PDA

View Full Version : Άλλο ένα στραβό......και τελείως ανάποδο...

VGER
29/05/2009, 14:49
Ακούστε λοιπόν και τα δικά μου τα μαντάτα...

Χθες το απόγευμα έχω πάει να συναντήσω φιλαράκι που έχω να τον δω καιρό και δίνουμε ραντεβού μιας και μας βόλευε στην πλατεία του Γέρακα.
Συναντιόμαστε λοιπόν ωραία και καλά και παρκάρει αυτός το αυτοκίνητό του πριν από τη διασταύρωση σε γωνία της πλατείας και πάω στη συνέχεια και παρκάρω κι εγώ τη μηχανή μου (40 ημερών το μωρό)έξω από την καφετέρια μιας και είχε θέση για να την παρκάρεις (παράλληλα με το πεζοδρόμιο) ακριβώς μετά τη διασταύρωση.
Ακριβώς πίσω μου, ήταν παρκαρισμένο Hayabusa μόλις ενός έτους.
Πάνω που κατεβαίνει ο φίλος μου και αρχίζει και τη βλέπει, αρχίζει να λέει "και πόσο την πήρες" και "α τι ωραία που είναι" και "καλορίζικη" κλπ...(ξέχασα να πω, το δικό μου είναι ένα πράσινο versys)
Πάνω που τα λέμε λοιπόν πάνω στο πεζοδρόμιο, βλέπω μία κ@ριόλ@ με ένα astra να παραβιάζει λίγο πιο πίσω το STOP που είχε πριν τη διασταύρωση διερχόμενη από την πλατεία. Κάθετα, ερχόταν ένα seat cordoba. Και μπαααααααααααααμμμμμμμμ!!! Μπροστά στα μάτια μας...:eyepop:
Με τη λύσσα από την ταχύτητα που είχε αυτή που παραβίασε το STOP, το Cordoba έστριψε δεξιά και μπήκε στην κάθετή οδό (στο δρόμο που διέσχιζε η "κυρία", :yuck: όπου και σταμάτησε 30 μέτρα πιο πέρα.
Της "κυρίας" όμως το αυτοκίνητο, πήρε κλίση προς τα δεξιά, όπου άρχισε να παίρνει φόρα για να "αγοράσει" την καφετέρια. Αποτέλεσμα;
Χτυπάει το Hayabusa, το πετάει κάτω, το καβαλάει :eyepop: ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΕΙ!!! και αρχίζει να το σέρνει κάπου μεταξύ ασφάλτου και πεζοδρομίου!!!
Και πάνω που λέω ότι "που θα πάει, θα σταματήσει το κωλάμαξο" πάει στο εκατοστό, και ακουμπάει με τον πεταμένο κάτω προφυλακτήρα που σερνόταν και το πίσω λάστιχο της δικής μου μηχανής, τόσο λίγο που να τη σπρώξει και να την πετάξει κάτω από το stand.

Αποτέλεσμα; Αν κρίνω από το τι έγιναν τα υπόλοιπα σχετικά φτηνά τη γλίτωσα:
α) Στραβωμένη μανέτα αμπραγιάζ,
β) Γρατζουνισμένο μανιτάρι
γ) Γρατζουνισμένη αριστερή λαβή συνεπιβάτη
δ) Ξεκουμπωμένη ουρά
ε) Γρατζουνισμένο αντίβαρο
στ) Γρατζουνισμένος καθρέφτης
ζ) Γρατζουνισμένα μπρος πίσω φλας

Ευτυχώς τουλάχιστον που δεν πήρε τίποτα φέρινγκ ή άλλα πλαστικά ή σασί (τουλάχιστον έτσι δείχνει).

Τα υπόλοιπα;

Το hayabusa έχει γίνει σώβρακο, το έβλεπες και το λυπόταν η ψυχή σου.
Το cordoba άχρηστο καθώς έχει μπει όλο το μοτέρ μέχρι την καμπίνα σχεδόν οπότε τα φτιαχτικά του είναι πιο πολλά από την αξία του.
Η συνοδηγός του cordoba πήγε στο νοσοκομείο από το χτύπημα (καθώς κανείς τους δε φόραγε ζώνες σε κανένα αυτοκίνητο)
Και το μπουρδέλο της κυρίας...ήταν με leasing οπότε στα @ρχίδι@ της!!!

Στη συνέχεια ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος μεταξύ εμού και της εν λόγω κ@ριόλ@ς:
- Έχω σημειώσει τις πινακίδες σας και την ασφάλειά σας, μου δίνετε και ένα τηλέφωνό σας και ένα όνομα;
- Δε σου δίνω τίποτα, το αμάξι είναι με leasing της εταιρείας, εγώ δεν έχω σχέση.
- Ναι αλλά δεν πρέπει να έχω ένα τηλέφωνό σας και ένα όνομα για το ποιος οδηγούσε κλπ;
- Όχι δε σου δίνω τίποτα.
(Το γυρίζω τότε στο αλλιώτικο)
- Ρε δώσε μου τα στοιχεία σου!
- Όχι δε στα δίνω!
- Δώστα κυρία μου, αφού ούτως ή άλλως θα τα πάρω και από την τροχαία.
- Να, πάρε το τηλέφωνο της εταιρείας.
- Όνομα;
- Δε στο δίνω, έχεις το τηλέφωνο.
- Ναι, αλλά αν πάρω τηλέφωνο στην εταιρεία ποιος θα μου πουν ότι οδηγούσε, η εταιρεία; Οδηγός το οδηγούσε, γι' αυτό δώστο!
- Όχι δε στο δίνω, μη φοβάσαι θα σας κάνω δήλωση!
(Αυτό έλειπε να μην έκανε)
- Α, δεν το δίνεις; Κοίτα με.
(Όπου πάω πάνω από το δελτίο συμβάντος και βλέπω γραμμένο το όνομά της)
- Πάρτο τώρα, το κατάλαβες; Αφού σου είπα ότι θα το πάρω!
(Μούγκα η κυρία)

Εν τω μεταξύ πέραν του ότι ήταν παντελώς μη συνεργάσιμη, δεν ενδιαφέρθηκε ουδόλως για την τραυματισμένη κυρία την οποία την πήρε μέχρι και ασθενοφόρο και η οποία ήταν όταν έφυγε με τον άντρα της σε κατάσταση σοκ!
Το μόνο που την άκουσα να λέει σε μία φίλη της που ήταν μαζί της, ότι "ααα, να τα πάρω τα πράγματα που έχει μέσα το αυτοκίνητο ή να τα αφήσω μέσα; Α, ναι! Είναι με leasing, ας τα πάρω αφού θα μου δώσουν άλλο...":uplate:

Εν τω μεταξύ, σε σχετική ερώτηση που έκανε ο κόσμος που βγήκε έξω από το μπαμ, για το αν είδε το στοπ, αν σας πω τι έλεγε, θα θέλατε να τη βουτήξετε από το λαιμό...
"Ναι, το έχω δει, περνάω συνέχεια από δω αλλά δε σταματάω ποτέ!":hypnotize

Και λέω εγώ τώρα ρε παιδιά...
Εγώ γιατί έτρεμα, από τη σύγχυση που μου την πέταξε κάτω η κ@ριόλ@ ή από τα νεύρα μου με τις μ@λ@κίες που μου έλεγε και ήταν τόσο ατάραχη; Με ανθρώπους έχεις να κάνεις όχι με ζώα μωρήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη....:sick:

devil's animal
29/05/2009, 14:57
παλι καλα που δεν πηρε κανεναν μοτοσυκλετιστη σβαρνα...:rolleyes:

δυστυχως τετοιοι ειμαστε.

αλλα πρεπει να την κυνηγησει η αλλη μεχρι εκει που δεν παει για να σου πω μετα αν εχει σχεση το leasing ή μ@λακια στο κεφαλι της...
:yuck:

road spirit
29/05/2009, 14:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από karapapam
..."Ναι, το έχω δει, περνάω συνέχεια από δω αλλά δε σταματάω ποτέ!" = αυτό πάει για ομολογία ανθρωποκτονίας εκ προ μελέτης ή εκ προθέσεως ή πως σκατά τα λένε ... αμέλεια πάντως δεν πάει ... Στο τοίχο να σε στήσουν :a66: :a016:

Tpap
29/05/2009, 14:58
"Ναι, το έχω δει, περνάω συνέχεια από δω αλλά δε σταματάω ποτέ!":hypnotize sick:

κι όλα αυτά γιατί ποτέ κανείς δεν την γ@μησε...

filipp0s
29/05/2009, 14:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
= αυτό πάει για ομολογία ανθρωποκτονίας εκ προ μελέτης ή εκ προθέσεως ή πως σκατά τα λένε ... αμέλεια πάντως δεν πάει ... Στο τοίχο να σε στήσουν :a66: :a016:

+1000:sick: :sick:

MAG/FMX
29/05/2009, 15:01
Αυτη πρεπει να παρει το μαθημα της απο καποιον, για το καλο της.:eyepop: :confused: :cry: :smokin:

LogOutGoRide
29/05/2009, 15:02
Την γ@μ@ς κύριε πρόεδρε ή δεν την γ@μ@ς .

Μπράβο για την υπομονή φιλαράκι, αφού δεν την καρύδωσες.

Εκείνος ο καψερός με το busa τι έγινε;

LsKostas
29/05/2009, 15:03
Θεωρω αδυνατο να εφυγε απο το σημειο του συμβαντος η κυρια χωρις τα απαραιτητα μπουκετα ...

Leasing μπουκετα οχι πραγματικα

Λεωνίδας
29/05/2009, 15:05
ρε παιδιά εδώ χτύπησαν άνθρωποι το busa θα ρωτάμε τι έγινε :confused:

McTalas
29/05/2009, 15:08
τρακαρισμα με πανω απο 3 οχηματα = μπλεξιμο!!!

δεν σε καλυπτη η φιλικη δηλωση,
τροχαια καλεσατε?
εχεις το ΤΟΤΤΑ?

LogOutGoRide
29/05/2009, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ρε παιδιά εδώ χτύπησαν άνθρωποι το busa θα ρωτάμε τι έγινε :confused:

Η κυρία εντάξει; μήπως μπόρεσες να μάθεις τίποτα , αν είναι καλά

:wave2:

BlackAdder
29/05/2009, 15:11
Δικαστικά να της πάρετε τα σόβρακα όλοι οι εμπλεκόμενοι, το ότι το αυτοκίνητο ήταν με leasing δεν έχει καμία σημασία, όταν υπάρχει ατύχημα υπεύθυνος είναι ο οδηγός και όχι ο ιδιοκτήτης του οχήματος.

Λιώστε την τη βρωμιάρα.

SVX
29/05/2009, 15:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
Λιώστε την τη βρωμιάρα.

στα 4 ..... :evil: κ@ριολοπουτ@νο.... παρε 3 μαυροι απο την Κουμουνδουρου με Leasing.... :ninja:

epp1640
29/05/2009, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
κι όλα αυτά γιατί ποτέ κανείς δεν την γ@μησε...

ιντιντ :mad:

ktmakis
29/05/2009, 16:01
Επρεπε να την τραβήξεις και μια φωτό ή video με το κινητό να την βάλουμε στο youtube.

TROOPER
29/05/2009, 16:18
κατσε.ενημερωνω τον ρειν

Λεωνίδας
29/05/2009, 16:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
κατσε.ενημερωνω τον ρειν ε το μλκ :bigcry:

Leopsomo
29/05/2009, 16:21
πωπω με εκνευρισε και που το διαβασα.... Πουτ@να...

posnightmist
29/05/2009, 16:51
Η τροχαία κατέγραψε το συμβάν απο ότι κατάλαβα (βιβλίο συμβαντων....). Το δίπλωμα της το πήρανε οι αστυνομικοί???
Αν δεν κάνω λάθος για παραβίαση STOP αφαιρείται η άδεια οδήγησης επι τόπου για κάποιο χρονικό διάστημα!!! Όσο για το Leasing δεν παίζει καθόλου ρόλο! Να την πας δικαστικώς και να της πάρετε ό,τι έχει και δεν έχει!

alexxxcbr
29/05/2009, 17:02
:evil: :evil: :evil: :evil:

kordix
29/05/2009, 17:54
Πριν μια βδομάδα μου λεγαν κάτι φίλοι ότι πιτσιρικάς με ΙΧ έκανε μαλακίες στη Λούτσα το έχασε και έσκασε πάνω σε ένα GSXR 1000 και σε ένα TDM παρκαρισμένα έξω από καφετέρια. Εκεί τουλάχιστον δεν χτύπησε κανένας.

Το TDM ήταν του πορτιέρη (γκλουπ) και έγινε μπίλιες...

Όσο για το σκηνικό παραπάνω, ναι γίνονται και αυτά δυστυχώς. Αλλά αφού την έκανες την μ@λ@κια , παραδέξου το, ζήτα συγνώμη, ενδιαφέρσου για τους τραυματίες, άνθρωποι χτύπησαν απο τη δικιά σου βλακεία.

Πάλι καλά που δεν σκότωσε κανα περαστικό, γαμώ τα leasing μου μέσα. Απορώ πως δεν την πετροβολήσατε τη βλαμένη.

Λεωνίδας
29/05/2009, 18:44
προσπαθώ εδώ και αρκετές ώρες να καταλάβω τι σχέση έχει αν το όχημα είναι με leasing, ενοικιασμένο, δώρο από το γκόμενο ή δεν ξέρω και 'γω τι :look:

mikros boudas
29/05/2009, 19:04
ηρεμα και φιλικα,δικαστηριο.
ποσοι ακουσανε αυτο με το στοπ?πανω απο ενας φανταζομαι.μεσα η κυρια.
το οτι το αμαξι ειναι με λιζιν εχει να κανει με το τι θα παιξει με την ασφαλεια.υπευθυνος ειναι ο οδηγος ομως και θα πρεπει να δικαστει συμφωνα με τις παραβασεις.ποσα ευρω η ζωνη,το στοπ κλπ κλπ κλπ.
φιλε μπορεις να εξασφαλισεις οικονομικα ενα καλο μεριδιο απο κατι τετοιο ειδικα εφοσον συμπεριφερθηκε ετσι....

α,και να μην ειναι σιγουρη πως θα της ξαναδωσουνε αμαξι:cool:

DimChios
29/05/2009, 19:35
ασ το και θ αρχισω τα καντηλια παλι!

:rolleyes:

JAD
29/05/2009, 20:15
Γαμω την....αιντε βραδιάτικα...με τις καριολες που έχουμε μπλέξει......
:a37: :a37: :a52: :a015: :a015: :a016: :a016:

maron
29/05/2009, 21:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmakis
Επρεπε να την τραβήξεις και μια φωτό ή video με το κινητό να την βάλουμε στο youtube.

+10000

VGER
30/05/2009, 00:36
Παιδιά τι να σας πω....
Άλλο να σας το περιγράφω και άλλο να το ζείτε...
Να την δείτε την κ@ριόλα (ήταν περίπου στα 50) με ύφος 1000 καρδιναλίων κοιτούσε τους πάντες.
Του στυλ: Πώς κάνετε έτσι; Έχω ασφάλεια και πλερώνω και γ@μ@ω τους πάντες εδώ πέρα με τον παρά μου...γιατί το αμάξι δεν είναι δικό μου είναι της εταιρείας....
και καμάρωνε κιόλας η μαλακισμένη....
Αλλά γι' αυτό καμάρωνε και κοίταζε αφ' υψηλού....γιατί από σήμερα το πρωί θα κυκλοφορεί με άλλο αμάξι ο χάρος...
Αλί και τρισαλί σε μας τους υπόλοιπους και στους επόμενους που θα βρεθούν στο διάβα της...

Πάντως σήμερα το απόγευμα το μοτόρι μπήκε μέσα....
Δευτέρα έρχεται να τη δει εμπειρογνώμονας...:bawl:

gcrook
30/05/2009, 00:59
Εγω προσωπικα κυριως οταν δουλευα ντιλιβερι για αρκετο καιρο, φοβομουν πρωτιστως τους "συναδελφους" μοτοσυκλετιστες,ξερετε αυτους που περνανε με +50 στο χιλιοστο τα παπακια και μαλιστα ακριβως την στιγμη που αυτα βγαζουν φλας για να αλλαξουν λωριδα (το timing δεν ειναι τυχαιο το μονο σιγουρο) ,και μετα μπαινουν στα φορουμ και γραφουν κατεβατα για το ποσο μαλακες ειναι οι ντιλιβεραδες,μετα τις κυρατσες προχωρημενης ηλικιας και τους μπαρμπαδες που 6 μερες γυαλιζουν και την εβδομη θεριζουν,μετα τους επαγγελματιες οδηγους που κανουν εντελως απροβλεπτες κινησεις στον δρομο (οχι τους ταξιτζηδες...χωρις πλακα,αυτοι ειναι προβλεψιμοι στην πλειψηφια τους) ,και μετα καποια κατηγορια νεων αντρων οδηγων με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα ως προς την ηλικια και το στυλ που για καποιο λογο ποτε δεν μπορεσα να κατηγοριοποιησω,αλλα μαλλον δεν αναφερομαι (οχι εντελως) σε αυτους με τα φτιαγμενα γρηγορα η δηθεν γρηγορα αυτοκινητα.

Για οσους πουν οτι και οι ντιλιβεραδες ειναι ζωα,σαφως και εχουν δικιο ,αλλα ας σκεφτουμε οτι ειναι πολυ ευκολο να θυμηθουμε καποιον που εκανε μαλακια,ειδικα οταν ευκολα μπορουμε να τον κατηγοριοποιησουμε καπου...

Gandalf dr685sm
30/05/2009, 07:59
Στην ουσία δεν μπορείς να κάνεις και πάρα πολλά όσο αγανακτισμένος και αν είσαι ΕΣΥ!... γιατί οι υπόλοιποι και ειδικά οι τραυματισμένοι είναι που μπορούν να την κάνουν να μην μπορεί να οδηγήσει ούτε ποδηλατάκι για παιδιά με 4 ρόδες.

Εσύ το μόνο που θα κάνεις είναι να ζητήσεις ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΝΗΣΙΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ, με το τιμολόγιο αγοράς σου (άκου 40 μέρες... ποιός γκαντέμης την "ασήμωσεε"; ). ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ!!! Βάση των όσων μου έχουν πεί και γνωρίζω τέτοιες καταστάσεις οι ασφαλιστικές είναι υποχρεωμένες να πληρώσουν το κόστος γνήσιων ανταλλακτικών αφού το όχημα είναι σχεδόν "έκθεση".

Τώρα αν τυχόν και την κυνηγήσουν οι τραυματισμένοι μπορείς να εμφανιστείς ώς μάρτυρας και εκεί θα εχεις και εσύ την ευκαιρία να την στείλεις σπίτι της και να κινείται πλέον μόνο με μέσα μαζικής μεταφοράς.

Για το leasing όπως είπαν τα παιδιά... με τον οδηγό και την τιμωρία του δεν έχει σχέση. Το leasing το μόνο που έχει ώς διαφορά είναι οτι το ποσό που καταβάλει η εταιρία , ανά μήνα περιέχει τα ασφάλιστρα. Τίποτα παραπάνω. Όποιος όμως έχει ευθύνη σε ατύχημα ποινική (όπως παραπάνω) θα του αφαιρεθεί κανονικότατα η άδεια οδήγησης όπως και θα επιβληθούν οι σχετικές κυρώσεις.

αυτά... και σύντομα πάλι σε βόλτες..

Υ.Γ. βρες κανά γουρλή να στην ασημώσει μόλις την βγάλεις..:D

Gandalf

jimmis5
30/05/2009, 08:20
Aπιστευτο ή και καθημερινοτητα η γυναικες εχουν ξεφυγει τελιος και ειναι και με το μπινελικη στο στομα.Προχθες μπινελικοθηκαμε με μια στον δρομο γιατι ενω ημουν πισω απο το Αστρα της που καποιος γκομενος της το ειχε παρει παταγε τα πιτσιλιστιλια τα οποια ριχνα στον ουρανο το νερο και με την βαρυτητα μετα στο παρμπριζ. Τις κορναρο αφου ηδη με εχει κανει λουτσα και συνεχιζει λεγοντας μου (εβγαλε το κεφαλι εξω απο το παραθυρο)
-Τι θες ρε μ@λ@κ@ .Αι Γ@μισου....
Ε και τοτε εγινα Νταλικερις το τι μπινελικη επεσε δεν περιγραφεται.

Φιλε σκιστην την πουτ@ν@ γιατι επειδη καβαλησαν αμαξι νομιζουν οτι βγαλαν και τσουτσουνι και τους πηδανε ολους.

Περαστικα στην καλη σου και προσοχη!

tyxeros
30/05/2009, 09:43
Τωρα που καλοκαιριαζει πρεπει να κυκλοφορουμε με νεροπιστολα και οποια κανει συντριβανακια , την "εκτελουμε" επι τοπου. :lol:

VGER
30/05/2009, 11:48
Εν τω μεταξύ, ξέχασα να αναφέρω, ότι σε όλους τους εμπλεκόμενους στο ατύχημα, κρατήσανε τα σήματα των ασφαλειών οι τροχονόμοι. Σε σχετική μου ερώτηση το πώς και το γιατί, μου είπαν να τους πάρω τη Δευτέρα, για να μου πουν αν θα τα κρατήσουν τα σήματα ή αν θα μας τα δώσουν μαζί με το δελτίο συμβάντος, γιατί δεν ήξεραν ακόμα αν θα σχηματιστεί δικογραφία.

Gandalf dr685sm
30/05/2009, 13:47
Το να σας κρατήσουν τα σήματα είναι παντελώς παράτυπο εκ μέρους τους. Να πας και να το ζητήσεις. Το μόνο που μπορούν να κρατήσουν είναι τα στοιχεία των "θυμάτων" και των μαρτύρων σημειώνοντας τα στην αναφορά συμβάντος.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να κρατήσουν τίποτα και απο κανέναν εκτός και αν υπάρχει ένταλμα ή πράξη αυτόφωρου αδικήματος. για αυτό. Κακώς κάκιστα το δεχτήκατε. Απο την στιγμή που την συγκεκριμένη κυρία δεν την έχωσαν μέσα , τότε δεν υπάρχει και περίπτωση αυτόφωρου αδικήματος.

Gandalf

sergiosm
30/05/2009, 15:40
Και το μπουρδέλο της κυρίας...ήταν με leasing οπότε στα @ρχίδι@ της!!!

και τί που είναι leasing;;
Θα πληρώσει η ασφάλεια του leasing.

sergiosm
30/05/2009, 15:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
= αυτό πάει για ομολογία ανθρωποκτονίας εκ προ μελέτης ή εκ προθέσεως ή πως σκατά τα λένε ... αμέλεια πάντως δεν πάει ... Στο τοίχο να σε στήσουν :a66: :a016:

Για την ακρίβεια πάει για:

"ανθρωποκτονία (ή σωματική βλάβη, αναλόγως) με ενδεχόμενο δόλο".

Το θέμα όμως είναι ότι η ατιμωρησία της κυρίας (ο θεός να την κάνει) την έχει κάνει εντελλώς ασύδοτη...

Πάλι καλά που την γλίτωσε με πλαστικά και μόνο.

sergiosm
30/05/2009, 15:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Το να σας κρατήσουν τα σήματα είναι παντελώς παράτυπο εκ μέρους τους. Να πας και να το ζητήσεις. Το μόνο που μπορούν να κρατήσουν είναι τα στοιχεία των "θυμάτων" και των μαρτύρων σημειώνοντας τα στην αναφορά συμβάντος.

+ 1

MAG/FMX
31/05/2009, 18:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
και τί που είναι leasing;;
Θα πληρώσει η ασφάλεια του leasing.
Απλα δεν θαχει τρακαρισμενο αμαξι, ειναι κατι σαν να νοικιασει καποιος αμαξι κ να τους παρει σβαρνα ολους κ μετα να λεει τοχω νοικιασμενο στα τετοια μου.Αυτο καυχιοτανε αυτη .

H.A.Balafoutre
31/05/2009, 21:45
Ρε δεν φτάνει που δεν ξέρει τι προκάλεσε είχε και το θράσος να το παίξει κινέζα....

Το θέμα με την ασφάλεια είναι ο κάθε οδηγός που οδηγεί το κάθε αμάξι ή μηχανή με ασφάλεια, να έχει δίπλωμα. Ακόμη και κλεμένο. Αρκεί να έχει δίπλωμα και όλα πάνε όπως πρέπει από πλευρά ασφάλειας και αποζημιώσεων.

Την κ@ριόλ@....:mad: :mad: :mad: πως δεν της έκανες τα μούτρα κιμά....

Να γιατί οι γυναίκες είναι πιο επικίνδυνες από τους άντρες. Σε κρίση δεν λογαριάζουν τίποτα...είναι ακόμη χειρότερες κι από άντρες που σκοτώνουν και παρατάνε το θύμα στο δρόμο....:mad: :mad: :mad:

mikros boudas
31/05/2009, 22:50
Μια αλλη ερωτηση μια και ψιλοσχετικο το θεμα.αν καποιος τρακαρει και δεν εχει κλεισει χρονο στο διπλωμα(και βεβαια δεν ειναι στην ασφαλεια σαν νεος οδηγος),τι παιζεται εκει?καλυπτεται κανονικα ο αλλος?

xesemas
01/06/2009, 08:28
jesus christ....γεμισαμε καριολες οδηγαρες..:uplate:

VGER
01/06/2009, 12:53
Τα νεότερα:

Σήμερα πέρασε εμπειρογνώμονας και ενέκρινε (αυτό έλειπε) όλες τις ζημιές.
Ακόμα και τις αμυχές.
Λογικά από Τετάρτη, θα το πάρω πάλι στα χέρια μου!!:sun:

Ερώτηση: (μιας και δεν είμαι σίγουρος)

Από τη στιγμή που πέρασε εμπειρογνώμονας και τη φωτογράφησε εγώ μπορώ να ξεκινήσω να τη φτιάχνω ή θα πρέπει να ξαναπάρω στην ασφαλιστική για να πάρω ΟΚ?

VALES
01/06/2009, 13:46
Το ξεκινάς:beer:

stvr1
01/06/2009, 14:07
Μην πετάξεις τα φθαρμένα ανταλακτικά, μπορεί να ζητήσουν να τα δούν μετά

sergiosm
02/06/2009, 09:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
Μια αλλη ερωτηση μια και ψιλοσχετικο το θεμα.αν καποιος τρακαρει και δεν εχει κλεισει χρονο στο διπλωμα(και βεβαια δεν ειναι στην ασφαλεια σαν νεος οδηγος),τι παιζεται εκει?καλυπτεται κανονικα ο αλλος?

καλύπτεται

mikros boudas
02/06/2009, 19:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
καλύπτεται :beer: :beer:

latris mixanis
04/06/2009, 15:00
Τα νεότερα:

Σήμερα πέρασε εμπειρογνώμονας και ενέκρινε (αυτό έλειπε) όλες τις ζημιές.
Ακόμα και τις αμυχές.
Λογικά από Τετάρτη, θα το πάρω πάλι στα χέρια μου!!:sun:

Ερώτηση: (μιας και δεν είμαι σίγουρος)

Από τη στιγμή που πέρασε εμπειρογνώμονας και τη φωτογράφησε εγώ μπορώ να ξεκινήσω να τη φτιάχνω ή θα πρέπει να ξαναπάρω στην ασφαλιστική για να πάρω ΟΚ?

Κανονικά το συνεργείο πρέπει να έχει στείλει ή θα στείλει μια προσφορά με όσα αντ/κα χρειάζεται το μηχανάκι σου. Αν έχουν πάρει το οκ ή αν το πάρουν ξεκινάει και η επισκευή.
Τη συνέχεια τη γνωρίζεις φαντάζομαι.

:wave2: