Σύνδεση

View Full Version : Ερώτηση Κρίσεως...

TDM900A
01/06/2009, 09:04
Καλημέρα και Καλό Μήνα προς άπαντες, Όπως θα διαβάσετε σε άλλο post είμαι απελπισμένος για VFR έχω όμως μια ερώτηση να κάνω που δεν την είχα σκεφτεί καθόλου.
Λοιπόν έχω ύψος 1,72 μέχρι εδώ καλά φαντάζομαι, επειδή δεν εχω κάνει ακόμα test drive τη βέφα θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με την κοιλιά που διαθέτω διότιν και καλοφαγάς :wave2: :wave2: και τώρα το καλοκαίρι η μπυρίτσα πίνεται ευχάριστα.:beer:
Θα έχω πρόβλημα είναι τόσο σκυφτή στην οδήγηση που θα βρίσκει η κοιλιά μου??
Ευχαριστώ

ermisVFR
01/06/2009, 14:50
Σε αυτό το θέμα είμαι ειδικός, όπως και ο gasoil που είναι σίγουρα ειδικότερος. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Βρίσκει μεν στο tank αλλά τόσο όσο να σε στηρίζει και να μην ζορίζεται η μέση και τα χέρια. :lol:

Προχώρα :beer:

+Arxiereas+
01/06/2009, 19:10
Πρώτη φορά που χαίρομαι επειδή δεν μπορώ να βοηθήσω (αλλά είμαι σε καλό δρόμο)! :D

Περιμένω να ακούσω και τον SOL με την επική υπογραφή, τι έχει να δηλώσει!

:lol:

Lazaros32
01/06/2009, 19:57
Και εγώ με το 1,69 και τα 100 κιλάκια μου δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο εργαλείο και ούτε τώρα έχω που έχω ss :)

TDM900A
02/06/2009, 08:10
ok καλυφθηκα άντε με το καλό να έρθει επιτέλους η Βέφα.:lol: :lol:

SOL-VFR-VTEC
03/06/2009, 14:08
[i]

Περιμένω να ακούσω και τον SOL με την επική υπογραφή, τι έχει να δηλώσει!

:lol: [/B]

αν και πανω στην βεφα στεκει ντουρα....να κανουμε ειδηκη θεση στο τελιωμα τησ σελας....

δεν θα εχουμε μονο...τα κλειδια για μονομπρατσο αμορτισερ..κ.τ.λ..

:rotflmao: :rotflmao:

+Arxiereas+
03/06/2009, 21:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από SOL-VFR-VTEC
αν και πανω στην βεφα στεκει ντουρα....να κανουμε ειδηκη θεση στο τελιωμα τησ σελας....

δεν θα εχουμε μονο...τα κλειδια για μονομπρατσο αμορτισερ..κ.τ.λ..

:rotflmao: :rotflmao:

Με μια μπάκα που θα χρειάζεται ειδική θέση για να φωλιάσει, αυτά είναι λεπτομέριες :D

Don John
24/07/2009, 23:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermisVFR
Σε αυτό το θέμα είμαι ειδικός, όπως και ο gasoil που είναι σίγουρα ειδικότερος. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: