View Full Version : Και συμφωνα με τη παραδοση ...η εκδρομη ...
Οι 300 του λεωνιδα..(οχι του αφρο!).
Σηκωνομαι πρωι και λεω ας παω να πιω το καφεδακι μου λιγο νωρις στα mcdonnalds να ανοιξει και ο ματις....!
Φυσικα και περιμενα οτι ο χρηστος θα ηταν εκει...(οπως και ηταν απο τα χαραματα σχεδον!!) με το κυπελακι στα χερια.
Μπαινω μεσα στα mcdonnalds και λεω στο τυπο:
-ενα φρεντο (ξυνιζει μουτρα)
-τι λεει δεν εχει;
-οχι μου λεει απλα πρωι και δεν εχω προθερμανθει κια κατι τετοια
-χαχα οτι ειναι να κανεις καντο τωρα γιατι ερχονται 70 μηχανες και 100 ατομα!!!
παιδια κιτρινησε και μου λεει ....
ωχ προλαβαινω να φυγω!!!
Τελικα το πληθος μαζευτηκε σιγουρα ημασταν πανω απο 70 οταν ξεκινησαμε για χαλκιδα με κλου της ημερας το goldwing 1500 turbo...αιντε γεια!!! φωτο του οποιου θα δειτε στο αντιστοιχο τοπικ φωτο.
Χαχαχα και κατι αστειο:
Ερχεται η Κα του αφρο και μου λεει:
Για σου σταθη ειμαι η κονι του αφρο
εγω ο κωφαλαλος:ποιος η κορη του αφρο;:eyepop:
Ξεκιναμε λοιπον και χαλαρα μεχρι τη γεφυρα για τον καταμερισμο.Στο δρομο χαλαρα αλλα ενας τραβηξε τελικα για λαμια!!!!
Φτανουμε και χωριζομαστε σε γκρουπακια με τους επικεφαλης που ολοι ξερετε πλεον
Εκκινηση του πρωτου γκρουπ τα μικρα (125-250) με κλου τον επικεφαλη που ειχε ερθει με το sh και την καταβρηκε κιολας!!!! και συμμετοχη που αξιζει δαφνες τον devils animal με τη vespa και δικαβαλλη και μπιντονακι 5 λιτρο πισω για ανεφοδιασμο οπου λαχει!Και οι 5 ηταν υπεροχοι αυτου του γκρουπ
Μετα εφυγαν τα Ζ με αρχηγο τον idi πολυ καλος ο γιωργος αθορυβος αλλα αποτελέσματικος και το γκρουπ πειθαρχειμενο!!!Μπραβο γιωργακη
Μετα φευγω εγω με τα μεγαλα SS πρεπει να μασταν καμια 20αρια αφου εβλεπα απο το καθρεπτη το φιδι να πηγαινει
Μετα ο περικλεας ο οποιος και λογω ογκου (2 μετρα παλικαρι) αλλα και οτι ειναι σωστος οδηγικα εφερε εις περας την αποστολη που του ανατεθει και ας μην ηξερε την διαδρομη...job well done periklis
Μετα ηταν ο χρηστος (crs-k) ο οποιος ως γνωστος ταξιδευτης που εχει καταπιει χαρτες και gps (ξερετε οτι το τελευταιο gps δεν του χαλασε αλλα το καταπιε,αλλα μετα ανακαλυψε οτι δεν το καλυπτει η εγγυηση!!)...νομιζω δεν χρειαζονται λογια
και τελευταιος ο σταυρακος ο οποιος εβγαλε τυη διαδρομη στο ορθιο και για να παρακολουθει τους πισω αλλα και ρε παιδια...που να κατσει στη σελα του ΚΤΜ...αυτο ειναι τιμωρια!
Στην αναβαση του δικου μου γκρουπ κραταγαμε ενα ρυθμο ασφαλειας στη φαβταστικη διαδρομη του Αι γιαννη του ρωσου αν και τα τελευταια χρονια γλυστραει πλεον (ο scbr το διαπιστωσε).Το κλου της εκδρομης η βεσπα η οποια ανεβαινε κοφτες το βουνο και σβελτα.
τελικα φτασαμε στον αλεξιου οπου οι λουκουμαδες ειχαν τη τιμητικη τους.
Κοσμος και Λαος και οι λουκουμαδες σωθηκαν!
Εκκινηση για τους καταρακτες οπου το γκρουπαρισμα λιγο πιο δυσκολα αλλα το καταφεραμε και φτασαμε στο σημειο.Νταλα μεσημερι και οι φορμες ειναι ολιγον τι αφορητες λογω ζεστης αλλα το σημειο ειναι φανταστικο μες τα ελατα-πευκα κλπ.
