PDA

View Full Version : Αεραγωγοί Arai

LogOutGoRide
13/05/2009, 10:26
Καλημέρα σας

Γνωρίζει κανείς αν οι αεραγωγοί ενός Arai Rx 7 Gp ή RR 5 επισκευάζονται;
Νομίζω οτι σε μερικά σημεία (στις άκρες ) αρχίζουν να ξεκολλάνε.
Κυρίως στον μπροστά κεντρικό αεραγωγό και στις μύτες των δύο πίσω.
Το κράνος είναι αγορασμένο απο Ιαπωνία και πριν αρχίσω της ερωτήσεις και το κλασικό σπάσιμο των @@ στα εδώ καταστήματα θα ήθελα τις γνώμες απο τους κατόχους.

:wave2:

McTalas
13/05/2009, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Καλημέρα σας

Γνωρίζει κανείς αν οι αεραγωγοί ενός Arai Rx 7 Gp ή RR 5 επισκευάζονται;
Νομίζω οτι σε μερικά σημεία (στις άκρες ) αρχίζουν να ξεκολλάνε.
Κυρίως στον μπροστά κεντρικό αεραγωγό και στις μύτες των δύο πίσω.
Το κράνος είναι αγορασμένο απο Ιαπωνία και πριν αρχίσω της ερωτήσεις και το κλασικό σπάσιμο των @@ στα εδώ καταστήματα θα ήθελα τις γνώμες απο τους κατόχους.

ναι επισκευαζονται, αλλα θα εχεις και την αναλογη μουρμουρα.
Μπορεις να πας στον παπασταυρου, οσες φορες χρειαστικε να παω για το αμερικανικο αραι μου ποτε δεν μου γκρινιαξε και μου φερθικε αψογα.

schumacher_
13/05/2009, 13:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
ναι επισκευαζονται, αλλα θα εχεις και την αναλογη μουρμουρα.
Μπορεις να πας στον παπασταυρου, οσες φορες χρειαστικε να παω για το αμερικανικο αραι μου ποτε δεν μου γκρινιαξε και μου φερθικε αψογα.

+1

Παρήγγειλα πριν καμια 10ριά μέρες 2 αυτάκια για το δικό μου (έσπασε το ένα :cry: ) και ένα μπροστινό αεραγωγό και με εξυπηρέτησε κανονικά... πήγαινε ψιλοσύντομα όμως, γιατί αν δεν έχει να σου δώσει, οι παραγγελίες αργούν λίγο

LogOutGoRide
13/05/2009, 13:15
Να΄στε καλά ρε παιδιά αλλά μου πέφτει λίγο μακρυά η Αθήνα.

Να πάω στον εδώ έμπορο ή μπορώ να παραγγείλω απο internet και να το κάνω μόνος αν ξεκολλήσουν πιο πολύ;

edit2:Θα έχω και το ανάλογο πιασοκώλιασμα προφανώς ε;Για πείτε τι σας χρέωσε για αυτά που κάνατε

schumacher_
13/05/2009, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Να΄στε καλά ρε παιδιά αλλά μου πέφτει λίγο μακρυά η Αθήνα.

Να πάω στον εδώ έμπορο ή μπορώ να παραγγείλω απο internet και να το κάνω μόνος αν ξεκολλήσουν πιο πολύ;

edit2:Θα έχω και το ανάλογο πιασοκώλιασμα προφανώς ε;Για πείτε τι σας χρέωσε για αυτά που κάνατε

Για τα αυτάκια μου είπε 35? και για τον μπροστινό αεραγωγό στο σαγόνι 15?.

Επειδή τα έβγαλα μόνος μου και θα τα βάλω κιόλας, δεν ξέρω αν παίρνει λεφτά για την τοποθέτηση...

:beer: