View Full Version : hayabusa '08 vs zx12 ???
constantine25
19/05/2009, 13:08
Απλα ποιο ειναι ποιο γρηγορο;;Τι πιστευεται;;Προσωπικη εμπηρεια Κανεις ;;
ΑΝεξαρτητα απο τον οδηγο μιλαμε.....
Aggelos_SV
19/05/2009, 15:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από constantine25
Ως γνωστόν το πιο γρήγορο είναι το κόψιμο,εδώ και πολλά χρόνια...:rotflmao: :rotflmao:
εγω νομιζω πως ειναι θεμα οδηγου
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
devil's animal
19/05/2009, 16:16
φιλε σταματημενα δεν ειναι κανενα πιο γρηγορο. γιατι αν δεν βαλεις τον οδηγο επανω δεν τσουλαει τιποτα.
παιζει τον ρολο του ο οδηγος...
ειναι ο Ροσσι?
ειναι ο Στεφανακ'ς?
ειναι ο Μπαμπης ο Σουγιας που τον επιασε κοψιμο?
επειτα ειναι και τα μηχανακια??
μιλαμε για μαμα καταστασεις?
για μπαμπα μηπως?
τριτοξαδερφα?
νιτρο?
καλιο?
μαγνησιο??
ολα αυτα πρεπει να παρθουν σοβαρα υπ'οψιν σου!
πες μας τι εννοεις,να σε διαφωτισουμε και εμεις!!
may the force be with you...
Illuminati Moderation Team
:wave2:
ΑΝεξαρτητα απο τον οδηγο μιλαμε.....
Δεν έτυχε να ανοίξω με hayabusa 08 αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτός δεν θα δει ποτέ στο κοντέρ της μαμάς του 330+
(για να ρίξομεν λαδάκι στη φωτιά και να ευλογήσουμε και τα γενάκια μας... :D )
gixxerpap
19/05/2009, 16:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
Δεν έτυχε να ανοίξω με hayabusa 08 αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτός δεν θα δει ποτέ στο κοντέρ της μαμάς του 330+
ναι, γιατί δε χρειάζεται να παραμυθιάζεται απο το κοντέρ, ότι πάει γρήγορα ....:lol:
(για να μη σβήσει η φωτιά, όχι τίποτ΄άλλο)
manhunter
19/05/2009, 16:41
Γιατί σταματάει εκει??
330??:confused: :confused:
Εμένα στο μπούσα γράφει κάτω κάτω δεξιά στο κοντέρ, 350 και έχει ακόμα και μία γραμμούλα
(για να συνεχίσω να ρίχνω λάδι στην φωτιά, για να μην μας σβήνει...)
:lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Γιατί σταματάει εκει??
330??:confused: :confused:
Εμένα στο μπούσα γράφει κάτω κάτω δεξιά στο κοντέρ, 350 και έχει ακόμα και μία γραμμούλα
(για να συνεχίσω να ρίχνω λάδι στην φωτιά, για να μην μας σβήνει...)
Κοίτα άλλοι το τερματίσανε, σε "μαμά" κατάσταση...Δλδ 340+ στο κοντέρ. Εγώ δεν τα κατάφερα. Και έχω την εντύπωση ότι το 12άρι εκείνο (απ'τα πρώτα δλδ) έγραψε την μεγαλύτερη τελική σε μοτοσυκλέτα παραγωγής.
Κοντός ψαλμός αλληλούια, busa 08 χωρίς κόφτη, μάλλον δε πιάνεται από τίποτα σε μιά τεράστια ευθεία..Κανένας με Ζούζουρα να εκφράσει άποψη να μπλεχτούμε λίγο ?? :alien:
ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.....!!!
Tό hayabusa..........μέ τό zx-12 έκανε πλάκα.
Μέ τό zx-14 έρχόταν σέ κόντρα.....!!!
ΑΠΛΑ ΛΟΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ......καί όχι ίππων παρότι
τού zx-14 τά 200 άλογα έμειναν στό δρόμο λόγω euro-3...!!!
TΩΡΑ ΤΌ ΗΑΥΑBUSA K8..........
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ....!!!!
Στά πάντα ,άπό έπιδόσεις,μέχρι συμπεριφορά,άξιοπιστία,πωλήσεις ότι θές...!!!
ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΗΣ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ.........
Γιά νάχει ένδιαφέρον άλλάξτε τόν τίτλο τής συζήτησης.....
HAYABUSA 99 --- VERSUS --- ZX 14....
Έτσι κάτι γίνεται....
Όποιος έχει άντιρρήσεις άς χτυπήσει άπλά στό δίκτυο haya vs zx-12...:rotflmao:
gixxerpap
19/05/2009, 17:54
για να μη λέμε και ότι μας κατέβει, και για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως , αμα βρεθείτε με κανα ZX 12 στην εθνική, μη το παίξετε και πολύ άνετοι ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Δεν είναι το κοντέρ βρε κουτό...
163994
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ναι, γιατί δε χρειάζεται να παραμυθιάζεται απο το κοντέρ, ότι πάει γρήγορα ....:lol:
(για να μη σβήσει η φωτιά, όχι τίποτ΄άλλο)
Ε, καλά, δεν ήταν και τόσο παραμύθι τα 340 του ΖΧ και του hayabusa.. όταν διάφορα περιοδικά στον κόσμο μετρήσαν 310 και βάλε πραγματικά...
Πάντως σε τέτοιες μοτοσυκλέτες, οι διαφορές είναι τόσο ελάχιστες...
Κρίμα για την kawasaki που σταμάτησε την εξέλιξη/παραγωγή του πύραυλου ΖΧ-12 το 2006..
Δεν είναι και λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται πώς θα ήταν μια μοτοσυκλέτα που (όπως και τότε) θα είχε 100cc λιγότερα από μια busa, θα ήταν καμιά 30 και βάλε κιλά ελαφρύτερη αλλά ακόμα αρκετά δυνατότερη...Αν μάλιστα έστριβε σαν το παλιό καλό 12άρι θα είχαμε ένα σύγχρονο mach3 (ναι ναι το ζιλέτ λέω :p ) που θα ξύριζε τον αναβάτη σε κάθε στροφή :lol:
gixxerpap
19/05/2009, 18:33
κοίτα, το δικό μου, με μαμά γρανάζωμα δείχνει 312 στο gps και μπορεί να σηκώσει και τουλάχιστον ένα δοντάκι πίσω πιο μακρύ ...μη σου πω και δύο ...;)
πωπωπω ξεχειλισε τεστοστερονη το θρεντακι !!:a22:
manhunter
19/05/2009, 21:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Δεν είναι το κοντέρ βρε κουτό...
Ιδιο με το πίσω ακριβώς δοχειάκι, μόνο στις γραμμές παράλληλα έλεγε ''Ducati''
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εχει γαμώ τα γέλια το θρέντ.
Δεν έχουμε πεί ούτε μία αλήθεια
devil's animal
19/05/2009, 21:58
Αν μάλιστα έστριβε σαν το παλιό καλό 12άρι θα είχαμε ένα σύγχρονο mach3 (ναι ναι το ζιλέτ λέω :p ) που θα ξύριζε τον αναβάτη σε κάθε στροφή :lol:
ποιο ακριβως 12αρι εστριβε και που ρε παλικαρι??:confused:
εκτος αν εννοεις οτι ειχαν προσαρμοσει κανα μηχανηματακι στο ντεποζιτο και στα φαναρια εστριβες γρηγορα το τσιγαρο...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ποιο ακριβως 12αρι εστριβε και που ρε παλικαρι??:confused:
εκτος αν εννοεις οτι ειχαν προσαρμοσει κανα μηχανηματακι στο ντεποζιτο και στα φαναρια εστριβες γρηγορα το τσιγαρο...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
όχι, εννοώ εκείνο το σύστημα που έκανε κάθε στροφή να φαίνεται σαν μια ατέλειωτη περιπέτεια με άγνωστο τέλος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΔΕΝ έστριβε κοινώς...αλλά :a12:
ήταν το γρηγορότερο
:a014:
devil's animal
19/05/2009, 22:36
όχι, εννοώ εκείνο το σύστημα που έκανε κάθε στροφή να φαίνεται σαν μια ατέλειωτη περιπέτεια με άγνωστο τέλος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΔΕΝ έστριβε κοινώς...αλλά :a12:
ήταν το γρηγορότερο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a19: :a19: :a19: :a19: :a19: :a19:
reinmeister
19/05/2009, 23:52
για να μη λέμε και ότι μας κατέβει, και για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως , αμα βρεθείτε με κανα ZX 12 στην εθνική, μη το παίξετε και πολύ άνετοι ...
εγω λεω να το παιξω...λες να παιρνω ρισκο?:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εγω λεω να το παιξω...λες να παιρνω ρισκο?:lol:
Αν βρεθείς δίπλα σ'αυτό...το ρίσκο είναι μεγάλο :D
164026
ναι...αν βρεθει αυτο στο δρομο ξανα...κριμα που κοιματε τοσο καιρο και δεν παταει τις ροδες του σε ασφαλτο :sad: ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΛΕΜΕ απο τα λιγα ισως το μοναδικο στην Ελλαδα (καμμια ελπιδα τα μπουσα διπλα του-τα φτιαχμενα μιλαμε τωρα οχι τα μαμα για αυτα δε το κουβεντιαζουμε καν)
αλλα ξερω και αλλα 2 12ρια που γ@$@#$@νε :evil:
δεν διαβασα τιποτα απο ολα τα αλλα ποστ
το καβασακι ειναι το πιο γρηγορο
αντικειμενικα
:smokin:
vangelis 64
20/05/2009, 01:30
κοίτα, το δικό μου, με μαμά γρανάζωμα δείχνει 312 στο gps και μπορεί να σηκώσει και τουλάχιστον ένα δοντάκι πίσω πιο μακρύ ...μη σου πω και δύο ...;) Πφφφ σιγά...εδώ δικάβαλο στη Βούτα ούτε που τρακοσάρισε.:p
reinmeister
20/05/2009, 09:54
υγεια να χουμε να παιρνουμε ρισκα...:D αν δεν εχει ζουμια κανονισε το να γινει παιχνιδι...
:beer: :beer:
thou-vou
20/05/2009, 10:15
εγω πάλι έχω ενα προβληματάκι στα 160 όταν φοράω τους μαμα καθρέφτες... ταλαντισμός μπροστινού λέει... αλλα αν είμαστε τρια ντακαράκια δε μας ποιάνει κανείς... κ βέβαια τα δυο κλείνουν το δρόμο και το ένα ποιάνει όσα θέλει αφού δε μας βλέπει κανείς...
άκου 312 στο gps... δε βρίσκεις καμπινγκ με πάνω από 120 φιλαράκι...
:beer: :sun: :D
makis206
20/05/2009, 10:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
άκου 312 στο gps... δε βρίσκεις καμπινγκ με πάνω από 120 φιλαράκι...
Τι να το κάνει το κάμπινγκ ο άνθρωπας ρε φιλαράκι.. με 312 στο gps έχει φτάσει αυθημερόν..:D
gixxerpap
20/05/2009, 10:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τι να το κάνει το κάμπινγκ ο άνθρωπας ρε φιλαράκι.. με 312 στο gps έχει φτάσει αυθημερόν..:D
ασε που το gps με πάει κατευθείαν στο καμπινγκ και δεν ψάχνω ...
ασε που αμα έχουμε και 12αρι στην παρέα, φτάνει γρηγορότερα και δε χρειάζεται να ψάχνουμε εμείς οι αργοί...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
reinmeister
20/05/2009, 10:52
κοίτα, το δικό μου, με μαμά γρανάζωμα δείχνει 312 στο gps
εγω θα ντρεπομουν με τοσο μικρη τελικη...ποσο δε μαλλον να το γραψω κιολας...:rotflmao: :rotflmao:
devil's animal
20/05/2009, 11:10
εγω θα ντρεπομουν με τοσο μικρη τελικη...ποσο δε μαλλον να το γραψω κιολας...:rotflmao: :rotflmao:
ελα μην τον πικαρεις....ειναι καθημερινο το μηχανακι του!
:lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
makis206
20/05/2009, 11:12
Ένας Βεστρομάς δεν φάνηκε ακόμα ; Ένας ;:D
devil's animal
20/05/2009, 11:21
Ένας Βεστρομάς δεν φάνηκε ακόμα ; Ένας ;:D
φανταζομαι εννοεις 650αρης...γιατι ο 1000αρης ουτε που θα κατσει ν'ασχοληθει με τοσο γελοια νουμερα...
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
makis206
20/05/2009, 11:30
φανταζομαι εννοεις 650αρης...γιατι ο 1000αρης ουτε που θα κατσει ν'ασχοληθει με τοσο γελοια νουμερα...
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Για το 1000 μιλάμε στα φόρουμς της αεροπορείας παλικάρι...:lol:
reinmeister
20/05/2009, 11:36
devil's animal
20/05/2009, 11:38
Για το 1000 μιλάμε στα φόρουμς της αεροπορείας παλικάρι...:lol:
σωστα.:rolleyes:
τα στηνουν με αυτο και καπου στα 2,02 Mach μολις κουμπωσει 5η το v-strom ξεκολλαει...
:lol: :rotflmao: :lol:
164041
Buenaventura
20/05/2009, 13:34
σωστα.:rolleyes:
τα στηνουν με αυτο και καπου στα 2,02 Mach μολις κουμπωσει 5η το v-strom ξεκολλαει...
:lol: :rotflmao: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:
Δεν παιζεστε ρε...πραγματικα
constantine25
20/05/2009, 14:16
bravo iparxoun pados k kapoioi pou ipostirizoun ta 12aria.Ade me to palio busa kati ginotan,pou kai pali kserw ta palia pali itan poio grigora...alla oxi k me to kainourio,eleos!
Episis blepoume k ligo to arxiko post,eipame ANEKSARTITOS odigou,enas boufos pws na treksei tetoia mixanakia...gia auto rwtaw poio einai poio dinato..episis twra i telikes pou anaferode,poios noiazete,ta koder dixnoun oti 8eloun eksalou....poio polu ta 0-200 pezoun rolo....telika POIO EINAI POIO DYNATO MHXANAKH???
gixxerpap
20/05/2009, 14:36
και να σκεφτείς, ότι αυτοι που λένε καλά λόγια για το 12αρι, έχουν μπουσα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
reinmeister
20/05/2009, 15:13
εγω ενα εχω να πω...τα hayabusa k8 σερνονται και ειδικα του gixxerpap βαριεται ακομη και να συρθει...
TOLISTOLAROS
20/05/2009, 15:29
bravo iparxoun pados k kapoioi pou ipostirizoun ta 12aria.Ade me to palio busa kati ginotan,pou kai pali kserw ta palia pali itan poio grigora...alla oxi k me to kainourio,eleos!
Episis blepoume k ligo to arxiko post,eipame ANEKSARTITOS odigou,enas boufos pws na treksei tetoia mixanakia...gia auto rwtaw poio einai poio dinato..episis twra i telikes pou anaferode,poios noiazete,ta koder dixnoun oti 8eloun eksalou....poio polu ta 0-200 pezoun rolo....telika POIO EINAI POIO DYNATO MHXANAKH???
Φίλε λίγο πιο δυνατό στο δυναμόμετρο είναι το ZX12(μαμά μηχανάκια).Πιο γρήγορο στο δρόμο είναι παντού και πάντα το Busa.-
Κοίτα όσες μετρήσεις και τεστ κάνανε όλα τα περιοδικά χρόνια τώρα(όχι μόνο Ελλάδα) και θα καταλάβεις.Τα άλογα δεν κάνουν πάντα τη διαφορά
ETΣΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ........
Τό παλιό hayabusa........έχει πολύ καλύτερη άεροδυναμική άπό τό
νέο ZX-14.....!!!!
Πόσο μάλλον άπό τό ZX-12.....!!!
Όπως είπε καί ό παραπάνω.........
μόνο τά άλογα..........ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ....!!!!
υγεια να χουμε να παιρνουμε ρισκα...:D αν δεν εχει ζουμια κανονισε το να γινει παιχνιδι...
:beer: :beer:
Με 13000 είναι δικό σου και μπορείς άνετα να κοντράρεις τον εαυτό σου :lol:
:beer:
Και υπενθυμίζω, γρηγορότερο και δυνατότερο είναι το 12άρι
reinmeister
20/05/2009, 17:37
Με 13000 είναι δικό σου και μπορείς άνετα να κοντράρεις τον εαυτό σου :lol:
:beer:
Και υπενθυμίζω, γρηγορότερο και δυνατότερο είναι το 12άρι
αηδιες...αν δεν υπερκυβιστει αυτο το πραμα δεν παιρνει τα ποδια του με τιποτα...κι αν υπερκυβιστει και τα παρει,σκορπαει...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a022: :a014:
αηδιες...αν δεν υπερκυβιστει αυτο το πραμα δεν παιρνει τα ποδια του με τιποτα...κι αν υπερκυβιστει και τα παρει,σκορπαει...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a022: :a014:
Ο θειος muzzy ξέρει :smokin:
και ο θειος carillo επίσης...πάρε μάτι αν θες
http://www.kawasaki-bikers.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3457&highlight=zx12r+air12r
reinmeister
21/05/2009, 13:09
Ο θειος muzzy ξέρει :smokin:
και ο θειος carillo επίσης...πάρε μάτι αν θες
http://www.kawasaki-bikers.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3457&highlight=zx12r+air12r
πολλα λεφτα στο πραμα...μπραβο...παμε τωρα να κανουμε μια σωστη και αρτια αντιπαραθεση με τα πρεποντα χωσιματα...:D
ο θειος carillo ξερει να φτιαχνει μπιελες κορυφαιες...δεν ξερει ομως να φτιαχνει το κυκλωμα λιπανσης του 12 το οποιο μολις φαει λιγο παρατεταμενο στροφιλικι ανοιχτο,λογω φυγοκεντρου ,το λαδακι ξεχναει να λιπανει σωστα τις μπιελες...και την πληρωνει συνηθως η 3...
ο θειος muzzy δεν ηξερε πολυ καλα ,οταν στα πρωτα κιτ μου εβγαζε του stroker στροφαλους και προτεινε τις μαμα μπιελες κι επεφτε το γελιο της αρκουδας μετα απο 10 drag sessions...εμαθε ομως και στην συνεχεια προτεινε falicon μπιελιτσες(μετριοτατες κατ εμε)...επισης οι στροφαλοι της falicon(μαμα stroked) εχουν μια ταση να ξεφλουδιζουν με αποτελεσμα να τους φτυνουν πολυ ασχημα ακομα και οι ιδιοι οι αμερικανοι...
επισης ,για να δεις για τι αξιοπιστο μηχανακι μιλαμε, ο muzzy βγαζει και ολοκληρο συστημα λιπανσης ξηρου καρτερ μπας και σωσει αυτα που δεν σωζονται...
σωστη επιλογη λοιπον του ιδιοκτητη ο θειος carillo...αλλα οπως ειπαμε δεν αρκει...μακαρι να μην παθει ποτε τιποτα το συγκεκριμενο μηχανακι (εντελως ειλικρινα αυτο),αλλα...προσοχη και στα retainers τιτανιου...εχουν την ταση να ξεχειλωνουν στα σημεια επαφης των ασφαλειων με πολυ τραγικα αποτελεσματα...
το οτι δεν λεει μια απο πλευρας βελτιωσης αποδεικνυεται απο το γεγονος οτι,πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, κανεις δεν το χρησιμοποιει στο εξωτερικο για dragster...προτιμουν τα μπουσα και καλα κανουν μια και ειναι και πολυ πιο βελτιωσιμα,με μικροτερο κοστος και σαφεστατα πολυ πιο αξιοπιστα...
τα καλα 12 ,210-225 ροδα(1426 cc), ηθελαν μπλοκ,στροφαλο,μπιελες,ενα μοτερ με λιγα λογια,ενω ενα μπουσα με το μαμα block bored στα 1397 φτανει αυτα τα νουμερα και παει και για ψωνια...
ρημαδι εν ολιγοις...κανε κι ενα συγκριτικο σε νουμερα πωλησεων κι ελα να κλαψεις στον ωμο μου...:lol:
τα μαμα 12 σε dynojet επαιζαν απο 165-170 ροδα...το συγκεκριμενο,με ροϊκη, υπερκυβισμο,αφαιρεση αντιβαρου,ελαφρωμενο στροφαλο,τερμα συμπιεση,retainers τιτανιου,εκκεντροφορους (δεν αναφερονται αλλα υπαρχουν,μια και αναφερεται κιτ ελατηριων) εβγαλε 195...μετριοτατο αποτελεσμα...
ενα μπουσα παλιο,το δικο μου επι παραδειγματι,με ροϊκη,συμπιεση 13/1 και mild εκκεντροφορους,στοκ κυβικα, εβγαλε 196 με επισης 14 κιλα ροπη... απο 152 kai 12.3 που ηταν στοκ...44 πανω με το τιποτα...και το μηχανακι παει ομονοια δικαβαλο με 40 βαθμους...μαμα ψυγειο,μαμα στροφαλος,μαμα μπιελες,μαμα βεντιλατερ(πλην της αλουμινενιας φτερωτης)...και δεν εχει κανει κιχ και ουτε προκειται να κανει επειδη ειναι πολυ χαλαρα φτιαγμενο...
γιατι να δωσω λοιπον 13 χιλιαρικα? για τα ohlins μπρος πισω? δινω 3 και τα βαζω στο δικο μου το οποιο θα στριβει και πολυ καλυτερα...και κραταω και το 10αρικο για κανα ultra turbo kit...
θεωρητικα το συγκεκριμενο 12 θα ειναι γρηγοροτερο απο το δικο μου,κυριως λογω βαρους και ευστροφιας,αλλα δεν νομιζω να ειναι μεγαλη η διαφορα...
ουστ ρε με τα μπουρδελα....:rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. συγχαρητηρια στον κατοχο για τον χρονο και το χρημα που σπαταλησε για να φτιαξει ενα τοσο προσωπικο μηχανακι...:beer: :beer:
164176
πολλα λεφτα στο πραμα...μπραβο...παμε τωρα να κανουμε μια σωστη και αρτια αντιπαραθεση με τα πρεποντα χωσιματα...:D
γιατι να δωσω λοιπον 13 χιλιαρικα? για τα ohlins μπρος πισω? δινω 3 και τα βαζω στο δικο μου το οποιο θα στριβει και πολυ καλυτερα...και κραταω και το 10αρικο για κανα ultra turbo kit...
θεωρητικα το συγκεκριμενο 12 θα ειναι γρηγοροτερο απο το δικο μου,κυριως λογω βαρους και ευστροφιας,αλλα δεν νομιζω να ειναι μεγαλη η διαφορα...
ουστ ρε με τα μπουρδελα....:rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. συγχαρητηρια στον κατοχο για τον χρονο και το χρημα που σπαταλησε για να φτιαξει ενα τοσο προσωπικο μηχανακι...:beer: :beer:
Για το μοτέρ καλά τα λες,αλλά επειδή έχω μιλήσει με τον ιδιοκτήτη μου είπε ότι δεν έχει βάλει εκκεντροφόρους,γι'αυτό και τα "μόνο" 195 ρόδα...Τώρα όσον αφορά τα 13.000 που λές,τόσο δεν κάνουν μόνο τα έξτρα που φοράει... Ξεκίνα από ζάντες μαγνησίου,φρένα ΑP με εξαπίστονες και Full Floaters,άλλο ψαλίδι πίσω,τα Ohlins,κάρμπον κουστούμι...
Είναι πολύ λίγα τα λεφτά γι'αυτό το πράγμα... :beer:
reinmeister
21/05/2009, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Για το μοτέρ καλά τα λες,αλλά επειδή έχω μιλήσει με τον ιδιοκτήτη μου είπε ότι δεν έχει βάλει εκκεντροφόρους,γι'αυτό και τα "μόνο" 195 ρόδα...Τώρα όσον αφορά τα 13.000 που λές,τόσο δεν κάνουν μόνο τα έξτρα που φοράει... Ξεκίνα από ζάντες μαγνησίου,φρένα ΑP με εξαπίστονες και Full Floaters,άλλο ψαλίδι πίσω,τα Ohlins,κάρμπον κουστούμι...
Είναι πολύ λίγα τα λεφτά γι'αυτό το πράγμα... :beer:
μωρε δεν διαφωνω...αλλωστε οπως ειδες του απεδωσα και τα ευσημα για την δουλεια που εχει κανει...απλως εμενα ,σε σχεση με αυτο που εχω δεν μου λεει κατι...η ουσιαστικη διαφορα μας ειναι οι αναρτησεις,γι αυτο κι αναφερθηκα στο 3χιλιαρο...
μωρε δεν διαφωνω...αλλωστε οπως ειδες του απεδωσα και τα ευσημα για την δουλεια που εχει κανει...απλως εμενα ,σε σχεση με αυτο που εχω δεν μου λεει κατι...η ουσιαστικη διαφορα μας ειναι οι αναρτησεις,γι αυτο κι αναφερθηκα στο 3χιλιαρο...
Ναι δεν είναι μόνο οι αναρτήσεις,αυτό λέω...Δεν έχει μείνει τίποτα στοκ στο μηχανάκι πάνω..Αν το πάρει κάποιος και το σπάσει άνετα βγάζει μεροκάματο...:D
sakis_200sx
21/05/2009, 14:59
Παιδιά είμαι κανούργιος στο forum.Kαλως σας βρήκα.Έχουμε και λέμε:
Είχα zx12r του 05 και σε σχέση με το busa ήταν γρηγορότερο...
Όμως με το busa 08 και 09 δεν συγκρίνεται.Το μηχανάκι είναι πολύ μπροστά.Και για αυτο το λόγο παρεπιπτοντος ψάχνω να το αγοράσω μεταχειρισμένο μόνο σε λευκό.
Παρατάω και την γυναίκα μου για αυτο το χρώμα....
Αντε και για το πορτοκαλί.:p
Eπίσης γενικότερα στην Ελλάδα και μιλάω για επαρχία η kawasaki έχει πρόβλημα με το service.
dirtbird
22/05/2009, 06:16
Nα υπενθυμίσω στον φίλτατο χαγιαμπουσολόγο ότι στην τοπ dragster κατηγορία νικούσε -όσο διάστημα συμμετείχε- το ΧΧ των 500 αλόγατων.
Μιάς και μιλάμε για potentials δηλαδή.
.......
:D :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Nα υπενθυμίσω στον φίλτατο χαγιαμπουσολόγο ότι στην τοπ dragster κατηγορία νικούσε -όσο διάστημα συμμετείχε- το ΧΧ των 500 αλόγατων.
.......
μονο η yamaha θα μεινει εκτος παιχνιδιου μιας και δεν εχει βγαλει "βαπορι" :lol: :lol:
reinmeister
22/05/2009, 10:59
.......
το stotz λες ε? 550+ κατω και ειχε τα ρεκορ στην pro street...πολυ καλο μηχανακι...αλλα ενα και μοναδικο...μια και ο stotz χορηγειται απο την χοντα κι εχει διαφορα ρεκορ οπως και ιπποδυναμης με το vtx 1800...χωρις αυτο φυσικα να μειωνει την αξια της...:beer:
ομως pro stock , pro mod , funnybike, top fuel, βρωμαει απο hayabusEs...:D
dirtbird
22/05/2009, 11:36
I knew you knew!!! :beer: :beer:
better than me ..... :lol: :lol:
reinmeister
22/05/2009, 11:44
I knew you knew!!! :beer: :beer:
better than me ..... :lol: :lol:
:beer: :beer: :beer: :rotflmao: :rotflmao:
alexxxcbr