View Full Version : Σε είδα...
amyroukai
07/02/2010, 02:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Κάπως έτσι τσαγιάζουν τα x-max τα busa και μετά φταίνε τα σκούτερ. :lol: :lol:
Για να μην λέμε και χαζά, έτσι τσαγιάζουν οι καλοί αναβάτες με "ταπεινά" μηχανάκια τους ποζεράδες με τα τούμπανα... Την Busa λίγα μηχανάκια την τσαγιάζουν. Μάλλον, μόνο ένα, μέχρι κάποια χιλιόμετρα... ;) S1000RR κανείς;
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Για να μην λέμε και χαζά, έτσι τσαγιάζουν οι καλοί αναβάτες με "ταπεινά" μηχανάκια τους ποζεράδες με τα τούμπανα... Την Busa λίγα μηχανάκια την τσαγιάζουν. Μάλλον, μόνο ένα, μέχρι κάποια χιλιόμετρα... ;) S1000RR κανείς;
αυτο αν δε τα βαλεις διπλα διπλα δεν το ξερεις. οι αριθμοι δεν ειναι παντα αρκετοι για να δουμε πιο ειναι το πιο γρηγορο μηχανημα. εγω πιστευω το busa δε πιανεται. αν καταφερει βεβαια να πιεσει το ληστη:lol: :lol: :lol:
amyroukai
09/02/2010, 18:59
Λοιπόν....
Έχω την εντύπωση ότι... είδα κάποιον από εδώ... στο νέο τηλεπαιχνίδι με τις λάσπες κλπ... στα στιγμιότυπα που έδειξαν οι Ράδιο Αρβύλα χτες... Γίναμε και τηλεαστέρες;;;;;;;;:rotflmao:
ειμαι στα χανιά by plane ομως αλλα σε ειδα ασημι κ8 650 στη πλατεια να περιμενεις τη κρεπα και μετα με τη συντροφια σου να κατεβαινεις και να μπαινεις στο παλιο λιμανι.
ωραια η κοκινη ταινια στη ζαντα
Ασημί 650 σημερα στο προαυλιο της Ιατρικης σχολής, διπλα στον Ιπποκράτη. Εχουμε κανενα γιατρο?
Fratellos
13/02/2010, 14:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΠοΜ
c'est moi!:D
γρηγορος ειπε. :nono: :o
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fratellos
γρηγορος ειπε. :nono: :o κανε δουλεια σου εσυ (ξερεις τι...):a022:
μαυρο bandit περναγε σημερα απ'τα λιμανακια (ημουν για καταδυση με το αμαξι) καθαρο...ποιος ειναι μονο των σ-κ;;
κατα τις 12-1
Fratellos
13/02/2010, 14:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από glider
...(ημουν για καταδυση με το αμαξι)...
:eek: :eek:
τι μοντελο?? :p
το καινουργιο seaquest, ειναι αμφιβιο και 4χ4:p
Fratellos
13/02/2010, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΠοΜ
κανε δουλεια σου εσυ (ξερεις τι...):a022:
τραγουδα.
σπαμ ον.
ηθελα και γω Σερκο...αλλα τα κανελλονια...μιαμ :a23:
μπορει να περασω για ενα :beer: :wave2: αργοτερα
amyroukai
14/02/2010, 09:49
εγώ από ότι κατάλαβα, φεύγουν τα παϊδάκια με το κιλό, αλλά ο καθ'ένας μόνος του! Αν μαζευτούμε, θα τρομάξει ο ταβερνιάρης....
αλλο ενα ασημι με bagster και πολυ ωραια yosimura παρκαρισμενο σημερα διπλα μου εξω απο το Μητερα
Μαυρος Ληστης 15:10 Κηφησιας κ Πανορμου. Το μιλησαμε.
Παντα ορθιος!
Σημερα κι εγω συναντηθηκα με εναν μαυρο ληστη
στις 14:00 περιπου στον παραδρομο του Ο.Α.Κ.Α
amyroukai
03/03/2010, 23:59
Ποιό κόκκινο Bandit 400V είχε πάρκάρει δίπλα μου απέναντι από την ARCH σήμερα;
Pardalotzatziki
04/03/2010, 00:52
Και γω σε ειδα.....
Στο CAFE SANTAN στο Βολο.....
Nick Gravenitis Live...
Μπουφαν SPIDI NOMAD, μαυρο κρανος νομιζω, backpack Axio, κοκκινο τσαντακι μεσης....
και μακρια ξανθα μαλλια??? Ειδα καλα?
Ποια ειναι αυτη που φοραει το ιδιο μπουφαν με μενα?
Δεν ειδα το μηχανακι....αλλα χτυπησε φλεβα...you know...
:wave2:
amyroukai
09/03/2010, 09:27
Χτες το βράδι τα πίναμε στο Blueprint στο Μαρούσι και απέναντι διαγώνια στο στενάκι είχε παρκαρισμένο ένα μαύρο 1250άρι S με φουλ πλαϊνά πλαστικά και βαλίτσα... Κανείς από εδώ;
Καλα δεν ξερουν οτι αν εχει φουλ πλαινα δεν του παει η βαλιτσα??Ακου φουλ πλαινα με βαλιτσα!...:rolleyes: :beer:
PortisHead
09/03/2010, 09:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Καλα δεν ξερουν οτι αν εχει φουλ πλαινα δεν του παει η βαλιτσα??Ακου φουλ πλαινα με βαλιτσα!...:rolleyes: :beer:
Γενικα στο bandit δεν παει η βαλιτσα , αλλα τεσπα , αυτο εινα ικαι θεμα γουστου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Γενικα στο bandit δεν παει η βαλιτσα , αλλα τεσπα , αυτο εινα ικαι θεμα γουστου.
Απ'οτι καταλαβες αυτης της αποψης ειμαι και εγω.:wave2:
VegasKitty
12/03/2010, 17:29
Σας ειδα ληστοπουλα μου.....
Τον εναν χτες το πρωι με μαυρο ληστη και ασπρο μπλε αραι.... Εκει στη πανορμου....
και σενα κυριος με το ασημι ληστη και το γκρι μαυρο (δε προλαβα να δω τι μαρκα κρανος :smilea: ) και το δαϊνεσε μπουφανακι (τοσα προλαβα να δω στο σκοταδι η γυναικα! :lol: ) κατα τις 23:00 χτες εκει στην Αριστοτελους! :D
PortisHead
22/03/2010, 11:43
Σε ειδα μαυρε ληστη με το 650 , Σαββατο μεσημερι , Βουλιαγμενη , λιγο μετα το Καβουρι μαζι με καποιο φιλαρακι σου (Varadero) , σταματησατε και στον Γεωργιαδη στη Βαρκιζα.
Ημουν με το αυτοκινητο και ηθελα να ρωτησω ΠΟΙΕΣ χουφτες φορας στο bandit ?
Απιστευτο για bandit , αλλα του ταιριαζαν παρα πολυ.
Κουκλα.
Αν εισαι απο "εδω"..... απαντησε pls.
Αν κατάλαβα καλά μιλάς για χούφτεσ σαν κι αυτές (http://www.flickr.com/photos/rikdom/3222213553/)
PortisHead
24/03/2010, 14:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από akisjg
Αν κατάλαβα καλά μιλάς για χούφτεσ σαν κι αυτές (http://www.flickr.com/photos/rikdom/3222213553/)
Αν θες επισυναψε την φωτο γιατι το flickr.com ειναι κομμενο απο τον proxy μας :(
Ενός Άγγλου που έβαλε χούφτες από Vstrom. Έχω ακούσει ότι ταιριάζουν απλά μετά το τιμόνι "κόβει" λιγότερο.
193393
PortisHead
24/03/2010, 14:29
Σωστα , μπαινουν απο το V-Strom μια χαρα.
Το θεμα ειναι οτι το ψαχνω σε συνδυασμο με κανα Renthal τιμονι αλλα θελει καποιες πατεντες γιατι βρισκει στο fairing κατα το στριψιμο.
193396
amyroukai
24/03/2010, 14:51
Και για να πω και κάτι on topic πέτυχα σήμερα ένα μαύρο 650άρι αεροψυκτο στη Λούτσα, ξανά μετά στα Σπάτα και μιλήσαμε λίγο. 50άρης, χαλαρός, πλάκα είχε. Καλά χιλιόμετρα! :)
είδα μπλε ληστή αραχτό πάνω στην πλατεία ελευθερίας στο Ηράκλειο... δίπλα σε μαύρο v-strom και τα λέγανε. Είναι κανείς από εδώ;
amyroukai
29/03/2010, 23:41
Πάρκαρα σήμερα το μεσημέρι στην αρχή της Βενιζέλου στην παραλία της Θεσσαλονίκης δίπλα σε ασημένιο 650άρι, ολοκαίνουριο...
