Σύνδεση

View Full Version : Έκλεβαν βενζίνη από δίκυκλα

SVX
24/05/2009, 07:43
Έκλεβαν βενζίνη από δίκυκλα

24 Μαΐου 2009, 08:11 Με περιπετειώδη τρόπο έπεσαν στα… χέρια της αστυνομίας του Βόλου δύο δράστες, 26 και 17 ετών, οι οποίοι νωρίτερα είχαν κλέψει βενζίνη από σταθμευμένα δίκυκλα.

Οι δύο νεαροί επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, η οποία έμεινε από καύσιμα στην οδό Κύπρου στο Βόλο και θεώρησαν… σωστό να αφαιρέσουν βενζίνη από άλλα οχήματα.
Τους δράστες αντιλήφθησαν οι ιδιοκτήτες των δικύκλων και όταν τους ζήτησαν τον λόγο, τότε ο 26χρονος και ο ανήλικος συνεργός του επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές στους ιδιοκτήτες, προκαλώντας τους ελαφριές σωματικές κακώσεις.

Μάλιστα ο 26χρονος απείλησε με κατσαβίδι να χαρακώσει στο πρόσωπο τον ένα ιδιοκτήτη. Αξιοποιώντας στοιχεία οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Βόλου και έπειτα από καταδίωξη συνέλαβαν τον ανήλικο δράστη, ενώ ο 26χρονος βρήκε… καταφύγιο στο σπίτι του, χρησιμοποιώντας τον σκύλο του ως απειλή για τους αστυνομικούς.

Όπως διαπιστώθηκε οι δύο δράστες είχαν συμμετοχή και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

:rolleyes: τι σκατα ρε γαμωτο.....? εχουμε ξεφυγει :a31:

kyko
24/05/2009, 07:58
ρε ξυλο λεμεεεεεεε
ξυλοοοοο
σε αντιστοιχες περιπτωσεις σταμπαρετε το καθε καθικι(ειδικα σε επαρχιακη πολη)
βρειτε αλλα 2 ατομα κ ΣΑΠΙΣΤΕ τον-τους στο ξυλο...
ειμαι απολυτος αλλα ετσι πρεπει να γινει....
ειμαι καλος με ολους αρκει να μην με πειραξεις-κοροιδεψεις-ειρωνευτεις-αδικησεις
αν κανεις κατι απο ολα αυτα θα σου γαμ***σω οτι εχεις κ δεν εχεις.....
μονο ετσι μπορει να γινει κατι κ να αλλαξει καπως προς το καλυτερο η κατασταση....
αι συχτηρ...πρωινιατικο τσαντιστηκα:mad: :mad:
ακου εκει να κλεψουν βενζινη κ να εχουν το θρασος να του επιτεθουν κιολας...
κ ο ενας να ειναι ανηλικος....μαθανε κ τα σκατοπιτσιρικια μαγκιτσες.....μωρε ας πετυχω κανα τετοιο τσουτσεκι να δεις για ποτε θα παει στη μαμακα του κλαμμενο:mad:

liakaros
24/05/2009, 08:18
Ενταξει...εκλεβαν βενζινη...παει στο διαολο πες,βενζινη ειναι η γ@μημενη...δεν πειραζει.

Ο 17χρονος ενταξει και αυτος πες...17 χρονος ειναι...πανω στην μαλακια ας τον δικαιολογησουμε...

Αλλα ο 26χρονος ειδικα μετα το κατσαβιδι και την επιθεση...θα την ετρωγε ψυχρα στον σταυρο του κουτελου μεσα σε χρονo dt και μην τον ειδατε...

Παλιοτερα τουλαχιστον εκλεβαν και αν τους επερνες ειδηση επερναν δρομο τρεχοντας...τωρα δεν πα να τους δεις...δεν πα να σε και μεσα στο σπιτι σου...το θρασσος δεν εχει ορια.

KaTaNaS
24/05/2009, 08:34
μη μπερδευετε τα πραγματα... κάθε επαρχία έχει τους "ζωηρούς" της !

p@nos
24/05/2009, 09:01
πω πωωωωω μου χανε κλεψει βενζινη κι εμενα :p

ευτυχως που αφησαν τη ρεζερβα μεσα και δεν εμεινα στις 3 το βραδυ εκει που ημουν...

παντως μου πηρε αρκετη ωρα για να καταλαβω πως αφου ειχα γεμισει πριν απο 50χλμ επρεπε να γυρισω σε ρεζερβα

:lol: :lol: :lol:

GIXXERAKIAS
24/05/2009, 09:12
Καποιος ειπε οτι δεν πειραζει που εκλεβαν βενζινη...δεν ειναι ετσι...σκεφτητε οτι πλεον εχουν κλειδια ολες οι ταπες...αρα κανανε ζημια για να τις ανοιξουν....ρε ξυλο που λεει και ο kykos :winka:

ps:Εκτος αν εκοβαν σωληνακια που και αυτο ζημια ειναι και παλι...:sick:

dirtbird
24/05/2009, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros

Αλλα ο 26χρονος ειδικα μετα το κατσαβιδι και την επιθεση...θα την ετρωγε ψυχρα στον σταυρο του κουτελου μεσα σε χρονo dt και μην τον ειδατε...

Αυτό είναι το πρόβλημα....

Να αφήσεις κανά μαλακιστήρι στον τόπο πάνω στα νεύρα σου και μετά άντε να καθαρίσεις....:confused: :confused:

p@nos
24/05/2009, 09:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Καποιος ειπε οτι δεν πειραζει που εκλεβαν βενζινη...δεν ειναι ετσι...σκεφτητε οτι πλεον εχουν κλειδια ολες οι ταπες...αρα κανανε ζημια για να τις ανοιξουν....ρε ξυλο που λεει και ο kykos :winka:

ps:Εκτος αν εκοβαν σωληνακια που και αυτο ζημια ειναι και παλι...:sick:

δεν ειναι αναγκη να κοψεις το σωλινακι, σε πολλα ντεποζητα βγαινει τραβηχτο...

καπως ετσι μου τη βουτηξανε κι εμενα :lol: :lol: :lol:

Vstrommer71
24/05/2009, 12:46
Εμενα παντως θα φανε γλαρο αν πανε να παρουνε βενζινη(αντε να βρουνε το ρεζερβουαρ):lol: :lol:

bar-code
24/05/2009, 15:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
δεν ειναι αναγκη να κοψεις το σωλινακι, σε πολλα ντεποζητα βγαινει τραβηχτο...

καπως ετσι μου τη βουτηξανε κι εμενα :lol: :lol: :lol:

ki emena apo to papi!!!!!
me to zori 3 litra dld...imarton reeeeeee:lol: :lol: :lol: :lol:

Λεωνίδας
24/05/2009, 21:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Αυτό είναι το πρόβλημα....

Να αφήσεις κανά μαλακιστήρι στον τόπο πάνω στα νεύρα σου και μετά άντε να καθαρίσεις....:confused: :confused: +1 ...

Corvo
24/05/2009, 21:39
απο εμας οταν ειχαμε το chaly βασικα απο τον αδερφο μου το επαιρναν ολο το μηχανακι αδειαζαν την βενζινη και το επομενο πρωι το βρισκαμε κανενα τετραγωνο πιο κατω!

2 με 3 φορες εγινε αυτο

ermiss
24/05/2009, 21:44
Μου έκλεψαν την Αφρικα πέρυσι.

Την βρίσκω μετά απο 2 μήνες. Την φέρνω απο συνεργείο σπίτι. Και την επόμενη μέρα το πρωί το παπί είναι 50 μέτρα πιο πέρα, χωρίς φίλτρο βενζίνης και εννοείτε χωρίς βενζίνη :rotflmao: :rotflmao:

devil's animal
24/05/2009, 22:03
το θρασσος με ενοχλει και εμενα...

κλεβει που κλεβει,μετα πουλαει και μαγκια μολις τον πιασεις στα πρασσα.
αν ειναι να φωναξουμε και την γυναικα να μας την γ@μησει,να φαει και το φαϊ και μην τον ειδατε.:mad:

ροπαλο....οποιον παρει ο χαρος και ας τον πληρωσω τον π0υστη μετα. τουλαχιστον θα το εχω ευχαριστηθει!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Λεωνίδας
24/05/2009, 22:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ροπαλο....οποιον παρει ο χαρος και ας τον πληρωσω τον π0υστη μετα. τουλαχιστον θα το εχω ευχαριστηθει!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: έχει βρεθεί κόσμος φυλακή έτσι φίλε...

liakaros
25/05/2009, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
έχει βρεθεί κόσμος φυλακή έτσι φίλε...

Αν παει να σε κατσαβιδιασει καλυτερα στην φυλακη παρα στο χωμα...ετσι κι αλλιως σε αυτοαμυνα θα εισαι ...σχετικα στα μαλακα θα πεσεις....

Στην τελικη καλυτερα η κορη μου αυριο μεθαυριο να ξερει οτι ειμαι στην φυλακη επειδη εφαγα εναν αληταρα...παρα να ξερει οτι ειμαι στο χωμα επειδη με εφαγε ενας αληταρας...

bar-code
25/05/2009, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Αν παει να σε κατσαβιδιασει καλυτερα στην φυλακη παρα στο χωμα...ετσι κι αλλιως σε αυτοαμυνα θα εισαι ...σχετικα στα μαλακα θα πεσεις....

Στην τελικη καλυτερα η κορη μου αυριο μεθαυριο να ξερει οτι ειμαι στην φυλακη επειδη εφαγα εναν αληταρα...παρα να ξερει οτι ειμαι στο χωμα επειδη με εφαγε ενας αληταρας...

esena se kovo gia aristero!!:lol: :lol: :lol: :rotflmao:

plaka kano,peace:beer: :beer: :beer:

liakaros
25/05/2009, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από bar-code
esena se kovo gia aristero!!:lol: :lol: :lol: :rotflmao:

plaka kano,peace:beer: :beer: :beer:

:beer: :beer: :beer: :beer:

mivvo
25/05/2009, 13:13
Τι αλλο θα ακουσουμε πια,να κινδυνευεις να σε κατσαβιδώσουν για λιγη βενζινη........

alexxxcbr
25/05/2009, 13:15
Που είναι αυτοί οι τύποι ρε π@ύστη μου?Να πετύχω κανένα και θα τα πούμε.....:smilea:

SVX
25/05/2009, 15:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
Που είναι αυτοί οι τύποι ρε π@ύστη μου?Να πετύχω κανένα και θα τα πούμε.....:smilea:

τι θα τον κανεις...? θα τον δωκεις να πιει BP Ultimate ...?? :lol: :rotflmao: