View Full Version : Aυτοκολλητη ζελατινα κρανους για τα μυγακια!
Καλησπερα σε ολους...
Μηπως γνωριζει κανεις απο που μπορω να αγορασω αυτα τα "ζελατεινωειδη καλλυματα" για την ζελατινα του κρανους που εχουν αυτακια στην ακρη και οταν σε καποιο ταξιδι η ζελατινα γινει μ@@νι απο τα μηγακια το βγαζεις και εχεις καθαρη ζελατινα?:confused:
Τετοια χρησιμοποιουν οι οδηγοι σε moto gp-formula για να διατηρουν την ζελατινα τους καθαρη!
Επισης, ξερει κανεις αν μπορεις να κολλησεις μονο ενα ή πολλα μαζι και να αφαιρεις ενα καθε φορα?!
Ευχαριστω πολυ για την οποια βοηθεια:beer: :beer: :beer: :wave2:
πρεπει να εχει και υποδοχες η ζελατινα σου για "tear offs" ετσι τα λενε
ναι μπορεις να εχεις πολλες "στρωσεις" ζελατινες και να βγαζεις μια μια
αλλα κοστιζει πολυ δε βλεπω το λογο να το αγορασει κανεις ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΓΑΚΙΑ.... η μικρη σταση και καθαρισμος της ζελατινας με ενα χαρτομαντιλο και νερο κοστιζει σχεδον τσαμπα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
πρεπει να εχει και υποδοχες η ζελατινα σου για "tear offs" ετσι τα λενε
ναι μπορεις να εχεις πολλες "στρωσεις" ζελατινες και να βγαζεις μια μια
αλλα κοστιζει πολυ δε βλεπω το λογο να το αγορασει κανεις ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΓΑΚΙΑ.... η μικρη σταση και καθαρισμος της ζελατινας με ενα χαρτομαντιλο και νερο κοστιζει σχεδον τσαμπα...
Θα μπορουσες να μου δωσεις καποιο λινκ να τα δω?!Για να δω και τιμη...
Απλα ειναι πιο ευκολο να τραβας μια ζελατινα απο το να καθεσε να σκουπιζεις με χαρτομαντηλα...
Ασε που πολλες φορες τωρα που εχει και ζεστη ξερενονται και θελουν νερο κλπ κλπ...
Οι υποδοχες που χρειαζονται στην ζελατινα προστιθενται απο εμενα ή πρεπει να παρω ειδικη ζελατινα?!
εγω χρησιμοποιω καθαριστικο ζελατινας σε σπρευ κ την κανει καινουρια
Το προβλημα μου δεν ειναι να καθαρισω γενικα την ζελατινα.
Αυτο ειναι ευκολο:την βγαζω την βαζω κατω απο την βρυση και ετοιμη...:winka:
Το προβλημα μου ειναι οταν παω ταξιδι που γινεται χαλια να μπορω με μια κινηση να εχω παλι καθαρο οπτικο πεδιο...
Κ αν μπορεσω να βρω καποιο καταστημα με αυτοκολλητες ζελατινες θα βοηθουσε πολυ...
Γι αυτο αν καποιος ξερει κατι ας πει....
:beer: :beer: :beer: :beer:
Επαναφέρω το τοπικ απο τα πεθαμενα γιατι ψαχνω tear offs...
Ξερει κανεις που μπορω να βρω?
:winka:
Εδω εχει καποιες
http://global.ebay.com/*/list?SellerId=rjhgear
αλλα δε βρισκω για το κρανος μου...:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
αλλα δε βρισκω για το κρανος μου...:mad:
To οποιο ποιο ειναι βρε:confused: :look:
Καλησπέρα φιλε, γνώμη μου είναι πως το σύστημα που θέλεις να βάλεις στο κράνος σου με τις ζελατίνες είναι πολύ δαπανηρό και εν μέρει άχρηστο για μη αγωνιστική χρήση, για το απλούστατο λόγο το ο τι στο μισάωρο πάνω η ζελατίνα έχει γίνει για καθάρισμα πάλι...... εγώ έχω το agv gp pro,που έχει αυτό το σύστημα πάνω και ποτε δεν μου χρειάστηκε...
Η λύση που προτείνω είναι το σακουλάκι ....V2 sponge....το οποιο έδινε δώρο το 0300 τότε,
το έχω πάνω από 3 χρονια, σφουγγαράκι ειδικό μέσα στο σακουλάκι του,το βάζεις λίγο βρεγμένο,και μαζί παίρνεις και το πανάκι για να το σκουπίζεις και η ζελατίνα σου γίνετε καινούρια σε δευτερόλεπτα....
βάζο και ένα βιντεάκι... με λίγο ψάξιμο πιστεύω θα το βρείς, κάπου θα το πουλάνε...
Aντε και καλο καθάρισμα!
http://www.youtube.com/watch?v=tWPZ0T3o5Q0 (http://) ;) ;)
Δαπανηρο δεν θα το ελεγα...
Αν δεις στο ebay link που εβαλα πιο πανω, κοντα στο δεκαρικο ερχεται η φαση....
Περισσοτερο θελω να το βαλω για τις γρατζουνιες και οχι για τα μυγακια για να ειμαι ειλικρινης...
Θωμα, ενα KBC AR1 και ενα D180 εχω...
Ξερω οτι δεν ειναι και τα τελεια κρανη, αλλα επειδη εχουν ψιλοπαλιωσει ακι δε βρισκω ζελατινες ευκολα, η καθε γρατζουνια ειναι σοβαρη ζημια...:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ariona
Η λύση που προτείνω είναι το σακουλάκι ....V2 sponge....το οποιο έδινε δώρο το 0300 τότε,
το έχω πάνω από 3 χρονια, σφουγγαράκι ειδικό μέσα στο σακουλάκι του,το βάζεις λίγο βρεγμένο,και μαζί παίρνεις και το πανάκι για να το σκουπίζεις και η ζελατίνα σου γίνετε καινούρια σε δευτερόλεπτα....
βάζο και ένα βιντεάκι... με λίγο ψάξιμο πιστεύω θα το βρείς, κάπου θα το πουλάνε...
Aντε και καλο καθάρισμα!
http://www.youtube.com/watch?v=tWPZ0T3o5Q0 (http://):) ;)
http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=V2+sponge&_sacat=See-All-Categories
kalo! ΤΟ ΕΧΩ:a013:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ασε που πολλες φορες τωρα που εχει και ζεστη ξερενονται και θελουν νερο κλπ κλπ...
Kάτω από την σέλα μαζί με τα προφυλακτικά, ένα πακετάκι με υγρομάντηλα.
Και ''καθάρισες''. :wave2:
Και αν χρειαστεί θα την ''βγάλεις καθαρή''.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Kάτω από την σέλα μαζί με τα προφυλακτικά, ένα πακετάκι με υγρομάντηλα.
Και ''καθάρισες''. :wave2:
Και αν χρειαστεί θα την ''βγάλεις καθαρή''.:wave2:
Αν και παλιο το θεμα αυτο ακριβως κανω πλεον...:winka:
Ενα πακετο μωρομαντηλα μαζι και ειμαι κομπλε...:D
Cpt. Haddock
23/03/2010, 22:57
Αντε και βαζεις tear-off... Τι ακριβώς κανεις σε μια βόλτα; Το βγάζεις και το πετάς στο δρόμο εν κινήσει για να μιμηθείς τους παγκόσμιους;
Τη βλέπω τη δουλειά
:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τη βλέπω τη δουλειά
Ο απο πισω που θα ερχεται θα το πατησει στην στροφη και μην τον ειδατε...:lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Kάτω από την σέλα μαζί με τα προφυλακτικά,
να υποθέσω για την διάβαση ρέμματος & λοιπών υδάτινων κωλυματων? αδιαβροχοποίηση ευπαθων ηλεκτρικων κλπ κλπ??? :rolleyes: :blush: :look:
:bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
να υποθέσω για την διάβαση ρέμματος & λοιπών υδάτινων κωλυματων? αδιαβροχοποίηση ευπαθων ηλεκτρικων κλπ κλπ??? :rolleyes: :blush: :look:
:bigcry: :rotflmao: :bigcry:
οχι ρε'συ:a38:
η καποτα ειπαμε ειναι,για να βαλεις
4-5 λιτρα βενζινης οταν μεινεις!
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
οχι ρε'συ:a38:
η καποτα ειπαμε ειναι,για να βαλεις
4-5 λιτρα βενζινης οταν μεινεις!
:lol: :lol: :lol:
Μην το γελας καθολου...:nono: :nono: :nono:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Μην το γελας καθολου...:nono: :nono: :nono:
μα γι'αυτο το λογο το ειπα:beer:
δεν το εχω δοκιμασει αλλα το εχω ακουσει
πολλα χρονια πριν!!
Αντε και βαζεις tear-off... Τι ακριβώς κανεις σε μια βόλτα; Το βγάζεις και το πετάς στο δρόμο εν κινήσει για να μιμηθείς τους παγκόσμιους;
Τη βλέπω τη δουλειά
Καπτετανιε μαλλον δεν διαβασες για ποιον ακριβως λογο το θελω...
:beer:
Μια ζελατινουλα απο αυτες και, του Φουστη. μερικες γρατζουνιες δεν αθ γλυτωσει η ζελατινα μου?
Τεσπα. παρηγγειλα απο το site τελικα.
Thanks παντως/
Τη βλέπω τη δουλειά
παρεα 10 μηχανες πετουσαν ζελατινες δεξια κι αριστερα :lol: :lol: :lol: