Σύνδεση

View Full Version : 'antiroutin'....

gixxerpap
12/04/2005, 21:29
Καλησπερα σε ολους! Την κυριακη ηταν η πρωτη φορα που ηρθα εκδρομη με την παρεα σας. Ειμαι λοιπον ο γιωργος με το μαυρο GSXR 750.
Πρεπει να παραδεχτω, πως όταν μερικες μερες πριν μου ελεγαν ότι οργανωνεται μια εκδρομη με τουλαχιστον 60 μηχανες, εβαλα τα γελια. Και όταν το πρωι της κυριακης εφτανα στα mcdonalds και ειδα ότι ηδη ειχαν μαζευτει ακομη περισσοτερες, νομιζα απλα ότι κοιμομουν.
Παιδια, ηταν ειλικρινα, η πιο πετυχημενη εκδρομη που εχω κανει, και μετανιωνω που δεν εφερα και αλλους μαζι μου. Εχουν περασει ηδη δυο μερες, και δεν εχει καταφερει κανεις ακομη να με εκνευρισει!!!
Τετοιες εκδρομες, είναι το καλυτερο φαρμακο για τα συμπτωματα της ρουτινας. Να τους δωσουμε ένα ονομα (Antiroutin!), να συμπεριληφθουν στις λιστες του ΙΚΑ και να χορηγουνται σε ολες τις ξυνισμενες φατσες που βλεπουμε κάθε Δευτερα πρωι στις δουλειες μας!!!
Τελος παντων, στα της διαδρομης τωρα. Αν και στην αρχη ο ρυθμος ηταν λιγο πιο αργος απ' ότι περιμενα, στη συνεχεια αποδειχτηκε αγχολυτικος και πολύ ευχαριστος.
Μου εκανε φοβερη εντυπωση -καλη εννοειται-, το γεγονος ότι παρα το πληθος των μηχανων, κανενας δεν προκαλεσε και δεν ενοχλησε τον αλλον.
Ετσι, αν και ηταν μολις η δευτερη φορα που περνουσα αυτή τη διαδρομη, δεν φοβηθηκα, και κυριως δεν κινδυνεψα σε κανενα σημειο.
Ανυπομονω λοιπον για την επομενη εκδρομη, και ελπιζω εκει να γνωριστουμε καλυτερα.
Συγχαρητηρια σε οσους συμμετειχαν στην οργανωση της κυριακατικης βολτας, στο παλληκαρι με το goldwing για το μερακι του, στο ζευγαρι με τη vespa που εδειξε ότι δεν κολωνει πουθενα, περαστικα στο διονυση για την ατυχη στιγμη του, συλληπητηρια στους ‘εξυπνους’ που στηθηκαν κυριακατικα στο βουνο να βγαλουν μεροκαματο, και τα χειρότερα για τον απαραδεκτο που νοικιασε στο φιλο το ξεσκισμενο transalp. Από εμενα προσωπικα, εχει εξασφαλισει μια ωραιοτατη δυσφημιση.
Α, και ευχαριστω τα παιδια που εβαλαν τις φωτογραφιες στο forum, για να εχουμε και εμεις οι ανοργανωτοι νεοι, ένα ενθυμιο της εκδρομης.

DoctorS
12/04/2005, 22:47
ώστε εσύ είσαι λοιπόν ο άγνωστος αναβάτης με το μάτ μαύρο gsxr που όλοι αναρωτιώμαστάν!!!!!

:confused: :confused: :confused: :confused:

καλώς ήρθες λοιπόν!!!!!!!!!!!!

τα καλύτερα έπονται!!!

πιάσε :beer: και κάτσε!!!!

nimbus
12/04/2005, 22:55
μόλις ξυπνήσεις, πιάσε μια μπύρα:beer: η πραγματικότητα θα σε δυσαρεστήσει:lol: :lol: :lol:

:sun:

crs-k
13/04/2005, 00:03
Καλως ηρθες! :wave2:

Βολεψου καππου προχειρα και μετα θα σου βρουμε καλυτερη θεση ... :p

:lol: :rotflmao: :lol:

johnpagr
13/04/2005, 00:14
Kai egw prwth fwra phga me ta paidia ...
Kai oi entiposeis einai kai emena sto idio epipedo .... APSOGH APODRASH ...
Kalh Synexeia kai apo emena
Giannis (Gsxr 1000 kitrino)
:beer:

gcrook
13/04/2005, 00:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
Kai egw prwth fwra phga me ta paidia ...
Kai oi entiposeis einai kai emena sto idio epipedo .... APSOGH APODRASH ...
Kalh Synexeia kai apo emena
Giannis (Gsxr 1000 kitrino)

Δικαβαλος μηπως;
Και ελεγα ποιος ειναι,ποιος ειναι;:wave2:

johnpagr
13/04/2005, 02:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Δικαβαλος μηπως;
Και ελεγα ποιος ειναι,ποιος ειναι;:wave2:

Yep ...
Eixa to etero mou hmisi pros ekpaideysh stis strofes k.t.l.
Apsogh h neara opws apodikthke ... idikotera sthn epistrofh me kati Ducati ..:cool:

Genikotera : malias, alhths, hevymetalas, tsantakias, mhxanobios :smilea:

gcrook me ti moto hsoun esy?? :confused: :wave2: :) :smilea:

x-rider
13/04/2005, 07:50
ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ

:sun: :beer: :sun:

hornet
13/04/2005, 08:41
καλωςτονα....καλη διαμονη!
Απο βολτες εδω αλλο τιποτα ηδη καποιοι ετοιμαζονται για πολεμικη

devil's animal
13/04/2005, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
Καλησπερα σε ολους! Την κυριακη ηταν η πρωτη φορα που ηρθα εκδρομη με την παρεα σας. Ειμαι λοιπον ο γιωργος με το μαυρο GSXR 750.
Πρεπει να παραδεχτω, πως όταν μερικες μερες πριν μου ελεγαν ότι οργανωνεται μια εκδρομη με τουλαχιστον 60 μηχανες, εβαλα τα γελια. Και όταν το πρωι της κυριακης εφτανα στα mcdonalds και ειδα ότι ηδη ειχαν μαζευτει ακομη περισσοτερες, νομιζα απλα ότι κοιμομουν.
Παιδια, ηταν ειλικρινα, η πιο πετυχημενη εκδρομη που εχω κανει, και μετανιωνω που δεν εφερα και αλλους μαζι μου. Εχουν περασει ηδη δυο μερες, και δεν εχει καταφερει κανεις ακομη να με εκνευρισει!!!
Τετοιες εκδρομες, είναι το καλυτερο φαρμακο για τα συμπτωματα της ρουτινας. Να τους δωσουμε ένα ονομα (Antiroutin!), να συμπεριληφθουν στις λιστες του ΙΚΑ και να χορηγουνται σε ολες τις ξυνισμενες φατσες που βλεπουμε κάθε Δευτερα πρωι στις δουλειες μας!!!
Τελος παντων, στα της διαδρομης τωρα. Αν και στην αρχη ο ρυθμος ηταν λιγο πιο αργος απ' ότι περιμενα, στη συνεχεια αποδειχτηκε αγχολυτικος και πολύ ευχαριστος.
Μου εκανε φοβερη εντυπωση -καλη εννοειται-, το γεγονος ότι παρα το πληθος των μηχανων, κανενας δεν προκαλεσε και δεν ενοχλησε τον αλλον.
Ετσι, αν και ηταν μολις η δευτερη φορα που περνουσα αυτή τη διαδρομη, δεν φοβηθηκα, και κυριως δεν κινδυνεψα σε κανενα σημειο.
Ανυπομονω λοιπον για την επομενη εκδρομη, και ελπιζω εκει να γνωριστουμε καλυτερα.
Συγχαρητηρια σε οσους συμμετειχαν στην οργανωση της κυριακατικης βολτας, στο παλληκαρι με το goldwing για το μερακι του, στο ζευγαρι με τη vespa που εδειξε ότι δεν κολωνει πουθενα, περαστικα στο διονυση για την ατυχη στιγμη του, συλληπητηρια στους ‘εξυπνους’ που στηθηκαν κυριακατικα στο βουνο να βγαλουν μεροκαματο, και τα χειρότερα για τον απαραδεκτο που νοικιασε στο φιλο το ξεσκισμενο transalp. Από εμενα προσωπικα, εχει εξασφαλισει μια ωραιοτατη δυσφημιση.
Α, και ευχαριστω τα παιδια που εβαλαν τις φωτογραφιες στο forum, για να εχουμε και εμεις οι ανοργανωτοι νεοι, ένα ενθυμιο της εκδρομης.

α,ωστε εσυ εισαι αυτος με το μαυρο-ματ gsxr που σταματησαμε διπλα διπλα οταν εκανε μπραφ το transalp.....(τα αλλα δεν τα λεω..............οτι αρεσε πολυ στη κοπελα μου το τουμπανο.....και πηγε να το συγκρινει με την βεσπα.........

αλλα που...............η βεσπα ειναι ετη φωτος η ομορφοτερη

:lol: :lol:

καλως ηρθες ......

καλα να περασεις ..........

αντε να τα ξαναπουμε σε πολλες και καλες βολτες!!:beer: :beer:
:wave2:

Tigas
13/04/2005, 12:30
WELCOME ABOARD ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟ

apav
13/04/2005, 14:39
Welcome! :wave2:

adam_tsouk
13/04/2005, 15:24
Τελικά είχε επιτυχίες η βολτίτσα!!!

Πλάκωσε πελατεία!!!

Εγώ είμαι ο ταβερνιάρης!! :uplate: :uplate: ν:lol: :lol: :lol:

Καλώς ήρθατε παιδιά και άντε για μία επαναληπτική!!!!!

:beer: :beer:

Alchimistis
13/04/2005, 16:22
Nαι ρε παιδια πρεπει να ξαναγινει καμια τετοια εξορμηση...να μπορουν να ερθουν και οι μικροι ομως...ετσι:beer:

cityfly
13/04/2005, 16:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Nαι ρε παιδια πρεπει να ξαναγινει καμια τετοια εξορμηση...να μπορουν να ερθουν και οι μικροι ομως...ετσι:beer:

μα ήμασταν κι εκεί οι μικροί

ένα 125 ένα 150 ένα 200 και δύο 250

gixxerpap
13/04/2005, 18:58
εσυ με ποιο ησουν? ετσι για να γνωριζομαστε σιγα, σιγα...

Alexander
13/04/2005, 19:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
μα ήμασταν κι εκεί οι μικροί
ένα 125 ένα 150 ένα 200 και δύο 250
Το ένα 250άρι (CBF σαν το δικό μου) ήταν του Alchimistis !!!

gixxerpap
13/04/2005, 19:09
ευχαριστω για το καλωσορισμα!!! ευχαριστει και το τουμπανο επισης!!! αν και μαλλον προκειται να το αντικαταστησω με πραγματικο τουμπανο αυτη τη φορα...

gixxerpap
13/04/2005, 19:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
α,ωστε εσυ εισαι αυτος με το μαυρο-ματ gsxr που σταματησαμε διπλα διπλα οταν εκανε μπραφ το transalp.....(τα αλλα δεν τα λεω..............οτι αρεσε πολυ στη κοπελα μου το τουμπανο.....και πηγε να το συγκρινει με την βεσπα.........

αλλα που...............η βεσπα ειναι ετη φωτος η ομορφοτερη

:lol: :lol:

καλως ηρθες ......

καλα να περασεις ..........

αντε να τα ξαναπουμε σε πολλες και καλες βολτες!!:beer: :beer:
:wave2:

ευχαριστω για το καλωσορισμα. ευχαριστει και το 'τουμπανο' επισης. αν και προκειται να αντικατασταθει με πραγματικο τουμπανο αυτη τη φορα!!!!

gixxerpap
13/04/2005, 19:30
Yep ...
Apsogh h neara opws apodikthke ... idikotera sthn epistrofh me kati Ducati ..:cool:

οντως αψογη η νεαρα. εμενα παλι δεν επαιρνε απο εκπαιδευση και τη χωρισα!

gixxerpap
13/04/2005, 19:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
ώστε εσύ είσαι λοιπόν ο άγνωστος αναβάτης με το μάτ μαύρο gsxr που όλοι αναρωτιώμαστάν!!!!!

:confused: :confused: :confused: :confused:

καλώς ήρθες λοιπόν!!!!!!!!!!!!

τα καλύτερα έπονται!!!

πιάσε :beer: και κάτσε!!!!

εασυ με τι ησουν? ετσι για να γνωριζομαστε σιγα σιγα

gixxerpap
13/04/2005, 19:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
WELCOME ABOARD ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟ

με χασατε γιατι ειδα ενα ολοκαινουργιο Κ5 και αγριευτηκα!!! ασε που ειχα αργησει δυο ωρες στη δουλεια...αληθεια με ποιο μητσο με χασατε??? υποθετω οτι εισαι το κοκκινο 1000RR που πηγαιναμε παρεα την περισσοτερη ωρα

DoctorS
13/04/2005, 19:57
εασυ με τι ησουν? ετσι για να γνωριζομαστε σιγα σιγα

ένα κόκκινο πουλί από φωτιά (ZZR 400) που κυνηγούσε έναν παππού με ένα μπλέ shadow το είδες?????

:confused: :confused:
τι?????????? όχι??????

εεεεεεεε εγώ ήμουν!!!!

:rotflmao: :lol: :rotflmao:
σε περιμένουμε στο δέλεαρ!!!!!!

gixxerpap
13/04/2005, 20:07
ένα κόκκινο πουλί από φωτιά (ZZR 400) που κυνηγούσε έναν παππού με ένα μπλέ shadow το είδες?????

:confused: :confused:
τι?????????? όχι??????

εεεεεεεε εγώ ήμουν!!!!

:rotflmao: :lol: :rotflmao:
σε περιμένουμε στο δέλεαρ!!!!!!
για σημερα μιλας??? πες μου ωρα

DoctorS
13/04/2005, 20:10
για σημερα μιλας??? πες μου ωρα

όχι βρε βιαστηκέ......κάθε δευτέρα μαζευόμαστε και καθόμαστε στα γόνατα του crs-k και του tai που σαν μεγαλύτεροι μας λένε παραμυθάκια.......................ααααααααα περνάμε πολύ ωραία!!!!

δες τα σχετικά post!!!

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

gixxerpap
13/04/2005, 20:17
όχι βρε βιαστηκέ......κάθε δευτέρα μαζευόμαστε και καθόμαστε στα γόνατα του crs-k και του tai που σαν μεγαλύτεροι μας λένε παραμυθάκια.......................ααααααααα περνάμε πολύ ωραία!!!!

δες τα σχετικά post!!!

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

η αληθεια ειναι οτι ηρθα τη δευτερα και ειδα κοσμο, αλλα επειδη δεν γνωριζα φατσες, εφυγα

DoctorS
13/04/2005, 20:24
η αληθεια ειναι οτι ηρθα τη δευτερα και ειδα κοσμο, αλλα επειδη δεν γνωριζα φατσες, εφυγα

τι.....????????

σοβαρά μιλάς......?????

έλα για πες την αλήθεια...ποιον είδες και τρόμαξες...πες πες μυστικό!!!!!!!!

μα καλά κι εσύ από 35 άτομα λες να μην γνώριζες κάποιον????

ααααααααααααααααααχ την επόμενη δευτέρα με τον κηδεμόνα σου!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gixxerpap
13/04/2005, 20:31
τι.....????????

σοβαρά μιλάς......?????

έλα για πες την αλήθεια...ποιον είδες και τρόμαξες...πες πες μυστικό!!!!!!!!

μα καλά κι εσύ από 35 άτομα λες να μην γνώριζες κάποιον????

ααααααααααααααααααχ την επόμενη δευτέρα με τον κηδεμόνα σου!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ποιον να γνωρισω ρε. αφου πρωτη φορα ηρθα την κυριακη. αν φορουσατε τουλαχιστο κρανη μπορει και να καταλαβαινα κανενα. αλλα βλεπεις τα ειχατε βγαλει ολοι. ακου εκει, να πινετε καφε χωρις τα κρανη σας...

crs-k
13/04/2005, 20:33
ποιον να γνωρισω ρε. αφου πρωτη φορα ηρθα την κυριακη. αν φορουσατε τουλαχιστο κρανη μπορει και να καταλαβαινα κανενα. αλλα βλεπεις τα ειχατε βγαλει ολοι. ακου εκει, να πινετε καφε χωρις τα κρανη σας...

Ενα περιεργο πραγμα ... :dizzy:

Την 1η φορα ετσι εγινε και με μενα (ΔΕΝ γνωριζα κανεναν), αλλα εγω ΔΕΝ εφυγα!

gixxerpap
13/04/2005, 21:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

τι να κανουμε, φαινεται εγω ειμαι ντροπαλουλης!!! τελος παντων δεν χαθηκε και ο κοσμος...
απ' οτι καταλαβα, εχω καταδικαστει να σας τρωω στη μαπα για ολη μου τη ζωη!!!:yuck: :yuck:

οποιος γουσταρει, ερχεται σημερα σταυρο του νοτου για:beer: :beer: , ετσι για να γνωριστουμε και απο κοντα

tdaf
13/04/2005, 21:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

:( :( :(
Δυστυχώς έκατσε. Τώρα παρακαλάμε να φύγει. Αλλά που τέτοια τύχη. Κάθε Δευτέρα είναι εκεί. Από τους πρώτους.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

free rider
14/04/2005, 07:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από tdaf
:( :( :(
Δυστυχώς έκατσε. Τώρα παρακαλάμε να φύγει. Αλλά που τέτοια τύχη. Κάθε Δευτέρα είναι εκεί. Από τους πρώτους.

ναι μωρι παλιο κακιά σε είδαμε και σένα που κάνεις οτι δεν σου αρέσει....

:beer: :beer: :beer: :beer:

andrian
14/04/2005, 08:03
Yep ...

Καλημέρα ρε John, και για εμένα ήταν πρώτη φορά. Αυτό που λες για την επιστροφή με τα ducati, είναι για κάτι που σε πείραξε? Ήμουν με το κόκκινο 749. Πάντος δεν είχα πρόθεση να χωθώ ή να ενοχλήσω κανέναν.
Καλές βόλτες.

GTZ750
14/04/2005, 16:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από andrian
..... Πάντος δεν είχα πρόθεση να χωθώ ...

καλα ενταξει σε εχω δει και σε αλλεσ βολτες που εχουμε παει μαζι!:evil: :evil: