View Full Version : ''Καμερα'' στην ΑΟ
Sotiris S.
17/05/2009, 10:40
Τη νυχτα που μας περασε, οδηγουσα τη μηχανη μου στην ΑΟ απο Ελευσινα προς Μαρκοπουλο. Ειχα στην πλατη μου μια τσαντα και μεσα την ψηφιακη μου βιδωμενη πανω σε ενα τριποδο. Βγηκα λοιπον στην εξοδο 6 κατευθηνομενος προς το σπιτι μου. Οταν εφτασα λοιπον διαπιστωσα οτι...
με καποιο τροπο(μαλλον φουσκωσε απο τον αερα?), ανοιξε η τσαντα μου και εφυγε το τριποδο με την καμερα επανω του!:eek: Ευτυχως δεν προκαλεσα καποιο ατυχημα, τουλαχιστον δεν εχει γινει γνωστο κατι.
Προσοχη λοιπον, αν πατησετε κατι στην ΑΟ, θα ειναι η καμερα μου! Αν την πετυχετε πουθενα, ενημερωστε με...:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotiris S.
Τη νυχτα που μας περασε, οδηγουσα τη μηχανη μου στην ΑΟ απο Ελευσινα προς Μαρκοπουλο. Ειχα στην πλατη μου μια τσαντα και μεσα την ψηφιακη μου βιδωμενη πανω σε ενα τριποδο. Βγηκα λοιπον στην εξοδο 6 κατευθηνομενος προς το σπιτι μου. Οταν εφτασα λοιπον διαπιστωσα οτι...
με καποιο τροπο(μαλλον φουσκωσε απο τον αερα?), ανοιξε η τσαντα μου και εφυγε το τριποδο με την καμερα επανω του!:eek: Ευτυχως δεν προκαλεσα καποιο ατυχημα, τουλαχιστον δεν εχει γινει γνωστο κατι.
Προσοχη λοιπον, αν πατησετε κατι στην ΑΟ, θα ειναι η καμερα μου! Αν την πετυχετε πουθενα, ενημερωστε με...:beer:
το εχω παθει αλλα ειχε ανοιξει λιγο μονο,
αυτο συμβαινει οταν το φερμουαρ της τσαντας εχει καποια προεκταση και απο τους στροβιλισμους αυτο ανοιγει σιγα σιγα (εμενα αυτο συνεβαινε με ταχυτητες απο απο 200Km :blush: )
γιαυτο και οι μοτοσυκλετηστικες τσαντες εχουν φερμουαρ που δεν ανοιγει μονοτου.
Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλ την ΑΟ ΑΕ. δεν ξέρεις αλλά μπορεί να έχουν βρει κάτι.
Σε κάποιον/α εδω μέσα, είχαν μαζέψει την πινακίδα του 2 φορές...
Χτύπα ένα τηλ. δεν χάνεις τίποτα
Sotiris S.
17/05/2009, 14:15
Eχω παρει 3 φορες τηλεφωνο...ρωτησα σε διοδια, στον σταθμο της ΑΟ, μεχρι και φορτηγακι της ΑΟ που κοβει βολτες ολη τον οδο, σταματησα να ρωτησω αλλα τιποτα...:(
Πηγα και ο ιδιος σημερα το πρωι, και εψαξα ολο το μηκος της ΑΟ που χρησιμοποιησα αλλα δυστυχως...
Akatanomastos
17/05/2009, 14:22
και να την βρουν θα στην επιστρεψουν σε σακουλακια οποτε..
yannis24
17/05/2009, 15:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
και να την βρουν θα στην επιστρεψουν σε σακουλακια οποτε.. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έχω πάθη το ίδιο πράγμα στην AO
με όλα τα σημαντικά έγγραφα μέσα το πορτοφόλι μου κλπ.
έχασα μονο τι θήκη από τα τσιγάρα ευτυχώς.
αυτό πράγματι συμβαίνει στις μεγάλες ταχύτητες!!
λοιπόν η λύση είναι μια:
ποτε τα φερμουάρ τις τσάντας ενωμένα στο επάνω μέρος τις τσάντας αλλα να ενώνονται απλά δεξιά η αριστερά τις τσάντας για να μην ανοίγει, αλλιώς ένα λουκέτο μικρό,είναι μπελάς αλλα τι να κανεις, η ακριβές τσάντες έχουν από 50€...!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλ την ΑΟ ΑΕ. δεν ξέρεις αλλά μπορεί να έχουν βρει κάτι.
Σε κάποιον/α εδω μέσα, είχαν μαζέψει την πινακίδα του 2 φορές...
Χτύπα ένα τηλ. δεν χάνεις τίποτα
aha aha :blush: :blush: :blush: :blush:
partous thl, ean sou efyge ekei 87% (an kai kommatia) 8a sthn broun
Απο ατσαλι ηταν η καμερα??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αποκλειεται να μην την εχει λιωσει καποιο αυτοκινητο!
Ουτε βίδα δεν νομιζω να βρεθει... και να βρεθει κατι δυσκολα θα το αναγνωρισουν οτι ηταν καμερα :)
Sotiris S.
23/05/2009, 20:55
Ουτε φωνη ουτε ακροαση μεχρι στιγμης απο την ΑΟ...οποτε πηρα αλλη καμερα και ησυχασα.:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
και να την βρουν θα στην επιστρεψουν σε σακουλακια οποτε..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: