View Full Version : ΣΧετικα Με Το ΑτυΧημα Και Την Υγεια Του Διονυση
Και ενω ηταν ολα τελεια χθες συνεβη ενα περιστατικο που μας χαλασε ολους την διαθεση...Το πως και τι εχει γραφει σε αλλο τοπικ..Απλα θα ηθελα να ευχαριστησω ολα τα παιδια που σταθηκαν στο Διονυση και ειδικοτερα αυτα που εμειναν ως αργα να περιμενουν την οδικη..Και φυσικα να ζητησω συγνωμη για ολους οσους καθυστερησαν το προγραμμα τους...Ακολουθησα το ασθενοφορο στο Μαντουδι,μετα πηγαμε χαλκιδα,εγιναν ακτινογραφιες και τελικα λιγο πριν τα μεσανυχτα φτασαμε στο Ερρικος Ντυναν οπου και σημερα λογικα θα γινει η εγχειρηση...Το δυσαρεστο ειναι οτι θα μεινει τουλαχιστον 2 μηνες με πατεριτσες(νομιζω εχει πειραξει καδενα,αμφισφυριο και δεν ξερω τι αλλο)...Το ευχαριστο είναι οτι ειναι κλασσικη η εγχειρηση και μετα θα αποκατασταθει πληρως..Το απογευμα θα περασω να τον δω και θα σαν ενημερωσω για την υγεια του....Ενα μεγαλο ευχαριστω και παλι...Ευχομαι να μην ξανασυμβει κατι ασχημο ξανα και την επομενη φορα να επιστρεψουμε ολοι καλα και χαρουμενοι...
maintenance
11/04/2005, 10:05
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ.
ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ.
ΜΗΝ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΤΥΨΕΙΣ:nono:
ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.
ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ.:wave2:
περαστικα και σιδερενιος να του πεις!
nikoskkk
11/04/2005, 10:13
Περαστικά και καλή ανάρρωση!!:)
περαστικα πανω απο ολα και οπως εγραψα και στο αλλο ποστ ψαχτε το για το θεμα της λακουβας γιατι υπευθυνος ειναι ο δημος.....τωρα αν προλαβανε και την κλεισανε ....θα φαινετε και παλι ...τοσοι μαρτυρες υπηρχαν......ειναι κριμα το παληκαρι...τουλαχιστον μια οικονομικη αποζημιωση
περαστικά του
πρώτο και τελευταίο του να ναι
Alexander
11/04/2005, 10:17
Περαστικά στο παληκάρι... :sick:
Τελικά δεν ήταν μια απλή εξάρθρωση... ε;
latris mixanis
11/04/2005, 10:22
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ!!:sad:
free rider
11/04/2005, 10:28
Περαστικά στο Διονύση,
σωστο αυτό που λέει ο gst ,
το ξαναλέω σγια το ατύχημα ΔΕΝ ευθύνεται στην συγκεκριμένη περίπτωση ο αναβάτης της μηχανής...
είναι ηθικό να ενοχληθεί μέσω του συνηγόρου του πολίτη ο Δήμος...
ή τέλος πάντων να μην αφεθεί η κατάσταση να ξεχαστεί έτσι...
petridist
11/04/2005, 10:37
Γρήγορη ανάρρωση και πάλι όρθιος και μάχιμος!!
:beer: :beer:
Περαστικα να δωσεις κι απο μενα στον Διονυση, και να μην στεναχωριεσαι καθολου για τις καθυστερησεις ή τις αναμονες.
Αυτα ειναι ανθρωπινα και θα το εκανε φανταζομαι ο καθενας ... :wave2:
melsaltas
11/04/2005, 10:52
ΤΑ ΠΕΡΣΤΙΚΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!
ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΡΘΙΟΣ!!!!
Περαστικά και πάλι όρθιος...
:smokin:
Περαστικά και από εμένα...
περαστικά κι από μένα:sad:
Καλη αναρρωση και πληρη αποκατασταση ...
Περαστικα του,και να κυνηγησει την μυνηση...
Αρχικά δημιουργήθηκε από fire
Και ενω ηταν ολα τελεια χθες συνεβη ενα περιστατικο που μας χαλασε ολους την διαθεση...Το πως και τι εχει γραφει σε αλλο τοπικ..Απλα θα ηθελα να ευχαριστησω ολα τα παιδια που σταθηκαν στο Διονυση και ειδικοτερα αυτα που εμειναν ως αργα να περιμενουν την οδικη..Και φυσικα να ζητησω συγνωμη για ολους οσους καθυστερησαν το προγραμμα τους...Ακολουθησα το ασθενοφορο στο Μαντουδι,μετα πηγαμε χαλκιδα,εγιναν ακτινογραφιες και τελικα λιγο πριν τα μεσανυχτα φτασαμε στο Ερρικος Ντυναν οπου και σημερα λογικα θα γινει η εγχειρηση...Το δυσαρεστο ειναι οτι θα μεινει τουλαχιστον 2 μηνες με πατεριτσες(νομιζω εχει πειραξει καδενα,αμφισφυριο και δεν ξερω τι αλλο)...Το ευχαριστο είναι οτι ειναι κλασσικη η εγχειρηση και μετα θα αποκατασταθει πληρως..Το απογευμα θα περασω να τον δω και θα σαν ενημερωσω για την υγεια του....Ενα μεγαλο ευχαριστω και παλι...Ευχομαι να μην ξανασυμβει κατι ασχημο ξανα και την επομενη φορα να επιστρεψουμε ολοι καλα και χαρουμενοι...
και από μένα ξανά περαστικά!!!!!
κι αν χρειαστεί το οτιδήποτε μετά από θέμα αποκατάστασης (φυσικοθεραπευτικά) επικοινωνήστε μαζί μου, να τον στείλω σε αστέρια θεραπευτές!!!!
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
και από μένα ξανά περαστικά!!!!!
κι αν χρειαστεί το οτιδήποτε μετά από θέμα αποκατάστασης (φυσικοθεραπευτικά) επικοινωνήστε μαζί μου, να τον στείλω σε αστέρια θεραπευτές!!!!
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
εννοεις ψηλες ξανθιες νταρντανες φυσιοθεραπευτριες? :D :D :D
γιατι εχω κατι πονους τελευταια......:dizzy: :dizzy: :dizzy:
powerphot
11/04/2005, 14:12
...και γρήγορα πίσω!
και πες του, τώρα, μέχρι να αναρρώσει,
για να μη βαριέται έχει ....πολύ "πράμα" εδώ μέσα (moto.gr)
για να ξεχνιέται.:lol: :lol:
Και πάλι περαστικά.:wave2:
RapidShade
11/04/2005, 14:13
στο παιδί και όλα περνάνε πέστου!!!!
no worries!
Οπότε να μη σκάει μία! Και οι 2 μήνες
περνάνε γρήγορα, άσε που οι πατερίτσες
είναι και γκομενοπαγίδα!!! :)
Ακου που σου λεω.... ξέρω απο 1ο χέρι.
Και πάλι περαστικά του!
VamosAlegro
11/04/2005, 14:58
Παιδάκια εγώ έφυγα πιστ'ευω πρώτος από όλους από το group λόγω εκτάκτου ανάγκης.
Περαστικά στο παλικάρι και προπάντων να προσέχουν και οι γύρω...
Τα μελέ
περαστικα και καλη αναρρωση:( :( :(
wolfman13
11/04/2005, 15:51
περαστικα σηδερενιος και γρηγορα ορθιος
!
Περαστικά στο Διονύση και γρήγορη ανάρρωση.
Περαστικά και από μένα. Να είναι σιδερένιος.:sad:
adam_tsouk
11/04/2005, 16:58
Περαστικά στο παιδί,
δυστυχώς συμβαινουν......
Ευτυχώς που ήταν μόνο αυτό....
Και πάλι περαστικά να είμαστε όλοι καλά...
:wave2:
εννοεις ψηλες ξανθιες νταρντανες φυσιοθεραπευτριες? :D :D :D
γιατι εχω κατι πονους τελευταια......:dizzy: :dizzy: :dizzy:
πονηρούλη εεεεεεεεε πονηρούλη!!!!!!
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
όλα τα καλά για το διονύση είπαμε.............να το γλυκάνουμε λίγο το πιντί, μετά από τόσο πόνο!!!!
:D :D
perastika sto dionysh :wave2:
toulaxiston tha mporei na etoimastei karga gia thn ejetastikh tou iouniou, kai amesws meta na liwsei sta xiliometra!
perastika kai grhgorh anarrwsh sto dionush
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ , ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΧΕΙΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ.
ireneepi
12/04/2005, 07:20
Περαστικα...
periklisk
12/04/2005, 10:56
Περαστικά και σιδερένιος και πάλι!
johnpagr
12/04/2005, 13:50
Kalh epitixia me to xirourgio
Perastika
Syntomh anarosh
περαστικά, και πες του συγνώμη για το παραμύθιασμα. Εκείνη την ώρα δεν μπορούσα να του πω την αληθινή του κατάσταση. Θα τον έπαιρνε πολύ από κάτω.:wave2:
Perasti kai apo emena siderenios
Perastika kai grigora geros kai pali.:wave2:
SaraMaritis
13/04/2005, 16:37
:wave2:
johnpagr
15/04/2005, 13:45
Re paidia ... mpas kai ema8e kanenas ??
Pws ta phge me to xeirourgeio?
pws einai twra?
vghke apo to nosokomeio?
ti tou eipan oi giatroi?
PERASTIKA anyway :beer: :wave2: :wave2:
περαστικά στο παλικάρι και από μένα ..
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
Re paidia ... mpas kai ema8e kanenas ??
Pws ta phge me to xeirourgeio?
pws einai twra?
vghke apo to nosokomeio?
ti tou eipan oi giatroi?
PERASTIKA anyway :beer: :wave2: :wave2:
λογικα το χειρουργειο θα γινει σημερα...θα περασω το απογευματακι και θα σας ενημερωσω...εντωμεταξυ μεσα στο δωματιο του νοσοκομειου,πισω απο το κρεββατι εχει κολλησει αφισα με μηχανες :) :) :)
Πωπω ακομα εεε!!
Να του πεις πολλα περαστικα απο εμας...!!
Χαχαχα αιντα ποστερ με μηχανη!!
johnpagr
19/04/2005, 03:02
KALH kai Grhgwrh ANARWSH :beer: :beer: :beer:
παιδια εχουμε αλλα νεα απο το διονυση?:confused:
Αυτό θα πει αφοσιομένος μηχανόβιος.
Εύγε νέε μου...
O fire θεωρητικά θα μας έλεγε από την προηγούμενη Δευτέρα! Που είσαι fire?????
gixxerpap
05/05/2005, 16:07
ρε σεις καιρο εχω να ακουσω για το διονυση.
γραφτε κανα νεο αν επικοινωνει κανεις μαζι του
ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΡΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ!!!
μιλαμε με τον διονυση σχετικα συχνα...τιποτα νεο...45 μερες με πατεριτσες θα ειναι αλλα ειναι σε καλη ψυχολογικη κατασταση...ειναι σπιτι με τους γονεις να τον περιποιουνται (μοναχοπαιδι κιολας)..ολα καλα και μετα απο καιρο θα ειναι ολα οπως πριν...φυσικα εχουν πεσει οι γνωστες πιεσεις να δωσει την μηχανη αλλα οπως μου ειπε...Μητσαρα, η μονη περιπτωση να δωσω το FZ6 ειναι να παρω το 1000 :beer: :beer: :beer:
ωραία
η επέμβαση πήγε καλά έτσι;
περαστικα του και ας αποφασησει οτι θελει!!!!(να παμε καμια βολτα εννοω παλι)!!!:winka:
johnpagr
12/05/2005, 15:20
Kalo ypoloipo anarwshs :beer: :wave2:
ADE KAI ME TO 1000:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
ωραία
η επέμβαση πήγε καλά έτσι;
ναι μια χαρα πηγε...μπηκαν ολα στη θεση τους..αντε με το καλο να γινει τελειως καλα και να ερθει σε επομενη εξορμηση :beer:
Αντε να είμαστε όλοι περισότερο προσεκτικοί με φουλ εξοπλισμό... ( :blush: εγώ ακόμα δεν εχω καταφέρει να πάρω παντελόνι και μπότες...) και ότι τύχει που ευχομαι να μην ξανατύχει τίποτα να είναι περαστικό !
o δονυσης εδω και λιγο καιρο εβγαλε πατεριτσες και περπατα κανονικα...δεν παει ακομα δουλεια και ειναι πολυ προσεκτικος αλλα περπαταει μια χαρα....:beer: :beer:
o δονυσης εδω και λιγο καιρο εβγαλε πατεριτσες και περπατα κανονικα...δεν παει ακομα δουλεια και ειναι πολυ προσεκτικος αλλα περπαταει μια χαρα....:beer: :beer:
αντε μπραβο να και ενα ευχαριστο!!!!!με την μηχανη τι εκανε τελικα???ακυρη ερωτηση αλλα ενταξει!!!!αντε διονυση σιδερενιος!!!!!!!!!!!!!:beer: :beer: :beer:
με την μηχανη δεν ξερω λεπτομερειες οσον αφορα τα χρηματα...οι ζημιες ηταν μικρες, αυτες που ειχαμε πει εξαρχης..καθρεπτης,μαρσπιε,μανιταρια και ενα πλαινο νομιζω...θα παμε καποια στιγμη για καφε να μου πει λεπτομερειες...
periklisk
01/06/2005, 12:23
Να και ένα καλό νέο!
Περαστικά και σιδερένιος!:beer:
petridist
01/06/2005, 16:38
Σιδερένιος και ποτέ ξανά τέτοια!!
:beer: