Σύνδεση

View Full Version : Ξανά.......ερώτηση για ανορθωτή

kostakisK
18/05/2009, 13:33
Αφού ένας από τους λόγους που ''τα φτύνει'' ο ανορθωτής είναι η έλλειψη ικανοποιητικής ψύξης ( εκεί που είναι ....κρυμμένος ) , ρωτάω το εξής :

Πέρα από ημίμετρα όπως '' ανεμιστηράκια από pc '' και άλλων ειδών ψύκτρες , έχει σκεφτεί / πραγματοποιήσει κανείς μεταφορά του ανορθωτή σέ ποιό εμφανές σημείο ??

Εννοείται οτι θα επιμηκυνθούν τα καλώδια ένα προς ένα.

Τό σημείο που μου περνάει από το μυαλό είναι μπροστά στη βάση των κάγκελων ή κάπου εκεί τέλος πάντων έτσι ώστε να τον χτυπάει ο αέρας.

Θά ήθελα να ακούσω γνώμες όσον αφορά το λειτουργικό μέρος . Το θέμα της εμφάνισης προς το παρόν δεν με αποσχολεί ( Σίγουρα , σε δεύτερο '' χρόνο '' θα συζητηθεί και αυτό ).

Ευχαριστώ - Κώστας

Vstrommer71
18/05/2009, 13:38
Εχω την εντυπωση οτι τα νεωτερα μοντελα που δινει σαν ανταλλακτικο ανορθωτη η Honda ειναι πιο ανθεκτικα και δεν βγαζουν προβλημα,αν κανω λαθος ας με διαψευσουν οι Αφρικανογνωστες:lol:
Αν παντως κανεις την μετακομιση,κοιτα για χωρο στα πλαϊνα του τιμονιου

africanos31
18/05/2009, 13:42
emena την εκαιγε(τις επαφες) η γαλαζια φλογιτσα.....στις 20000 και στις 40000 εβαλα 1 ρελε στο κυκλωμα και λυθηκε το προβλημα

163884

avlihos
18/05/2009, 13:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
emena την εκαιγε(τις επαφες) η γαλαζια φλογιτσα.....στις 20000 και στις 40000 εβαλα 1 ρελε στο κυκλωμα και λυθηκε το προβλημα

Για ανορθωτή μιλάμε ή για τρόμπα;:confused: :confused: :confused:

Νομίζω για ανορθωτή...

Καλή η ιδέα της μεταφοράς! Δεν ξέρω αν μπορεί να λυθεί όμως το πρόβλημα. Αν π.χ. πέσει λάσπη πάνω;