Αρκετοι κατεβηκαν στους καταρακτες και αλλοι ηταν ξαπλωμενοι στη σκια...και να σου και το τελευταιο γκρουπ που ηρθε αναποδα!
Καταβαση και ειμαι πισω απο nikoskkk και φιλο του μαλλον με ΤΑ και ξαφνικα μεσα στο καλαμουδι λουζομαστε απο ενα τεραστιο συννεφο λαδιων...το ΤΑ ειχε παραδωσει πνευμα...μου θυμισε formula1 η κατασταση...και εκει που ειχαμε σκυψει στο προβλημα ερχεται ο κατανας και μας λεει το δυσαρεστο ...ενα παλαηκαρι ειχε πεσει πιο πανω.
Ο χρηστος ανελαβε να κατεβασει την ομαδα στη λιμνη και εγω γυρισα πισω να δω τη συμβαινει.Φτανοντας ειδα το κοσμο και πηγα στο σημειο οπου ειχε πεσει ο διονυσης (φιλος του fire) ,βασικα και θελω να ευχαριστησω τους theod και Ται που με τη πολυτιμη εμπειρια τους βοηθησαν το παιδι φτιαχνωντας επι τοπου αυτοσχεδιο ναρθηκα και επισης τους υπολοιπους που ηταν στα τηλεφωνα (tdaf,και ενα παληκαρι δυστυχως δεν θυμαμαι ονομα!) που κανονιζαν για τη μεταφορα μοτοσυκλεττας.Με τα πολλα ηρθε το ασθενοφορο και πηρε το διονυση.Οι υπολοιποι σταλθηκαν στη ταβερνα και εμεινα εγω με τον tdaf να περιμενουμε την οδικη(ευχαριστω τον tdaf για την πολυτιμη παρεα ,παρολο που ο γιος του γιορταζε εκατσε εκει!!).Ο τζιμακος προθυμοποιηθηκε να ερθει να μας σκαντζαρει αλλα μπερδευτηκε σε μια στροφη και πηγα σε αλλο προορισμο...δεν πειραζει τζιμακο η προσπαθεια μετραει παντα!Τελικα μας αλλαξαν οι δυο χρηστοι (free kai crsk) και ετσι κατεβηκαμε και εμεις στη λιμνη.Αλλα η ωρα περασμενη πλεον και ετσι φυγαμε κατευθειαν για χαλκιδα με το τελευταιο γκρουπ.
Η διαδρομη πλεον για εμενα ηταν ελευθερη τελειως και ετσι την απολαυσα αφου εβαλα κεφαλι κατω και πηγαινα αεροπορια...δεν ειχα κανενα να προσεχω οποτε απαιξα και εγω λιγο αφου τα λαστιχα ηταν σε απιστευτη προθυμια το ιδιο και η διαδρομη.Τελος κατα τις 8 σταματησαμε για καφε και εγω για πολλα νερα αφου ημουν πλεον σκασμενος για νερο και τσιγαρο.
Η επιστροφη στην αθηνα δεν ειχε κανενα απροοπτο μονο λιγη κινηση
Το τελος μια βολτας με 70-80 μηχανες και αναμεικτα συναισθηματα.
Αυτα
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
...ο γιωργος αθορυβος...
ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
Χ
ΑΧ
ΑΧ
ΧΑ
ΑΧ
ΧΑ
Χ
Α
ΧΑ
Χ
Α
ΧΑ
Χ
μπα σε καλο σου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
.............
Η διαδρομη πλεον για εμενα ηταν ελευθερη τελειως και ετσι την απολαυσα αφου εβαλα κεφαλι κατω και πηγαινα αεροπορια...δεν ειχα κανενα να προσεχω οποτε απαιξα και εγω λιγο αφου τα λαστιχα ηταν σε απιστευτη προθυμια το ιδιο και η διαδρομη
..........
Ανάμεικτα συναισθήματα όντως....
Απλά να πω ότι με τα καινούργια λάστιχα ο Στάθης ξαναγεννήθηκε και ήταν η πρώτη φορά που το VFR πήγε τόσο γρήγορα σε τέτοιο δρόμο - αν και είχε κατα σημεία λίγη κίνηση...
Πάντως και το cbr δεν πήγε πίσω αφού είχε 4 μήνες να κάνει τέτοια διαδρομή με αυτόν τον ρυθμό :D
Ωραίο κλείσιμο σε μία περίεργη μέρα
:smokin:
afrotwin
11/04/2005, 10:50
kala fevga....
to en logo goldwind:lol:
12128
afrotwin
11/04/2005, 10:52
ke ali mia..
ego i8ela na do pios odigouse afto to teras
na tou metriso ta xeria na do an ine makritera apo ta dika mas...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
12129
afrotwin
11/04/2005, 10:58
sta8i me afta pou grafis na er8is na mou ka8arisis tin o8oni apo tous kafedes:mad:
ke itan ke elinikos
akou i kori tou afro
:lol: :bawl: :lol: :lol:
vale mia iposimiosi prota min mas skotosis proiniatika
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
11/04/2005, 11:01
ke o kataraktis....
ti foveros!!!:hypnotize
o niagaras mprosta tou tsisakia morou pediou...
ena kipelo to gemizes pantos:lol:
12130
Λίγα λόγια και από εμένα…
Λίγο-πολύ όπως το περίμενα. Φτάνοντας στο σημείο συγκέντρωσης αν και λίγο πιο νωρίς βλέπω ένα ήδη τεράστιο πλήθος μηχανών να περιμένει και με πιάνει σύγκρυο. Πως ρε γαμώτο θα οργανωθούμε τόσα άτομα ?
Τελικά η καλή θέληση και το κέφι υπερίσχυσε και με την αναπόφευκτη καθυστέρηση ξεκινάμε όλοι μαζί για το επόμενο ραντεβού στο πάρκινγκ της Υψηλής γέφυρας. Πολύς λαός με διάφορα και ανομοιόμορφα μηχανάκια… Οι άνθρωποι των διοδίων πρέπει να έπαθαν πλάκα αλλά μάλλον τους άξιζε μιας και αυξήσανε τα διόδια !
Συνοδεύοντας έναν φίλο με ένα KLE500 έβγαλα την Εθνική με πιο αργό ρυθμό από ότι γούσταρα αλλά δεν με χάλασε κιόλας.
Το κλού της υπόθεσης ένα παλικάρι με βέσπα και μάλιστα δικάβαλλος !!! - το δεμένο μπιτόνι με το βενζινόλαδο ήταν όλα τα λεφτά - δυστυχώς δεν πρόλαβα να το βγάλω φωτογραφία, καθώς και ένα αυτόματο σκούτερ που από ότι έμαθα ο ιδιοκτήτης του είναι και κάτοχος ΧΧ, αλλά προτίμησε το σκούτερ για την εκδρομή…Αν είναι αλήθεια να του δώσω το τηλέφωνο ενός φίλου ψυχολόγου…
Εκεί στην γέφυρα μετά την άφιξη όλων και τις απαραίτητες φωτογραφίες (δύσκολο να βρείς τρόπο να αποθανατίσεις όλο αυτό το πλήθος σε μια φωτογραφία !) αρχίζουν να σχηματίζονται τα γκρουπάκια . Η τύχη με φέρνει στο γκρουπ του (εορταζόμενου) Περικλή μαζί με κάποιους συνάδελφους με FAZER , κάποια μεγάλα ον-οφφ, κλπ .
Ο ρυθμός απλά σβέλτος, οι οδηγοί σχεδόν πειθαρχημένοι, η μέρα θαυμάσια, ο δρόμος παραδόξως δεν είχε φοβερή κίνηση και χωρίς απρόοπτα φτάνουμε στο Προκόπι όπου έγινε η αναγκαία στάση για καφέ, μπύρα, λουκουμάδες, σπληνάντερο !!! από όλα είχε ο μπαξές… Οι γνωστές μηχανόβιες μαλακίες του τύπου σε πάτησα, έφαγες σκόνη, παλιοκότα κλπ στα πηγαδάκια και μετά καμιά ώρα ξεκινάμε για τους καταρράκτες με το γκρούπ μας να ξεκινά πρώτο. Όχι ακριβώς πρώτο για την ακρίβεια μιας και κάποια μικρά είχαν ξεκινήσει νωρίτερα.
Λίγο πιο γρήγορα σε αυτό το κομμάτι, και στις στροφές πετυχαίνω την γνωστή βέσπα να ανεβαίνει τάπα το βουνό και μάλιστα στα στροφιλίκια να δίνει ρεσιτάλ…Άξιος !!!
Γρήγορα φτάνουμε στον καταρράκτη , βγαίνουν τα μπουφάν και οι πιο ξεκούραστοι κατεβαίνουν για τις σχετικές φωτογραφίες. Εκεί κανονικά ο Στάθης έπρεπε να δώσει την εντολή στα κορίτσια του φόρουμ να βουτήξουν στο νερό με τα μπικίνια τους αλλά βαρέθηκε να κατέβει κάτω και έτσι χάσαμε την ευκαιρία για οφθαλμόλουτρο…. Επιφυλασσόμαστε για την επόμενη φορά…
Η πείνα αρχίζει να γίνεται αισθητή και χωρίς γκρούπ πια ξεκινάμε την κατηφόρα για τις Ροβιές μέσα σε ένα καταπράσινο και πανέμορφο τοπίο. Δυστυχώς εκεί παραφύλαγε η ατυχία. Ο Διονύσης με το Φείζερ σε ένα κατηφορικό εσάκι βρίσκει λακκούβα με χώματα, μάλλον πατάει φρένο και μπλοκαριστός βγαίνει άτσαλα στο χαντάκι, με το Φείζερ να φέρνει τούμπα μιας και η μούρη του βρέθηκε να δείχνει στην αντίθετη κατεύθυνση. Πλησιάζω και με το που πιάνω το πόδι του στα χέρια μου καταλαβαίνω ότι έχει γίνει χοντρή ζημιά. Βγάζοντας με προσοχή το παπούτσι δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Καραμπινάτο και ολικό εξάρθρημα της ποδοκνημικής που σημαίνει ότι κατά 90% θα συνοδεύεται και από κατάγματα και των 2 σφυρών, που σημαίνει χειρουργείο, βίδες κλπ…Όχι ρε πούστη μου…Και όλα ήταν τόσο όμορφα…
Με την βοήθεια των παιδιών φτιάχνεται ένας πρόχειρος νάρθηκας, τοποθετούμε το πόδι ψηλά για να μειώσουμε το πρήξιμο και δεν μένει τίποτε άλλο να κάνουμε παρά να περιμένουμε το ασθενοφόρο και την οδική βοήθεια… Δυστυχώς η φάση έγινε αρκετά μακριά από την Χαλκίδα σε έναν μικρό δασικό δρόμο και εκ των πραγμάτων το ασθενοφόρο δεν θα μπορούσε να έρθει γρήγορα. Δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς. Ο κόσμος φεύγει για Λίμνη και μερικοί περιμένουμε το ασθενοφόρο. Κάποια στιγμή ήρθε και έμεινε τελικά μόνο ο Στάθης με ένα παλικάρι να περιμένουν την οδική βοήθεια μιας και το Φείζερ είχε τα χάλια του και ήταν αδύνατο να οδηγηθεί…
Όπως το είδα εγώ, αν ο Διονύσης φορούσε μια καλή μοτοσυκλετιστική μπότα το πιθανότερο ήταν να σηκωνόταν απλά σκονισμένος και τώρα να έκλαιγε μόνο για τα πλαστικά του Φείζερ… ΔΙΔΑΓΜΑ…ο εξοπλισμός σώζει…
Με το κέφι κατεστραμμένο και την ψυχολογία στο ναδίρ, αφήνουμε τον Στάθη και τον φίλο (σόρρυ δεν θυμάμαι το όνομα) και 3 μηχανές ξεκινάμε να συναντήσουμε τους υπόλοιπους στην Λίμνη – στον δρόμο προσπερνάμε το ασθενοφόρο με τον Διονύση…
Φθάνοντας οι περισσότεροι είχαν ήδη φάει, και βιαστικά παραγγέλνουμε και εμείς έτσι ίσα-ίσα για να πούμε ότι βάλαμε κάτι στο στόμα. Ήταν όμως ήδη αργά και οι πρώτοι είχαν αρχίσει να φεύγουν – ήταν και ο αγώνας βλέπετε. Μια μικρή ποδαράτη βολτούλα για την χώνεψη και συναντάω τον Στάθη που μόλις έφτανε από το σημείο της τούμπας. Οι περισσότεροι είχαν ήδη φύγει και τελικά χωρίς χρονοτριβή τελευταίο γκρούπ ξεκινάμε και εμείς. Στάση για βενζίνη και μετράω ίσως την χαμηλότερη κατανάλωση που έχω δει στο Φέιζερ . Μόνο 5,1 λίτρα/100χλμ ενδεικτικό των χαλαρών ρυθμών και της αυτοσυγκράτησης. Μη θέλοντας να αφήσω μόνο τον φίλο μου με το KLE, δεν ακολουθώ τον ρυθμό των γρήγορων και γυρίζουμε παρέα με το KLE500 και ένα δικάβαλλο ΕR-500. Σε κάποια σημεία μόνο πλακώθηκα σε έναν γρήγορο ρυθμό έτσι για την τιμή των όπλων…
Παρόλα αυτά φθάσαμε σχεδόν ταυτόχρονα στην Χαλκίδα για τον τελευταίο καφέ της ημέρας και για λίγη ξεκούραση. Εκεί ανακαλύπτω ότι έχω πάρει μαζί μου μόνο γυαλιά ηλίου-μυωπίας αφού δεν περίμενα ότι θα καθυστερήσουμε τόσο ώστε να με πιάσει το βράδυ… Όχι ρε γαμώτο πάλι μισότυφλος θα είμαι (την έχω ξαναπάθει έτσι...). Ευτυχώς που τα φώτα του Φειζερ μετά την μετατροπή και την αλλαγή των λαμπών είναι φανταστικά….Πολύ κίνηση στην Εθνική αλλά κανένα πρόβλημα και ίσα που πρόλαβα το γκολ του Παναθηναϊκού…
Σπίτι λοιπόν κουρασμένος αλλά ευχαριστημένος και έτοιμος για την επόμενη . Χωρίς δυσάρεστα όμως ελπίζω…
Φωτό στο αντίστοιχο πόστ.:beer: :beer: :beer:
κατι για τον Περι......
τελικα δεν μας ειπες,
ωραιο χωριο τα Ψαχνα?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
:rotflmao: :rotflmao:
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
κατι για τον Περι......
τελικα δεν μας ειπες,
ωραιο χωριο τα Ψαχνα?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
Μην τον πειράζεις ρε...Καλά τα πήγε...
Νέος είναι - μαθαίνει. Για μια διασταύρωση θα τα χαλάσουμε τώρα...:wave2:
nikoskkk
11/04/2005, 11:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
κατι για τον Περι......
τελικα δεν μας ειπες,
ωραιο χωριο τα Ψαχνα?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
Δεν ήταν ο μόνος που μπερδεύτηκε!!
Ρωτήστε γκρουπ ΚαΤαΝα!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
afrotwin
11/04/2005, 11:36
katanas o arxigos me ton sintrofo kapeo
ta atoma!!!!!!
12133
afrotwin
11/04/2005, 11:37
o arxigos meta apo kopiastiki doulia:lol: :lol: :lol:
ti na apolamvani arage
o kataraktis ine apo tin ali plevra
stin kosmara tou 8a ine...
oreos!!!:lol: :lol:
12134
afrotwin
11/04/2005, 11:40
ke to kouiz tis imeras
vrite ton crs stin foto:lol:
o an8ropos topio ine na to exis mesa sou..
:beer:
12135
afrotwin
11/04/2005, 11:44
ke ena fade out me katarakti pali
ke sory pedia ego fotografizo rock ke endiaferontes an8ropous
mono
ime varemenos ti na kano exo dokimasi ta panta
an ekseresis ta orea tis ekdromis....
kala itane:rotflmao: :rotflmao:
12136
Θαναση οπως το ειπες... απλα το πειραζω!!!
και για συνεχισω να πειραξω και το κατανα
ηταν σα τσοπανοσκυλο που μαζευε τα πρόβατα!!!
πανω στο κατεμι και εκανε κυκλους γυρω απο τα μηχανακια συνεχεια !!!!!
:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
καθώς και ένα αυτόματο σκούτερ που από ότι έμαθα ο ιδιοκτήτης του είναι και κάτοχος ΧΧ, αλλά προτίμησε το σκούτερ για την εκδρομή…Αν είναι αλήθεια να του δώσω το τηλέφωνο ενός φίλου ψυχολόγου…
Για ριχτο το τηλεφωνακι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Λίγα λόγια και από εμένα…
ένα αυτόματο σκούτερ που από ότι έμαθα ο ιδιοκτήτης του είναι και κάτοχος ΧΧ, αλλά προτίμησε το σκούτερ για την εκδρομή…Αν είναι αλήθεια να του δώσω το τηλέφωνο ενός φίλου ψυχολόγου
ευτυχώς που ήρθε με το σκούτερ και μας συνόδευε - έδειχνε το δρόμο σε μας τους μικρούς και καινούργιους
ευχαριστούμε gypsy
Σιγα ρε την υποχωρηση...
Μια χαρα παρεα ειμασταν....
Υ.Γ ασε που αν δεν ειχαμε συχνους ανεφοδιασμους
θα βλεπαμε ποιοι θα τρωγαν πρωτοι λουκουμαδες...:lol: :lol:
devil's animal
11/04/2005, 14:01
να αρχισω λοιπον και εγω να περιγραφω το "
οδοιπορικο"......μιας και πολλα ακουστηκαν για την ΒΕΣΠΑ ΜΟΥ!!!
:rotflmao:
φτανω στα mc'donalds και μου λεει η κοπελα μου (μαρα) ..........."σιγουρα ειναι και μικρα μηχανακια???":look:
της λεω...."ναι μην ανησυχεις......ολοι αυτοι ειναι επιδειξιες....θα τους περναμε για την πλακα μας...":eek: :lol:
πραγματικα και εγω τρομαξα γιατι λεω δεν υπαρχει περιπτωση να τους ακολουθησω και ή που θα τους καθυστερω και θα με βριζουν ή που θα παω μονος μου και ο θεος βοηθος(σημαντικο το οτι ηξερα την διαδρομη απ'εξω και ανακατωτα αλλα δεν την ειχα κανει με δικυκλο ποτε πριν)....
φτανουμε χαλκιδα.....ανεφοδιασμος μαζι με τον gypsy....για καλο και κακο...και παμε για το βουνο.....
στην αρχη λεω"δεν μπορει αυτοι μου κανουν πλακα οτι δεν μπορουν να πανε πιο γρηγορα....." μετα περνα τον εναν περνα τον λλον..........εφτασα με τα ss......:lol: :lol:
σοβαρα ηταν ενα gsxr600 κιτρινο δικαβαλο και το πηγαινα στον ποντο εμπαινε αυτος απο πισω και εγω..........
μετα ανοιξε και τον εχασα.....:lol:
φτανουμε καταρακτες και παλι νομιζω φανηκε ποιανου το ελεγε η καρδια του και ποιανου οχι.....(ο νωον νωητω:winka: )
μετα ειχαμε το σπασιμο του HONDA:hypnotize
και ταυτοχρονα μαθαμε και για το παιδι με το fazer.....:rolleyes: :(
(περαστικα του για αλλη μια φορα)......
πηγαμε λιμνη για φαγακι και μετα ξεκινησα για χαλκιδα με alexander και gypsy αφου οι αλλοι θα αργουσαν με το φαγητο....
φυσικα και δεν τους ξαναδα τους αλλους αφου πηγαινα ταπα με αποκορυφωμα το ξυσιμο της ποδιας σε μια κατηφορικη φουρκετα.... :hypnotize :eyepop:
σταση στην χαλκιδα για καφεδακι.......οπου ηρθε και ο τζιμης μετα στην παρεα μας καθως και λιγο πιο μετα ο χρηστος(tai) με την μαρινα την γυναικα του.....
ολα καλα και στην εθνικη (εκτος απο τα πιασμενα χερια και ωμοπλατες αφου δεν ειχα κανει τοσες στασεις οπως στο "πηγαινε")
γενικοτερα εληξε πολυ καλα εκτος απο το ατυχημα του διονυση και το σπασμενο transalp.....
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ!!
Υ.Γ.:το μπετονακι με την βενζινη(μειγμα) ηταν αχρειαστο γιατι υπηρχαν αρκετα βενζιναδικα καθως και η αυτονομια της βεσπας καθε αλλο παρα χαλια χαρακτηριζεται......
(βασικα ηταν για να βαλω φωτια σε οτι μηχανη ζηλευα,δηλαδη σε ολες,αλλα μετα σας ειδα οτι ησασταν ολοι αλητε τσαντακηδες μηχανοβιοι σαν και μενα και σας λυπηθηκα.....:lol: :rotflmao:
αχαχαχα αυτο ειχες σκοπο μωρη !!!Να φτασεις πρωτος :eyepop: και να το κανεις θεμα μετα.....χαχαχα αλλα δεν σου κατσε σε προλαβαν τα Ζ
Επρεπε να μου κατσει το colpo grosso
και μετα να δεις κραξιμο που θα ακουγατε:lol: :lol:
μύθος
πρώτοι και καλύτεροι φτάσαμε ... στη γέφυρα
επειδή φύγατε μισή ώρα μετά
λεπτομέρειες
petridist
12/04/2005, 00:54
ήταν όντως απίστευτα!!!! πέρα απο την κακιά στιγμή του Διονύση.. αλλά αφού το παληκάρι θα γίνει οκ, όλα καλά!!
Το happening της Κυριακής θα μείνει στην ιστορία του forum ως το πιο πετυχημένο!
Όλοι ήταν σοβαροί χωρίς μαλακίες, όπως έπρεπε άλλωστε λόγω της πολυκοσμίας. Οι leaders τα πήγαν θαυμάσια και οι ρυθμοί κρατήθηκαν σε πολύ ομαλά επίπεδα για όλους!
Στο γυρισμό παίξαμε λίγο περισσότερο. Εγώ επέστρεψα παρέα με τον Γιώργο (GST) και ανεβάσαμε κάπως ρυθμούς στην κατάβαση.. δεν κάψαμε και τακάκια βέβαια όπως τα ΤΙΓΚΑ ss που βρήκαμε στο δρόμο (ήταν σταματημένα γι'αυτο...:beer: )...
Για μένα βέβαια μετά την κατάβαση και μετά την εθνική, με περίμενε η αττική οδός, μετά η αθηνών-κορίνθου- πατρών... έφτασα αισίως κατα τις 10 παρά το βράδυ με εμφανή την κούραση της ημέρας.. και ολίγον τι πιασμένος.. αλλά το χαμόγελο δεν έλεγε να ξεκολήσει. Μάλλον γελούσα και στον ύπνο μου...
Πάντα τέτοια παιδιά, εκδρομικά και όμορφα χωρίς βέβαια κακές στιγμές ξανά!
Να 'στε καλά !
:wave2: :wave2: :wave2:
petridist
12/04/2005, 01:04
ΑΞΙΟΣ!!!!! ΑΞΙΟΣ!!!! ΑΞΙΟΣ!!!!!
υ.γ. εεεχχχμμμ.... ρε αυτός πήγαινε τάπα ή εγώ αργά????
12177
:wave2: :wave2:
γεια σου ρε θοδωρη....ωραια ηταν η καταβαση :smilea: ...αντε και εις ανωτερα:beer:
periklisk
12/04/2005, 10:52
Και εγώ πέρασα γαμώ λέμε..... Αν εξαιρέσουμε την ατυχία του Διονύση! Περαστικά και σιδερένιος!
Ήταν η πρώτη φορά που ήμουν επικεφαλής σε γκρουπάκι και ελπίζω να τα πήγα καλά αν εξαιρέσουμε τη μικρή παράκαμψη μέσα από τα Ψαχνά.... Άλλα που να πάρετε στροφές εσείς οι αλήτηδοι! Για να πουλήσουμε μούρη ρε μπήκα από μέσα!!!! ΧΕΧΕΧΕΧΕΕΕΕ
Η στάση για λουκουμάδες απαραίτητη αφού χρειαζόμασταν αναπλήρωση σε καφέ, νερό και αρκετούς λουκουμάδες.... μάλλον έκανε sold out ο άνθρωπας....
Συνέχεια προς καταρράκτες (λες και κατουράνε πέντε μαζί) όπου το τοπίο είναι σούπερ... Ο καταρρακτούλης έχει πλάκα βέβαια...... Και λίγο πριν φύγουμε σκάνε μύτη τα μικρά μηχανάκια ανάποδα! Ατάκα Κώστα: Τελικά είστε πολλοί αργοί και τέτοια μουαχαχαχααααα!
Άντε να πάμε και για φαγητό αφού κάνει και λίγο πείνα παρόλο που τσακίσαμε τους λουκουμάδες! Ο δρόμος ψιλοχάλια γεμάτος φαγώματα στις άκρες, μπαλώματα, λακκούβες κτλ..... Εκεί έγιναν και τα δύο ευτράπελα. Το transalp που έμεινε ήταν μπροστά μας και σταματήσαμε εκεί και το ατύχημα είχε γίνει πίσω μας και το μάθαμε από τον Σταύρο που ήρθε να μας πει τα νέα.... Όσοι είμασταν εκεί φύγαμε για λίμνη καθώς ο Διονύσης είχε όλη τη βοήθεια που χρειαζόταν! Ένα μπράβο σε όλα τα παιδιά που τον βοήθησαν.....
Κάτσαμε στην ταβέρνα ξεκινήσαμε να τρώμε και ερχόταν κόσμος συνέχεια....
Άντε να την κάνουμε για πίσω με στάση στη Χαλκίδα για τον τελευταίο καφέ. Μέχρι τη Χαλκίδα σε ανάμικτο ρυθμό ανάλογα με τη διάθεση και το δρόμο.
Φύγαμε νύχτα από Χαλκίδα και κάναμε μια στάση στα τελευταία mcdonalds πριν την Αθήνα για να ξεκουραστεί και ο Τζίμης που πονάει ακόμα αλλά ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΤΟΥ! Ξέρεις αυτός γιατί....
Καλά ήταν!
maintenance
12/04/2005, 12:03
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
[B]
Στο γυρισμό παίξαμε λίγο περισσότερο. Εγώ επέστρεψα παρέα με τον Γιώργο (GST) και ανεβάσαμε κάπως ρυθμούς στην κατάβαση.. δεν κάψαμε και τακάκια βέβαια όπως τα ΤΙΓΚΑ ss που βρήκαμε στο δρόμο (ήταν σταματημένα γι'αυτο...:beer: )...
σημείωση: ΔΕΝ ΑΝΑΨΑΝΕ ΤΑ ΤΑΚΑΚΙΑ ΤΩΝ SS, ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.
:wave2: :wave2: :wave2: :beer: :beer: :beer: :wave2: :wave2: :wave2:
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑNTONIO-MAINTENANCE ΠΗΓΑΙΝΕ ΨΙΛΟΤΙΓΚΑ ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ, ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ GROUPAKI ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ ΛΙΓΟ ΟΔΗΓΗΣΗ SS ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.:winka:
adam_tsouk
12/04/2005, 14:22
Εγώ δεν θα πω κάτι παραπάνω από όσα είπατε (γράψατε) οι λοιποί...
Περάσαμε πολύ καλύτερα απ' ότι φανταζόμασταν. Και νομίζω ότι ισχύει για όλους μας.
Οπότε... σε αναμονή...
:beer: :beer:
Alchimistis
12/04/2005, 17:29
Αρε Devi's Animal ωραιος!!!
λοιπον τα μεγαλα γεγονοτα της εκδρομης ηταν ενα κιτρινο cbr 600 που εμπαινε στις στροφες του Αϊ γιαννη μαλιοκουβαρα
μια βεσπα 200 που περασε το κιτρινο cbr 600
και ενα ασιμι CBF 250 που περασε και τους δυο ΜΠΟΥΧΑΑΑΑ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΜΟΥ ΜΠΟΥΧΑΑΑΑΑ:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Αρε Devi's Animal ωραιος!!!
λοιπον τα μεγαλα γεγονοτα της εκδρομης ηταν ενα κιτρινο cbr 600 που εμπαινε στις στροφες του Αϊ γιαννη μαλιοκουβαρα
μια βεσπα 200 που περασε το κιτρινο cbr 600
και ενα ασιμι CBF 250 που περασε και τους δυο ΜΠΟΥΧΑΑΑΑ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΜΟΥ ΜΠΟΥΧΑΑΑΑΑ:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
ναι παιδιά δεν κάνει πλάκα το είδα και γω
είμαι αυτόπτης μάρτυρας σας λέω
για την ακρίβεια μετά ήρθε και το άλλο cbf 250 και έποιασε το προηγούμενο
την είδα όλη τη σκηνή από το clr 125 μου
και μετά τους πέρασα όλους για να τους συγχαρώ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
free rider
13/04/2005, 10:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
ναι παιδιά δεν κάνει πλάκα το είδα και γω
είμαι αυτόπτης μάρτυρας σας λέω
για την ακρίβεια μετά ήρθε και το άλλο cbf 250 και έποιασε το προηγούμενο
την είδα όλη τη σκηνή από το clr 125 μου
και μετά τους πέρασα όλους για να τους συγχαρώ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλά ρε ...........
παγκόσμιο πρωτάθλημα έγινε εκεί???
σέτε- ρόσι..
ireneepi
13/04/2005, 15:05
Και για να πω και εγω τα δικα μου...
αργησα πολυ....
Περασαμε υπεροχα και πρωτον θελω να ευχαριστησω τον IDI που προσφερθηκε να με κουβαλησει :lol: ,ωστε να βρισκομαι και εγω μαζι σας.Διοτι αλλιως δεν θα βρισκομουν και εγω να απολαυσω την ολη φαση και να θυμηθω πολυ παλιες στιγμες.Ειχα ξεχασει πως ηταν....
Γιωργο σε ευχαριστω και ελπιζω να μην σε κουρασα.
Καλα περασαμε ,απλα στεναχωρηθηκαμε ολοι μας με το γεγονος του ΔΙονυση,ας ειναι το τελευταιο...
Επιφυλασσομαι για την συνεχεια λοιπον...
Σας ευχαριστω ολους που μου χαριζετε στιγμες χαρας και ανεμελιας....!!!
Παντα υγεια...
Καλά ήταν, όμορφα περάσαμε, αλλά………………:sick:
ΛΙΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ? :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
........................
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ? :beer: :beer: :beer: :beer:
Για Παντα ??? :confused:
ΟΧΙ !!!
:lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
ΟΧΙ !!!
γιατί πρόλαβες πρώτος;
:nono: :nono: :nono:
ΟΧΙ !!!
για 20-30 χρόνια? :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
για 20-30 χρόνια? :lol: :lol: :lol:
Σε 20-30 χρονια !!!
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
afrotwin
19/04/2005, 09:03
Σε 20-30 χρονια !!!
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
kala sou leei tai se 20-30 xronia 8a exoume kani to kranio sou koumpara ke 8a ine tigka sto evro...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: