View Full Version : Οτι πείτε ΕΜΕΙΣ!!!!
Ταξιδευτής *2
12/05/2009, 20:14
..οτι πειτε ΕΜΕΙΣ!!
ΕΜΕΙΣ φταίω
ΕΜΕΙΣ φταίς
ΕΜΕΙΣ φταει
ΕΜΕΙΣ φταιμε
ΕΜΕΙΣ φταιτε
ΕΜΕΙΣ φταίνε
έχει βρωμίσει ο τόπος τυπάδες που προσπαθούν να με περιλάβουν στο ΕΜΕΙΣ όταν τονίζουν τον ρόλο και τις ευθύνες ΜΑΣ για τις καταστάσεις που έχουν επικρατήσει..
..ξεκινόντας απο τους δημοσιΟγραφους, και συνεχίζοντας με αυτούς που τους ασπάσθηκαν και βάλθηκαν να μου σπάσουν τα @@@@@ όλοι σου δηλώνουν με και καλά ήρεμο και κυνικό ύφος ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ή ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ!!
..όχι ρε τσογλάνια!!
..ΕΓΩ δεν ψήφισα κανέναν μαλάκα ποτέ, γιανα είμα υπεύθυνος για την αχρηστιά του!
..ΕΓΩ δεν έγλειψα και δεν παρακάλεσα ποτε για να βολευτώ σε οτιδήποτε!!
..ΕΓΩ δεν πείραξα και δεν έκανα πουστιά σε κανέναν.. το αντίθετο το ζω κάθε μέρα
..ΕΓΩ ..ΜΑΛΑΚΕΣ!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ!!
ΔΕΝ θα μπω συνέταιρος στον καταμερισμό της αποτυχίας σας, όπως και δεν μπήκα μέτοχος στην δρέψη της λαμογιάς σας!!
αν έχετε πρόβλημα να κλείνετε το ρήμα φταίω, να πα να γαμ..θείτε!!
..η δική μου εκδοχή στο φταίω!
Εγώ ΔΕΝ φταίω (σίγουρα!)
Εσύ για να με διαβάζεις τότε μάλλον δεν φταις!
Αυτός που παλιά το βούλωνε και τώρα κλαψουρίζει φταίει!!
Εμείς είμαστε πολύ λίγοι για να φταίμε
Εσείς που φταίτε ..δεν το βουλώνετε;!!
Αυτοί που δεν φταίνε ..θα την πληρώνουν πάντα;!
Φταις γιατι δεν συμμετεχης:evil:
Φταις γιατι ειναι ευκολο να κατηγορης τους αλλους:evil:
Φταις γιατι κανεις το ιδιο απλα αντι για το ΕΜΕΙΣ βαζεις το ΕΓΩ και ειναι χειροτερο
αντε στην υγεια μας:beer:
blueangel
13/05/2009, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής *2
..ΕΓΩ δεν ψήφισα κανέναν μαλάκα ποτέ, γιανα είμα υπεύθυνος για την αχρηστιά του!
Τότε να μην μιλάς φίλε:mad: Ατομα σαν και σένα είναι υπέυθυνα για την κατάντια την σημερινή!!!Η αποχή και η αδιαφορία ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ για ό,τι τραβάμε καθημερινά από τους όποιους κυβερνώντες!!!Η δημοκρατία από τη χώρα αυτή που τη γέννησε ήταν πάντα ένα πολίτευμα συμμετοχής!Δεν σου αρέσει κανένα πρόβλημα,δεν έχεις όμως το δικαίωμα να γκρινιάζεις και να εκφέρεις γνώμη για αποτελέσματα που προέκυψαν ΕΡΗΜΗΝ ΣΟΥ γιατί με την αποχή σου υπήρξες αδιάφορος για οτιδήποτε και αν προκύψει από την ψηφοφορία!!!:sick: :wave2:
Εγώ να παρατηρήσω ότι ο Ταξιδευτής*2 έχει λίγα νευράκια τελευταία...:D
BELZEBOYLIS
13/05/2009, 10:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Τότε να μην μιλάς φίλε:mad: Ατομα σαν και σένα είναι υπέυθυνα για την κατάντια την σημερινή!!!Η αποχή και η αδιαφορία ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ για ό,τι τραβάμε καθημερινά από τους όποιους κυβερνώντες!!!Η δημοκρατία από τη χώρα αυτή που τη γέννησε ήταν πάντα ένα πολίτευμα συμμετοχής!Δεν σου αρέσει κανένα πρόβλημα,δεν έχεις όμως το δικαίωμα να γκρινιάζεις και να εκφέρεις γνώμη για αποτελέσματα που προέκυψαν ΕΡΗΜΗΝ ΣΟΥ γιατί με την αποχή σου υπήρξες αδιάφορος για οτιδήποτε και αν προκύψει από την ψηφοφορία!!!:sick: :wave2:
...βασικά δεν είπε ότι απέχει από τα κοινά ! Είπε οτι δεν ψήφισε κανέναν μλκα, όχι ότι δεν ψήφισε ποτέ !!!!
....Εκτός και τους θεωρείτε όλους μαλάκες , οπότε η αποχή είναι μονόδρομος....
:eyepop: :eyepop: τι ειπες τωρα ρε φιλος???
Μας λες οτι ειναι συνενοχη η αποχη και η αδιαφορια απο ενα σαπιο συστημα και δεν ειναι η ψηφος στα λαμογια που ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ειναι μια συμμορια (σημερα εγω - αυριο εσυ)... μηπως τα εχεις μπλεξει λιγο?
Ποια "δημοκρατια" ρε φιλε, σοβαρα μιλας?
Να ψηφισεις ποιον δηλαδη?
Τους εχοντες το κληρονομικο δικαιωμα (καραμανλη, παπανδρεου, μητσοτακη κτλ), τους αριστερους (με την τσεπη δεξια!), ή τον καθε τρελο και γραφικο στυλ λεβεντη, βεργη κτλ... πλακα κανεις?
Αφου ΟΛΟΙ τους ειναι για κρεμασμα (ετσι απλα!), γιατι δηλαδη πρεπει να κοροιδευεις τον ευατο σου (πανω απ' ολα!) και το κοινωνικο συνολο ψηφιζοντας καποιον?
Εχεις σκεφτει ποτε οτι ετσι διαιωνιζεται αυτη η κατασταση?
Το να απεχεις θεωρω οτι ειναι το ελαχιστο που μπορεις να κανει καποιος σαν ΜΟΝΑΔΑ εναντια σε ολους αυτους (και δεν ενοοω μονο τους πολιτικους), που απαξιωσαν ετσι τη Δημοκρατια!
Η ΑΠΟΧΗ φιλε μου ειναι κατα τη γνωμη μου ο πιο σωστος και ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ τροπος για να δειξεις τον αποτροπιασμο σου εναντια σε αυτο το μπουρδελο που ολοι μας σιχαινομαστε αλλα κανεις δεν κανει κατι για να αλλαξει η κατασταση!
Δεν εχεις ακουσει που λενε οτι αν θελεις πραγματικα να απαξιωσεις καποιον/κατι, απλα... ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟ!
Εχεις σκεφτει τι θα γινοταν, αν ΟΛΟΙ μας με αποχη δειχναμε την απαξιωση μας σε αυτο το τερατουργημα "δημοκρατιας" που εχουν φτιαξει ολοι αυτοι με μοναδικο σκοπο να ζουν στον αφρο και να φουσκωνουν τα βιβλιαρια καταθεσεων τους?
Φιλικα παντα!
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής *2
..οτι πειτε ΕΜΕΙΣ!!
ΕΜΕΙΣ φταίω
ΕΜΕΙΣ φταίς
ΕΜΕΙΣ φταει
ΕΜΕΙΣ φταιμε
ΕΜΕΙΣ φταιτε
ΕΜΕΙΣ φταίνε
έχει βρωμίσει ο τόπος τυπάδες που προσπαθούν να με περιλάβουν στο ΕΜΕΙΣ όταν τονίζουν τον ρόλο και τις ευθύνες ΜΑΣ για τις καταστάσεις που έχουν επικρατήσει..
..ξεκινόντας απο τους δημοσιΟγραφους, και συνεχίζοντας με αυτούς που τους ασπάσθηκαν και βάλθηκαν να μου σπάσουν τα @@@@@ όλοι σου δηλώνουν με και καλά ήρεμο και κυνικό ύφος ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ή ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ!!
..όχι ρε τσογλάνια!!
..ΕΓΩ δεν έγλειψα και δεν παρακάλεσα ποτε για να βολευτώ σε οτιδήποτε!!
..ΕΓΩ δεν πείραξα και δεν έκανα πουστιά σε κανέναν.. το αντίθετο το ζω κάθε μέρα
..ΕΓΩ ..ΜΑΛΑΚΕΣ!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ!!
ΔΕΝ θα μπω συνέταιρος στον καταμερισμό της αποτυχίας σας, όπως και δεν μπήκα μέτοχος στην δρέψη της λαμογιάς σας!!
αν έχετε πρόβλημα να κλείνετε το ρήμα φταίω, να πα να γαμ..θείτε!!
..η δική μου εκδοχή στο φταίω!
Εγώ ΔΕΝ φταίω (σίγουρα!)
Εσύ για να με διαβάζεις τότε μάλλον δεν φταις!
Αυτός που παλιά το βούλωνε και τώρα κλαψουρίζει φταίει!!
Εμείς είμαστε πολύ λίγοι για να φταίμε
Εσείς που φταίτε ..δεν το βουλώνετε;!!
Αυτοί που δεν φταίνε ..θα την πληρώνουν πάντα;!
+900:beer:
yannis24
13/05/2009, 14:22
ουφ....................κουραστηκα...............μην με ρωτησετε απο τι !!!!!.....................δεν το λεω γιατι μετα......................θα γινει πολεμος !!!
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Μας λες οτι ειναι συνενοχη η αποχη και η αδιαφορια απο ενα σαπιο συστημα και δεν ειναι η ψηφος στα λαμογια που ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ειναι μια συμμορια (σημερα εγω - αυριο εσυ)... μηπως τα εχεις μπλεξει λιγο?
Τους εχοντες το κληρονομικο δικαιωμα (καραμανλη, παπανδρεου, μητσοτακη κτλ), τους αριστερους (με την τσεπη δεξια!), ή τον καθε τρελο και γραφικο στυλ λεβεντη, βεργη κτλ... πλακα κανεις?
Αφου ΟΛΟΙ τους ειναι για κρεμασμα (ετσι απλα!), γιατι δηλαδη πρεπει να κοροιδευεις τον ευατο σου (πανω απ' ολα!) και το κοινωνικο συνολο ψηφιζοντας καποιον?
Το να απεχεις θεωρω οτι ειναι το ελαχιστο που μπορεις να κανει καποιος σαν ΜΟΝΑΔΑ εναντια σε ολους αυτους (και δεν ενοοω μονο τους πολιτικους), που απαξιωσαν ετσι τη Δημοκρατια!
Η ΑΠΟΧΗ φιλε μου ειναι κατα τη γνωμη μου ο πιο σωστος και ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ τροπος για να δειξεις τον αποτροπιασμο σου εναντια σε αυτο το μπουρδελο που ολοι μας σιχαινομαστε αλλα κανεις δεν κανει κατι για να αλλαξει η κατασταση!
Δεν εχεις ακουσει που λενε οτι αν θελεις πραγματικα να απαξιωσεις καποιον/κατι, απλα... ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟ!
Εχεις σκεφτει τι θα γινοταν, αν ΟΛΟΙ μας με αποχη δειχναμε την απαξιωση μας σε αυτο το τερατουργημα "δημοκρατιας" που εχουν φτιαξει ολοι αυτοι με μοναδικο σκοπο να ζουν στον αφρο και να φουσκωνουν τα βιβλιαρια καταθεσεων τους?
Φιλικα παντα!
Διαφωνω και σε προβληματιζω λεγοντας σου το εξης:
Ετσι σκεφτονταν τα Αμερικανανακια σε ολες τις προηγουμενες εκλογες και ειχαν συμμετοχη το 20-25% στην ψηψοφορια.
Αυτο ομως το ποσοστο δεν εβγαζε προεδρο μονο για την χωρα του αλλα και για την τυχη του κοσμου (εφοσον ηταν η πρωτη υπερδυναμη)
Αυτο το 20-25% μας καταντησε εδω που ειμαστε ομως???:confused: :confused:
ΟΧΙ το υπολοιπο 80% μας καταντησε εκει που αδιαφορουσε πινοντας CoLa και τρωγοντας Freskys Μπροστα στην τηλεοραση
Φιλικα:beer:
Η αποχή δεν είναι σωστός τρόπος αντιμετώπισης από τη στιγμή που αυτό επηρεάζει τη ζωή σου. Αν δεν σε επηρέαζε πάσσο. Όμως με την αποχή αυτοί κάνουν ότι γουστάρουν.
Η λύση που νομίζω (αν και αμφιβάλλω αν ποτέ μπορεί να υπάρξει) είναι κανένας να μην ψηφίσει τα 3 κλασσικά κόμματα (Μπλε, Πράσινους, Κόκκινους), αλλά να ψηφίσουμε όλα τα υπόλοιπα. Να υπάρχει πολυφωνία (πάνω από 6 κόμματα στη βουλή), και έτσι μεγαλύτερη σύμπνοια και έλεγχος.
Μέχρι τότε βέβαια βάζετε βαζελίνη στο κ@λαράκι, βοηθά. :wave2:
blueangel
13/05/2009, 14:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Φιλικα παντα!
Γνώμη σου φίλος:sick: Με άτομα σαν και σένα και με όλους αυτούς που πρεσβεύουν τέτοιες ιδέες απλά ρίχνετε νερό στο μύλο της οπισθοδρόμησης!!!:evil: Αν θέλετε να αλλάξει κάτι σε αυτόν τον τόπο ΨΗΦΙΣΤΕ ότι κατα τη γνώμη σας γουστάρετε και νομίζετε ότι θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση!!!Η Δημοκρατία δεν είχε ποτέ αδιέξοδα και σε όσους την αγνοούν με το στυλάκι της αποχής και του ωχαδερφισμού που θα πάω να ψηφίσω και άλλα τέτοια φαιδρά, τους ΑΠΑΝΤΑ με τη σειρά της ΓΕΝΝΩΝΤΑΣ από την κάλπη ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ, βασισμένα σε τάχα μου πλειοψηφίες της αποχής, οι οποίες στην ουσία ΠΑΝΤΑ δυστυχώς λειτούργησαν υπέρ της πλειοψηφούσας τάσης ,σε ότι αφορά τα όποιοα κόμματα εξουσίας:( Η αποχή φίλε μου ποτέ δεν υπήρξε λύση πουθενά και σε τίποτα δυστυχώς:mad: Φιλικά πάντα:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
:lol: :lol: :lol:
LsKostas
18/05/2009, 21:50
Και με το δικιο του...
Γνώμη σου φίλος:sick: Με άτομα σαν και σένα και με όλους αυτούς που πρεσβεύουν τέτοιες ιδέες απλά ρίχνετε νερό στο μύλο της οπισθοδρόμησης!!!:evil: Αν θέλετε να αλλάξει κάτι σε αυτόν τον τόπο ΨΗΦΙΣΤΕ ότι κατα τη γνώμη σας γουστάρετε και νομίζετε ότι θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση!!!Η Δημοκρατία δεν είχε ποτέ αδιέξοδα και σε όσους την αγνοούν με το στυλάκι της αποχής και του ωχαδερφισμού που θα πάω να ψηφίσω και άλλα τέτοια φαιδρά, τους ΑΠΑΝΤΑ με τη σειρά της ΓΕΝΝΩΝΤΑΣ από την κάλπη ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ, βασισμένα σε τάχα μου πλειοψηφίες της αποχής, οι οποίες στην ουσία ΠΑΝΤΑ δυστυχώς λειτούργησαν υπέρ της πλειοψηφούσας τάσης ,σε ότι αφορά τα όποιοα κόμματα εξουσίας:( Η αποχή φίλε μου ποτέ δεν υπήρξε λύση πουθενά και σε τίποτα δυστυχώς:mad: Φιλικά πάντα:wave2:
Πες μου εσύ φίλε μου ομως, σε περίπτωση που πιστεύω ότι κανένας από τους υποψήφιους δε με αντιπροσωπευει, γιατι να ψηφίσω τον οποιοδήποτε;
Η αντιπροσώπευση είναι πολύ απλά παράλογη...
Σκεψου ομως σε καποιες βουλευτικές εκλογές να πάνε να ψηφίσουν ενα μικρό ποσοστό, ας πούμε 10% ξερω γω. Η διαδικασία, ακόμα κι αν στεκει νομικά, εχει απαξιωθεί, και είναι θεμα χρόνου να γίνει μια απλά τυπική διαδικασία και μετα να εξαφανιστεί τελείως. και τοτε θα εχουμε παει σε κατι καλύτερο (γιατι χειροτερο δε γινεται κιολας).
Δεν υποστηρίζω πως δεν υπαρχει πολύς κόσμος που αδιαφορεί για τα κοινά και γι αυτο δεν ψηφίζει, αλλά υπαρχουν αρκετοί, που συνειδητά δεν συμμετεχουν στη διαδικασία καθως τη θεωρούν παραλογη, ανοητη, στημένη, δε ξερω γω τι ο καθένας, και αγνοώντας την, φερνουν πιο κοντα την καποια αλλαγή.
super_toto
18/05/2009, 22:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
Πες μου εσύ φίλε μου ομως, σε περίπτωση που πιστεύω ότι κανένας από τους υποψήφιους δε με αντιπροσωπευει, γιατι να ψηφίσω τον οποιοδήποτε;
Η αντιπροσώπευση είναι πολύ απλά παράλογη...
Σκεψου ομως σε καποιες βουλευτικές εκλογές να πάνε να ψηφίσουν ενα μικρό ποσοστό, ας πούμε 10% ξερω γω. Η διαδικασία, ακόμα κι αν στεκει νομικά, εχει απαξιωθεί, και είναι θεμα χρόνου να γίνει μια απλά τυπική διαδικασία και μετα να εξαφανιστεί τελείως. και τοτε θα εχουμε παει σε κατι καλύτερο (γιατι χειροτερο δε γινεται κιολας).
Δεν υποστηρίζω πως δεν υπαρχει πολύς κόσμος που αδιαφορεί για τα κοινά και γι αυτο δεν ψηφίζει, αλλά υπαρχουν αρκετοί, που συνειδητά δεν συμμετεχουν στη διαδικασία καθως τη θεωρούν παραλογη, ανοητη, στημένη, δε ξερω γω τι ο καθένας, και αγνοώντας την, φερνουν πιο κοντα την καποια αλλαγή.
Σαν ιδέα δεν είναι άσχημη όμως υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα που ποτέ δεν θα επιτρέψει την υλοποιησή του.
Τα 2 μεγάλα κόμματα Πασοκ και ΝΔ έχουν τόσο ισχυρές πελατειακές σχέσεις με τον λαό που ποτέ δεν θα γίνει δυνατό να πέσουν κάτω από ένα 20-25% το καθένα. Όλοι αυτοί που είτε είναι οργανωμένοι είτε απλά βολεύονται με ρουσφέτια δεν θα πάψουν ποτέ να ψηφίζουν αυτούς τους δύο.
Άρα μάνι μάνι έχουμε ένα 40 με 50% που δεν θα πάψει ποτέ να ψηφίζει.
Το ίδιο ισχύει και με τα πιο μικρά κόμματα σε πολύ μικρότερο ποστοστό βέβαια.
Άρα η στιγμή που η απαξίωση των εκλογών θα φέρει την ελπίδα είναι ουσιαστικά όνειρο απατηλό.
Με την απαξίωση της ψήφου το εξυπηρετείς πολύ καλά το κατεστημένο. Το σύστημα θέλει να ψηφίζουν λίγοι και να είναι ευκλολα ελεγξιμοι.
Cpt. Haddock
18/05/2009, 22:50
Το έχει το nickname.... :p
extremist
18/05/2009, 23:02
Δεν υπάρχει δημοκρατία σε μια νομισματικά βασισμένη οικονομία.
Δικτατορία των ευημερών ήταν είναι και θα συνεχίσει να είναι το καθεστώς μέχρι να απέχουμε όλοι απο δάνεια.Λεφτά δεν υπαρχουν στις τράπεζες όλα δημιουργούντε απο αέρα απλά επειδή κάποιος ζήτησε αυτά τα λεφτά δίχως να υπάρχει το κεφάλαιο να τα καλύψει..
mats8282
19/05/2009, 10:05
Συλλογική ευθύνη και τσουβάλιασμα δικαίων και αδίκων με δύο λέξεις,<<φταίμε όλοι>>.Για εμένα είναι χυδαία η ατάκα και το μόνο που εξυπηρετεί είναι η <<διαγραφή>> και μετακύλιση των πραγματικών τεράστιων ευθυνών συγκεκριμένων ατόμων και παρατάξεων.
δε φταις εσυ... εγω φταίω που σας διαβάζω... αντι να δω καμιά τσοντα (υψηλότερο επίπεδο απο τα γραφόμενα σας)
Για τα ναρκωτικά φταίνε ....οι κακες παρέες (και οχι η μαλακια στο εγκέφαλο σου)
Για τα επεισόδια στα γήπεδα φταίει ....η αστυνομία (και οχι οι αγάμητοι χωρις ζωη που ξεσπάνε στα γήπεδα)
Για τα ατυχήματα στους δρόμους φταίνε ....οι κακοι δρόμοι (και οχι οι κουλοι οδηγοι που βγάλαν με λάδωμα το δίπλωμα ή αυτοι που δε σεβονται τον διπλανο τους)
......
Εχω καμια 200ρια παραδείγματα να βαλω αλλα απαξιώ γιατι λιγοι καταλαβαίνουν...
Ο κλασικός μαλάκας, ευθυνόφοβος, μαμακιας, Έλληνας....
Πάντα φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός απο αυτόν....
Να μιλάμε λίγο πιο σεμνά, ώστε να μη προκαλούνται διαμάχες, διαφορετικά το thread θα πάρει την άγουσα
ΕΚ της Διαχείρισης.
Ευχαριστώ.
BELZEBOYLIS
19/05/2009, 11:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Για τα ναρκωτικά φταίνε ....οι κακες παρέες (και οχι η μαλακια στο εγκέφαλο σου)
Για τα επεισόδια στα γήπεδα φταίει ....η αστυνομία (και οχι οι αγάμητοι χωρις ζωη που ξεσπάνε στα γήπεδα)
Για τα ατυχήματα στους δρόμους φταίνε ....οι κακοι δρόμοι (και οχι οι κουλοι οδηγοι που βγάλαν με λάδωμα το δίπλωμα ή αυτοι που δε σεβονται τον διπλανο τους)
......
Έχεις βρει την απόλυτη αλήθεια εεε? Για να μιλάς έτσι.... !!!
super_toto
19/05/2009, 11:10
......
Έτσι όπως τα περιγράφεις, για να μην έχουμε ναρκωτικά, βία στα γήπεδα, ατυχήματα στους δρόμους θα πρέπει όλοι να είμαστε υποδείγματα συγκροτημένων πολιτών, αρτια εμποτισμένοι με παιδεία δηλαδή μικροί βούδες όλοι μας.
Επειδή όμως στις κοινωνίες υπάρχουν και αδύναμοι χαρακτήρες, ατομα με παθογένειες και άτομα με μικρές δεξιότητες,
το κράτος οφείλει να προστατεύει αυτές τις κοινωνικές ομάδες.
Να μην επιτρέπει την δικίνηση ναρκωτικών αντί να αδιαφορεί
Να εκπαιδεύει την αστυνομία ώστε να μπορεί να χειρίζεται την βία στα γήπεδα
Να παρέχει οδικό σύστημα τέτοιο ώστε να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο από τους άσχετους όδηγούς.
Διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος να έχουμε κράτος. Αν μπορούσε ο καθένας να διακρίνει το συμφέρον για τον ίδιο και για την κοινωνία το κράτος θα ήταν περιττό.
mats8282
19/05/2009, 11:53
......
Ακομα και στο παραδειγμα σου οι ευθυνες ειναι συγκεκριμενες.Δεν ειναι γενικες και αοριστες,ανεξαρτητα απο τον καταμερισμο και στο αν συμφωνει ή διαφωνει καποιος,λες φταιει αυτος,εκεινος,ο αλλος.Αλλα στο τελος πετας την ακυρη γενικευση.
Με λιγα λογια,οποιο παραδειγμα απο τα 200 και να πεις η ευθυνη υπαρχει καπου και ειναι συγκεκριμενη.Οχι μια γενικη και αοριστη καταδικη ολων...
μου την ειπατε τωρα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
νταξ οπως ειπα λιγοι καταλαβαν... αλλα δε πειραζει.... ο αυνανας ο ελληνα να ειναι καλα και η βολεψη του
(ειδατε ουτε κανα μαλακας ειπα):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
BELZEBOYLIS
19/05/2009, 12:04
μου την ειπατε τωρα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
νταξ οπως ειπα λιγοι καταλαβαν... αλλα δε πειραζει.... ο αυνανας ο ελληνα να ειναι καλα και η βολεψη του
(ειδατε ουτε κανα μαλακας ειπα):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΩΩΩΩΩΩ μεγάλε Έλληνα , γνώστη των πάντων ! Μεγάλε φιλόσοφε και διανοητή !!! Δώσε μας τα φώτα σου !!!!
:lol: :rotflmao: :lol: :wave2:
.....μη χειρότερα
mats8282
19/05/2009, 12:04
Στριβειν δια του χαβαλε
:smokin:
συμμετέχω
συμμετέχεις
συμμετέχει
συμμετέχουμε
συμμετέχετε
αποφασίζουν!