παιδια εχουμε γινει παρα πολλοι!καθε μερα σχεδον βλεπω και απο ενα ληστη...
καλα δε μιλαω για την 25 μαρτιου..πρεπει να ειδα αλλα 4-5 εκτος τα 2 δικα μας...μονο στην περιοχη του κορυδαλλου!
Vaggos_1983
01/04/2010, 15:39
Ισως και να δες εμενα :P Μαυρο με βαλιτσα Givi πισω, καγκελα, μαυρη ζελατινα, μαυρο κρανος ολα μαυρα γενικα :D
Ασημένιος γυμνός ληστής έξω από τον Καύκα στην Καζαντζίδη στο Ηράκλειο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Ασημένιος γυμνός ληστής έξω από τον Καύκα στην Καζαντζίδη στο Ηράκλειο... εγω εχω δει 4 σαν το δικο μου εδω. αλλα μονο εγω ειμαι στο moto forum.:wave2:
Σε σένα πήγε το μυαλό μου όταν το είδα... Ετοιμάσου για καφέ δευτέρα πρωί :) :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Σε σένα πήγε το μυαλό μου όταν το είδα... Ετοιμάσου για καφέ δευτέρα πρωί :) :) να κανονισουμε την ωρα γιατι γεμισε το σπιτι γυναικες και θελω να τους μαγειρεψω πρωτα :confused:
ληστης απο εδω ληστης απο κει ληστη ειδε ο αλλος ληστες στο δρομο μετρα ο αλλος...................να η παρεξηγηση και εγινε ο ΔΙΑΣ :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
ληστης απο εδω ληστης απο κει ληστη ειδε ο αλλος ληστες στο δρομο μετρα ο αλλος...................να η παρεξηγηση και εγινε ο ΔΙΑΣ :rotflmao:
Nαι να πούμε στη Suzuki να αλλάξει το όνομα του μοντέλου :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Σας ειδα ληστοπουλα μου.....
Τον εναν χτες το πρωι με μαυρο ληστη και ασπρο μπλε αραι.... Εκει στη πανορμου....
:wave2: :wave2: Πήγαινα για Ερυθρό
Ποιοι (2) κάπνιζαν αραχτοί στο φράγμα του Μαραθώνα σήμερα κατά τις 14:00 και τα bandit παραταγμένα δίπλα τους? Βιαζόμουν και δε σταμάτησα, αλλά κόρναρα όπως επιτάσσουν οι καλοί τρόποι...
maria k.
06/04/2010, 00:33
καλησπερα σε ολους!
ψαχνω ενα παλιο φιλο,τον μακη απο χαλανδρι με μηχανη KTM.εφυγε για ισπανια καποια στιγμη και χασαμε επαφη.αν γυρνα πουθενα εδω γυρω,επικοινωνηστε παρακαλω!!!
PortisHead
07/04/2010, 07:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από maria k.
καλησπερα σε ολους!
ψαχνω ενα παλιο φιλο,τον μακη απο χαλανδρι με μηχανη KTM.εφυγε για ισπανια καποια στιγμη και χασαμε επαφη.αν γυρνα πουθενα εδω γυρω,επικοινωνηστε παρακαλω!!!
Ανεβασε και μια προσφατη φωτογραφια σου....και θα βρεθουν καμια 50ρια Μακηδες με KTM.
:lol:
Μαυρος ληστακος αραγμενος στο Σουνιο διπλα σε ενα Κ1300. Ημουν λιγο πιο πανω παρεακι με χρυσαφι Hornetακι. Και στο γυρνα κατα τις 4 ασημι ληστακος στο ρευμα Προς Σουνιο. Επαιξα τα φωτα αλλα πηγαινα μαλλια ...
ΥΓ. επειγοντως λαστιχα. Το πισω αδυνατη να κρατησει επαφη με το οδοστρωμα:beer:
amyroukai
14/04/2010, 12:39
Ήταν κανείς δικός μας στο ΙΚΑ Αμαρουσίου σήμερα; Ασημένιο 650S με Yoshimura.
μεσημερι κατα της 3 στον αλιμο ειδα το πρωτο bandit με μαυρο κινητηρα.
Ειναι κανεις εδω μεσα που πηγαινει στην αλανα του σεφ για πτησεις;
Ήταν κανείς δικός μας στο ΙΚΑ Αμαρουσίου σήμερα; Ασημένιο 650S με Yoshimura.
Σε είδα κι εγω
το καταλαβα οτι πρεπει να ησουν εσυ
δεν κυκλοφορουν και πολλα μπλε βλεπεις!!!
Σε είδα εσένα με το μπλε Ληστή που κατέβαινες την 28ης Οκτωβρίου στο Ψυχικό όπως ερχόσουν από τον περιφεριακό Γαλατσίου χθες το απόγευμα.
Επίσης σε είδα κι εσένα με τον ασημένιο Ληστή που κατηφόριζες από Π. Πεντέλη χθες το βραδυ.
Καλούς δρόμους σε όλους!
Ασημένιος υδρόψυκτος ληστής ψηλά στην Παπαναστασίου στο Ηράκλειο... τελικά αυξάνεται η ομάδα!!
Edit: Μάλλον ο ίδιος περνάει και κάθε απόγευμα από την Κνωσού.
amyroukai
25/04/2010, 22:08
Είδα χτες έναν αραγμένο σε πεζοδρόμιο κοντά στο ΑΤ στην Κρήνη. Γίναμε πολλοί... :)
σημερα πηγα τριπολη και ειδα σιγουρα 3 ληστες. μπορει να ηταν και αλλοι αλλα δε εψαξα.
ασχετο .για τη μιση σχεδον διαδρομη πηγαιναμε μαζι με ενα τριτροχο 1000 spyker νομιζω ηταν . οσοι πηγαν τριπολη σιγουρα το ειδαν εκει που το ειχε παρκαρει ο τυπος.
να μαι και γω, Απο Ηρακλειο κρητης, εχω ενα Bandit S 650 του 08' μαυρο :) φοραω και yoshimuraki ..μπορω να πω οτι εχω δει πολλα Banditakia .. λοιπον, με εχετε δει;
amyroukai
03/05/2010, 03:46
Νάρκισσε.... :beer: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gas16
να μαι και γω, Απο Ηρακλειο κρητης, εχω ενα Bandit S 650 του 08' μαυρο :) φοραω και yoshimuraki ..μπορω να πω οτι εχω δει πολλα Banditakia .. λοιπον, με εχετε δει;
Σίγουρα θα σε έχω δει εγώ. Σχεδόν κάθε μέρα βλέπω ληστές :)
PortisHead
03/05/2010, 03:54
Ειδα , το πληγωμενο μηχανακι του amyroukai ....
:( :( :(
amyroukai
03/05/2010, 04:03
Νταξ... Θα φτιαχτεί σιγά σιγά... Περισσότερο χτυπημένο απ' όσο θα ήθελα, λιγότερο από όσο φαίνεται.
το καλό με τα σίδερα είναι ότι φτιάχνονται!!! σε αντίθεση με άλλα πράγματα.....
:beer: :beer:
Ρε παιδιά ένας μαύρος παρκαρισμένος Πατησίων κ Κεφαληνίας κάθε μέρα ποιος είναι?
zvailakis
03/05/2010, 05:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Ειδα , το πληγωμενο μηχανακι του amyroukai ....
:( :( :(
το είδα και εγώ σήμερα!
Περαστικάα!!
Έξω απ' τη Deloitte εκεί που συνήθως παρκάρει ο Pektis, είδα ένα 650S (και οχι το κ5 του Pektis).
Δεν πιστεύω να........... :confused: :confused: :confused:
2stroker
11/05/2010, 10:55
.
Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
σας βλεπω σχεδον καθημερινα εσας της ομαδας Διας και τα @@@@@ μου κουνιουνται!!!ολο ποζερια και καγκουριλικια λες και ειχατε τα γενεθλια των 18 προχτες και σας πηραν το πρωτο σας GLX!
Τι σουζες,τι παντηλικια,τι κοκκινα φαναρια που τα περνατε αερα ετσι για πλακα τι τι τι...
ερε τι αλλο θα δουμε!!και οχι τιποτε αλλο εγω ο μ@@@@@ σας πληρωνω κιολας!!!
Εχουνε Bandit οι Διας ? :lol:
:beer:
2stroker
11/05/2010, 11:03
λαθος τοπικ σορρυυυυυ:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από akisjg
Έξω απ' τη Deloitte εκεί που συνήθως παρκάρει ο Pektis, είδα ένα 650S (και οχι το κ5 του Pektis).
Δεν πιστεύω να........... :confused: :confused: :confused:
Oχι ρε φιλε δεν το αλλαξα,ακομα το εχω!!...
Το μαυρο που ειδες ειναι συναδελφου και μοντελακι του 08!:beer:
(το δικο μου ειναι κ4!)
Καταζητηται μαυρος ληστης με yoshimura στην ανω γλυφαδα σημερα το πουρνο 7.30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
Καταζητηται μαυρος ληστης με yoshimura στην ανω γλυφαδα σημερα το πουρνο 7.30
Τι εκανε?τραπεζα ληστεψε?:lol:
takos 66
13/05/2010, 09:54
σε ειδα με το γκρι bandit εχθες κατω απο τη γεφυρα στο σχιστο βγαινοντας για ελευσινα..σου εκανα νοημα αλλα.....
Cpt. Haddock
14/05/2010, 12:43
σε είδα συμφορουμίτη με το Bandit και τα ψώνια σου.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
197780
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτοί που το χουν πλούσιο το μαλλί το φροντίζουν κιόλα!!! :evil: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
σε είδα συμφορουμίτη με το Bandit και τα ψώνια σου.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
GAY PHOTO ALERT..!!!
@Τι θα γίνει, θα το δώσεις το όνομα της λούγκρας ή όχι...? :D :smokin:
amyroukai
16/05/2010, 05:03
:rotflmao:
soter3gm
16/05/2010, 05:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
GAY PHOTO ALERT..!!!
@Τι θα γίνει, θα το δώσεις το όνομα της λούγκρας ή όχι...? :D :smokin:
αυτό εννοείς ??
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
soter3gm
16/05/2010, 05:06
αυτό ?????
197898
castoras
16/05/2010, 05:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
αυτό ?????
:lol: :rotflmao: :lol:
amyroukai
26/05/2010, 05:54
Είδα ένα μαύρο 650 παρκαρισμένο στη Nissan στον Αγ. Στέφανο...
Δεν την παλεύω άλλο ένα μήνα χωρίς μηχανή :sick:
ilias integra R
26/05/2010, 07:01
Amyroukai το δικο μου ειδες.........οποτε ξαναπερασεις μπες μεσα να πεις ενα γεια.....στη εκθεση δουλευω......
Σε έχω δει και εγώ εκεί ilias, μιας και περνάω συχνά από εκεί. Σήμερα είδα ασημί 650 στη Μαραθώνος μετά τη Μάκρη, όλο μαμά....
Σε Ειδα στην σαμοθρακη . μαυρο κ8 :wave2: :wave2:
Σε ειδα σημερα το Πρωι στην Πειραιως στο φαναρι με Ιερα οδο με κατευθυνση προς αθηνα με το μαυρο ληστακο σου, touring ζελατινα, jet κρανακι και μπλε led ψειρες. Αν το διαβασεις αποκλειεται να μην καταλαβεις πως εισαι εσυ:lol: :lol: Καλους δρομους και παντα ορθιος
:wave2: Ένας "ληστής" μαύρος κυκλοφορεί κάθε μεσημέρι στην Γερμανού στην Πάτρα. Θα ήταν καλό να γνωριστούμε. Δέχομαι προτάσεις για εκδρομές. Τάσος bandit GSF650sa Ανθρακιά Πάτρα
amyroukai
27/07/2010, 14:22
Δυστυχώς έχω δει πολλά αυτές τις μέρες και κυκλοφορούν οι περισσότεροι ξεκράνωτοι ή με κάτι της πλάκας, με σαγιονάρα/σανδαλάκι, σορτς και αμάνικα... TDM γίναμε... Ρε παιδιά, τον εαυτό σας δεν τον σκέφτεστε;
Δυστυχώς έχω δει πολλά αυτές τις μέρες και κυκλοφορούν οι περισσότεροι ξεκράνωτοι ή με κάτι της πλάκας, με σαγιονάρα/σανδαλάκι, σορτς και αμάνικα... TDM γίναμε... Ρε παιδιά, τον εαυτό σας δεν τον σκέφτεστε; Ρε συ Γιαννη ζηλεψαμε τη δοξα των ΤΔΜ κσι ειπσμε νσ πσρουμε λιγο σπο την αιγλη τους, και μιας και το μηχανακι μας ΤΔΜ δεν γινεται γινομαστε εμεις ΤΔΜαδες...:lol: :lol: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:
amyroukai
27/07/2010, 16:26
Το καλαμπουρίζω, αλλά φίλε μετά το στούκι που έφαγα, αν δεν ήμουν ντυμένος όπως πρέπει, θα είχα γίνει κόκκινος λεκές στην Αττική οδό... Τους βλέπω τώρα τσίτσιδους ακόμα και στην Εθνική και τρομάζω. Το γκάζι σιγά σιγά το ξανανοίγω, αλλά αν πριν μπορεί και να σκεφτόμουν να έκανα καμιά κοντινή χωρίς μπουφάν, τώρα πλέον... Ούτε να βγω από το σπίτι "γυμνός".
Ληστόπουλα προσοχή... Η απροσεξία κάποιου άλλου μπορεί να έχει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ βλαβερές συνέπειες... Μην εκτίθεστε λέμε!
Το καλαμπουρίζω, αλλά φίλε μετά το στούκι που έφαγα, αν δεν ήμουν ντυμένος όπως πρέπει, θα είχα γίνει κόκκινος λεκές στην Αττική οδό... Τους βλέπω τώρα τσίτσιδους ακόμα και στην Εθνική και τρομάζω. Το γκάζι σιγά σιγά το ξανανοίγω, αλλά αν πριν μπορεί και να σκεφτόμουν να έκανα καμιά κοντινή χωρίς μπουφάν, τώρα πλέον... Ούτε να βγω από το σπίτι "γυμνός".
Ληστόπουλα προσοχή... Η απροσεξία κάποιου άλλου μπορεί να έχει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ βλαβερές συνέπειες... Μην εκτίθεστε λέμε! + όσα
Σε ειδα μαυρε ληστη 2 φορες στη Λ.Διονυσου μια
με τη μηχανη και μια με την κουτα...:beer:
Ασημί ληστής στις 15/8 παρκαρισμένος κοντά στο λιμάνι του Αλμυροποτάμου Ευβοίας. Δεν ξέκαρα το μοντέλο γιατί βιαζόμασταν να ψαρέψουμε...:wave2:
Σε είδα, ληστή μου, στην αλλοδαπή να σε οδηγάει άλλος.
Σε είδα επίσης να σε προσέχει τα μέγιστα -και όχι μόνο εσένα- ο οδηγός σου.
Σε είδα ανάμεσα σε διάφορα "όπλα", αλλά εσύ στα(ο) μάτια(ι) μου ήσουν το πιο όμορφο μηχανάκι.
Είδα επίσης να σου ξεκολλάει - και άνετα μάλιστα- ένα σκουτεράκι με αναβάτισσα μια τρελλαμένη με τζέτ κρανάκι.
Μου είπαν ότι σε έστριψαν και σε φχαριστήθηκαν σε ορεινή διαδρομή.
Σου υπόσχομαι ότι την επόμενη θα το κάνουμε μαζί...
Είδα στην Γαλλία μέσα σε μια εβδομάδα τόσους ληστές, που πολύ λυπάμαι για την αντιμετώπισή τους στην χώρα μας.
ilias integra R
15/09/2010, 10:07
Σε βλεπω καθε βραδυ καμαρωτο ωραιε μαυρε ληστη στην πλατεια λαου στο Αιγαλεω διπλα απο τα ΤΕΙ...ειναι κανενας απο εδω μεσα?
kakricas
24/09/2010, 11:00
Μηχανή Transalp μαύρη,σηματάκι moto.gr κάτω από την πινακίδα,Κράνος ARAI με ωραία γραφικά,με μπότες αλλού και το σύνολο από άλλο πλανήτη....σε πέτυχα πεντέλης και κηφισίας στον Γερμανό στο Μαρούσι προχθές στις 17:30 ΝΑΙ ΝΑΙ καλά κατάβες ο ομορφονιός με το superduke που κατεβήκαμε παρέα την κηφισίας.....
ΚΑΤΑΖΗΤΗΣΕ
για ποτό - καφέ - πορτοκαλάδα - ένα προφιτερολ βρε κορίτσι μου σε οποιοδήποτε ζαχαροπλαστείο καφέ επιθυμείς και θα φέρω guest star τον Κωνσταντίνου τον ίδιο..
Υ.Γ έχω κ enduro εάν σε κούρασαν τα street
PortisHead
24/09/2010, 11:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από pyrotexnoyrgos
Μηχανή Transalp μαύρη,σηματάκι moto.gr κάτω από την πινακίδα,Κράνος ARAI με ωραία γραφικά,με μπότες αλλού και το σύνολο από άλλο πλανήτη....σε πέτυχα πεντέλης και κηφισίας στον Γερμανό στο Μαρούσι προχθές στις 17:30 ΝΑΙ ΝΑΙ καλά κατάβες ο ομορφονιός με το superduke που κατεβήκαμε παρέα την κηφισίας.....
ΚΑΤΑΖΗΤΗΣΕ
για ποτό - καφέ - πορτοκαλάδα - ένα προφιτερολ βρε κορίτσι μου σε οποιοδήποτε ζαχαροπλαστείο καφέ επιθυμείς και θα φέρω guest star τον Κωνσταντίνου τον ίδιο..
Υ.Γ έχω κ enduro εάν σε κούρασαν τα street
:lol: :lol: :lol:
Κατι μου λεει οτι το κοριτσακι αυτο ειναι απο δω μεσα.....
:lol: :lol: :lol:
κάτι μου θυμίζει το "σε είδα" της Athens Voice...;)
amyroukai
24/09/2010, 14:42
Είδα ένα γαλάζιο αερόψυκτο γυμνό στην Κηφισίας την Τρίτη νομίζω...
ειδα το γερασιμο χτες βραδυ που κατεβαινε απο εθνικη και ανεβαινε λεωφ. κνωσσου. :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Ληστόπουλα προσοχή... Η απροσεξία κάποιου άλλου μπορεί να έχει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ βλαβερές συνέπειες... Μην εκτίθεστε λέμε!
Ευτυχώς είσαι γερός.
Με πόσα πήγαινες; Τραυματίστηκες σοβαρά;
Κατα τα άλλα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
amyroukai
27/09/2010, 23:16
120-130, πρέπει να έπεσα με 100 περίπου... Σπασμένο δεξί χέρι από το ζόρι στο τιμόνι (φρενάρισμα μήπως και γλιτώσω...) και μερικές μελανιές. Και άντε να με πείσουν τώρα ότι η Dainese, η Arai, η Alpinestars, πουλάνε μόνο φίρμα...
120-130, πρέπει να έπεσα με 100 περίπου... Σπασμένο δεξί χέρι από το ζόρι στο τιμόνι (φρενάρισμα μήπως και γλιτώσω...) και μερικές μελανιές. Και άντε να με πείσουν τώρα ότι η Dainese, η Arai, η Alpinestars, πουλάνε μόνο φίρμα...
Παρόλο μου είμαι λίγο οφ τοπικ ρωτάω γιατί ως νέος αναβάτη με ενδιαφέρει η ασφάλεια και επίσης μπορεί να παραδειγματιστούν και άλλοι από το πάθημα σου και να ντύνονται "καλύτερα".
Να υποθέσω ότι φορούσες φουλ εξοπλισμό? Μπουφάν, παντελόνι, κράνος, μπότα, γάντια; Ή μήπως και κάτι επιπλέον πχ για το θώρακα, λαιμό κτλ Επίσης, δέρμα η κορντούρα;
Αυτά μόνο και τέλος και σόρρυ αν ξέφυγα.
ΥΓ μου έκανε τρελή εντύπωση το σπάσιμο του χεριού! Από την πίεση στο τιμόνι πριν την πτώση και λόγω έντονης επιβράδυνσης από το φρενάρισμα! Μα τι φρένα είναι αυτά; :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gazer
ΥΓ μου έκανε τρελή εντύπωση το σπάσιμο του χεριού! Από την πίεση στο τιμόνι πριν την πτώση και λόγω έντονης επιβράδυνσης από το φρενάρισμα! Μα τι φρένα είναι αυτά; :lol:
Ford Focus με -40 χλμ. ... Καλύτερο και από άγκυρα!
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
amyroukai
28/09/2010, 22:20
...μπορεί να παραδειγματιστούν και άλλοι από το πάθημα σου και να ντύνονται "καλύτερα". Μακάρι...
Να υποθέσω ότι φορούσες φουλ εξοπλισμό? Μπουφάν κορντούρα, κράνος, μπότες δερμάτινες, γάντια. Παντελόνι απλό τζιν. Ήμουν "τυχερός" γιατί τα οπίσθιά μου που τρίφτηκαν στην άσφαλτο, τα κάλυπτε το μακρύ χειμερινό μπουφάν. Και επίσης γιατί δεν με πάτησε κανείς... Και γιατί δεν χτύπησα σε σταθερό εμπόδιο. Χτύπημα στην πίσω πόρτα του station wagon, μιά σφαλιάρα από τη μηχανή έφαγα χωρίς συνέπειες και το τρίψιμο στον ασφαλτοτάπητα. Το μπουφάν θα πρέπει να το ανεβάσω κάποια στιγμή φωτογραφία, έλιωσε μεν η κορντούρα στην πλάτη, αλλά τα προστατευτικά σε ώμους αγκώνες και η σκληρή πλάτη έκαναν αυτό που έπρεπε. Το κράνος έκανε ένα μικρό σπάσιμο εκεί που κοπανούσε μεταξύ ασφάλτου και τσιμεντένιου διαζώματος, αλλά το κεφάλι μου ακέραιο και ούτε καν ζαλίστηκα (το πρώτο χτύπημα στο πλάι του κεφαλιού στο αυτοκίνητο, το δεύτερο με τα μούτρα στην άσφαλτο, μετά σούρσιμο ανάσκελα με το κράνος να χοροπηδάει). Οι μπότες μικρά σημάδια εδώ και εκεί και κράτησαν και τη γάμπα ακέραιη και το πόδι γενικώς (πονούσε λίγο, αλλά όχι μελανιές). Γάντια χωρίς μεγάλη ζημιά, ένα μικρό τρίψιμο στο Carbon προστατευτικό. Βέβαια μετά από λίγο καιρό τρύπησαν, που σημαίνει ότι πιθανόν να έκαναν δουλειά που δεν την κατάλαβα εκείνη την ώρα.
Ο DrEvil που έπεσε με παρόμοια ταχύτητα στην Μεσογείων έπαθε πολύ μικρότερη ζημιά στο μπουφάν του, επίσης κορντούρα, δεν τρύπησε, έκανε ένα μεγάλο σημάδι από θερμότητα στον ώμο και επίσης δεν τραυματίστηκε.
Ο DimChios που έπεσε με κοντό δερμάτινο και τζιν, ακόμα τρώει δούλεμα από τους φίλους του για τα ξεσκισμένα του κwλ0μ3ρια...
Ότι μπορείτε περισσότερο. Δεν είναι "μαγκιά" ούτε "επίδειξη πλούτου" ούτε "φλωριά" το καλό ντύσιμο. Παντελόνι Cordura δεν βάζω για κάθε μέρα ούτε εγώ και ας έπεσα. Αλλά ένα τζηνάκι κέβλαρ το ζαχαρώνω...
Pektis "πάω 500 χιλιόμετρα εκδρομή με allstarάκι λυτό και χωρίς γάντια" ακούει; Μike77 "βάζω το κράνος μου, ένα t-shirt και ένα πουπουλένιο αμάνικο και πάω στην ίδια εκδρομή"; Μακάρι, πραγματικά, να μην σας τύχει...
Αν θέλεις κάτι άλλο, ΠΜ. Αρκετά το off topic αλλά τα λέω και τα ξαναλέω και... ούτε οι φίλοι μου δεν μ' ακούνε!
Amyroukai σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Πολυ ενδιαφέρουσες οι εμπειρίες σου. Εγώ πάντως λαμβάνω σοβαρά ότι είπες και ως νέος οδηγός προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται πιο προσεκτικός.
Να είσαι καλά και να είναι το τελευταίο που σου συνέβει.
ΥΓ πμ δεν χρειάζεται με κάλυψες πλήρως.