View Full Version : Βάλτε Star τώρα και δείτε το μπορώ να φρικάρετε!
sakisvolos
02/06/2009, 16:36
Νομίζω ότι πρέπει να επέμβει εισαγγελέας! :eyepop: :eyepop: :eyepop:
kala auth th δρουζα πρεπει καποιος να τη δειρει ασχημα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vangelis 64
02/06/2009, 16:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Βάλτε Star τώρα Ούτε για πλάκα!:bawl: :cry: :bigcry:
Λεωνίδας
02/06/2009, 16:40
εμείς που είμαστε ακόμα στη δουλειά τι να κάνουμε :confused:
vangelis 64
02/06/2009, 16:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
εμείς που είμαστε ακόμα στη δουλειά τι να κάνουμε :confused: Δυστυχώς τα προνόμια είναι για λίγους αγαπητέ.:sad:
kostas_1100gs
02/06/2009, 16:43
Τι έγινε?
Τι έλεγαν?
εγω μια καγκουριαρα βλεπω :lol: :lol:
sakisvolos
02/06/2009, 16:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
εγω μια καγκουριαρα βλεπω :lol: :lol:
Καλά βλέπεις :lol: :lol: αλλά είναι πολλοί καγκουραίοι και που να ακούσεις τι λένε!
μονο εγω δε βλεπω κανεναν σε αυτη την εκπομπη να εχει δικιο ?
Λεωνίδας
02/06/2009, 16:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δυστυχώς τα προνόμια είναι για λίγους αγαπητέ.:sad: :mad: :mad: :mad:
το ειδα και εγω το μεσημερι που αρχιζε και τρελαθηκα ολοι λεγαν μ@@@@!
καγκουραιοι στο επακρο!
με το πλάι πηγαινουν ολοι εκει (καβουρες) :lol: :lol: :lol:
iliasgog
02/06/2009, 16:52
Ρε ποσο ξυλο θελουν ολοι οσοι ειναι στο πλατω απο παρουσιαστρια (πρωτη κ καλυτερη) μεχρι τα καγκουρια.
κορυφαιος διαλογος μεταξυ "σεμνοτυφης" καλεσμενης και καγκουρα:
- Δηλαδη αμα σε ρωτησω ποιος ειναι ο Καρυωτακης ξερεις ποιος ειναι?
- Εσενα αμα σε ρωτησουν ποιος ειναι ο Καταραμενος ξερεις?
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
iliasgog
02/06/2009, 16:54
-Παρ/ρια : Παω στην λυρικη σκηνη για να καλλιεργηθω.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl:
τι εγινε ρε παιδια τι σκουπιδια σερβιρουν παλι?? ουτε εγω το ειδα..:eyepop:
Για τον Καρυωτακη που ηταν καταραμενος
Ο καταραμενος του Καρυωτακη......
....κατι τετοιο.....
iliasgog
02/06/2009, 17:00
Οσοι το χασανε να ψαξουν ιντερνετ (greek movies, greek tube, you tube ) αυριο να δουν το τελευταιο μισαωρο της εκπομπης, ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΣ ΓΕΛΙΟΥ!
alximistis
02/06/2009, 17:07
Χαίρομαι που υπάρχουν τόσο μα τόοοσο προσεκτικοί τηλεθεατές και τόσο παρατηρητικοί! Καλά κάνουν και σας σερβίρουν ότι θέλουν αφού το μόνο τελικά που μπορούμε να κάνουμε είναι να γκρινιάζουμε να λέμε βλακείες και να το παίζουμε αφ υψηλού!!! :( Και βέβαια φταίνε πάντα οι άλλοι!!! :( :(
1). Εγώ συμφωνώ πως η εκπομπή είναι μάπα αισχρή αν θέλετε. Και συμφωνώ επίσης πως και η παρουσιάστρια είναι εξίσου κακή και απαράδεκτη κανένα πρόβλημα με αυτό. Συμφωνώ και επαυξάνω. Μου εξηγείτε σας παρακαλώ τι σκατά κάνουν όλοι αυτοί εκεί;;;;;;;;;; Νέα παιδιά που ασχολούνται με τα αυτοκίνητα κλπ τι κάνουν εκεί;;;;
2). Αν τα παιδιά είναι θύματα το δέχομαι και αυτό οι γονείς που είναι εκεί τι σκατά κάνουν;;;;
3). Και τέλος πάντων ας υποθέσουμε ή ας δεχθούμε ότι όλοι αυτοί εκεί είναι χάλια μάυρα χαμηλού επιπέδου και δεν ξέρω γω τι άλλο ούτε σε αυτό θα διαφωνήσω. Εμείς οι μαλάκες που ασχολούμαστε εδώ και 2 σελίδες με αυτό τι είμαστε;;;;;;;
Απλές ερωτήσεις ψάχνουν απαντήσεις...
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Χαίρομαι που υπάρχουν τόσο μα τόοοσο προσεκτικοί τηλεθεατές και τόσο παρατηρητικοί! Καλά κάνουν και σας σερβίρουν ότι θέλουν αφού το μόνο τελικά που μπορούμε να κάνουμε είναι να γκρινιάζουμε να λέμε βλακείες και να το παίζουμε αφ υψηλού!!! :( Και βέβαια φταίνε πάντα οι άλλοι!!! :( :(
1). Εγώ συμφωνώ πως η εκπομπή είναι μάπα αισχρή αν θέλετε. Και συμφωνώ επίσης πως και η παρουσιάστρια είναι εξίσου κακή και απαράδεκτη κανένα πρόβλημα με αυτό. Συμφωνώ και επαυξάνω. Μου εξηγείτε σας παρακαλώ τι σκατά κάνουν όλοι αυτοί εκεί;;;;;;;;;; Νέα παιδιά που ασχολούνται με τα αυτοκίνητα κλπ τι κάνουν εκεί;;;;
2). Αν τα παιδιά είναι θύματα το δέχομαι και αυτό οι γονείς που είναι εκεί τι σκατά κάνουν;;;;
3). Και τέλος πάντων ας υποθέσουμε ή ας δεχθούμε ότι όλοι αυτοί εκεί είναι χάλια μάυρα χαμηλού επιπέδου και δεν ξέρω γω τι άλλο ούτε σε αυτό θα διαφωνήσω. Εμείς οι μαλάκες που ασχολούμαστε εδώ και 2 σελίδες με αυτό τι είμαστε;;;;;;;
Απλές ερωτήσεις ψάχνουν απαντήσεις...
Εγω ψαχνω στη βιβλιοθηκη μου τον Καταραμενο του Καρυωτακη.......
Δεν μπορει....καπου θα ειναι....
iliasgog
02/06/2009, 17:12
Εμεις ειμαστε καποιοι που εχουμε γυρισει απο την δουλεια κ αραζουμε μετα το φαγητο κ σχολιαζουμε τις μλκιες της TV και της κοινωνιας μας .ειμαστε οι ιντερνετοκατινες θες να πεις?
ΥΓ εχει ξεφυγει η εκπομπη
alximistis
02/06/2009, 17:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nazgul
Εγω ψαχνω στη βιβλιοθηκη μου τον Καταραμενο του Καρυωτακη.......
Δεν μπορει....καπου θα ειναι....
δίπλα από τον ακατανόμαστο Καβάφη :lol: :lol:
alximistis
02/06/2009, 17:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από iliasgog
Εμεις ειμαστε καποιοι που εχουμε γυρισει απο την δουλεια κ αραζουμε μετα το φαγητο κ σχολιαζουμε τις μλκιες της TV και της κοινωνιας μας .ειμαστε οι ιντερνετοκατινες θες να πεις?
ΥΓ εχει ξεφυγει η εκπομπη
δεν είπα κάτι τέτοιο. ΑΥτό που λέω είναι σαφέστατο. Όταν βλέπεις κάτι και ασχολείσαι μαζί του δίνεις αξία. Δεδομένο. Αν κανείς δεν πήγαινε σε αυτήν την εκπομπή αν κανείς δεν πατούσε ποτέ αν δεν την έβλεπε κάποιο σεβαστό ποσοστό του τηλεοπτικού κοινού τότε θα είχε καταντήσει τρας ή δεν θα πούλαγε και θα πήγαινε σπίτι της. Τόσο απλά. :)
Το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να το σπασετε το μπουρδελοκουτι....
αρκει να μην ειναι δικο σας.....
iliasgog
02/06/2009, 17:23
Μαζι σου μακαρι να πηγαινανε ολοι σπιτι τους. Αλλα το αν την βλεπεις την εκπομπη 1 το χρονο για γελειο δν ειναι κ λογος να φταιμε εμεις που την βλεπουμε τωρα για την καταντοια τους. Φιλικα:beer:
emiliano
02/06/2009, 17:24
Πάντως εγώ δεν άντεξα να το παρακολουθήσω πάνω από 30 δευτερόλεπτα.:a020:
Ευτυχως το STAR δεν "πιανει" εκτος Ελλαδος!!:look: :look:
sakisvolos
02/06/2009, 17:35
Ρε παιδιά ξεφύγατε λίγο νομίζω!
Με την καμία δεν παρακολουθώ την εκπομπή αυτή απλά έτυχε να κάνω ζάπινγκ εκείνη την ώρα
που ήταν το πρώτο μέρος της εκπομπής και είδα κόντρες burn out και διάφορες καγκουριές
επικίνδυνες με αυτοκίνητα που δεν έχουν αριθμό και τέτοια!
Αν βλέπατε το πρώτο μέρος θα φρικάρατε και εσείς άμα βλέπατε αμάξια που μαμά δεν έχουν πάνω
από 110 ίππους να έχουν υποστεί μετατροπές και να έχουν 300+ ίππους κατά τα λεγόμενα των
ιδιοκτητών τους και να κυκλοφορούν στο δρόμο ελεύθερα!
Οι ιδιοκτήτες αυτών των αυτοκινήτων οι οποίοι είναι από 22 έως 24 ετών λένε ότι ποτέ δεν τα πάνε
τέρμα στο δρόμο και από την άλλη είχαν βίντεο με αμάξι στην αττική οδό να πηγαίνει με 335χλμ!
Και εκεί είναι που λέω στο αρχικό ποστ μου ότι πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας και να τους τσιμπήσει!
Μου άρεσε και το ανέκδοτο αυτών των καγκουραίων που λένε ότι τα αμάξια τους είναι καθ' όλα
νόμιμα μιας και περνάνε από το ΚΤΕΟ!! :lol: :lol:
alximistis
02/06/2009, 18:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Ρε παιδιά ξεφύγατε λίγο νομίζω!
Με την καμία δεν παρακολουθώ την εκπομπή αυτή απλά έτυχε να κάνω ζάπινγκ εκείνη την ώρα
που ήταν το πρώτο μέρος της εκπομπής και είδα κόντρες burn out και διάφορες καγκουριές
επικίνδυνες με αυτοκίνητα που δεν έχουν αριθμό και τέτοια!
Αν βλέπατε το πρώτο μέρος θα φρικάρατε και εσείς άμα βλέπατε αμάξια που μαμά δεν έχουν πάνω
από 110 ίππους να έχουν υποστεί μετατροπές και να έχουν 300+ ίππους κατά τα λεγόμενα των
ιδιοκτητών τους και να κυκλοφορούν στο δρόμο ελεύθερα!
Οι ιδιοκτήτες αυτών των αυτοκινήτων οι οποίοι είναι από 22 έως 24 ετών λένε ότι ποτέ δεν τα πάνε
τέρμα στο δρόμο και από την άλλη είχαν βίντεο με αμάξι στην αττική οδό να πηγαίνει με 335χλμ!
Και εκεί είναι που λέω στο αρχικό ποστ μου ότι πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας και να τους τσιμπήσει!
Μου άρεσε και το ανέκδοτο αυτών των καγκουραίων που λένε ότι τα αμάξια τους είναι καθ' όλα
νόμιμα μιας και περνάνε από το ΚΤΕΟ!! :lol: :lol:
Προσωπικά για μένα φίλε συμφορουμίτη η εκπομπή ήταν πολύ ενδιαφέρουσα! Για δύο λόγους. Πρώτον γιατί δεν υπήρχε αυτό το γνωστό στιλ του καυμένου-κλαμμένου ωχ και αχ και βαχ και δεν υπήρχε μιζέρια. Δεύτερον θεωρώ ότι φιλοξενούσε μία συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού η οποία έχει για μένα πάντα κάθε δικαίωμα να ακουστεί και να εκφράσει την άποψή της. Όταν κάποιος λέει την άποψή του και δη δημόσια ετίθεται ταυτόχρονα σε κριτική και στην αντιπαράθεση. Αυτοί έλεγαν αυτά εμείς από την άλλη ακούμε σκεφτόμαστε και κρίνουμε.
Όσο για την εισαγγελική παρέμβαση θα σου φανεί περίεργο ίσως :D αλλά δεν διαφωνήσω!!! Όμως εάν συνέβαινε αυτό θα έπρεπε να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση ακόμα και εδώ μέσα διότι ειδικά κατά το παρελθόν έχουν μπει ποστ στα οποία λένε με πόσα πάτε εγώ ξύνω εγώ πάω με τόσα κλπ. Δεν κατηγορώ ούτε λέω πως είναι σωστό απλώς εξηγώ πως κατά τη γνώμη μου πάντα μία εισαγγελική παρέμβαση για ένα τέτοιο θέμα μάλλον θα άνοιγε τους ασκούςτου αιόλου και αυτό πιστεύω ότι τελικά είναι εναντίον όλων. :)
Για να μη σου πω ότι θα έπρεπε αν θέλουμε να είμαστε τίμιοι να είχε παρέμβει εισαγγελέας για άλλες καταστάσεις της συγκεκριμένης εκπομπής πολύ-πολύ νωρίτερα το οποίο όμως δεν έγινε. Όπως δεν γίνεται και ποτέ σε αυτή τη χώρα :(
ΥΓ Μία παρατήρηση. Η εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη λόγω πένθους.
με αυτην τη συγκριση μου κοστισατε 3.765.298 εγκεφαλικα κυτταρα :uplate: :o
LsKostas
02/06/2009, 21:13
Σιγα τα ωα
εβγαλε 3 μαλακισμενα και ειπαν 12 μ#@%@$%$
Το λιτζαρισμα επρεπε να πεσει στην εκπομπη με θεμα τον καρκινο....
Και οταν λεω λιτζαρισμα το εννοω.Ροπαλα και ξυλο μεχρι αναισθησιας !
Προσωπικά για μένα φίλε συμφορουμίτη η εκπομπή ήταν πολύ ενδιαφέρουσα! Για δύο λόγους. Πρώτον γιατί δεν υπήρχε αυτό το γνωστό στιλ του καυμένου-κλαμμένου ωχ και αχ και βαχ και δεν υπήρχε μιζέρια. Δεύτερον θεωρώ ότι φιλοξενούσε μία συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού η οποία έχει για μένα πάντα κάθε δικαίωμα να ακουστεί και να εκφράσει την άποψή της. Όταν κάποιος λέει την άποψή του και δη δημόσια ετίθεται ταυτόχρονα σε κριτική και στην αντιπαράθεση. Αυτοί έλεγαν αυτά εμείς από την άλλη ακούμε σκεφτόμαστε και κρίνουμε.
Όσο για την εισαγγελική παρέμβαση θα σου φανεί περίεργο ίσως :D αλλά δεν διαφωνήσω!!! Όμως εάν συνέβαινε αυτό θα έπρεπε να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση ακόμα και εδώ μέσα διότι ειδικά κατά το παρελθόν έχουν μπει ποστ στα οποία λένε με πόσα πάτε εγώ ξύνω εγώ πάω με τόσα κλπ. Δεν κατηγορώ ούτε λέω πως είναι σωστό απλώς εξηγώ πως κατά τη γνώμη μου πάντα μία εισαγγελική παρέμβαση για ένα τέτοιο θέμα μάλλον θα άνοιγε τους ασκούςτου αιόλου και αυτό πιστεύω ότι τελικά είναι εναντίον όλων. :)
Για να μη σου πω ότι θα έπρεπε αν θέλουμε να είμαστε τίμιοι να είχε παρέμβει εισαγγελέας για άλλες καταστάσεις της συγκεκριμένης εκπομπής πολύ-πολύ νωρίτερα το οποίο όμως δεν έγινε. Όπως δεν γίνεται και ποτέ σε αυτή τη χώρα :(
ΥΓ Μία παρατήρηση. Η εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη λόγω πένθους.
ασε μας ρε φιλε που μας το παιζεις και δικαιοκριτής τωρα..και καλα εχουν και αποψη οι ποντικαραδοκαγκουρες και πρεπει να ακουστει και καλα...μπας και εχεις και συ κανα καγκουροαμαξο??μου εχουνε και αποψη τα μ@λ2κισμενα με τα λεφτα του μπαμπακα..αει συχτηρρρ....κι αν μερικοι απο μας ξυνουμε γονατα με την μηχανη μαγκια μας παντως δεν περναμε κατω απο τα σπιτια του κοσμου με το σκυλαδικο ή το φλωρο ραπ στην διαπασων προσπαθωντας να δειξουμε αν εχουμε μεγαλη φουτσα..και στην τελικη παντα εκτεθειμενοι ειμαστε στο καθε καγκουρι που παει με 350 χλμ στην εθνικη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από xesemas
ασε μας ρε φιλε που μας το παιζεις και δικαιοκριτής τωρα..και καλα εχουν και αποψη οι ποντικαραδοκαγκουρες και πρεπει να ακουστει και καλα...μπας και εχεις και συ κανα καγκουροαμαξο??μου εχουνε και αποψη τα μ@λ2κισμενα με τα λεφτα του μπαμπακα..αει συχτηρρρ....κι αν μερικοι απο μας ξυνουμε γονατα με την μηχανη μαγκια μας παντως δεν περναμε κατω απο τα σπιτια του κοσμου με το σκυλαδικο ή το φλωρο ραπ στην διαπασων προσπαθωντας να δειξουμε αν εχουμε μεγαλη φουτσα..και στην τελικη παντα εκτεθειμενοι ειμαστε στο καθε καγκουρι που παει με 350 χλμ στην εθνικη.
εδω ειμαστε
:a014:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
εδω ειμαστε
:lol:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
[B]Προσωπικά για μένα φίλε συμφορουμίτη η εκπομπή ήταν πολύ ενδιαφέρουσα! Για δύο λόγους. Πρώτον γιατί δεν υπήρχε αυτό το γνωστό στιλ του καυμένου-κλαμμένου ωχ και αχ και βαχ και δεν υπήρχε μιζέρια. Δεύτερον θεωρώ ότι φιλοξενούσε μία συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού η οποία έχει για μένα πάντα κάθε δικαίωμ
vangelis 64
03/06/2009, 02:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από xesemas
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
[B]Προσωπικά για μένα φίλε συμφορουμίτη η εκπομπή ήταν πολύ ενδιαφέρουσα! Για δύο λόγους. Πρώτον γιατί δεν υπήρχε αυτό το γνωστό στιλ του καυμένου-κλαμμένου ωχ και αχ και βαχ και δεν υπήρχε μιζέρια. Δεύτερον θεωρώ ότι φιλοξενούσε μία συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού η οποία έχει για μένα πάντα κάθε δικαίωμ Αν είναι πράγματι τού 2001,τον πήρ' ο ύπνος:lol:
Cpt. Haddock
03/06/2009, 03:06
(καμμένος :lol: :rotflmao: )
Akatanomastos
03/06/2009, 07:31
εγω εκτος απο μια φορα πριν κανα μηνα που ειχε την ΝΑΤΑΛΙ ΘΑΝΟΥ (θυμηθειτε αυτο το ονομα:lol: ), εχω να δω δρουζα χρονια.
απο τοτε που <<εκανε παρεα> με τον Λαλα:rotflmao: και αυτος μιλουσε για μπαλα:lol: :lol:
Δεν μπόρεσα να δω πολύ. Ήταν ένας τύπος που έδειχνε το αυτοκίνητό του (ibiza πρέπει να ήταν) στο οποίο είχε βάλει ότι μ@λ@κία μπορεί να φανταστεί κανένας, μέχρι σύστημα για να ανοίγουν αυτόματα οι πόρτες...
Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο, αλλά ο τύπος ήταν ηλεκτρολόγος και μάλλιστα είπε ότι η δουλειά του είναι να "πειράζει" αυτοκίνητα. Μόνο τηλέφωνα δεν έδωσε...
Εκεί που γέλασα (και άλλαξα και το κανάλι, διότι δεν άντεχα άλλο) ήταν στην παρουσίαση του ηχοσυστήματος. Είχε 2 sub-woofer, που γέμιζαν το πόρτ-μπαγκάζ, 4-5 ηχεία σε κάθε πόρτα, ενισχυτές κτλ. και γύρισε και είπε ότι δεν του αρέσει να ακούει δυνατά μουσική...:confused:
Πάντως αν ήταν και οι υπόλοιποι έτσι, η εικόνα που δώθηκε αδικεί αυτούς που πραγματικά ασχολούνται και σέβονται τα αυτοκίνητά τους. Δεν είναι όλοι όσοι βελτιώνουν το αυτοκίνητο κάγκουρες και δεν νομίζουν ότι βγήκαν από το fast and furious.
PortisHead
03/06/2009, 09:02
Δεν την ειδα την εκπομπη...δεν την βλεπω ποτε γιατι δουλευω εκεινη την ωρα...αλλα αν μιλαγαν για καγκουριες με αυτοκινητα...ενα μοτοφορουμ θα επρεπε να κανει μοκο.
Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι.
Γιατι οσοι καγκουρες με αυτοκινητα υπάρχουν...αλλοι τοσοι και διπλάσιοι υπάρχουν με μηχανες.
Λυσσαξτε τώρα :lol:
hidefnick
03/06/2009, 09:04
Εγώ πειράζει που θέλω Δρούζα γιά ένα-δύο "ματσάκια"???????:D :D :D
alximistis
03/06/2009, 09:54
πολύ σωστός ο LsKostas έχεις απόλυτο δίκιο φίλε. Σε εκείνη την εκπομπή ναι έπρεπε να είχε πέσει πολύ ξύλο πάρα πολύ ξύλο :(
Για τους υπόλοιπους... παίδες τα είπα νομίζω έγινε σαφέστατη η άποψη μου και καταλάβατε όλοι ότι αν μη τι άλλο αυτό που υποστηρίζω ακράδαντα δεν είναι η Δρούζα και η κάθε Δρούζα αλλά η ευθύνη των υπολοίπων που καθόμαστε και τη βλέπουμε και μετά το κάνουμε και σούπερ ανάλυση.
Απλώς ξαναλέω ότι ειδικά η χθεσινή εκπομπή δεν μου φάνηκε καθόλου κακή σε αντίθεση με άλλες στο παρελθόν που ήταν για κλωτσιές. :(
ΥΓ xesemas... ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει και τον τρόπο που τα λέει... αυτά μπορείς να πεις έτσι έχεις μάθει να τα λες... κανένα πρόβλημα. Και πάλι... συμφορουμίτες :D
SnakeMJK
03/06/2009, 09:56
το τι μλκια ακούστηκε στην εκπομπη δεν περιγράφεται! μόλις είχα γυρίσει από δουλειά και είχα ξαπλώσει να χαλαρώσω λίγο. και έσπασε ο διάολος το ποδάρι του κ άνοιξα τηλεόραση.... εντάξει, δεν μπορώ να πω, έριξα τρελό γέλιο!
ατάκες που θυμάμαι:
- έτερος παρουσιαστής, δίπλα στη δρούζα, γνωστός πάρλας, υποστήριζε ότι έβγαζαν τους αερόσακους για να περάσουν τα καλώδια του ηχοσυστήματος :P και ότι είχαν αφαιρεθεί απ τα συγκεκριμένα αυτοκίνητο οι μπάρες ασφαλείας που υπάρχουν για να χωρέσουν ηχεία κλπ.
- καγκουρίδι με λαχανί αυτοκίνητο, πέρα του γεγονότος ότι υποστήριζε ότι αρέσει το αμάξι του σε όλες τις γυναίκες, έλεγε ότι μπορεί να τρέχει με τα όσα στους δημόσιους δρόμους, καθώς έχει και αγωνιστικό δίπλωμα από τα μέγαρα :rotflmao: :rotflmao: α ρε λισάνς που χεις καταντήσει!
:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bigcry: :rotflmao:
πολύ σωστός ο LsKostas έχεις απόλυτο δίκιο φίλε. Σε εκείνη την εκπομπή ναι έπρεπε να είχε πέσει πολύ ξύλο πάρα πολύ ξύλο :(
Τι είχε παιχτεί με αυτήν την εκπομπή;;
Αν και από το λίγο που έχω δει την εν λόγω κυρία φαντάζομαι ότι θα ακούστηκαν μεγάλες π@π@ριές...
alximistis
03/06/2009, 10:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
Τι είχε παιχτεί με αυτήν την εκπομπή;;
Αν και από το λίγο που έχω δει την εν λόγω κυρία φαντάζομαι ότι θα ακούστηκαν μεγάλες π@π@ριές...
ΑΝ μιλάμε για την ίδια ήταν μία εκπομπή του 2007 όχι στο STAR τότε και έκανε μία σιερά εκπομπών για τον καρκίνο και τη θεραπεία του όπου ειπώθηκαν απίστευτες μπούρδες και δόθηκαν τρελά μηνύματα για το πως να θεραπευτεί η νόσος από φλούδια ξηρών καρπών μέχρι σκευάσματα εντόμων!!!!!!
Τα ίδια είχε κάνει και με τη φραπελιά υπάρχει και εκείνη η αισχρή εκπομπή με την φραπελιά στην σοβαρή ΕΡΤ τότε :(
Όποια και αν είναι η εκπομπή τοίδιο χάλια ήταν :(