφέ ή για ποτό στα βόρεια! αυριο το πρωι, οι περισσότεροι θα κάνουν τόσα χλμ για να πάνε στη δουλειά τους πηγμένοι μέσα στην κίνηση! καταντάει γελοίο, και μόνο που το κάνουμε τόσο θέμα!

την επόμενη εβδομάδα αν δεν έχει βρεθεί κάτι οριστικό, μπορεί να είναι στον πειραιά, στο περιστέρι, στην αργυρούπολη , στο κέντρο που θα βολεύει τους υπόλοιπους!

και για να μη ξεχνιόμαστε...θα μου βγάλεις ένα δάνειο? ...

καθολου κακη ιδεα!!! :D :D :D :D

spam off

DimChios
12/05/2009, 16:29

...τη Δευτερα θα σας μιλησω για το σαμπάχ!

Δε σπαμμαρω, τη Δευτερα λεμε, στο καινουριο στεκι θα γινει! :wacko:

matsamitsou
12/05/2009, 16:49
O npat είχε προτείνει κάποια στιγμή το ArteCafe για τόπο συνάντησης. Δεν ξέρω αν βολεύει κάποιους ... αλλά έχει ωραίο κλίμα... :wacko:

Λεωνίδας
12/05/2009, 17:59
Άλλος ένας που δεν ξέρει το βεληνεκές των τσοκάρων μας...:a01: είσαι κότα λειράτη :wave2:

dammed_kittin
14/05/2009, 18:49
entelos pliroforiaka para pola forum sinantiounte sto endo cafe sto p faliro

taxydromos
14/05/2009, 19:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin

:a013: :a013: :a013:

ENDO (http://www.youtube.com/watch?v=ZrTHsUSZWss)

Maira
15/05/2009, 14:22

Εντελώς πληροφοριακά, αν είναι να πάμε σε άκρη καλύτερα να πάμε σε μαγαζί γνωστού-φίλου!

TROOPER
15/05/2009, 16:35
εντελως πληροφοριακα οι μερες περασαν και προβλεπω να γινεται παλι της ποπης τη δευτερα στο θρεντακι και να ειμαστε σκορποχωρι στο τελος.

DimChios
15/05/2009, 16:43
εντελως πληροφοριακα γ@μιεστε!

TROOPER
15/05/2009, 16:45
εντελως πληροφοριακα γ@μιεστε!

εντελως πληροφοριακα εμεις μπορουμε.εσυ εχεις καμμενο κωλο και ζηλευεις :a22:

DimChios
15/05/2009, 16:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εντελως πληροφοριακα εμεις μπορουμε.εσυ εχεις καμμενο κωλο και ζηλευεις :a22:

γ@μιεστε ειπα!

Δεν ειπα γ@ματε!

TROOPER
15/05/2009, 16:52
γ@μιεστε ειπα!

Δεν ειπα γ@ματε!

:a24:

DimChios
15/05/2009, 16:55
:a24:

εγω :a24: 'η εσυ?

γ@μιεστε αγορι μου ειπα!

κι εσυ μου απαντησες οτι μπορειτε!!!

εμενα δε με νοιαζει που δε μπορω λογω κωλου!

Ετσι κι αλλιως δεν το εκανα ποτε!

:smilea: :wave2:

TROOPER
15/05/2009, 17:01

γ@μιεστε αγορι μου ειπα!

ο κωλος σου ειναι κοκκινος?

ειναι

ειναι ταλαιπωρημενος?

ειναι

πονας?

ναι

και μετα απο αυτα θες να σε πιστεψουμε οτι δε το εκανες ποτε????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

απλα θελει λιιιιιγο παραπανω προσοχη στην επιλογη παρτενερ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Maira
15/05/2009, 17:01

γ@μιεστε αγορι μου ειπα!

Καλά αυτό δεν το ξέρουμε και με σιγουριά!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DimChios
15/05/2009, 17:11
Καλά αυτό δεν το ξέρουμε και με σιγουριά!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:rolleyes:

the who
15/05/2009, 18:08
Ρε Χιο παλι κωλο τακανες:rotflmao: :rotflmao:

dammed_kittin
15/05/2009, 18:59

γ@μιεστε αγορι μου ειπα!

eno ama to ekanes den 8a itan kliros ke 8a aporofouse tous kradasmous
ala pou mialo

McTalas
16/05/2009, 00:29
το εντο ειναι μικρο και δεν μας χωραει

ρε ρεμαλια πηρατε κανενα τηλεφωνο?
τι σκατα "κονε" εχετε...???

gcrook
16/05/2009, 00:44
εντελως πληροφοριακα οι μερες περασαν και προβλεπω να γινεται παλι της ποπης τη δευτερα στο θρεντακι και να ειμαστε σκορποχωρι στο τελος.

Μηπως εχεις να προτεινεις κατι Ζωρζ,μιας και τα πραγματα πλεον ειναι απλα;
Γιατι την τελευταια φορα θυμαμαι που τεθηκε θεμα για τις Δευτεριατικες συναντησεις του μοτο, ολο προτασεις ησουν:smokin: :smokin: :wave2:

vangelis 64
16/05/2009, 01:36
Ορε...αυτό το Ενήλιον δεν κάνει;Ή έχω χάσει επεισόδια;:look:

dammed_kittin
16/05/2009, 11:56
Ορε...αυτό το Ενήλιον δεν κάνει;Ή έχω χάσει επεισόδια;:look:

το ενηλιον εχει γινει πρασσινος λοφος κυριλαδικο εστιατοριο μπλα μπλα μπλα
αλλα νομιζω μπορουμε να κλεινουμε την κατω αιθουσα (αυτη που κατσαμε τα χριστουγεννα) ή τον επανω οροφο λιγο πιο δυσκολα αλλα για παρτη μας αμα ειναι για δευτερα...

αμα θετε μπορω να ρωτησω....

Λεωνίδας
16/05/2009, 11:58
να 'χαμε ένα κονέ στο verde :rolleyes:

dammed_kittin
16/05/2009, 11:59
το εντο ειναι μικρο και δεν μας χωραει

ρε ρεμαλια πηρατε κανενα τηλεφωνο?
τι σκατα "κονε" εχετε...???

αμα πει καποιος στον σωτηρη οτι θα πηγαινουμε καθε δευτερα θα εχει κ χωρο για τις μηχανες
κ χωραμε ανετοτατα μεσα....
τουλαχιστον εχω δει τους busa κ αλλους που χωρανε μια χαρα
κ κοπη πιττας του χτχ που ο ταχυδρομος θα σας πει ποσα ατομα ηταν χωρεσν μια χαρα....

dammed_kittin
16/05/2009, 11:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
να 'χαμε ένα κονέ στο verde :rolleyes:

νομιζω εχουμε κ εκει...

Λεωνίδας
16/05/2009, 12:14
νομιζω εχουμε κ εκει... χμμμ πολύ ενδιαφέρον για καλοκαίρι τουλάχιστον :eyepop:

dammed_kittin
16/05/2009, 12:24
πολυ κυριλε ηταν τελευταια φορα που πηγα εγω.....

devil's animal
16/05/2009, 14:09
εγω προτεινω το αλσος Περιστεριου.

υπερ:
θεωρειτε κοντινο προαστιο της Αθηνας.
υπαρχει ευκολη προσβαση και απο νοτια και απο βορεια (ειναι στην μεση)
υπαρχει αφθονος χωρος για τις μηχανες.
εχει πολυ χωρο και εσωτερικα και κυριως εξωτερικα (για καλοκαιρι)

κατα:
συνηθως μαζευονται οικογενειες και αφηνουν τα παιδια τους στο αλσος να παιζουν.
δεν ξερω για την ανοχη του καταστηματαρχη (αλλα αυτο μπορουμε να το ρωτησουμε)
επισης δεν ξερω για ποικιλιες, club κ.λ.π..

163756

EVI
16/05/2009, 15:24
εγω λεω να παμε εξαρχεια

McTalas
16/05/2009, 15:39
εγω λεω να κανετε καμια σοβαρη κινηση γιατι εχετε 2 μερες διορια, οχι τιποτα αλλο αλλα εχω ζητησει και ρεπο, μην παει χαμενο :lol: :lol:

αν και ερυθραια ξαναπαω χαλαρα, αλλα ειναι κρημα για μερικους.

DimChios
16/05/2009, 15:50
αρχιζω να ξενερωνω

:sad:

filipp0s
16/05/2009, 16:44
Mεχρι στιγμής πάντως, η πιο ρεαλιστική και πιο συγκεκριμένη πρόταση είναι αυτή του manhunter για το μαγαζί του αδελφού του.

Κι αυτό όχι για μόνιμα, αφού απ' ότι κατάλαβα παίζει μόνο για έξω/καλοκαίρι...

gcrook
16/05/2009, 18:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Mεχρι στιγμής πάντως, η πιο ρεαλιστική και πιο συγκεκριμένη πρόταση είναι αυτή του manhunter για το μαγαζί του αδελφού του.

Κι αυτό όχι για μόνιμα, αφού απ' ότι κατάλαβα παίζει μόνο για έξω/καλοκαίρι...

Για κανα τετραμηνο+ δηλαδη.Εμενα μια χαρα μου ακουγεται.Μετα βλεπουμε.

Το μεγαλυτερο προβλημα δεν ειναι οι αποστασεις αλλα το αν το μαγαζι θα μπορει να μας ανεχτει.
Για ατμοσφαιρα, chill out φαση, και lounge καταστασεις, πεφτουν και τηλεφωνα και ο καθένας βγαινει με την παρεα του στο μαγαζι της αρεσκειας του, πολυ απλα.

blackbusa
16/05/2009, 18:39
+1 Φιλιππε και Κρουκη....Κιμωνα το ακουσες???

EVI
16/05/2009, 19:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
+1 Φιλιππε και Κρουκη....Κιμωνα το ακουσες???

Λιγο αδυνατον να το ακουσει

να το διαβασει ισως :wacko: :blush: :p :p :p :p

αντε ρε κιμωνααααα

manhunter
16/05/2009, 22:41
Εδώ είμαι ρε

Άναψε ο απέναντι μου, μεγάλος άνθρωπος, καπνογόνο όταν εμφανίστηκε ο Σάκης

Εννοείται ότι παίζει.

Εκεί, θα το ξαναπώ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ , απλά

Μέχρι και μέσα από το μπαρ αν θέλετε να μπείτε, να φτιάχνει ο καθένας το ποτό του και το καφεδάκι του.

dammed_kittin
16/05/2009, 23:31
αν θυμαμαι καλα το ενηλιον δεν αρεσε γιατι δεν ηταν στο κεντρο....

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Cpt. Haddock
17/05/2009, 06:44
:a014: (κορυφαίο θρεντ)

Σκεφτείτε οτι ίσως δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να κρατήσουμε στη ζωή πεθαμένα πράγματα :wave2:

(άσε που άν ξανανοίξει το Δέλεαρ πάλι εκεί θα μαζευόμαστε :lol: )

taxydromos
17/05/2009, 07:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σκεφτείτε οτι ίσως δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να κρατήσουμε στη ζωή πεθαμένα πράγματα

είπε και έβαλε μπρος τον τίγρη για ένα ακόμα ταξίδι στα άδυτα της ψυχής του..

blackbusa
17/05/2009, 13:40
Ανοιξαμε και σας περιμενουμε...

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=80422

Maira
17/05/2009, 19:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:a014: (κορυφαίο θρεντ)

Σκεφτείτε οτι ίσως δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να κρατήσουμε στη ζωή πεθαμένα πράγματα :wave2:

(άσε που άν ξανανοίξει το Δέλεαρ πάλι εκεί θα μαζευόμαστε :lol: )

Και για όσους δεν το έχουν πληροφορηθεί ακόμα νομίζω ότι το Δέλεαρ έγινε μπάζα!!!!

blackbusa
17/05/2009, 19:49
Και για όσους δεν το έχουν πληροφορηθεί ακόμα νομίζω ότι το Δέλεαρ έγινε μπάζα!!!!

ωπα....???εσενα ποιος σε πηρε να στο πει???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: