PDA

View Full Version : Fz6 2008 (μου κάνει;)

fonzareli
19/05/2009, 09:29
Αγαπητοί συμφορουμίτες......

αποφάσισα μεν yamaha αλλά με μπέρδεψαν με τα διάφορα μοντέλα! Πόσα θέλω να δώσω; όσα γλυτώσω τόσο το καλύτερο... (και όχι μεταχειρισμένη μάλλον)

Χρήση: Ενδοαστική (επαρχιακή πόλη) και άντε καμιά κοντινή δικάβαλη βολτούλα! Α, και ξεχαρμάνιασμα μετά τη δουλειά!
Οχι κόντρες, όχι υπερβολικές τρέλες, όχι υψηλές ταχύτητες, όχι πολλά χιλιόμετρα/ετος.
Μου αρέσει πολύ η ηλεκτρική λειτουργία των 4κύλινδρων χαμηλά αλλά και η αίσθηση των εντουρο και ον-οφ όταν ανοίγεις το γκάζι και "τείνουν" να σηκωθούν - νομίζω ότι αυτή η αίσθηση με φτιάχνει μετά τη δουλειά! Επίσης ότι καταπίνουν τις ανωμαλίες του οδοστρώματος που στα μέρη μου υπάρχουν κατά κόρον...
Επειδή όμως δεν μπορώ να τα έχω όλα πρέπει να διαλέξω..

Εμπειρία: 250 μονοκύλινδρη 4Τ on-off (τα τελευταία χρόνια)

Λοιπόν οι υποψήφιες (όλες μου αρέσουν για διαφορετικόυς λόγους η καθεμία!):

FZ6 2008 γυμνή (λευκή) χωρίς ABS στα 6700 (με ABS την έχουν νομίζω 7500-8000!)
XJ6 2009 με ABS στα 7100
ΜΤ-03 στα 6800 (βρίσκω του 2008 λευκή στα 6400)
ΧΤ-Χ (ή R) στα 6950

Είμαι 1,73 περίπου και στο ΧΤ φτάνω στις μύτες. Στις άλλες καλά φυσικά.

Θα μου πείτε ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται αφού στη ζυγαριά βάζω μονοκύλινδρες και τετρακύλινδρες αλλά όλες μου κάνουν και μου αρέσουν και χρηματικά όπως βλέπετε δεν διαφέρουν!

Η καρδιά λέει περιέργως περισσότερο ΜΤ-03 αλλά φοβάμαι μήπως είναι κουτή αγορά όταν το fazer έχει 6700 (εκτός και αν το fazer χαμηλά "σκορτσάρει" ή τα φρένα του χωρίς ABS είναι για τα μπάζα). Δυστυχώς δεν βρήκα fazer να δοκιμάσω εδώ που μένω.

Για πείτε βρε παιδιά διότι την έχασα την μπάλλα...

H.A.Balafoutre
19/05/2009, 20:08
Πόλη?

SVX
19/05/2009, 20:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από fonzareli

ΜΤ-03 στα 6800 (βρίσκω του 2008 λευκή στα 6400)

Είμαι 1,73 περίπου και στο ΧΤ φτάνω στις μύτες. Στις άλλες καλά φυσικά.

Θα μου πείτε ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται αφού στη ζυγαριά βάζω μονοκύλινδρες και τετρακύλινδρες αλλά όλες μου κάνουν και μου αρέσουν και χρηματικά όπως βλέπετε δεν διαφέρουν!

Η καρδιά λέει περιέργως περισσότερο ΜΤ-03 αλλά φοβάμαι

εγω κραταω αυτα :rolleyes: παρε MT-03 (για σενα) ετσι κιαλλιως βλεπω μεταχειρισμενα FZ6 παιζουν στα 4500 οπως και metaxeirismena MT03

ΒΟΛΤΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ 2.....και δες με πιο χαμογελας μονος σου μεσα στο κρανος σαν παιδι... :wave2:

follow your heart .....