View Full Version : Συντονισμός μετά τις 5.000
zeremefico
31/05/2009, 09:46
Κάτι συντονίζει μετά τις 5.000 στην περιοχή ανάμεσα κοντέρ και ντεπόζιτο.
Έσφιξα και τα κάγκελα(suzuki) αλλά τζίφος.Είναι ένας θόρυβος σαν βίδα-ροδέλα που τρίζει.
Κοιταξα όλες τις βίδες αλλά δεν βρήκα καμία χαλαρωμένη.
Ιδέα κανείς;
εμενα μου κανει ενα θορυβο απο το πολυοργανο. τριζει η πλακα του κοντερ κατω απο το τζαμι της προσοψης.
προσπαθησε να πιασεις το κοντερ την ωρα που σου παρουσιαζεται οθορυβος να δεις αν σταματαει.
θελει λυσιμο το κοντερ και να βαλεις σιλικονη η καποιο λαστιχακι για να παρεις τα κενα.
zeremefico
01/06/2009, 14:14
Κάτι άλλο πρέπει να είναι,δοκίμασα να πιάσω το κατράν και δεν σταματάει ο θόρυβος.:mad:
Καμιά άλλη ιδέα;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από zeremefico
Κάτι άλλο πρέπει να είναι,δοκίμασα να πιάσω το κατράν και δεν σταματάει ο θόρυβος.:mad:
Καμιά άλλη ιδέα;;;
δοκιμασε τις βιδες απο ψυγειο, κορνα, ανεμιστηρα και μετα τις βιδες στερεωσης του φειρινγκ.
siokatas
05/06/2009, 21:06
..καλος ηρθες στον κοσμο τον STROM...τα καγκελα ειναι που κανουν ετσι.....αν ψαξεις λιγο θα δεις και αλλα τετοια ποστ.... :beer: :beer:
zeremefico
07/06/2009, 21:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
..καλος ηρθες στον κοσμο τον STROM...τα καγκελα ειναι που κανουν ετσι.....αν ψαξεις λιγο θα δεις και αλλα τετοια ποστ.... :beer: :beer: Τα έσφιξα...ανίατος ασθένεια;;;
mikios400
10/06/2009, 08:20
για δες και τα πλαστικάκια τα μαύρα που κρύβουν τις βίδες της ζελατίνας... εγώ μάλλον πως θα τα βγάλω τελείως. Είναι κλασικό πρόβλημα με αφτερ-μαρκετ ζελατίνες.
Προσπάθησε να κάνεις το εξής: Την ώρα που οδηγείς, πίεσε τη ζελατίνα προς το μέρος σου την ώρα που συντονίζει, για να δεις αν εξακολουθεί να κάνει το θόρυβο.
Αν σταματάει, φταίει η ζελατίνα στην ένωση με τις βάσεις της.
siokatas
12/06/2009, 21:20
...εγω εκανα το εξης mini mp3 player και ολα καλα λεμε.....
zeremefico
13/06/2009, 11:38
Βγήκε όλο το κοντέρ και σφίχτηκαν οι βίδες του(όλες ήταν μια χαρά).
Τα κάγκελα τα πιάνω κατά τον θόρυβο αλλά δεν σταματάει.
Για την ζελατίνα θα δοκιμάσω αν και είναι της Suzuki με το φρυδάκι.
mikios400
15/06/2009, 08:39
[
Για την ζελατίνα θα δοκιμάσω αν και είναι της Suzuki με το φρυδάκι. [/B]
η ζελατίναι σου είναι MRA (http://www.mrashop.de/mrashop/mra/ebdetails/ebdetailsREADAction.do?kshowdetails=1&kparttype=%282133%2C19%2C0%29&infoSystemStartButton=1&kshowpartdet=0&kpartform=%28176%2C20%2C0%29) με λογότυπο SUZUKI. Δεν έχει ακριβώς την ίδια κούρμπα με αποτέλεσμα καμια φορά να παίζουνε αυτά τα πλαστικά. Εμένα το έκανε τώρα παρ'ότι την φοράω ήδη 6 μήνες χωρίς πρόβλημα... για την ώρα έχω βγάλει τα πλαστικά κ αν βρω κάτι να καλύψω τις τρύπες μπορεί να το αφήσω κ έτσι :cool:
Da.Vintage
16/06/2009, 13:41
Παιδιά και εμένα μου έτριζε πάρα πολύ μετά απο μέρες τριξίματος κατάλαβα οτι είναι τα κάγκελα
συντόνιζε στις 5,300 σαλ...
οπότε το πηγενα μέχρι τις 6,000 και εκλεινα το γκαζι για να το ακουσω που είναι...
τελικά μόλις έκλεινα το γκάζι και έσφιγκα το με το χέρι μου το κάγκςλο ο θόρυβος σχεδόν σταματούσε....
βίδωνα και ξεβίδωνα όλες τις βίδες αλλά τζίφος... μ'έχρι που είδα οτι τα κάγκελα της GIVI έχουν και απο μία αλενόβιδα στο πίσω μέρος απο τις δύο πάνω αλενόβιδες κάτω απο το ντεπόζιτο... βρήκα ένα πολύ μακρύ άλεν και το περασα απο την απέναντι μεριά και το σφιξα....
Θόρυβος τέλος άντε φακ...επιτέλους!:wave2:
zeremefico
16/06/2009, 14:02
Παιδιά τελικά ήταν η ζελατίνα της suzuki που δημιουργούσε όλο το πρόβλημα.
Σας ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα τον mikios400 που αποδείχθηκε μεγάλος:D
Καλό δρόμο!
Εγώ το είπα πρώτος όμως!!! :rotflmao:
mikios400
16/06/2009, 14:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από zeremefico
Παιδιά τελικά ήταν η ζελατίνα της suzuki που δημιουργούσε όλο το πρόβλημα.
Σας ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα τον mikios400 που αποδείχθηκε μεγάλος:D
Καλό δρόμο!
η ζελατίνα σε ποιο σημείο; Τι έκανες για να το φτιάξεις;
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikios400
η ζελατίνα σε ποιο σημείο; Τι έκανες για να το φτιάξεις;
166183
zeremefico
17/06/2009, 17:58
Λύσιμο ζελατίνας και ξανακούμπωμα,έβαλα και λίγο λαδάκι στις βίδες.
Μάλλον το πρόβλημα ήταν στα μάυρα διακοσμητικά της ζελατίνας τα οποία λόγω του σημείου δεν μπορούσα να ακουμπήσω κατά την οδήγηση.
Σφυρί χρησιμοποιώ μόνο όταν ρυθμίζω βαλβίδες:D