View Full Version : Μου κλέψανε τα λάδια απο το μοτορι μου!
PaloukiLook
25/05/2009, 21:06
Αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα παίδες, μου έχουνε κλέψει 3 φορές τα λάδια από το κινητήρα σε μια εβδομάδα και έχω φρικάρει. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να εξασφαλίσω πως δεν θα μπορεί να βγάλει τα λάδια κάποιος?
ΝΤΟΙΝΓΚ! πρωτη φορά το ακουω αυτο...
πανε δηλαδη το βραδυ και σου αδειαζουν τα λαδια απο το μηχανακι ;:eyepop:
κατι που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις, η να φτιαξεις σε μηχανουργείο μια βίδα αποστραγγισης torx ασφαλείας ή με καποιο αλλο κεφάλι που δεν ειναι τοσο διαδεδομενο.
δες στο παρακατω λινκ διαφορα κεφάλια...
http://en.wikipedia.org/wiki/Screw
(κατηγορία Types of screw drives)
εχε το νου σου ομως διοτι αν εχουν αρκετο χρόνο και ανεση να παρουνε τα λαδια σου, τοτε θα εχουν και αρκετό για να παρουν ολο το μηχανακι...:(
Αρχικά δημιουργήθηκε από PaloukiLook
Αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα παίδες, μου έχουνε κλέψει 3 φορές τα λάδια από το κινητήρα σε μια εβδομάδα και έχω φρικάρει. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να εξασφαλίσω πως δεν θα μπορεί να βγάλει τα λάδια κάποιος?
τωρα τι να πω.... τελοσπαντων... ΑΝ ΔΕΝ κανεις πλακα ... υπαρχουν ταπες λαδιου που ανοιγουν ΜΟΝΟ με ειδικα εργαλεια... και κατι αλλες που ασφαλιζουν με συρμα... αλλα δεν βοηθαει αυτο...
η PUIG βγαζει κατι ταπες που ξεσφιγγουν με Allen
μα ποσο τσιπης πρεπει να ναι καποιος για να το κανει αυτο???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
BELZEBOYLIS
25/05/2009, 21:17
...το επόμενο που μένει να ακούσω ,είναι να κλέβουν τον αέρα από τα λάστιχα......
η τάπα λαδιού με κλειδί ,μπορεί να είναι λύση (θεωρούσα τον εαυτό μου θύμα ,που έβαλα τέτοια τάπα...)
Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο
Μενω αφωνος ρε αδερφε!!
Παντως παλι καλα που το καταλαβαινεις και δεν αρχισες να κυκλοφορεις κανονικα μεχρι να κολλησει το μοτερ!!
Ταπες ασφαλειας οπως σου παν απο πανω.
Για τι μηχανη μιλαμε μπας και βοηθησουμε περισσοτερο??
nickmonstro
25/05/2009, 21:36
Αν ειναι δυνατων....:rolleyes:
προσεχε, σειρα εχουν τα υγρα φρενων
:lol: :lol: :lol:
devil's animal
25/05/2009, 21:55
δεν ειναι αναγκαστικο οτι καποιος ΗΘΕΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα λαδια σου...
μπορει καποιος απλα να θελει να κολλησει το μοτερ σου...:a13:
δες αν εχεις κανεναν που δεν σε γουσταρει στην γειτονια, καποιος που δεν λεει καλα λογια για σενα...
αληθεια πως το καταλαβες οτι λειπουν τα λαδια? και μαλιστα 3 φορες!!!!!!:confused:
εμενα μου γυρνουσαν συνεχως την ρεζερβα στο XR. ειχα κανονικα το ρουμπινετο στην θεση on και καθε πρωϊ σχεδον το εβρισκα στην ρεζερβα...
ευτυχως εγω ανοιγα το τσοκ που ηταν κοντα και το εβλεπα. αν δεν ηταν εκει το τσοκ, σιγα μην κοιτουσα και στανταρ θα εμενα απο βενζινη αργα ή γρηγορα...:rolleyes:
υπαρχουν πολλοι μ@λακες παντως, μην το θεωρειτε απιθανο...:evil:
LsKostas
25/05/2009, 22:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν ειναι αναγκαστικο οτι καποιος ΗΘΕΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα λαδια σου...
μπορει καποιος απλα να θελει να κολλησει το μοτερ σου...:a13:
δες αν εχεις κανεναν που δεν σε γουσταρει στην γειτονια, καποιος που δεν λεει καλα λογια για σενα...
αληθεια πως το καταλαβες οτι λειπουν τα λαδια? και μαλιστα 3 φορες!!!!!!:confused:
εμενα μου γυρνουσαν συνεχως την ρεζερβα στο XR. ειχα κανονικα το ρουμπινετο στην θεση on και καθε πρωϊ σχεδον το εβρισκα στην ρεζερβα...
ευτυχως εγω ανοιγα το τσοκ που ηταν κοντα και το εβλεπα. αν δεν ηταν εκει το τσοκ, σιγα μην κοιτουσα και στανταρ θα εμενα απο βενζινη αργα ή γρηγορα...:rolleyes:
υπαρχουν πολλοι μ@λακες παντως, μην το θεωρειτε απιθανο...:evil:
Αρκει να θυμηθουμε ποσα ss εχουνε βρεθει με ζαχαρη στην βενζινη.
Και να τα κλαινε οι ιδιοκτητες τους...
Παντως και εγω αυτο πιστευω ,καποιος θελει να στο κολλησει το εργαλειο...
Αληθεια για τι μηχανη μιλαμε ?
george72
25/05/2009, 22:09
Aδελφε αν οντως σου εχουν "παιξει" τετοια βρωμια....
πονηρεψου και κοιτα σοβαρα την λυση για κανενα κλειστο παρκινγκ για την μηχανη σου...
δεν νομιζω οτι καποιος ειναι τοσο τσιπης η εχει τοσο αναγκη να κλεψει 3 φορες λαδια
χρησιμοποιημενα, εσκεμενα γινεται για να σου κολλησει το μοτερ!
:wave2:
mikros boudas
25/05/2009, 22:22
r1 λεει στο προφιλ του οποτε μαλλον καποιος τον εχει αχτι!
blueangel
25/05/2009, 22:31
Φιλαράκο όπως ανέφεραν και τα παιδιά πριν με τίποτα δεν παίζει να το κάναν για να πάρουν τα λάδια...Αλλού είναι η δουλειά και ξεκίνα να παίρνεις μέτρα!!!Για να μην σου πώ να κοιτάς και τα φρένα της μηχανής πρίν ξεκινάς...:hypnotize :sick: :sad:
mikros boudas
25/05/2009, 22:42
βασικα αν σε παιρνει οικονομικα κοτσαρε ενα συναγερμο...
Δεν είναι δυνατόν !! :eyepop:
Μιλάμε οτι έχει σαλτάρει άγρια ο κόσμος.
PaloukiLook
26/05/2009, 02:37
Έχω ένα R1 και ειλικρινά δεν ξέρω για ποιο λόγο μου βγάζουν τα λάδια, παντός τις 2 τελευτές φόρες το φούλαρα το βράδυ και το πρωί ήταν άδειο. Ευτυχώς που πάντα κοιτάω τα λάδια πριν καβαλήσω το εργαλείο από το πλάι! Και η πλάκα είναι ότι το έχω σε κλειστό πάρκιν αλλά το βράδυ είναι χωρίς φύλακα και καταλαβαίνετε… Σήμερα έμαθα πως είχαμε και άλλο κρούσμα, τη να πω!!! Τελικά βρήκα άλλο παρκιν με 24ωρη φύλαξη και θα αφήνω εκεί τη μηχανή και από τι φρίκη που έπαθα θα βάλω και μια τάπα ασφάλεια! Προσοχή στα λάδια σας, περνάμε κρίση! :Ρ
XJR_Billy
26/05/2009, 07:23
Είναι τρελλοί αυτοί οι Ρωμαίοι...:a21:
Δεν παμε καλα .
Αφου το ειδες και δεν σου κολλησε παλι καλα να λες .
Ευτυχως που το τσεκαρεις .
Το εβαλλες σε παρκινγκ ?? πλακα κανεις ..
Εγω στην θεση σου θα την αραζα ακριβως εκει που την ειχα , θα επερνα ενα ροπαλο και θα την αραζα στα σκοταδια μεχρι να σκασει μυτη ο 'κλεφτης', αν κ οπως το ακουω δεν νομιζω να θελει τα λαδια αλλα μαλλον να σου κολλησει το μοτερ.
Την συνεχεια με λιγη φαντασια μπορειτε να την καταλαβετε μονοι σας !
:D
Panos RG
26/05/2009, 09:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeadEye
Το εβαλλες σε παρκινγκ ?? πλακα κανεις ..
Εγω στην θεση σου θα την αραζα ακριβως εκει που την ειχα , θα επερνα ενα ροπαλο και θα την αραζα στα σκοταδια μεχρι να σκασει μυτη ο 'κλεφτης', αν κ οπως το ακουω δεν νομιζω να θελει τα λαδια αλλα μαλλον να σου κολλησει το μοτερ.
Την συνεχεια με λιγη φαντασια μπορειτε να την καταλαβετε μονοι σας !
:D
εεεετσιιιιι....!!!!! :beer:
εγώ πιστεύω ότι άν ήθελε να του το κολλήσει την δευτερη φορά άντε το πολύ την τρίτη θα του είχε βάλει ζάχαρη στα λάδια, αφου είδε οτι το καταλάβαινε που του τα έβγαζε.
Κάτι άλλο ήθελε ο ποιητής να κάνει αλλά.... :a21: :a21: :a21: :a21: :a21: :a21: :a21:
PaloukiLook
26/05/2009, 13:08
Παιδιά σήμερα το πρωί έγινε το ίδιο σκηνικό και σε άλλη μηχανή! Οπότε κάτι άλλο παίζει! Αλλά του επιφυλάσσω έκπληξη σήμερα! Θα την πέσω στο αμάξι που έχω επίσης στο πάρκιν και θα το λιώσω το σκουλήκι…
Buenaventura
26/05/2009, 13:18
Καντο ρε φιλε,να μας φυγει και μας η απορια περι τινος προκειται.
(βασικα τωρα σκεφτικα μηπως παιζει και κανενα αλλο σεναριο...Μηπως αυτος-αυτη που κλεβει τα λαδια δεν τα εχει μαζι σου,μιας και υπαρχει και αλλος παθον,αλλα με τον ιδιοκτητη του παρκινγκ...?και προσπαθει να σας διωξει απο εκει για να του κανει ζημια..?)
Οπως και να εχει παντως αμα τον εντοπισετε να τον τσακισετε!!!:a26: :a26: :a26:
Εκτος απο ζημια στο μηχανακι θα μπορουσε να δημιουργηθει ατυχημα και να χτυπησει καποιος απο αυτη την μ@λ@κι@:mad: :mad: :mad:
ρε μήπως ο μάγκας το χρησημοποιεί για τηγάνισμα...?
για καμιά πατατούλα, ομελετούλα, κουτσομούρα κλπ..:confused:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Με το μπαρντόν ρε μάγκες, αλλά επειδή είμαι και λίγο μειωμένης αντίληψης...
Από την τάπα πλήρωσης ή αποστράγγισης σας κλέβουν τα λάδια ..???
Γιατί αν συμβαίνει το 1ο, να βρω το γατόνι να μΕ πει πως το κάνει ...
:confused:
devil's animal
26/05/2009, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
με συριγγα, σωληνακι και υπομονη...:p
Georgaras
26/05/2009, 14:05
Και εγώ πρώτη φορά το ακούω να κλέβουν λάδια...
Τι στο καλό με σύριγγα τα τραβανε από μέσα?
Παιδιά να ρωτήσω και κάτι εγώ...
Αυτές τις τάπες λαδιού με κλειδί ή Allen που τις πουλανε και πόσο? γιατί εδω στην γειτονιά μου δεν έχω και τους καλητερους γείτονες και φοβάμαι οτι μια μέρα θα μου ρίξουν τίποτα μέσα και θα το πάρω στα χέρια το εργαλείο...
Βρε μήπως έχει κανα fastfood στην γειτονιά και κάνει οικονομία στο λάδι τηγανίσματος?
:lol:
kostas_1100gs
27/05/2009, 11:14
Περιμένουμε νέα.
Που θα πάει το πράγμα.
paranoid
27/05/2009, 12:19
ανμπιλιβιμπολ....!!!
Για πές μας και την εξέλιξη....:a26: :a26:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
με συριγγα, σωληνακι και υπομονη...:p
:nono: :nono: :nono:
Όση υπομονή και να έχεις, δεν πρόκειται να βγάλεις πάνω από 20-50 cc (ανάλογα με το μηχανάκι...)
τρελαααααααααααααααααααααααααα
Tomahawk
28/05/2009, 03:01
Παιδιά σήμερα το πρωί έγινε το ίδιο σκηνικό και σε άλλη μηχανή! Οπότε κάτι άλλο παίζει! Αλλά του επιφυλάσσω έκπληξη σήμερα! Θα την πέσω στο αμάξι που έχω επίσης στο πάρκιν και θα το λιώσω το σκουλήκι
Περιμένουμε νέα :winka:
Elefsina
29/05/2009, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
Περιμένουμε νέα :winka:
Γελασα με την ψυχη μου ρε μαγκα ............σκιστο το καθαρμα!!!!!!!!!!!!!!!!
sapila racing
29/05/2009, 13:55
:nono: :nono: :nono:
Όση υπομονή και να έχεις, δεν πρόκειται να βγάλεις πάνω από 20-50 cc (ανάλογα με το μηχανάκι...)
Oταν αγόρασα το Hornet 900 καινούριο, τό είχαν τιγκάρει στο λάδι.
Εβγαλα με την μέθοδο της σύριγγας/σωληνακίου 450 cc σε 5 δόσεις των 50 μέχρι που το έφερα στην κανονική στάθμη.
Γίνεται λοιπόν, και δεν έκανα πανω απο 10 λεπτά. Φυσικά και παίζει ρόλο το μηχανάκι πάντως. :wave2:
alexxxcbr
29/05/2009, 14:08
Με τί πίθηκους έχουμε να κάνουμε ρε γ@μώτο:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
banditgr
29/05/2009, 14:18
3 e3hghseis yparxoun....
1)Mas douleyei olous....(to pithanotero)
2)To mhxanaki exei tromerh vlavh kai keei 1L ladi sta 5 xiliometra!
3)Ontws synevei....surreal katastash!
ps
pes mas oti ekanes plaka alla ephdei psarwsan oloi..ntraphkes kai to afhses!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Oταν αγόρασα το Hornet 900 καινούριο, τό είχαν τιγκάρει στο λάδι.
Εβγαλα με την μέθοδο της σύριγγας/σωληνακίου 450 cc σε 5 δόσεις των 50 μέχρι που το έφερα στην κανονική στάθμη.
Γίνεται λοιπόν, και δεν έκανα πανω απο 10 λεπτά. Φυσικά και παίζει ρόλο το μηχανάκι πάντως. :wave2:
Μονο που 5*50cc= 250cc...
Tουλαχιστον ετσι μου εμαθαν εμενα στο σχολειο...:lol: :lol: :lol:
:beer: :wave2:
Red Rider
29/05/2009, 15:36
Μην σας φαινεται απιθανο,εδω ελυσαν ολοκληρο αυτοκινητο(φτερα-καπο-φαναρια-ψυγεια κλπ) μεσα σε πιλοτη χωρις να τους παρει χαμπαρι κανεις:confused:
PaloukiLook
29/05/2009, 21:36
Επί 4 μέρες ήμασταν εναλλάξ τα βράδια εγώ και ο υπεύθυνος του γκαράζ και στήναμε καραούλι για να γραπώσουμε το σκουλήκι που έβαλε χέρι στο εργαλείο μου. Και το σκουλήκι εβρέθει αλλά για καλή του τύχη όχι από εμένα και έτσι δεν έμεινε ανάπηρος αλλά έφαγε αρκετό ξύλο από τα στρουμφάκια! Από ότι μάθαμε από την αστυνομία το τυπάκι δούλευε σε μια μάντρα με μεταχειρισμένες - καινούργιες μηχανές και μάλλον εκεί παγαίνανε τα λάδια! Και τα λάδια τα έβγαζε χρησιμοποιώντας μια τρόμπα ποδηλάτου στην οποία έκανε μια πατέντα σύνδεσε ένα σωληνάκι και τραβούσε τα λάδια σε μπουκάλι! Δεν το είδα και δεν ξέρω ακριβώς πώς τα κατάφερε! Τα συμπεράσματα δικά σας…
BELZEBOYLIS
29/05/2009, 21:37
Επί 4 μέρες ήμασταν εναλλάξ τα βράδια εγώ και ο υπεύθυνος του γκαράζ και στήναμε καραούλι για να γραπώσουμε το σκουλήκι που έβαλε χέρι στο εργαλείο μου. Και το σκουλήκι εβρέθει αλλά για καλή του τύχη όχι από εμένα και έτσι δεν έμεινε ανάπηρος αλλά έφαγε αρκετό ξύλο από τα στρουμφάκια! Από ότι μάθαμε από την αστυνομία το τυπάκι δούλευε σε μια μάντρα με μεταχειρισμένες - καινούργιες μηχανές και μάλλον εκεί παγαίνανε τα λάδια! Και τα λάδια τα έβγαζε χρησιμοποιώντας μια τρόμπα ποδηλάτου στην οποία έκανε μια πατέντα σύνδεσε ένα σωληνάκι και τραβούσε τα λάδια σε μπουκάλι! Δεν το είδα και δεν ξέρω ακριβώς πώς τα κατάφερε! Τα συμπεράσματα δικά σας…
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
catmaster
29/05/2009, 21:44
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
WTF????
george72
29/05/2009, 21:48
κατεβασμα της τζαμαριας της μαντρας με πετρες......
2 η 3 φορες!!
να δεις αν τα "τυπακια" θα ξανακλεψουν λαδια μετα...
:wave2:
Από ότι μάθαμε από την αστυνομία το τυπάκι δούλευε σε μια μάντρα με μεταχειρισμένες - καινούργιες μηχανές και μάλλον εκεί παγαίνανε τα λάδια! Και τα λάδια τα έβγαζε χρησιμοποιώντας μια τρόμπα ποδηλάτου στην οποία έκανε μια πατέντα σύνδεσε ένα σωληνάκι και τραβούσε τα λάδια σε μπουκάλι!
το να καλυπτε τις αναγκες ΟΛΗΣ της μαντρας με τα κλεμμενα λαδια το βλεπω λιγο εξωπραγματικο.... τι σκατα? θα του χε πεσει ο ωμος απ'την πολλη "τρομπα"
εγω βλεπω οτι περισσοτερη ζημια στα μηχανακια σας εκανε παρα οικονομια στα λαδια...(καλα που δεν εριχνε και πριονιδια...) :look:
mikros boudas
29/05/2009, 22:16
3 μηχανακια να κανει τη βραδια ειναι μια χαρα νομιζω...
filipp0s
30/05/2009, 04:51
τη μάντρα έστω και με πμ μπορούμε να τη μαθουμε?
lilipoua
30/05/2009, 09:29
"pardon my french" αλλά αυτό δίνει άλλο νόημα στη φράση..........
......" μια μάντρα @ρχδι@" !!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:blush:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
"pardon my french" αλλά αυτό δίνει άλλο νόημα στη φράση..........
......" μια μάντρα @ρχδι@" !!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:blush:
:nono: αυτό δίνει άλλο νόημα στη φράση.......... "-καλα.....αυτος χανει λαδια..."
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
DrIoannis
30/05/2009, 11:00
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
paranoid
30/05/2009, 12:41
Ε όχι ρε φούστη.....!!:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Τί άλλο θα ακούσουμε ποιά.??:uplate:
Λεωνίδας
30/05/2009, 12:46
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
LOUKILOUK
08/06/2009, 12:20
"τρομπας" το αλανι...εκλεβε την ιδια μηχανη συνεχεια...δεν ηξερε την παροιμια...
trelokefaloitis
08/06/2009, 12:25
Αυτα ειναι...Ρε φιλαρακι δεν λες και σε τι περιοχη εισαι γιατι κοντευω να τρελαθω και εγω.Προχθες εξαφανιστηκαν τα λιαδια απο τον παπο μου αλλα ντρεπομουν να το πω σε κανενα γιατι θα με κοροιδευαν εκανα μουγκα και αναρωτιομουν πιος πουστης ειναι τοσο κακος για να το κανει αυτο.Μονο που εγω επαθα και ζημια......Γιατι ξεκινησα απο Κυψελη που μενω να παω Χαλανδρι για δουλεια και επειδη ειχα αποκοιμηθει εφυγα σφαιρα και κοντα στην Βεικου κατι δεν πηγαινε καλα.....Τα υπολοιπα αστα....Δωσε τα φωτα σου και πες αν γινετε σε τι περιοχη εγινε?
castoras
08/06/2009, 12:26
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
devil's animal
08/06/2009, 13:00
επρεπε να φαει πολυ ξυλο ΚΑΙ αυτος ΚΑΙ ο ιδιοκτητης του συνεργειου-μαντρας!
:mad: :mad: :mad:
αντε με τα @@ ολα!!
:evil:
blueangel
08/06/2009, 14:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από trelokefaloitis
Γιατι ξεκινησα απο Κυψελη που μενω να παω Χαλανδρι για δουλεια και επειδη ειχα αποκοιμηθει εφυγα σφαιρα και κοντα στην Βεικου κατι δεν πηγαινε καλα.....Τα υπολοιπα αστα....Δωσε τα φωτα σου και πες αν γινετε σε τι περιοχη εγινε?
Πάλι καλά που δεν σκοτώθηκες ρε φίλε:uplate: Αυτό το @ρχίδι όχι απλά ξύλο και λίγο του είναι σε τέτοιες περιπτώσεις σε μια κόλα χαρτί να τον τυλίξουν και στο αυτόφωρο με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ!!!:evil: :evil: :evil:
trelokefaloitis
08/06/2009, 14:04
Ξυλο δεν θα πει τιποτα....Πρειπει να τον παρακολουθηση και αν εχει αμαξι να του παρει οχι μονο τα λαδια αλλα και την μηχανη ολοκληρη...Του μαλακαααααααα....
Δολιοφθορά μου ακουγεται.
ASTRAKITCAR
08/06/2009, 21:25
θα μαθουμε περιοχη και ποια μαντρα ειναι?
harvester
09/06/2009, 08:09
παιδια οχι ξυλο. δεν ξερεται σε τι αναγκη τον εχει ριξει η ατιμη κοινωνια και το μπουρδελο κρατος:rotflmao: :lol: