PDA

View Full Version : Καταστηματα βορειου ελλαδος

dond4le
16/05/2009, 10:08
Αυτο ειναι το πρωτο μου ποστ
Απο σημερα μπηκα και εγω στο club των μηχανων (μεγαλων κυβικων εννοω) και θα ηθελα τις συμβουλες σας σε θεματα εξοπλισμου!!!!!
Εχω δει πολλα θεματα στο forum και εχω καταλιξει περιπου τι θα αγορασω και απο που.........αλλα σαν αρχαριος δεν ξερω ακριβος μεγεθη και νουμερα για παραγκελιες μεσω web!!!!!
Μηπως υπαρχει κανενα μαγαζι καλο στην Θεσ/νικη που να μπορεσω να δοκιμασω κρανος, jaket να δω τι καθεται καλα πανω μου και πιος ξερει αν οι τιμες ειναι δελεαστηκεσ να παρω κατι!!!!

choropan
17/05/2009, 18:18
Αν πας Θεσσαλονίκη στην Κ.Καραμανλή θα βρεις ότι χρειάζεσαι.Μεγάλη ποικιλία επίσης έχει και ο Τερζής λίγο παρακάτω (πίσω από Carefour).

Εγώ ψάχνω μαγαζί με Βering στη Θεσσαλονίκη.

Γνωρίζει κανείς;

SVX
17/05/2009, 18:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από choropan
Αν πας Θεσσαλονίκη στην Κ.Καραμανλή θα βρεις ότι χρειάζεσαι.Μεγάλη ποικιλία επίσης έχει και ο Τερζής λίγο παρακάτω (πίσω από Carefour).

Γνωρίζει κανείς;

2310844803 Καταστημα Motonews στην θεσσαλονικη εχει Bering

MikeG
17/05/2009, 19:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από choropan

Γνωρίζει κανείς;

Υπάρχει μαγαζί επί της μόνο με Bering επί της Κ. Καραμανλή (Εγνατία) πριν το Ιπποκράτειο, σχεδόν απέναντι από τη Colori.

:wave2:

choropan
17/05/2009, 19:24
Ήξερα ότι έχει αλλά όχι που ακριβώς

Ευχαριστώ.

dond4le
12/09/2009, 00:39
Ειχα ακουσει και για καποιο στοκαζτιδικο στην Συνδο.

Ξερετε τιποτις!!!!!!!!!!

shadowhunter
12/09/2009, 07:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
Ειχα ακουσει και για καποιο στοκαζτιδικο στην Συνδο.

Ξερετε τιποτις!!!!!!!!!!

Στη Σίνδο το μοναδικό στοκατζίδικο (και όχι μόνο) είναι το MOTOMARKET Factory Shop (http://www.motomarket.gr/news01.html). Αλλά αυτή τη στιγμή παίζει μια μικρή έλλειψη από προϊόντα εκεί (προσωπική εμπειρία, πήγα πριν μια βδομάδα και μου είπαν ότι περιμένουν παραλαβές τέλος του μήνα.) Στην ιστοσελίδα τους έχει πλήρη κατάλογο με το τι μπορεί να βρεις εκεί.

dond4le
12/09/2009, 11:34
Ευχαριστω φιλε.

Αυτο υποψιαστηκα πρωτα μιας και βρησκεται στην Συνδο.

Δεν ηξερα ομως οτι ειχε και στοκ!!!!!!!!!!!!