PDA

View Full Version : πλαγιολισθηση!!!πως?????

pakosgemistos
19/05/2009, 22:46
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΠΛΑΓIOΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΕ V-STROM ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ-ΕΦΙΚΤΟ!!!!!ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΝΑΙ!!!
ΣΑΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ-ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ,ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ!!!!!!!
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ???
ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ?ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ???
ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΤΥΧΗ??
ΤΡΟΠΟ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΓΙΟΛΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΕΙΧΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΜΟΤΟ,
ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ-ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΞΙΑΣ- ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΠΕΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ????

ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ!!!!!
\ΣΥΝ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΤΗ!!!!

npat
19/05/2009, 22:49
:a014: :a014:

el_hymador
19/05/2009, 22:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
:a014: :a014:

Φερε και εδω λιγο ποπ-κορν, γυαλι 3D θελεις;

164014

marios8
19/05/2009, 22:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από pakosgemistos

ΤΡΟΠΟ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΓΙΟΛΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΕΙΧΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΜΟΤΟ,

Είμαι πολύ περίεργος να ακούσω τον "τρόπο - οδηγίες" στο χώμα :sick: :sick:

TROOPER
19/05/2009, 23:16
:eyepop:

πελατης !!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

devil's animal
19/05/2009, 23:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:eyepop:

πελατης !!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

jorgevaldano
19/05/2009, 23:46
φίλε αυτοί που τα κάνουν αυτά με στρώμα τα έχουν κάνει άπειρες φορές με μικρώτερα μηχανάκια, κι έχουν πέσει και αρκετές φορές, και πλέον έχουν αναπτύξει αίσθηση στο γλίστρημα και το κατέχουν το θέμα

τώρα αν εσύ έχεις στρώμα (ή κάποιο άλλο μηχανάκι 200 κιλών) και πάς μ' αυτό να ξεκινήσεις να ντριφτάρεις... :sad:

fantacid
20/05/2009, 00:04
pare ena 4l motul -to akrivo to kalo- k rixto se mia strofi
pare fora k to xeis,

mi masas!
etsi mathan oloi!

road spirit
20/05/2009, 00:13
πλησιάζεις στη στροφή, έχεις μπανίσει απο μακρυά τα σημάδια σου a) για το κατέβασμα δυο ταχυτήτωνε και b) για το έμπα της, της μπαίζεις δυο κάτω αρχίζει να χορεύει ο πίσω, της δίνεις και μια απαλή να γύρει λίγο και η ουρά φεύγει προς τα εξω ενώ η μούρη αρχίζει να δειχνει προς τα μέσα, εκεί κρατας το γκάζι ανοιχτό όμως μη σε πετάξει χάμω, εκεί κάπου έχεις μπανίσει και το κολλητό με το κινητό-φωτογραφική που έχει στηθεί και σε περιμένει, οπότε αφήνεις αριστερό χέρι και του σηκωνεις μια χαιρετούρα να βγεί καλή η φωτογραφία και ενώ συνεχίζεις να ανοίγεις με το δεξί, απολαμβάνεις το πίσω να ντριφτάρει και το γόνατο να ξύνει και το φλάς να ανάβει (της φωτογραφικής, όχι της σουζούκι)...

:look:

δλδ, για να στο εξηγήσω καλύτερα δες εδω πως :

164023

gcrook
20/05/2009, 00:31

ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ!!!!!
\ΣΥΝ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΤΗ!!!!

Α δεν θα οδηγεις εσυ;
:look:

164024

byron
20/05/2009, 00:37
Power drift ή stunts θέλεις να κάνεις με το Vstrom? :blush:

nikolas1709
20/05/2009, 01:08
βασικα στην φωτο μπαινει φραναριστοσ και οχι με γκαζι οπωσ ολα τα σουπερμοτο 2 κατεβασματα με αναποδα στην στροφη και ανοιγμα γκαζιου προσ το τελοσ τησ στροφη που εχει αρχησει να ισιωνει αλλα μη το παρακανεισ με γκαζι γιατι δε 8α ισιωσει πουθενα

nikolas1709
20/05/2009, 01:10
αααα ξεχασα πετα και ενα μονοδρομο συμπλεκτη για να μην εχεισ τα σπαστικα χοροπηδειγματα τισ πισω ροδασ

npat
20/05/2009, 01:40
ΝΑ ΠΛΑΓIOΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΕ V-STROM ... ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ???
...

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
πλησιάζεις στη στροφή, έχεις μπανίσει απο μακρυά τα σημάδια σου a) για το κατέβασμα δυο ταχυτήτωνε και b) για το έμπα της ...

Κοίτα τώρα σε λίγο που θα πάρει ο Γιάννης Βεστρομ μπορείς να τον ρωτήσεις να σου δείξει!

:bigcry: :bigcry:

el_hymador
20/05/2009, 07:36
Παντως περα απο τη πλακα ειναι εφικτο να ντριφταρεις με το V-Strom, υπαρχει μαλιστα και σχετικη εντυπωσιακη φωτογραφια....

164030

paulopoulos
20/05/2009, 08:35
Εγώ αδελφέ κάτοχος 1 μήνα περίπου με το stroma το μόνο που έχω καταφέρει είναι να κάνω καμιά μπαντιά. Προσπάθησα να το σηκώσω με σκέτο γκάζι στην πρώτη άλλα παπαλα.. Ρε έχω δει δυο ζητάδες εδώ στην θεσσαλονίκη να το σηκώνουν.. Θέλει συμπλέκτη.
Πάντως άμα δεν έκανες καγκουριές από πιτσιρικάς είναι δύσκολο να κάνεις τώρα.. Εγώ τουλάχιστον χέζομαι μιας και ποτέ μου δεν έχω σηκώσει σούζα μηχανή (εκτός από φλώρικες σούζες, ξέρεις λίγο και μετά κάτω) και δεν έχω κάνει σε στροφή πλαγιολίσθηση εκτός άπο κανά δυο φορές με το ΧΤ που έγινε καταλάθος λόγω απότομου κατεβάσματος της ταχύτητας..... (καμιά σχέση με την φώτο, εγώ σήκωσα το χέρι να πιάσω την καρδιά μου και όχι να βγω φωτογραφία).
Η γνώμη μου είναι πως για να καταφέρεις να κάνεις τέτοιες καγκουριές πρέπει να αρχίσεις με παπάκια, να φας τα μούτρα σου με λίγα χλμ. και μετά να δοκιμάσεις με μεγάλη μηχανή. Φίλος πάντως που από τα 14 του κάνει τέτοιες καγκουριές και τώρα είναι 36, πέρσι παραλίγο να του φύγει το Ρ1 σε μια σούζα.
Η γνώμη μου είναι ότι εφόσον το συζητάς, καλύτερα να μην το δοκιμάσεις, άλλα και εαν τελικά το δοκιμάσεις να πας κάπου (μόνος σου εννοείται και όχι με συνοδηγό,) που να μην έχει κόσμο, μη τυχόν και πάρεις κανέναν άλλον στο κεφάλι σου.

Η Ζωή είναι ωραία και ελευθέρων ηθών και μπορεί να τα έχει με όλους

fantacid
20/05/2009, 08:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Παντως περα απο τη πλακα ειναι εφικτο να ντριφταρεις με το V-Strom, υπαρχει μαλιστα και σχετικη εντυπωσιακη φωτογραφια....

αν εχεις ενυδρειο μπορεις να κανεις practice σε αυτο!

:lol: :lol: :lol:

makis206
20/05/2009, 08:59

Είναι μλκς...:lol: :lol: :rotflmao:

KaTaNaS
20/05/2009, 09:01
πλαγιολισθηση πως;

κανεις 100.000 χλμ με μοτοσυκλετες σε 2-3 χρονια και μετα απλα σου βγαινει αυθορμητα! :wave2:

paulopoulos
20/05/2009, 09:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Είναι μλκς...:lol: :lol: :rotflmao:

Έλα ρε Μακη.. γιατί είναι μλκ ο άνθρωπος.. Δε το έκανε στην εθνική οδό.. Σε πίστα μέσα είναι και με στολή. Αυτός και να πέσει δεν θα πάθει τίποτα. Άλλη άσφαλτος, άλλη προστασία ρούχων, άλλη εμπειρία.

makis206
20/05/2009, 09:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από paulopoulos
Έλα ρε Μακη.. γιατί είναι μλκ ο άνθρωπος.. Δε το έκανε στην εθνική οδό.. Σε πίστα μέσα είναι και με στολή. Αυτός και να πέσει δεν θα πάθει τίποτα. Άλλη άσφαλτος, άλλη προστασία ρούχων, άλλη εμπειρία.

Σύμφωνοι αλλά αν παρατηρήσεις καλύτερα τη φωτό θα δεις ότι πλαγιολισθαίνει με το κρεβάτι μόνο χωρίς το βε-στρώμα..

:lol: :rotflmao: :lol:

Konti
20/05/2009, 09:08
Για το χώμα:

Μλοκάρεις τον πίσω τροχό και βγάζεις ανάλογα το σώμα σου, π.χ. αν θέλεις να κάνεις πλαγιολίσθηση αριστερά βγάζεις το σώμα σου δεξιά (και ασκείς πίεση στην μηχανή προς τ'αριστερά), στη συνέχεια δίνεις γκάζι για να βγείς απ'την στροφή!

Δεν χρειάζεται να πηγαίνεις μαλλιοκούβαρα για να το κάνεις! Με δευτέρα μπορείς να κάνεις τις πρόβες σου σε μια αλάνα. Και να σου πέσει στο χώμα οι ζημιές δεν είναι τοσο μεγάλες!

Εγω το έκανα αυτό με το dakaraki πρώτη φορά! Οπότε είναι θέμα εξασκησης!:wave2:

Στην άσφαλτο δεν εχω δοκιμάσει και δεν πρόκειται.... καθώς σε περίπτωση στραβης οι επιπτώσεις είναι μεγάλες! Ασε που δεν υπάρχει κάποιο "ελεγχόμενο" περιβάλλον/ μέρος πέρα απ'την πίστα! Ενω στο χώμα μπορείς να βρείς μια αλάνα...!:beer:

KaTaNaS
20/05/2009, 09:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
Για το χώμα:

Μλοκάρεις τον πίσω τροχό

προσοχη στην ενδεχωμενη παραπληροφορηση...

με απλο μπλοκαρισμα κανεις την κοινή "κολιά" που καναμε μικροι με τα ποδηλατα!

για ντριφτ θελει διπλο κατεβασμα με χειρουργικη αποσυμπλεξη και χαιδεμα του πισω φρενου για εξωμαλυνση των χοροπηδητων του ψαλιδιου!

και στο χωμα και στην ασφαλτο!

:wave2:

Akatanomastos
20/05/2009, 09:24

:rotflmao: :rotflmao:

το V-Strom ειναι το πρωτο ανθρωπινο κατασκευασμα που φαινετε απο το φεγγαρι οταν στριβει
(και οχι το σινικο τοιχος)

:rotflmao:

devil's animal
20/05/2009, 09:26
λοιπον ολοι οι αλλοι λενε μ@λακιες..
ακου εδω...

περιμενεις μια μερα να βρεξει..οχι πολυ ..ακομα και η ψιχαλα μας κανει....
βγαινεις σε εναν οποιοδηποτε δρομο της Ελλαδας. (ετσι και πας σε φρεσκοστρωμενο εισαι απλα ποντιος):rotflmao:

πας λοιπον εκει και αφου βρεις μια ικανοποιητικη ευθεια με στροφη μπροστα.σταματας.

προετοιμαζεσαι ψυχολογικα οτι θα φας τα μουτρα σου. (ασκησεις γιογκα δεν θα βοηθησουν και θα γελαει και ο κοσμος βλεποντας εναν μαντραχαλο να ειναι με μπλεγμενα μπουτια στην μεση του δρομου):lol:

βαζεις μια πρωτη και αφηνεις χαλαρα τον συμπλεκτη.αφου τον εχεις αφησει ολο πας με πολυ λιγα χλμ...τωρα η τουμπα ειναι κοντα γιατι εχεις συνειδητοποιησει οτι πας για την μ@λακια του αιωνα, ετσι....??

αφου λοιπον ρολαρεις χαλαρα με 30 ας πουμε, αυξανεις ταχυτητα και ανεβαζεις ταχυτητες (δινεις γκαζι βαρβατο και αποτομο). ακολουθουν παντιλικια.

αν δεν πεσεις (που ειναι 90% σιγουρο) εχεις μαθει αθελα σου και το countersteering προσπαθωντας να κρατηθεις ορθιος και να ισιωσεις.

φτανοντας τωρα στην στροφη κανεις τοσες κατεβασιες οσες χρειαζεται για να φτασεις 2α.

δινεις μια αποτομη σπρωξια στο τιμονι...

και εισαι στο ΚΑΤ στο πιτς φυτιλι!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

squirrel
20/05/2009, 09:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
προσοχη στην ενδεχωμενη παραπληροφορηση...

με απλο μπλοκαρισμα κανεις την κοινή "κολιά" που καναμε μικροι με τα ποδηλατα!

για ντριφτ θελει διπλο κατεβασμα με χειρουργικη αποσυμπλεξη και χαιδεμα του πισω φρενου για εξωμαλυνση των χοροπηδητων του ψαλιδιου!

και στο χωμα και στην ασφαλτο!

:wave2:

Tι λένε ρε Σταύρο,πές τους...
στο χώμα απο όποια στροφή κι αν είσαι αν καρυδώσεις το γκάζι πριν την έξοδο πλαγιολίσθηση θα κάνεις...:rotflmao:

harvester
20/05/2009, 12:32
βρηκες και εσυ φορουμ να ρωτησεις:lol:

byron
20/05/2009, 14:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester

Γιατί δεν δίνεις link από κανένα σοβαρό φόρουμ να ρωτήσει ρε harvester;

road spirit
20/05/2009, 14:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Κοίτα τώρα σε λίγο που θα πάρει ο Γιάννης Βεστρομ μπορείς να τον ρωτήσεις να σου δείξει!

:bigcry: :bigcry:

τι δλδ? ΤΙ ? δεν κάνει το βεστρώμ τέτοια? ρε το μπούστη τον pap, ΡΕ ΤΙ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ? ΑΚΥΡΗ η αγορά ! :mad:

.

.

.

.

.

.

.

makis206
20/05/2009, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τι δλδ? ΤΙ ? δεν κάνει το βεστρώμ τέτοια? ρε το μπούστη τον pap, ΡΕ ΤΙ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ? ΑΚΥΡΗ η αγορά ! :mad:

Εσύ ρε Γιάννη είσαι ο Γιάννης Βεστρόμ ;;;:uplate:

Τό'ξερα ρε π@ύστη ότι μια μέρα θα σου πέσει μικρό το CBR αλλά ότι θ'αλλαξοπιστήσεις τόσο...:bawl:

menos
20/05/2009, 16:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

βαζεις μια πρωτη και αφηνεις χαλαρα τον συμπλεκτη.αφου τον εχεις αφησει ολο πας με πολυ λιγα χλμ...τωρα η τουμπα ειναι κοντα γιατι εχεις συνειδητοποιησει οτι πας για την μ@λακια του αιωνα, ετσι....??

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

harvester
20/05/2009, 17:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Γιατί δεν δίνεις link από κανένα σοβαρό φόρουμ να ρωτήσει ρε harvester;

http://www.sportriding.gr/ :wave2:

byron
20/05/2009, 18:08
http://www.sportriding.gr/ :wave2:

Τώρα μάλιστα μιλάς σωστά.
Τίγκα στους κατόχους V-strom & Transalp που ονειρεύονται καγκουριές είναι το SR. :wave2:

pakosgemistos
20/05/2009, 20:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
Για το χώμα:

Μλοκάρεις τον πίσω τροχό και βγάζεις ανάλογα το σώμα σου, π.χ. αν θέλεις να κάνεις πλαγιολίσθηση αριστερά βγάζεις το σώμα σου δεξιά (και ασκείς πίεση στην μηχανή προς τ'αριστερά), στη συνέχεια δίνεις γκάζι για να βγείς απ'την στροφή!

Δεν χρειάζεται να πηγαίνεις μαλλιοκούβαρα για να το κάνεις! Με δευτέρα μπορείς να κάνεις τις πρόβες σου σε μια αλάνα. Και να σου πέσει στο χώμα οι ζημιές δεν είναι τοσο μεγάλες!

Εγω το έκανα αυτό με το dakaraki πρώτη φορά! Οπότε είναι θέμα εξασκησης!:wave2:

Στην άσφαλτο δεν εχω δοκιμάσει και δεν πρόκειται.... καθώς σε περίπτωση στραβης οι επιπτώσεις είναι μεγάλες! Ασε που δεν υπάρχει κάποιο "ελεγχόμενο" περιβάλλον/ μέρος πέρα απ'την πίστα! Ενω στο χώμα μπορείς να βρείς μια αλάνα...!:beer:

ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ''ΜΟΤΟ''.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ENDURO!!
ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ!ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ!!!

pakosgemistos
20/05/2009, 20:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
λοιπον ολοι οι αλλοι λενε μ@λακιες..
ακου εδω...

περιμενεις μια μερα να βρεξει..οχι πολυ ..ακομα και η ψιχαλα μας κανει....
βγαινεις σε εναν οποιοδηποτε δρομο της Ελλαδας. (ετσι και πας σε φρεσκοστρωμενο εισαι απλα ποντιος):rotflmao:

πας λοιπον εκει και αφου βρεις μια ικανοποιητικη ευθεια με στροφη μπροστα.σταματας.

προετοιμαζεσαι ψυχολογικα οτι θα φας τα μουτρα σου. (ασκησεις γιογκα δεν θα βοηθησουν και θα γελαει και ο κοσμος βλεποντας εναν μαντραχαλο να ειναι με μπλεγμενα μπουτια στην μεση του δρομου):lol:

αφου λοιπον ρολαρεις χαλαρα με 30 ας πουμε, αυξανεις ταχυτητα και ανεβαζεις ταχυτητες (δινεις γκαζι βαρβατο και αποτομο). ακολουθουν παντιλικια.

αν δεν πεσεις (που ειναι 90% σιγουρο) εχεις μαθει αθελα σου και το countersteering προσπαθωντας να κρατηθεις ορθιος και να ισιωσεις.

φτανοντας τωρα στην στροφη κανεις τοσες κατεβασιες οσες χρειαζεται για να φτασεις 2α.

δινεις μια αποτομη σπρωξια στο τιμονι...

και εισαι στο ΚΑΤ στο πιτς φυτιλι!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΩΡΑΙΟΣ!!!:rotflmao: :rotflmao: :lol:

pakosgemistos
20/05/2009, 20:39

ΤΟΣΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!
ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΦΟΡΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!

hidefnick
20/05/2009, 21:04
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

humador και devils χρωστάτε λαπιτοπι στην μάνα μου.

THEOD
20/05/2009, 21:15
Καλού-κακού πάντως έχε κι αυτά μαζί σου...Θα χρειαστούν για τα πλαστικά... :D

164122

cheos13
20/05/2009, 23:05
εγω παλι ξερω οτι με το v strom ξυνεις......γενικα!

κ ο συνεπιβατης αναβει τσιγαρακι να χαλαρωνει απο την αδρεναλινη.....

164123

nikolas1709
21/05/2009, 01:43
http://www.youtube.com/watch?v=gy7UnJX6xsY

και ενα δικο μου βιντεο

harvester
21/05/2009, 08:21
Τώρα μάλιστα μιλάς σωστά.
Τίγκα στους κατόχους V-strom & Transalp που ονειρεύονται καγκουριές είναι το SR. :wave2:
τιγκα στην πλαγιολισθηση αν και τωρα που το λες εχουν και μερικοι αντιστοιχα καραβια ιταλικα

byron
21/05/2009, 08:48
τιγκα στην πλαγιολισθηση αν και τωρα που το λες εχουν και μερικοι αντιστοιχα καραβια ιταλικα

Ότι μπορεί ο καθένας.
Εδώ δεν κάνουμε θέμα ότι υπάρχουν κάτοχοι Ζ....στο capo θα κολλήσουμε;

harvester
21/05/2009, 11:30
Ότι μπορεί ο καθένας.
Εδώ δεν κάνουμε θέμα ότι υπάρχουν κάτοχοι Ζ....στο capo θα κολλήσουμε;
εδω αλλοι εχουν μεινει με τα ποδια και τωρα που με βλεπω ψιλοανοιξε και η σολα στο z θα κολησουμε:lol:

Voliminal
21/05/2009, 11:43

Όντως...